s
Διελεύσεις πλανητών - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 57
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Περί διελεύσεων...

Quote Originally Posted by vaval View Post
    Ναι είναι δύσκολο, αν και ίσως-εσύ ξέρεις καλύτερα-να μην είναι και τόσο πρωτόγνωρο για μένα (΄γενέθλια σελήνη σε σύνοδο με γενέθλιο Πλούτωνα,σε διαφορετικούς οίκους και σε διαφορετικά ζώδια).Σε ευχαριστώ.
    Μια και έχεις γενέθλια σύνοδο και τετραγωνίζεται απο τον διελ. σημαίνει ότι η γενέθλια όψη ενεργοποιείται. Καταλαβαίνω ότι έτσι κι αλλιώς οι σκληρές όψεις Σελήνης-Πλουτωνα είναι αρκετά δύσκολες για τον κάτοχο της όψης αλλά και για τους γύρω του.

Νομίζω ότι αυτό το διάστημα ,θέματα όπως η κτητικότητα,η ζήλια, η αίσθηση της προσωπικής αξίας(2ος οίκος),το τι έχει αξία για σένα τελικά (όχι μόνο σε υλικό επίπεδο), το να παραδεχτείς ότι έχεις αδυναμίες όπως και οι άλλοι, να δεχτείς ή να προσαρμοστείς σε αλλαγές(εσωτερικές και εξωτερικές)-που παραδοσιακά στην όψη αυτή δεν αρέσουν καθόλουυυ- και πολλά άλλα παρόμοια θέματα που σχετίζονται με το συναίσθημα και την εξουσία-αλλαγές, λογικά θα τραβήξουν την προσοχή σου.

Για να αλαφρύνουμε το κλίμα της όψης -αλλά και να μεταφέρω ακριβώς το πως την καταλαβαίνω εγώ- θα χρησιμοποιήσω και πάλι τον ...Highlander, ο οποίος μεν έμενε όλο όρθιος στο τέλος αλλά και μόνος του άρα μάλλον θέλει λιγάκι προσοχή κατα την γνώμη μου να μην ...αποκεφαλίσεις τους πάντες

Απο την άλλη μέσα απο όλες τις καταστάσεις που κάποιος μπορεί να βιώνει (ηθελημένα ή όχι), καταφέρνει να ανακαλύψει καινούργιες δυνάμεις και αποθέματα μέσα του και να αποκτήσει έτσι νέες προοπτικές που πριν δεν μπορούσε καν να φανταστεί. :bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Roadrunner, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.Ναι έχεις δίκιο σε όλα,αυτού του είδους τα θέματα πάντα με απασχολούσαν και με βασάνιζαν,κι εξακολουθούν τώρα πλέον κάτω από ένα άλλο πρίσμα.Ό,τι έχει να κάνει με αυτά που νιώθω, με αυτά που νιώθουν οι άλλοι πάντα περνούσαν από κόσκινο, η ανάλυση, της ανάλυσης, την ανάλυση, ωωωωω ανάλυση!!!!:bigsmile::bigsmile::nuts:Και η μοναξιά, ας μην την κλίνω τώρα και αυτή!:toung,από παιδί προσπαθούσα να την αναλύσω, η αίσθηση οτί δεν ανήκεις πουθενά,οδυνηρή αλλά παράλληλα απελευθερωτική, συμβάλλει στην προσπάθεια να είναι κανείς αντικειμενικός ή τουλάχιστον να προσπαθεί να έιναι.'Ολες οι δυσκολίες άλλωστε, εάν εμείς προσπαθήσουμε να τις διαχειριστούμε δημιουργικά και δε μείνουμε στον πόνο για τον πόνο-ΟΙΜΕ!!!-όντως μας οδηγούν σε νέα μονοπάτια.Καλή μου roadrunner σου "έκρυψα":embarrest τη σύνοδο του Κρόνου (διελαύνων είναι αυτός) με τη γενέθλια σελήνη μου!!Και ναι είμαι ακόμα ζωντανή:bigsmile:Θα ζήσουμε μέχρι να πεθάνουμε:bigsmile::bigsmile:Σε ευχαριστώ

ΥΓ.Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος πάλι:unsure:

