- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 162
Thread: H 29η μοίρα....!
-
26-09-2010, 02:47 PM #131
Re: H 29η μοίρα....!
To τετράγωνο αυτό δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και ως εξής : η σελήνη στον Ταύρο είναι κτητική, ζηλιάρα και πεισματάρα, θέλει να ελέγχει και να έχει την αποκλειστικότητα, ωστόσο η Αφροδίτη είναι εγωίστρια, θέλει τον έπαινο και την κολακεία. Οι ανάγκες δηλαδή της σελήνης δεν μπορούν να εκφραστούν λόγω του εγωισμού και της ανάγκης επίδειξης δύναμης της Αφροδίτης. Ο Ταύρος θέλει να πολιορκεί, να ζηλεύει και να ελέγχει, αλλά ο Λέων δε θέλει να συμπεριφερθεί έτσι, να ρίξει τον εγωισμό του και να κυνηγήσει, θέλει να τον θαυμάζουν.
-
26-09-2010, 02:56 PM #132
:bigsmile: Γειά σας!!!!:bigsmile:
Μια και είδα ότι συζήτάτε και πάλι το.....:nuts: φλέγον ζήτημα της 29ης μοίρας,της οποίας δεν έχω καταλάβει ακριβώς την λειτουργία της....μάλλον παίρνει τα χαρακτηριστικά του επόμενου ζωδίου,αλλά έχω την εντύπωση πως φέρει μια ιδιαίτερη καρμικότητα....:embarrest
Εχω τον 4ο οίκο στην 29η μοίρα του λέοντα....και πολλά πράγματα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους σε αυτό τον οίκο και ξεκινούν απο την αρχή.....καλά και ασχημα αυτό εισπράττω χωρίς ασφαλώς να εξετάζω την παρουσία του πλούτωνα εκεί που τα κάνει κατά καιρούς.....Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
26-09-2010, 03:03 PM #133
Συμφωνώ αν και θα έλεγα ότι ο Ταύρος ενδιαφέρεται για την σταθερότητα και την ασφάλεια - υλική και συναισθηματική και ο έλεγχος αφορά περισσότερο τα αποκτήματα του(υλικά και συναισθηματικά) τα οποία δεν θέλει χάσει ενώ δεν αγαπά και τις εκπλήξεις ή αλλαγές.
Ο Λέων απο την άλλη, θέλει την έκπληξη του, θέλει τον θαυμασμό και τον καλό λόγο, θέλει να τον ξεχωρίζουν και του χαιδεύουν τα αυτιά. Θέλει την προσοχή και κάνει ότι μπορεί για να την έχει.
Προσωπικά το βλέπω ως εξής: Σε τετράγωνο, το άτομο θα έχει μία εσωτερική σύγκρουση, ανάμεσα σε αυτά που τον κάνουν να αισθάνεται όμορφα και σε αυτά που δείχνει προς τα έξω. Η Αφροδίτη θα κάνει το άτομο να εμφανίζεται λαμπερό, γενναιόδωρο,οτι θέλει να πάρει ρίσκα, οτι ειναι το κέντρο της προσοχής, να προκαλεί τον θαυμασμό - με αποτέλεσμα να έλκει μια άλφα κατηγορία ανθρώπων, αλλά το μόνο που θα θέλει για να νιώσει συναισθηματικά καλυμμένο θα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα. Υποθέτω πως προκαλεί έναν εκνευρισμό απο μόνο του το να "τραβάς" άλλον τύπο ανθρώπου απο αυτόν που έχεις ανάγκη για να νιώσεις αποδεκτός
Σε σταθερά ζώδια, ακόμα πιο έντονη η εσωτερική ...διαφωνία :bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
26-09-2010, 07:01 PM #134
Αγαπητή road runner
Είναι πολύ καλή η τοποθέτησή σου, είσαι μέσα στο μυαλό μου.
Η Αφροδίτη αυτή φαινομενικά είναι πολύ μοιραία και ανεξάρτητη (και με Ουρανό στον 4ο οίκο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη!), ή τουλάχιστον αυτό εισπράττουν όσοι τη βλέπουν, και είναι πράγματι γεγονός ότι έλκει τέτοιους τύπους ανδρών. Όμως η ψυχή της το ξέρει....
Αποζητά ασφάλεια και ανεξαρτησία ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να μην εφησυχάζει ποτέ.
Είναι έντονη η εσωτερική διαμάχη, η οποία δυσκολεύει το άτομο να βρει τον προορισμό του σ' αυτή τη ζωή, θέλει οικογένεια ή θέλει μποέμικη ζωή.
Αυτό είναι μεγάλο ερώτημα και η απάντηση δεν έρχεται :unsure:...
