- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 31
-
14-10-2010, 09:44 PM #1
Ζητούνται συμμετέχοντες για έρευνα.
Όσα άτομα έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα ή μία μέρα πάνω η κάτω απο τις παρακάτω ημερομηνίες καλούνται αν το θελήσουν να συμμετάσχουν σε μία έρευνα.
Η συμμετοχή σας στην κάθε έρευνα είναι σημαντική γιατι μας δίνεται η δυνατότητα στους αστρολόγους να κάνουμε σοβαρές έρευνες και απο αυτές να βγάλουμε σοβαρά συμπεράσματα που θα βοηθήσουν την εγκυρότητα της αστρολογίας αλλά σαφώς και τον ίδιο τον άνθρωπο.
Μέσα απο κάθε έρευνα το άτομο που συμμετέχει αλλάζει και βρίσκει πράγματα απο τον εαυτό του οπότε πάντα είναι μία διαδικασία που κερδίζουν και τα δύο άτομα. Σαφώς τα προσωπικά δεδομένα (αν υπάρξουν) και οποιεσδήποτε πληροφορίες θα προστατευτούν.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται και ανήκουν στις παρακάτω ημερομηνίες και είναι ακόμη και 1 μέρα πάνω η κάτω αν θέλουν ας στείλουν μήνυμα εδώ η αν ντρέπονται δημόσια ας στείλουν pm.
Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.Με σεβασμό και εκτίμησηΧρήστος ¶ρχος[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
14-10-2010, 10:00 PM #2
Re: Ζητούνται συμμετέχοντες για έρευνα.
Πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό, δυστυχώς η δική μου ημ. γεν. δεν αντιστοιχεί σε κάποια από τις παραπάνω..... Εύχομαι να απολαύσετε τη διαδικασία και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν όλους μας........ α, και αργότερα να συμπεριλάβετε και άλλες ημερομηνίες (μήπως την επόμενη φορά είμαστε πιο τυχεροί!!) :bigsmile: Καλή συνέχεια
-
15-10-2010, 01:09 AM #3
χμμμ ενδιαφέρουσα κίνηση....και ίσως πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα...! :bigsmile:
αυτό όμως που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής....
φαντάζομαι ότι στα άτομα που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή θα ακολουθήσει η αποστολή μιας φόρμας....ή ενός ερωτηματολογίου....κάτι...(φα ντάζομαι....μπορεί να κάνω λάθος....)
μήπως λοιπόν θα ήταν καλό....να μας πείτε λίγα πράγματα για το τι αφορά αυτή η έρευνα....?
πιστεύω ότι θα λειτουργήσει και ενεργοποιητικά στα μέλη με τις αντίστοιχες γενεθλιακές ημερομηνίες να γνωρίζουν τι αφορά η έρευνα αυτή....
ευχαριστώ! :bigsmile:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
15-10-2010, 01:43 AM #4
Aν και δεν αντιστοιχεί κάποια ημερομηνία και σε εμένα πολύ χαίρομαι που γίνονται επιτέλους έρευνες.Αλήθεια με τι στο περίπου ασχολείται η έρευνα;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
15-10-2010, 03:32 AM #5
Αγαπητοί φίλοι whisperer kai παρασκευή.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Σαφώς και ότι έρευνα γίνει θα έχει την απαραίτητη εχεμύθεια και φόρμα αναφοράς μάλιστα όχι με απλό προσωπικό κώδικα εχεμύθειας αλλά σύμφωνα με τους όρους και τον κανόνα δεοντολογίας του BPS (British Psychological Society καθότι είμαι εκτός απο αστρολόγος και Ψυχολόγος) που θεωρείται απο τους πλέον σημαντικούς κώδικες που προστατεύουν τον συμμετέχοντα.
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του συμμετέχοντα σε προσωπική επικοινωνία και απο μέρους σαφέστατη δήλωση προστασίας των δεδομένων που μπορεί να υπάρξουν και πληροφοριών απο την έρευνα.