Roadrunner, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.Ναι έχεις δίκιο σε όλα,αυτού του είδους τα θέματα πάντα με απασχολούσαν και με βασάνιζαν,κι εξακολουθούν τώρα πλέον κάτω από ένα άλλο πρίσμα.Ό,τι έχει να κάνει με αυτά που νιώθω, με αυτά που νιώθουν οι άλλοι πάντα περνούσαν από κόσκινο, η ανάλυση, της ανάλυσης, την ανάλυση, ωωωωω ανάλυση!!!!:bigsmile::bigsmile::nuts:Και η μοναξιά, ας μην την κλίνω τώρα και αυτή!:toung,από παιδί προσπαθούσα να την αναλύσω, η αίσθηση οτί δεν ανήκεις πουθενά,οδυνηρή αλλά παράλληλα απελευθερωτική, συμβάλλει στην προσπάθεια να είναι κανείς αντικειμενικός ή τουλάχιστον να προσπαθεί να έιναι.'Ολες οι δυσκολίες άλλωστε, εάν εμείς προσπαθήσουμε να τις διαχειριστούμε δημιουργικά και δε μείνουμε στον πόνο για τον πόνο-ΟΙΜΕ!!!-όντως μας οδηγούν σε νέα μονοπάτια.Καλή μου roadrunner σου "έκρυψα":embarrest τη σύνοδο του Κρόνου (διελαύνων είναι αυτός) με τη γενέθλια σελήνη μου!!Και ναι είμαι ακόμα ζωντανή:bigsmile:Θα ζήσουμε μέχρι να πεθάνουμε:bigsmile::bigsmile:Σε ευχαριστώ

ΥΓ.Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος πάλι:unsure:
    Αγαπητή vaval,

το πιο δύσκολο, με τις δυσαρμονικές όψεις Σελήνης/Πλούτωνα δεν είναι απλώς η αίσθηση ότι δεν ανήκεις πουθενά αλλά η αίσθηση ότι είσαι στο κενό. Απ΄αυτό πηγάζει η μοναξιά, ο φόβος και πολλά άλλα "συμπτώματα" αυτής της όψης.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι συνθήκες της παιδικής ηλικίας δεν επέτρεψαν στο άτομο να δημιουργήσει τους ισχυρούς και άρρηκτους συναισθηματικούς δεσμούς που θα του δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας και του "ανήκω κάπου". Μεγαλώνει λοιπόν μ΄αυτή την ψυχική "ανικανότητα" να βρει και να βιώνει στο περιβάλλον γύρω του αυτούς τους ψυχικούς δεσμούς. Απλώς δεν έμαθε πώς να το κάνει.

Το στοίχημα που έχεις τώρα να αντιμετωπίσεις με τον τράνζιτ Κρόνο και Πλούτωνα είναι είτε να βιώσεις ακόμα περισσότερο αυτό το κενό με αποτελέσμα να αποκοπείς ακόμα περισσότερο είτε να αντιληφθείς από πού πηγάζει αυτή η δυσκολία σου και να δημιουργήσεις νέους πιο σημαντικούς και πιο ουσιαστικούς ψυχικούς δεσμούς. Κι αυτό είναι που πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σου.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αγαπητή vaval,

το πιο δύσκολο, με τις δυσαρμονικές όψεις Σελήνης/Πλούτωνα δεν είναι απλώς η αίσθηση ότι δεν ανήκεις πουθενά αλλά η αίσθηση ότι είσαι στο κενό. Απ΄αυτό πηγάζει η μοναξιά, ο φόβος και πολλά άλλα "συμπτώματα" αυτής της όψης.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι συνθήκες της παιδικής ηλικίας δεν επέτρεψαν στο άτομο να δημιουργήσει τους ισχυρούς και άρρηκτους συναισθηματικούς δεσμούς που θα του δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας και του "ανήκω κάπου". Μεγαλώνει λοιπόν μ΄αυτή την ψυχική "ανικανότητα" να βρει και να βιώνει στο περιβάλλον γύρω του αυτούς τους ψυχικούς δεσμούς. Απλώς δεν έμαθε πώς να το κάνει.

