- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 101
Thread: Ηλιακή επιστροφή
-
06-09-2010, 01:57 PM #31
Re: Ηλιακή επιστροφή
Μήπως μπορει να με διαφωτισει κάποιος στα παρακατω σημεία?Εκανα το χάρτη της ηλιακής επιστροφής για το 2010...1) αυτο σημαίνει οτι η γενέθλια χρονιά ξεκινά απο την ημερομηνία των γενεθλίων μου δλδ είναι απο 6/11/10-6/11/11? 2)Σε αυτό το χάρτη μου έκανε εντύπωση οτι η Αφροδίτη είναι στον 7ο οίκο μαζί με Ήλιο,Ερμη και Σελήνη!!!Αυτό σημαίνει οτι ολη τη χρονιά θα ενεργοποιηθούν περισσότερο θέματα σχέσεων,αισθηματικά και οτι απτεται του 7ου οίκου φαντάζομαι ε?Αυτή η συσσώρευση πλανητών στοον 7ο μπορεί να δηλώνει και την πιθανότητα γάμου?Ο Ωροσκόπος ειναι στον Κριο...νέα ξεκινήματα που?ίσως μια νέα προσωπικότητα???
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Ευχαριστω
-
06-09-2010, 02:51 PM #32
-
06-09-2010, 03:00 PM #33
-
06-09-2010, 03:11 PM #34
Aγαπητή Σκορπίνα,
Σωστά απάντησες στο πρώτο ερώτημα αν φυσικά ο Ήλιος επιστρέφει στην ακριβή γενέθλια θέση του στις 6/11/2010 και στο δεύτερο . Τώρα πρέπει να δείς σε ποιό γενέθλιο οίκο πέφτει ο ετήσιος Ωροσκόπος για να δεις πού θα γίνουν τα νέα ξεκινήματα. Για την πιθανότητα γάμου, γιατί όχι , αν συμφωνούν και άλλα προγνωστικά συστήματα εκτός από την Ηλιακή Επιστροφή ?
-
06-09-2010, 03:37 PM #35
ο ερμης βρίσκεται σε σύνοδος με τον κρόνο(γενεθλιο) και ο κρόνος σε σύνοδο με ερμη(γενεθλιο)
Οι πλανήτες του 9ου δεν κάνουν σύνοδο.
Ουρανός στον 1ο σύνοδο με σελήνη πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί; επειδη ο ηλιακός μου ωροσκόπος είναι στον υδροχόο.
Σ' ευχαριστώ πολύ vikoza!
-
06-09-2010, 04:18 PM #36
Iωάννα μου δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Πιστεύω ότι ο Κρόνος με τον Ερμή θα σε κάνουν πιο επιλεκτική στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Θα αποφασίσεις ποιούς ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιούς όχι. Αυτό νομίζω ότι είναι πολύ θετικό !
Ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο σου και όχι το γενέθλιο Κρόνο , αν είδα καλά !
Ο Ωροσκόπος της χρονιάς δείχνει κύρια ενασχόλιση με θέματα 6ου οίκου ( θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας).
Σε σύνοδο με τη γενέθλια Σελήνη σου δεν είναι μόνο ο Ουρανός αλλά και ο Δίας. Θα θεωρούσα πολύ πιθανό κάποια αλλαγή σε θέματα 6ου που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, ίσως και κάποια μετακίνηση θέσης ή και σπιτιού ακόμα. Παίζει καμμία μετάθεση ?
Δεν ξέρω καν αν εργάζεσαι και με τι ασχολείσαι !!!!!! :unsure:
Εύχομαι όλα να γίνουν όπως τα θέλεις και ακόμα καλύτερα !!!
-
06-09-2010, 04:22 PM #37
Να συμπληρώσω ότι σ' αυτή την Ηλιακή Επιστροφή ενεργοποιούνται οι παρακάτω γενέθλιες όψεις σου :
-Σελήνη αντίθεση Ερμή, τετράγωνο ¶ρη, τρίγωνο Κρόνο
- Ήλιος αντίθεση Δίας
- Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας
-¶ρης τρίγωνο Ουρανός.
-
06-09-2010, 04:26 PM #38
Ερώτηση για την κα Τίνα ή όποιον άλλο μπορεί να μας απαντήσει :
Βλέποντας ότι ενεργοποιείται κάποια γενέθλια όψη καταλαβαίνουμε ότι θα βιώσουμε αυτό που λέει η συγκεκριμένη όψη. Πού θα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη όψη, στους γενέθλιους οίκους ή στους οίκους της Ηλιακής Επιστροφής ???
Ευχαριστώ πολύ
-
06-09-2010, 04:36 PM #39
-
06-09-2010, 04:56 PM #40
Ιωάννα, δεν έχω κοιτάξει το χάρτη σου ακόμα, αλλά ... 8ο οίκο ενεργοποιημένο έχω συναντήσει σε χρονιές τεκνοποίησης... μπορεί επίσης να υποδηλώνει μία παύση σε μία κατάσταση που να δίνει τη θέση της σε κάτι καινούριο..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.