s
H 29η μοίρα....! - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 141 to 150 of 162

Re: H 29η μοίρα....!

Quote Originally Posted by Dimitraq View Post
    Καλησπέρα!!

Κυρία Μόζορα, η τοποθέτησή σας είναι βάσιμη. Πράγματι υπήρχε ένα ανταγωνιστικό υπόβαθρο στη σχέση με τη μητέρα μου, εξαιτίας και της μικρής διαφοράς ηκικίσς που έχουμε. Στα 20 μου χρόνια η μητέρα μου ήταν 36 ετών νέα γυναίκα!! Τη διαπίστωση που κάνατε εσείς μέσω της όψης τετραγώνου Σελήνης/Αφροδίτης, την ανακάλυψα (ήταν πολύ υποσυνείδητη αυτή η "κόντρα") όταν λόγω σπουδών γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω ψυχοθεραπεία. Ομολογουμένως ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα και μου έλυσε πολλούς γρίφους αναφορικά με τη σχέση μου μαζί της.

Αγαπητό Μαράκι

Η Σελήνη είναι όντως ο κυβερνήτης του χάρτη μου τοποθετημένη στον 11ο και εκτός του τετραγώνου με την Αφροδίτη, σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ουρανό στον 4ο. Κατά τ' άλλα κάνει τρίγωνο με Ερμή και ¶ρη και εξάγωνο με Asc.
    Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με Χείρωνα και εξάγωνο με Ουρανό.

H έντονη διαμάχη που προκύπτει ανάμεσα σε αυτά που ζητά η ψυχή και αυτά που εκπέμπει η Αφροδίτη οφείλεται και στον 5ο μου που κυβερνά ο Πλούτωνας, όπου μέσα υπάρχουν σε σύνοδο μεταξύ τους Ποσειδώνας - Βέρτεξ και Βόρειος Δεσμός.
    Κατά την ταπεινή αστρολογική μου γνώμη, εκεί οφείλεται και η έλξη διαφορετικών από μένα ανθρώπων. Εσύ τί λες;;

Δήμητρα Q
    Η έλξη διαφορετικών από σένα ανθρώπων στις σχέσεις σου οφείλεται στο τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτης που έχεις. Στον γάμο σου όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού ο Ήλιος και η Σελήνη σου είναι σε ζώδια της γης (επομένως είναι συμβατά μεταξύ τους) και ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο του 7ου σου.

Από την στιγμή που έχεις κάνει ψυχοθεραπεία θα έχεις δουλέψει το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα με τους ρόλους σου μέσα στον γάμο σου.

Όνομα:
    Maria

Συμφωνώ με αυτο που με ρωτάς.Η Σελήνη στον Ταυρο ειναι σε εξαρση και ως κυβερνήτης του Ωροσκόπου καταλαμβάνει εξέσουχα θέση στο χάρτη.Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κοινωνικές συναναστροφές(ο Κυβερνήτης του 1ου στον 11ο) και μια ζεστή,φιλική συμπονετική συμπεριφορά,γεμάτη κατανόηση απέναντι στους φίλους.Αν ο Ερμής που κυβερνά τον Ήλιο βρίσκεται στην Παρθένο, είναι σε κυριαρχία και απο ζώδιο και απο οίκο, αρα διπλά ισχυρός.Εκεί πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου καθώς ο Ερμής γίνεται ο δευτερος πιο σημαντικός πλανήτης μετά τη Σελήνη.Έτσι η όψη που κάνει με τον Πλούτωνα ισχυροποείται αρα βοηθά την Αφροδίτη να ξεχωρίζει τα κίνητρο πίσω απο τις κολακείες.Αν όμως ο Ερμής είναι στο Ζυγό τότε ισχυροποιείται η Αφροδίτη.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Η έλξη διαφορετικών από σένα ανθρώπων στις σχέσεις σου οφείλεται στο τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτης που έχεις. Στον γάμο σου όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού ο Ήλιος και η Σελήνη σου είναι σε ζώδια της γης (επομένως είναι συμβατά μεταξύ τους) και ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο του 7ου σου.

Από την στιγμή που έχεις κάνει ψυχοθεραπεία θα έχεις δουλέψει το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα με τους ρόλους σου μέσα στον γάμο σου.