Το στοίχημα που έχεις τώρα να αντιμετωπίσεις με τον τράνζιτ Κρόνο και Πλούτωνα είναι είτε να βιώσεις ακόμα περισσότερο αυτό το κενό με αποτελέσμα να αποκοπείς ακόμα περισσότερο είτε να αντιληφθείς από πού πηγάζει αυτή η δυσκολία σου και να δημιουργήσεις νέους πιο σημαντικούς και πιο ουσιαστικούς ψυχικούς δεσμούς. Κι αυτό είναι που πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σου.
    Αγαπητή κυρία Μόζορα, σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.

Η αίσθηση οτί δεν "ανήκεις πουθένα" για κάποιους από εμάς μπορεί να μην συνάδει με τη λέξη "απλώς" και ίσως και να ισοδυναμεί με την "αίσθηση οτί είσαι στο κενό".

Όσον αφορά σε συναισθήματα όπως ο φόβος και η μοναξιά καθώς και σε άλλα "συμπτώματα",
    θεωρώ ότι-πέρα από όψεις-δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τα έχει βιώσει, δεν τα βιώνει και δε θα τα βιώνει.Είναι αναπόφευκτο,από τη στιγμή που είσαι άνθρωπος.Σε αυτό δε νιώθω καθόλου διαφορετική, ίσα ίσα.

Σχετικά με τους συναισθηματικούς και άρρηκτους δεσμούς, θεωρώ παρακινδυνευμένο να βγάζουμε συμπεράσματα από κάποιες αστρολογικές όψεις,που εκφράζουν τάσεις, για τις ψυχικές ή μη ικανότητες ή ανικανότητες οποιουδήποτε, καθώς δε λαμβάνουμε καθόλου υπ'όψιν μας τον τρόπο που ο οποιοσδήποτε έχει διαχειριστεί τις δυσκολίες του.

Σας ευχαριστώ, για μια ακόμα φορά που ασχοληθήκατε και πραγματικά θα προσπαθήσω να κερδίσω το στοίχημα.

Αγαπητή κυρία Μόζορα, σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε.

Η αίσθηση οτί δεν "ανήκεις πουθένα" για κάποιους από εμάς μπορεί να μην συνάδει με τη λέξη "απλώς" και ίσως και να ισοδυναμεί με την "αίσθηση οτί είσαι στο κενό".

Όσον αφορά σε συναισθήματα όπως ο φόβος και η μοναξιά καθώς και σε άλλα "συμπτώματα",
    θεωρώ ότι-πέρα από όψεις-δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τα έχει βιώσει, δεν τα βιώνει και δε θα τα βιώνει.Είναι αναπόφευκτο,από τη στιγμή που είσαι άνθρωπος.Σε αυτό δε νιώθω καθόλου διαφορετική, ίσα ίσα.

Σχετικά με τους συναισθηματικούς και άρρηκτους δεσμούς, θεωρώ παρακινδυνευμένο να βγάζουμε συμπεράσματα από κάποιες αστρολογικές όψεις,που εκφράζουν τάσεις, για τις ψυχικές ή μη ικανότητες ή ανικανότητες οποιουδήποτε, καθώς δε λαμβάνουμε καθόλου υπ'όψιν μας τον τρόπο που ο οποιοσδήποτε έχει διαχειριστεί τις δυσκολίες του.

Σας ευχαριστώ, για μια ακόμα φορά που ασχοληθήκατε και πραγματικά θα προσπαθήσω να κερδίσω το στοίχημα.
    Αγαπητή vaval,

έχω κι εγώ δυσαρμονική όψη Σελήνης/Πλούτωνα γι΄αυτό δεν θεωρώ παρακινδυνευμένο να μιλήσω γι΄αυτό. Αυτό το τετράγωνο υπήρξε η μεγαλύτερη δυσκολία στην ζωή μου και σε κάποιο βαθμό υπάρχει ακόμα. Μπόρεσα να κάνω ένα θετικό σημαντικό βήμα όταν ο τράνζιτ Πλούτωνας ενεργοποίησε το τετράγωνο αυτό. Γι΄αυτό σου έγραψα αυτά που σου έγραψα.