Λόγω του μεταπτυχιακού μου στη Ψυχολογία στον τομέα "Research Design and Statistics" ο σεβασμός και η προστασία του συμμετέχοντα στην έρευνα είναι κάτι παραπάνω απο υπευθυνότητα μου. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει επιτέλους η αστρολογία να αποκτήσει πραγματικό πειραματικό υπόβραθρο με ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες.
Το τι ακριβώς ψάχνει η έρευνα δεν μπορώ να το αναλύσω καθότι υπάρχει κίνδυνος η αποκάλυψη αυτού να επηρεάσει την συζήτηση με τον συμμετέχοντα και θέλω τα όποια συμπεράσματα να είναι πραγματικά και να μην έχει δημιουργηθεί "μόλυνση" στα όποια αποτελέσματα.
Αυτό όμως που θα χρειαστεί είναι μία συζήτηση σε διάφορα θέματα μαζί μου να κάνει ο συμμετέχοντας. Σαφώς στο Debriefing της έρευνας και ο ίδιος θα ενημερωθεί ποιος ο σκοπός των ερωτήσεων.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
15-10-2010, 12:25 PM #6
Πάλι τα Κριαράκια αντικείμενο έρευνας...:toung: λοιπον 3 απριλιου 1978:bigsmile:
-
15-10-2010, 02:22 PM #7
Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να συμμετάσχω στην έρευνα !! Ημερομηνία γέννησης 1 Απριλίου 1972
-
15-10-2010, 02:45 PM #8
Σας ευχαριστώ καταρχάς όλους για το ενδιαφέρον σας πραγματικά. Να πούμε και κάποια πράγματα που μπορεί να παρερμηνευτούν, όταν μιλάμε για μόλυνση μιλάμε για τον κίνδυνο να χάσει μία έρευνα την εσωτερική της εγγυρότητα. Αν δηλαδή μάθει ο συμμετέχοντας ότι ψάχνει να βρει πχ ότι τρώγοντας φέτα περιμένω να φανεί πιο νευρικός πολλές φορές ο συμμετέχων θα μιμηθεί αυτή τη συμπεριφορά για να μην "στεναχωρήσει" τον ερευνητή. :bigsmile: Στην αστρολογία ένα παράδειγμα είναι επειδή πχ ένας αστρολόγος να ψάχνει την Αφροδίτη Αντίθεση κρόνο πως λειτουργεί στον προσωπικό χάρτη, ο συμμετέχων μπορεί να έχει απο μόνος του μία άποψη απο βιβλία και αντί να αντιδράσει όπως είναι ο χαρακτήρας του σε ερωτήσεις να αρχίζει να αντιδρά ανάλογα με αυτά που ξέρει απο τα βιβλία.
Όσοι δηλώσατε ενδιαφέρον για την έρευνα θα σας στείλω σήμερα μία φόρμα όπου θα έχει πιο περιεκτικά κάποια πράγματα της έρευνας έτσι για να αποφασίσετε και σίγουρα αν θέλετε να συμμετέχετε.
To κεντρικό θέμα της έρευνας είναι : Μελέτη απόψεων και συμπεριφοράς των ατόμων που γεννήθηκαν με τις παραπάνω ημερομηνίες. Παρουσιάζονται σε αυτά τα άτομα κάποιες φορές κάποιες διαφοροποιήσεις απο αυτά που βλέπουμε στους υπόλοιπους Κριούς με βάση την εμπειρία αστρολόγων και η έρευνα αναζητά να εμβαθύνει και να κατανοήσει περισσότερο τα θέλω τους ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η αστρολογία στην παροχή γνώσης σε αυτά τα άτομα
Μετα τιμής
Χρήστος ¶ρχος[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
15-10-2010, 03:54 PM #9
Mπορω να δωσω το ερωτηματολογιο και στον αδερφο μου???06 Απριλιου 1982..:bigsmile:
-
15-10-2010, 03:56 PM #10
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.