Κυρία Μόζορα

Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 7ου, όμως είναι αδύναμος στον Καρκίνο όπου βρίσκεται στον 12ο.
    Ο γάμος μου δεν υφίσταται πλέον. Ο άντρας μου ήταν μια επιλογή που έκανα στα 21 μου, σχετιστήκαμε συμβιώνοντας για 5 1/2 χρόνια και μετά (πριν την επιστροφή του Κρόνου) λόγω ηθικού χρέους απέναντι του και της πολύχρονης σχέσης μας, προχώρησα στον γάμο.
    Γεγονότα πολύ σημαντικά για μένα (σοβαρή προσβολή υγείας ξαφνικά), με έβαλαν σε μια πολύχρονη περίοδο αναθεωρήσεων και μιας καθοριστικής μεταμόρφωσής μου, η οποία σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα, οδήγησαν στην "επανάσταση" και φυγή μου.

Ελπίζω ότι με τον Δία στον 9ο στους Ιχθείς, ο δεύτερος γάμος θα είναι περισσότερο γόνιμος, αφού και η υποφαινόμενη είναι περισσότερο ώριμη και κατασταλαγμένη :embarrest

Με πολύ εκτίμηση

Δήμητρα Q

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Συμφωνώ με αυτο που με ρωτάς.Η Σελήνη στον Ταυρο ειναι σε εξαρση και ως κυβερνήτης του Ωροσκόπου καταλαμβάνει εξέσουχα θέση στο χάρτη.Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κοινωνικές συναναστροφές(ο Κυβερνήτης του 1ου στον 11ο) και μια ζεστή,φιλική συμπονετική συμπεριφορά,γεμάτη κατανόηση απέναντι στους φίλους.Αν ο Ερμής που κυβερνά τον Ήλιο βρίσκεται στην Παρθένο, είναι σε κυριαρχία και απο ζώδιο και απο οίκο, αρα διπλά ισχυρός.Εκεί πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου καθώς ο Ερμής γίνεται ο δευτερος πιο σημαντικός πλανήτης μετά τη Σελήνη.Έτσι η όψη που κάνει με τον Πλούτωνα ισχυροποείται αρα βοηθά την Αφροδίτη να ξεχωρίζει τα κίνητρο πίσω απο τις κολακείες.Αν όμως ο Ερμής είναι στο Ζυγό τότε ισχυροποιείται η Αφροδίτη.
    Μαράκι

Ο Ερμής μου είναι στον Ζυγό, αλλά αυτό τον κάνει λίγο αναποφάσιστο λόγω έλλειψης πρακτικότητας σ' αυτό το ζώδιο. Από Ήλιο και ¶ρη, υπάρχει αρκετή πρακτικότητα. Όμως σχηματίζει καλές όψεις: τρίγωνο Σελήνη, εξάγωνο με Ποσειδώνο, Σύνοδο με ¶ρη και Πλούτωνα.

Υπάρχει μεγάλη αντίφαση στον χάρτη διότι με Ήλιο στην Παρθένο, Σελήνη στον Ταύρο η οποία είναι και κυβερνήτης του Asc στον Καρκίνο, δίνεται έμφαση στα θέματα ασφάλειας, σπιτιού, οικογένειας και πράγματι είναι ζητούμενα ψυχής αυτά, Ο Ουρανός μέσα στον 4ο σε εξάγωνο με Αφροδίτη ζητά ανεξαρτησία.

Με απασχολεί αυτή κατάσταση γιατί λειτουργεί σαν τροχοπέδη στις σχέσεις μου. Από τη μια έντονη ανάγκη για δέσμευση, αλλά τόση όση να μου επιτρέπει να κινούμαι ελεύθερα στις επαγγελματικές μου επιδιώξεις..

Τί να πω.. άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Μια αέναη προσπάθεια για αυτοπραγμάτωση και αυτογνωσία.

Όνομα:
    Maria

Αχ καλή μου Δημητρούλα...σε καταλαβαίνω γιατι κι εγω αντιμετωπίζω μια παρόμοια σύγκρουση.Απο τη μία η πολυαστρία στο Ζυγό με την Αφροδίτη σε θέση κυριαρχίας αποζητούν τη συντροφικότητα μέσα απο μια σχέση γιατι απεχθάνονται τη μοναξιά, αλλα απο την άλλη Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη με τον Ήλιο και τον Ουρανό στον 11ο (σε ευρεία σύνοδο μεταξύ τους) και μάλιστα εναν Ουρανό δυνατό,σε έξαρση απο ζώδιο και σε κυριαρχία απο οίκο ζητούν ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων...ωθώντας με συχνά στη δημιουργία "free τύπου" σχέσεων-είναι η μέση κατάσταση ανάμεσα στη δεσμευση και τη μοναξιά!!!! Σχέσεις οι οποίες όμως με κουράζουν εν τέλει κι απο ένα σημειο και μετά παυουν να με ικανοποιούν κιόλας όταν δεν εξαλλίσονται σε ένα ανώτερο επίπεδο...αρχίζει μετα να λειτουργεί μεσα μου εγωιστικά ολο αυτό με σκέψεις του τύπου "γιατι ο αλλος δε θέλει να εξελιχτει η σχέση σε κατι πιο σοβαρο?δε με θεωρει αξια για σχέση?" οπου τελικά καταντάει να με θίγει κατι που αρχικά εγω επέλεξα η τουλαχιστον συμφώνησα να εχει αυτη τη μορφή!!!Αντε βγάλε ακρη εσυ τωρα!!!Και σε ψυχαναλητή να πάω...θα τραβάει τα μαλλιά του ο ανθρωπος περιφερόμενος με μια βοτκα στο χέρι για να την παλέψει!!:bigsmile:

Quote Originally Posted by Dimitraq View Post

Κυρία Μόζορα

Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 7ου, όμως είναι αδύναμος στον Καρκίνο όπου βρίσκεται στον 12ο.
    Ο γάμος μου δεν υφίσταται πλέον. Ο άντρας μου ήταν μια επιλογή που έκανα στα 21 μου, σχετιστήκαμε συμβιώνοντας για 5 1/2 χρόνια και μετά (πριν την επιστροφή του Κρόνου) λόγω ηθικού χρέους απέναντι του και της πολύχρονης σχέσης μας, προχώρησα στον γάμο.
    Γεγονότα πολύ σημαντικά για μένα (σοβαρή προσβολή υγείας ξαφνικά), με έβαλαν σε μια πολύχρονη περίοδο αναθεωρήσεων και μιας καθοριστικής μεταμόρφωσής μου, η οποία σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα, οδήγησαν στην "επανάσταση" και φυγή μου.

Ελπίζω ότι με τον Δία στον 9ο στους Ιχθείς, ο δεύτερος γάμος θα είναι περισσότερο γόνιμος, αφού και η υποφαινόμενη είναι περισσότερο ώριμη και κατασταλαγμένη :embarrest

Με πολύ εκτίμηση

Δήμητρα Q
    Αγαπητή μου Δήμητρα,

πράγματι, ο Κρόνος κυβερνήτης του 7ου στο ζώδιο της αδυναμίας του και στο 12ο μπορεί να δείξει διάλυση του γάμου. Βλέπεις, γι' αυτό αποφεύγουμε να απαντάμε σε ερωτήσεις μελών που δίνουν κάποιες μεμονωμένες όψεις ή θέσεις των πλανητών τους επειδή χωρίς ολόκληρη την εικόνα του χάρτη δεν μπορούμε να έχουμε σωστή εικόνα. Ο λόγος που απάντησα σε σένα είναι γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον η όψη Σελήνης/Αφροδίτης σου.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Αχ καλή μου Δημητρούλα...σε καταλαβαίνω γιατι κι εγω αντιμετωπίζω μια παρόμοια σύγκρουση.Απο τη μία η πολυαστρία στο Ζυγό με την Αφροδίτη σε θέση κυριαρχίας αποζητούν τη συντροφικότητα μέσα απο μια σχέση γιατι απεχθάνονται τη μοναξιά, αλλα απο την άλλη Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη με τον Ήλιο και τον Ουρανό στον 11ο (σε ευρεία σύνοδο μεταξύ τους) και μάλιστα εναν Ουρανό δυνατό,σε έξαρση απο ζώδιο και σε κυριαρχία απο οίκο ζητούν ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων...ωθώντας με συχνά στη δημιουργία "free τύπου" σχέσεων-είναι η μέση κατάσταση ανάμεσα στη δεσμευση και τη μοναξιά!!!! Σχέσεις οι οποίες όμως με κουράζουν εν τέλει κι απο ένα σημειο και μετά παυουν να με ικανοποιούν κιόλας όταν δεν εξαλλίσονται σε ένα ανώτερο επίπεδο...αρχίζει μετα να λειτουργεί μεσα μου εγωιστικά ολο αυτό με σκέψεις του τύπου "γιατι ο αλλος δε θέλει να εξελιχτει η σχέση σε κατι πιο σοβαρο?δε με θεωρει αξια για σχέση?" οπου τελικά καταντάει να με θίγει κατι που αρχικά εγω επέλεξα η τουλαχιστον συμφώνησα να εχει αυτη τη μορφή!!!Αντε βγάλε ακρη εσυ τωρα!!!Και σε ψυχαναλητή να πάω...θα τραβάει τα μαλλιά του ο ανθρωπος περιφερόμενος με μια βοτκα στο χέρι για να την παλέψει!!:bigsmile:

Καλημέρα Μαράκι

Η ενασχόλησή μου με την αστρολογία με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου αρχικά και δευτερευόντως για τους "πελάτες" μου. Για αρκετά χρόνια πίστευα για παράδειγμα ότι οι άνθρωποι αντιστέκονται στην αλλαγή (την ψυχολογική εννοώ) γιατί φοβούνται να δουν τις πραγματικές τους επιθυμίες και ανάκγες, η παραδοχή και συνειδητοποίηση των οποίων θα τους επέβαλλε κατά κάποιον τρόπο να αντιδράσουν, να μετασχηματίσουν, να πορευτούν βάσει αυτών των συνειδητοποιήσεων και να γίνουν οι ίδιοι οι μεταρρυθμιστές της ζωής τους.