Η αίσθηση του να μην ανήκω κάπου βιώνεται κι από άλλους με διαφορετικό τρόπο. Π.χ. ο ¶ρης δεν θέλει να ανήκει πουθενά και είναι ευχαριστημένος έτσι. Ο Ουρανός μπορεί να νιώθει ότι δεν ανήκει πουθενά αλλά το βιώνει πολύ διαφορετικά. Με την δυσαρμονική όψη Σελήνης/Πλούτωνα όμως το δεν ανήκω πουθενά ισοδυναμεί με το να αιωρείται κάποιος στο κενό κι αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο και να το βιώνει και να το χειριστεί. Αυτό εννοούσα με την λέξη "απλώς". Η λέξη "κενό" στην πραγματική ορολογία του Πλούτωνα λέγεται "άβυσσος" κι αυτό βίωσα.

Μπόρεσα να βγω απ΄αυτή την κατάσταση συνειδητοποιώντας και κάνοντας όσα έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου. Κι η αστρολογία με βοήθησε πολύ σ΄αυτή την συνειδητοποίηση. Ουσιαστικά, έδωσα την προσωπική μου "μαρτυρία" για την όψη και τα τράνζιτς που ανέφερες για όποιον θεωρήσει ότι μπορεί να του φανεί χρήσιμη.

Αγαπητή κυρία Μόζορα,

ένας λόγος που ασχολούμαι?-εννοώ προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα όσον αφορά στην αστρολογία -είναι ακριβώς αυτός.Να καταλάβω τον εαυτό μου(ξέρω οτί αυτό το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ) και παράλληλα και τους άλλους ανθρώπους.Στην προσπάθειά μου αυτή, μπορεί (λόγω και σελήνης στην Παρθένο) να θέτω κάποια πράγματα υπό αμφισβήτηση για να μπορέσω να τα αναλύσω και να τα επεξεργαστώ καλύτερα.Να τα εξετάσω από όλες τις μεριές.Κάποιες φορές ίσως και να με παρεξηγούν.Χαίρομαι που εσείς δεν το κάνατε.

Παρ'ολα αυτά σκέφτομαι οτί μέσα από τις δύσκολες όψεις μπόρούν να βγουν και διαμάντια.

Π.χ-.σαφώς δε σας γνωρίζω για να μπορώ να εκφέρω άποψη για σας-,όμως μέσα από αυτές τις δυσκολίες γίνατε
    ο άνθρωπος που είστε σήμερα.Και ίσως αν δεν τις είχατε να μην είχατε ασχοληθεί καν με την αστρολογία, ούτε με μένα ούτε με κανέναν.Ο "πόνος"αν τον χρησιμοποιήσουμε σωστά είναι πλούτος.

ΥΓ.Βγήκα πάλι εκτός θέματος?:embarrest

περί διελεύσεων ..... συνέχεια ...

η διελαύνουσα Αφροδίτη όταν πλησιάζει την γεννέθλιά μας ..
    ...μας φέρνει αλλαγές στα αισθηματικά μας ? :bigsmile:
    ή μάλλον πως επηρεάζει αυτόν τον τομέα ??:unsure: όταν σε λίγο μας συμβεί ?

ευχαριστώ πολύ
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Σοφία

Λοιπόν...
    Η όψη αυτή μάλλον θα αφορά και πολλούς πολλούς άλλους..

Έχω ακριβέσταστη επιστροφή Κρόνου κατακέφαλα η οποία κάνει μια σύνοδο με τον γενέθλιο Δία μου.
    Όπως φυσικά καταλάβαμε, ανήκω στη γενιά συνόδου Κρόνου - Δία στο γενέθλιο, η οποία και ενεργοποιείται τώρα!
    Η διέλευση κρόνου απο τον Δία τι μπορεί να μας φέρει? Είναι στον 2ο και οι δυο στο γενέθλιο. Όψεις με άλλους πλανήτες δεν κάνουν εκτός απο ένα εξάγωνο με Β.Δ. και ο κρόνος στον γενέθλιο κυβερνά τον 5ο μου.
    Δεν ξέρω αν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με θέματα 2ου αποκτήματα δικά μας, ασφάλεια, οικονομικά. Στα οικονομικά υπάρχει μικρή πίεση αλλά και σε ποιον δεν υπάρχει εδώ που τα λέμε βέβαια..

