s
Μια ερμηνεία του χάρτη μου; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 34 of 34

Re: Μια ερμηνεία του χάρτη μου;

στο χαρτη μου ηθελα να γραψω..

Καλησπερα σε ολους ,πως ανοιγουμε νεο θεμα ?

Quote Originally Posted by πλανιτακι View Post
    Καλησπερα σε ολους ,πως ανοιγουμε νεο θεμα ?
    Καλησπερα, αφού βρεις την κατάλληλη ενότητα (πχ εδώ δεν ειναι η σωστη για να ρωτήσεις πως ανοίγουμε νέο θέμα:toung: ) διαβάζεις τα επισημασμένα για να θέσεις με σωστό τρόπο την απορία σου ή το θέμα συζήτησης και επιλέγεις:bigsmile: νέο θέμα, στο πάνω αριστερο μέρος της σελίδας (πάνω από τη λίστα με τα υπόλοιπα θέματα)

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και καλώς σας βρήκα!

Παρότι νέα στην παρέα σας, ασχολούμαι καιρό με την αστρολογία, κατόπιν κάποιων γεγονότων στη ζωή μου, αλλά δεν πιστεύω ότι χωρίς συζήτηση η γνώση δεν κατακτάται!

Θα ήθελα λοιπόν να κάνω κάποιες ερωτήσεις!

Ξεκινώντας, να σας πω ότι έχω ήλιο στους ιχθείς στο 12ο οίκο μου, με ωροσκόπο ιχθύ! Όπως καταλαβαίνετε η Πυθεία μπροστά μου ωχριά! :toung:

Έχω σελήνη στον υδροχόο στη 14η μοίρα (τη μοίρα του αστρολόγου μου είπε κάποτε μία κυρία!) και ερμή στον υδροχόο στην 28η μοίρα, επίσης στο 12ο οίκο, γεγονός που πολλές φορές με κάνει να εκφράζομαι και να λειτουργώ άριστα σε περιβάλλοντα πιο ήπια και απομωνομένα (όντως γράφω καλύτερα από ότι μιλάω). Σε συνδυασμό με την ακμή του τρίτου οίκου μου στο ζώδιο των διδύμων που σημαίνει ότι δυσκολεύομαι να καταλήξω σε συμπέρασμα από τη γνώση που παίρνω (πράγμα που επίσης ισχύει!). Έχω επίσης μεσουράνημα στην 28η μοίρα του Τοξότη και όντως, το επάγγελμά μου είναι σχετικό με τη φιλοσοφία και τη δικαιοσύνη, σπουδάζω (και μάλιστα με επιτυχία θα έλεγα!) νομικά. Να προσθέσω ότι ο Δίας μου στο ζώδιο του Ταύρου στον 1ο οίκο μου με έχει κάνει γενικά άτομο οχι άτυχο, αλλά και λίγο καλοπερασάκια!

Ο δε επαγγελματικός τομέας μου βομβαρδίζεται!!!!! Ένα θα σας πω:

Στο 10ο οίκο μου έχω: Ποσειδώνα, Ουρανό, Κρόνο και ¶ρη!! Και όλοι στον Αιγόκερω!!!! Τί θα μπορούσατε να σχολιάσετε για αυτά που σας είπα; Κυρίως το τελευταίο! Να περιμένω Βατερλώ;;;!!!

Ευχαριστώ όλους! Θα τα λέμε από τα φόρουμ!!

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)