-
26-09-2010, 07:17 PM #135
Φίλε Επαναστάτη 24
η Αφροδίτη στον Λέοντα δε ζητά αυλοκόλακες. Δεν ανέχεται τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Επειδή η ίδια είναι πολύ ειλικρινής και περήφανη δεν θα ανεχόταν οτιδήποτε ψεύτικο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γιατί την θίγει. Είναι αυτό που είναι αυταπόδεικτα και επιθυμεί από τους άλλους να το αναγνωρίζουν και να τη σέβονται. Όταν το εισπράττει αυτό, γίνεται αφοπλιστικά γενναιόδωρη και αγαπάει με όλο της το είναι, όταν όμως δεν συμβαίνει χάνει λίγο την ισορροπία της..
-
26-09-2010, 07:40 PM #136
Είναι δύσκολο μια τέτοια Αφροδίτη να αντιληφθεί την κολακεία,καλή μου!Γιατι οταν απο μόνη της θεωρεί τον εαυτό της μοναδικό για ένα σωρό λόγους...πως να ανερέσει ως μη αληθινά τα κολακευτικά λόγια που θα της πούν απο τη στιγμή που θα θεωρήσει οτι επιβεβαιώνουν αυτή ακριβώς την εικόνα που εχει και η ίδια για τον εαυτό της!???!! Εκτός κι αν είναι τόσο προσγειωμένη και μετριόφρων,χωρίς ίχνος ανασφάλειας ή φιλαρέσκειας, ωστε να εχει καταφέρει να προσεγγίσει αρκετά την αυτογνωσία και να γνωρίζει με ακρίβεια μεχρι που φτάνουν οι ικανότητες της για να μπορέσει να καταλάβει πότε πρόκειται για πραγματική φιλοφρόνυση και ποτε για απλή κολακεία που εχει άλλους απώτερους σκοπόυς...!Ωστόσο με έναν Ήλιο στο συγκατημενο ζώδιο της Παρθένου,οπως στην πείπτωσή σου,και μια-δυο βοηθητικές όψεις απο τον Κρόνο ενδεχομένως να τα καταφέρνει!!:unsure:
Φιλικά
Το Μαράκι
-
27-09-2010, 01:00 AM #137
Αγαπητό Μαράκι :bigsmile:
Πιθανόν μια τέτοια Αφροδίτη μεμονωμένα να μην αντιλαμβάνεται τη διάκριση μεταξύ της κολακείας και της φιλοφρόνησης. ¶ν δεν απατώμαι ο Ερμής είναι αυτός που αντιλαμβάνεται. Στην περίπτωσή μου αφενός το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου (ρεαλισμός) και αφετέρου η σύνοδος Ερμή -Πλούτωνα, Ερμή-¶ρη στον 3ο οίκο, ευτυχώς είναι πολύ βοηθητική γιατί επιτρέπει την άμεση αντίληψη και εν τω βάθει ανάλυση των κινήτρων των άλλων ανθρώπων. Πολύ βοηθητικές όψεις για τη δουλειά μου και τις συναναστροφές μου.
Όσο για την αυτογνωσία, είναι μια παράμετρος που εξαρτάται από πολλούς και αστάθμητους παράγοντες, διότι αν δεχθούμε πως ο άνθρωπος είναι ένα εξελισσόμενο ον το οποίο αλληλεπιδρά σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον που μεταλλάσσεται, υπόκειται κλυδωνισμούς,
άρα και η γνώση για τον εαυτό ακολουθεί κι αυτή μια εξελικτική πορεία. Η αυτογνωσία δυστυχώς δεν κατακτάται δια παντός, είναι αγώνας ζωής, θέλει περίσκεψη, βαθύ σκάψιμο της ψυχής, ανατροφοδότηση και επανατοποθέτηση. Θέλει δουλειά πολύ, όπως λέει και ο ποιητής.
Φιλικά
Δήμητρα Q
-
27-09-2010, 10:57 AM #138
Το τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτης, σε γυναικείους χάρτες, δείχνει κυρίως μια σύγκρουση ανάμεσα στους γυναικείους ρόλους, δηλαδή τον ρόλο της συζύγου και μητέρας με τον ρόλο της γυναίκας - ερωμένης. Γι' αυτό και υπάρχουν αυτές οι αντιφάσεις που ειπώθηκαν πιο πάνω και γι' αυτό υπάρχει μια αντίφαση στους τύπους αντρών που ελκύει.
Η σύγκρουση αυτή ξεκινά από την παιδική ηλικία και την σχέση με την μητέρα. Συνήθως η μητέρα είναι κρυφά ανταγωνιστική προς την κόρη, την οποία ανταγωνίζεται ως γυναίκα. Οι τρόποι που το κάνει μπορεί να μην είναι άμεσα αντιληπτοί από τις δύο, δηλαδή να μην γίνεται συνειδητά (Σελήνη/υποσυνείδητο) αλλά έχει ως στόχο την υπόσκαψη της κόρης ως γυναίκας. Έτσι, η κόρη βιώνει την μητέρα ταυτόχρονα και ως μια ανταγωνιστική γυναίκα με αποτέλεσμα αυτοί οι ρόλοι μεγαλώνοντας να συγκρούονται μέσα της.