Όταν ο κρόνος απο διέλευση πιάνει τον Δία, το νιώθω σαν να φέρνει μια αναθεώρηση σε κινήσεις και προτεραιότητες στη ζωή. Σαν παράλληλα να υπάρχει ενθουσιασμός και απο την άλλη μια συγκράτηση..σαν να μου λέει: για ξαναδες το καλύτερα, οργάνωσε το και ψάξτο καλύτερα..μη βιάζεσαι..απο τη μια νιώθω ότι με καθυστερεί απο την άλλη ότι δεν είναι κακό αυτό, ώστε να κάνω πιο σίγουρες και ασφαλείς και καθαρές επιλογές βλέποντας σοβαρά τα θέλω μου..
    Δεν ξέρω αν αυτά επέρχονται απο την επιστροφή ή και απο τη σύνοδο αυτή..
    Νιώθω σαν να πρέπει να βρω μια ισορροπία..
    Επίσης μια καθυστέρηση σε αρκετά, αλλά δεν με πτοεί τόσο αυτό..είμαι μέσα στην αισιοδοξία τις περισσότερες έστω μέρες! (είναι εκ γενετής αυτό βέβαια..) κάποιες άλλες πάλι πέφτουμε, αλλά τώρα την αισιοδοξία τη νιώθω διαφορετικά, όχι λόγω ''ονειροβασίας'' αλλά καθαρά ρεαλιστικά, ότι σιγά μη σκάσουμε όλα γίνονται με προσπάθεια.. ίσως υποβοηθά και η επιστροφή δία στον άρη μου και ήλιο λαου λαου..και ο ουρανός καταφθάνει..
    Σαν να θέλω να αλλάξω πράγματα αλλά προσεχτικά αυτή τη φορά..

Κάποια βοηθητική και κατατοπιστική απάντηση? ελεήστε..:toung:
    Bonne nuit..
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Λοιπόν...
    Η όψη αυτή μάλλον θα αφορά και πολλούς πολλούς άλλους..

Έχω ακριβέσταστη επιστροφή Κρόνου κατακέφαλα η οποία κάνει μια σύνοδο με τον γενέθλιο Δία μου.
    Όπως φυσικά καταλάβαμε, ανήκω στη γενιά συνόδου Κρόνου - Δία στο γενέθλιο, η οποία και ενεργοποιείται τώρα!
    Η διέλευση κρόνου απο τον Δία τι μπορεί να μας φέρει? Είναι στον 2ο και οι δυο στο γενέθλιο. Όψεις με άλλους πλανήτες δεν κάνουν εκτός απο ένα εξάγωνο με Β.Δ. και ο κρόνος στον γενέθλιο κυβερνά τον 5ο μου.
    Δεν ξέρω αν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με θέματα 2ου αποκτήματα δικά μας, ασφάλεια, οικονομικά. Στα οικονομικά υπάρχει μικρή πίεση αλλά και σε ποιον δεν υπάρχει εδώ που τα λέμε βέβαια..

Όταν ο κρόνος απο διέλευση πιάνει τον Δία, το νιώθω σαν να φέρνει μια αναθεώρηση σε κινήσεις και προτεραιότητες στη ζωή. Σαν παράλληλα να υπάρχει ενθουσιασμός και απο την άλλη μια συγκράτηση..σαν να μου λέει: για ξαναδες το καλύτερα, οργάνωσε το και ψάξτο καλύτερα..μη βιάζεσαι..απο τη μια νιώθω ότι με καθυστερεί απο την άλλη ότι δεν είναι κακό αυτό, ώστε να κάνω πιο σίγουρες και ασφαλείς και καθαρές επιλογές βλέποντας σοβαρά τα θέλω μου..
    Δεν ξέρω αν αυτά επέρχονται απο την επιστροφή ή και απο τη σύνοδο αυτή..
    Νιώθω σαν να πρέπει να βρω μια ισορροπία..
    Επίσης μια καθυστέρηση σε αρκετά, αλλά δεν με πτοεί τόσο αυτό..είμαι μέσα στην αισιοδοξία τις περισσότερες έστω μέρες! (είναι εκ γενετής αυτό βέβαια..) κάποιες άλλες πάλι πέφτουμε, αλλά τώρα την αισιοδοξία τη νιώθω διαφορετικά, όχι λόγω ''ονειροβασίας'' αλλά καθαρά ρεαλιστικά, ότι σιγά μη σκάσουμε όλα γίνονται με προσπάθεια.. ίσως υποβοηθά και η επιστροφή δία στον άρη μου και ήλιο λαου λαου..και ο ουρανός καταφθάνει..
    Σαν να θέλω να αλλάξω πράγματα αλλά προσεχτικά αυτή τη φορά..