Μέσα από την μελέτη της αστρολογίας διαπίστωσα στην πράξη, βλέποντας τα ωροσκόπια γνωστών και φίλων, ότι για να κατακτήσει κανείς την πολυπόθητη συνειδητοποίηση των λειτουργικών και πνευματικών του δυνάμεων και να πορευτεί αναλόγως, πρέπει να έρθει η σωστή στιγμή. Βέβαια μπορεί και να μην έρθει ποτέ, ή μπορεί να μας κρούσει τον κώδωνα και να μην πάρουμε είδηση, ή, τουλάχιστον να κάνουμε πως δεν παίρνουμε.

Κι εκεί πιστεύω πως μπορεί να συμβάλλει η αστρολογία, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και αδυναμίες μας, το γιατί και πώς αυτές εκφράζονται αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον, και κυρίως το πότε μπορούμε να αδράξουμε ευκαιρίες για να εξελιχθούμε ψυχικά.

Παρεμπιπτόντως, με το Δία στον 9ο στους Ιχθείς σε αντίθεση με Ήλιο και σε τρίγωνο με Κρόνο, πως διαφαίνεται ο δεύτερος γάμος κυρία Μόζορα;;

Δήμητρα Q

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλύτερος από τον πρώτο αλλά και πάλι δεν έχω όλη την εικόνα. Δεν ξέρω αν έχεις κυβερνήτη 9ου τον Ουρανό ή τον Ποσειδώνα, πού βρίσκονται και τι κάνουν. Πάντως και ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας χρειάζονται προσοχή στα θέματα του γάμου, ο καθένας για τους λόγους του.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Καλησπέρα σας κ. Μόζορα :bigsmile:

Ο 9ος μου είναι στους Ιχθείς με το Δία μέσα στις 12΄, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι ο Ποσειδώνας κάνει τετράγωνο από τις 6΄ του Τοξότη στον 5ο (στο σπίτι του Πλούτωνα), με τον οποίο κάνει τρίγωνο.
    Επίσης ο Δίας κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και ο Ήλιος εξάγωνο με τον Κρόνο. Ο Ουρανός είναι στις 25΄ του Ζυγού στον 4ο, χωρίς όψεις με τους παραπάνω. Σχηματίζει όψη χιαστί με Σελήνη και εξάγωνο με την Αφροδίτη.

Δεν ξέρω αν είναι βοηθητικά τα στοιχεία που δίνω..

Quote Originally Posted by m2sl View Post
    Καλημέρα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου:Αφροδίτη στον Λέοντα στις 29 μοίρες και 35΄ η οποία βρίσκεται στον 7ο οίκο τι σημαίνει;κάνοντας εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Διδύμους στις 29 μοίρες και 04΄ που βρίσκεται στον 5ο οίκο; Τελικά με ποιον αστερισμό συνδέεται ο Λέοντας; με τον Βασιλίσκο ή με τον ρέγκουλους γιατί μπερδευτηκα λίγο διαβάζοντας διάφορες απόψεις.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει.

Βασιλίσκος και Regulus είναι το ιδιο.
    Βασιλιάς=Rex στα λατινικά
    Bασίλισσα = Regina

Και όσο για την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, προσωπικά τη θεωρώ αξιολάτρευτη,λαμπερή και ικανή να φωτίσει ακόμη και την πιό γκρίζα μέρα μας!

Kαι επειδή το θέμα 29η μοίρα είναι ...κρίσιμο, μπορούμε να επανέλθουμε με περισσότερες γνώσεις?
    Και κυρίως,αν είναι εύκολο στους επαγγελματίες, να μας "ανοίξουν" τα μάτια, σχετικά με την επίδρασή της στις τετραπλότητες, αλλά και όταν σηματοδοτούν τα φώτα, τον ωροσκόπο, τους κλήρους, τις ακμές των οίκων κλπ., με κάποιο συνοπτικό ποστ ίσως....
    Ζητάω πολλά???

Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)