-
27-09-2010, 11:39 AM #139
Δε θα διαφωνήσω, καλή μου Δημητρούλα,στα όσα πολύ σωστά επεσήμανες.¶λλωστε κι εγω γι'αυτό δεν είμαι ποτε απόλυτη σε μια ερμηνεία που δίνω,πάντα την εξετάζω συνδυαστικά με τις άλλες όψεις, εξου και το "εκτος αν" που ακολούθησε την αρχική μου ανάλυσή για τον τρόπο που αντιδρά μια Αφροδίτη στο Λιοντάρι.Πράγματι πιστευω κι γω πως οι όψεις που λες συμβάλλουν στην ικανότητά σου να ξεχωρίζεις τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων(Ερμής-Πλούτωνας με ένα δυνατό Ερμή ως κυβερνήτη του Ήλιου) και να βλέπεις ρεαλιστικά τον εαυτό σου(Ηλιος-Κρόνος). Όμως η ανάγκη αυτής της Αφροδίτης να τη θαυμαζουν είναι μεγάλη και πρέπει να λάβουμε κι άλλα στοιχεία υπόψη μας πριν καταλήξουμε σε ένα οριστικό συμπέρασμα, όπως το ποιός είναι ο κυβερνήτης του χάρτη σου, σε ποιό ζώδιο και οίκο βρίσκεται,,αν κάνει κάποια όψη με την Αφροδίτη, τι άλλες όψεις κάνει η Αφροδίτη περα απο το τετράγωνο με τη Σελήνη.Αν η Σελήνη στον Ταυρο ήταν ας πούμε κυβερνήτης του Ωροσκόπου(αν ο Ηλιος είναι στον 3ο μαζί με τον Ερμή,πιθανόν ο Ωροσκόπος είναι Καρκίνος) και η Αφροδίτη ήταν πάνω στον άξονα 1ου/7ου, ή γωνιακός πλανήτης(σε όψη με τις γωνίες του χάρτη-Asc,Ic,Dsc,Mc) σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημα... αντιλαμβάνεσαι οτι αυξάνεται σημαντικά η δύναμη της επιρροής της, αν όμως υπήρχε π.χ ένας Κρόνος σε έξαρση απο ζώδιο ή οίκο στο ωροσκόπιο σου ή σε όψη με τον κυβερνήτη του χάρτη, τότε θα αποτελούσε ενα σημαντικό αντίβαρο και ρυθμιστικό παράγοντα της συμπεριφοράς σου.. . Περιμένω να μου δώσεις αν θες τα στοιχεία που σου ζήτησα να κάνουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση...
Όσο για την αυτογνωσία...πράγματι επιτυγχάνεται μετά απο πολύ αγώνα και απαιτεί συνεχή αναθεώρηση, καθώς ο εαυτός εξελλίσεται.
Με εκτίμηση
Το Μαράκι...
-
27-09-2010, 08:16 PM #140
Καλησπέρα!!
Κυρία Μόζορα, η τοποθέτησή σας είναι βάσιμη. Πράγματι υπήρχε ένα ανταγωνιστικό υπόβαθρο στη σχέση με τη μητέρα μου, εξαιτίας και της μικρής διαφοράς ηκικίσς που έχουμε. Στα 20 μου χρόνια η μητέρα μου ήταν 36 ετών νέα γυναίκα!! Τη διαπίστωση που κάνατε εσείς μέσω της όψης τετραγώνου Σελήνης/Αφροδίτης, την ανακάλυψα (ήταν πολύ υποσυνείδητη αυτή η "κόντρα") όταν λόγω σπουδών γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω ψυχοθεραπεία. Ομολογουμένως ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα και μου έλυσε πολλούς γρίφους αναφορικά με τη σχέση μου μαζί της.
Αγαπητό Μαράκι
Η Σελήνη είναι όντως ο κυβερνήτης του χάρτη μου τοποθετημένη στον 11ο και εκτός του τετραγώνου με την Αφροδίτη, σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ουρανό στον 4ο. Κατά τ' άλλα κάνει τρίγωνο με Ερμή και ¶ρη και εξάγωνο με Asc.
Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με Χείρωνα και εξάγωνο με Ουρανό.
H έντονη διαμάχη που προκύπτει ανάμεσα σε αυτά που ζητά η ψυχή και αυτά που εκπέμπει η Αφροδίτη οφείλεται και στον 5ο μου που κυβερνά ο Πλούτωνας, όπου μέσα υπάρχουν σε σύνοδο μεταξύ τους Ποσειδώνας - Βέρτεξ και Βόρειος Δεσμός.
Κατά την ταπεινή αστρολογική μου γνώμη, εκεί οφείλεται και η έλξη διαφορετικών από μένα ανθρώπων. Εσύ τί λες;;
Δήμητρα Q
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.