Κάποια βοηθητική και κατατοπιστική απάντηση? ελεήστε..:toung:
    Bonne nuit..
    1ον Η σύνοδος Κρόνου/Δία που έχεις κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη σου (με απόκλιση 7 μοίρες)
    2ον Η "επιστροφή" Δία στον ¶ρη τι είναι; Μήπως εννοείς σύνοδο του διελ. Δία με τον γεν. ¶ρη; Εκεί έχεις και ένα τετραγωνάκι με Ποσειδώνα...
    3ον Ο προοδευμένος ωροσκόπος σου μήπως αλλάζει ζώδιο και πιάνει αυτό το τετραγωνάκι; Μήπως το πιάνει και η προοδευμένη Σελήνη σου;
    bonjour :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    1ον Η σύνοδος Κρόνου/Δία που έχεις κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη σου (με απόκλιση 7 μοίρες)
    2ον Η "επιστροφή" Δία στον ¶ρη τι είναι; Μήπως εννοείς σύνοδο του διελ. Δία με τον γεν. ¶ρη; Εκεί έχεις και ένα τετραγωνάκι με Ποσειδώνα...
    3ον Ο προοδευμένος ωροσκόπος σου μήπως αλλάζει ζώδιο και πιάνει αυτό το τετραγωνάκι; Μήπως το πιάνει και η προοδευμένη Σελήνη σου;
    bonjour :bigsmile:
    Γεια σου Δημήτρη!:bigsmile:
    πάλι με χρόνους με καιρούς..

1ον. Όταν είπα δεν κάνουν άλλες όψεις Κρόνος/Δίας εννοούσα στο γενέθλιο και όχι απο διέλευση. Η διέλευση θα με πιάσει πιο μετά με ακρίβεια.. τώρα που το επεσήμανες είναι καλό σημάδι..ίσως κάτι μας φέρει..
    2ον. Επιστροφή Δία στον άρη εννοώ φυσικά αυτό που λες, τι άλλο άλλωστε?? πολύ καλά το θυμάσαι το τετραγωνάκι με ποσειδώνα! ναι αλλά αυτό τι σχέση έχει? θέλεις να πεις ενεργοποιείται?
    3ον. Ο προοδευμένος ωροσκόπος μου παίζει απο τελευταίες μοίρες παρθένου με πρώτες μοίρες ζυγού..γνωρίζεις άλλωστε ότι δίνω ένα μικρό χρονικό εύρος στην ώρα γεννησής μου. να δω πότε θα το λύσω..
    αλλά ωραία ας πούμε ότι είναι στις τελευταίες μοίρες παρθένου και κάνει αντίθεση με γενέθλιο άρη..πάλι ενεργοποιεί το τετράγωνο? Αν όμως είναι στις πρώτες πρώτες του ζυγού δεν έχουμε κάτι (μόνο τον κρόνο στο κατόπι). Η προοδευμένη σελήνη μου είναι στις 18 του καρκίνου, άρα δύσκολο να πιάνει το τετράγωνο.

Με βάζεις σε άλλα μονοπάτια με όλα αυτά τώρα όμως.. δεν ξέρω αν θέλω να ενεργοποιηθεί αυτό το τετράγωνο ξανά και ξανά... αλήθεια πότε δεν ενεργοποιείται?? αν το πάρουμε έτσι μου το ενεργοποιεί και ο ουρανός που συνοδεύει τον άρη μου τώρα ταυτόχρονα??

όπως και να χει η ερμηνεία διέλευσης κρόνου απο δία μου έχει να κάνει με όσα είπα στο προηγούμενο μήνυμα ή πρέπει να λάβω υποψιν και άλλες όψεις??

Mercii για βοήθεια! Αναμένω νεότερα αν γίνεται!
    Bon appetit!!:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)