- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 66 of 66
Thread: Ερωτισμός
-
11-09-2010, 08:13 PM #61
-
11-09-2010, 08:27 PM #62
Re: Ερωτισμός
εγω που εχω ερμη,αρη,ουρανο.ποσειδωνα κ β.δεσμο στον αιγοκερο στον 8ο οικο;μπορει να σημαινει κατι αυτο;μπορω να χαρω η μπααααα;;;;;
-
11-09-2010, 08:53 PM #63
:bigsmile:Καλησπέρα!!!1:bigsmile: Μήπως θα έπρεπε να δείς και όψεις σε όλα αυτά???:weird:
Εντάξει στον 8ο οίκο σαν να μπορούν να φέρουν μια "εγκράτεια" ίσως και καθυστέρηση σε πράγματα που αφορούν το συναισθημα αλλα δεν είναι μόνον αυτός ο δείκτης του ερωτισμού ενός ανθρώπου είναι και πολλα΄αλλα πραγματα.....:embarrestΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
12-09-2010, 12:46 AM #64
οψεις ε;;χμμμ.....μαλλον εχεις δικιο,συγγνωμη αλλα ειμαι ψιλο ασχετη!!:bigsmile:
ο ερμης μου ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη,σε συνοδο με αρη,ουρανο,ποσειδωνα κ β.δεσμο,τριγωνο με δια κ αντιθεση με ν.δεσμο,ο αρης μου σε αντιθεση με σεληνη κ χιαστι με ωροσκοπο,ο ουρανος μου αντιθεση με σεληνη,τριγωνο με δια κ συνοδο με ποσειδωνα,ο ποσειδωνας μου τριγωνο με δια, κ ο β. δεσμος μου αντιθεση με σεληνη κ ν.δεσμο κ χιαστι με ωροσκοπο
-
12-09-2010, 01:46 AM #65
-
12-09-2010, 08:43 AM #66
Αν δεν έχεις ρίξει μια ματιά στο υπολογιστικό πρόγραμμα του σάιτ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php, ρίξε. Έχει και πολύ καλή ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Θα σε βοηθήσει αρκετά...
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.