s
Μεσοδιαστήματα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 145

Re: Μεσοδιαστήματα

Καλημερα σε ολους!
    Θαθελα να κανω μια ερωτηση.
    Σε εναν γενεθλιο χαρτη, ισχυει η ενεργοποιηση μεσοδιαστηματων απο αντιθεση προοδευτικου πλανητη του συντροφου?
    Για να γινω λιγο περισσοτερο σαφης, μεσα απο εναν "χαμο" οψεων οπου πρωταγωνιστουσε βεβαια ο Κρονος,
    ο προοδευμενος μου Αρης εκανε πρωτα τετραγωνο με τον διευλανοντα Κρονο στην Παρθενο και τετραγωνο με τον γενεθλιο Ηλιο μου και βεβαια "χτυπησε" με οψη αντιθεσης το μεσοδιαστημα Σεληνης/Κρονου του συζυγου μου.
    Με το δικιο του βεβαια ο προοδευμενος Αρης μου το εκανε αυτο γιατι βρισκοταν σε αμυνα.
    Ισχυει ομως τετοιου ειδους ερμηνεια? Γιατι ελεγχοντας παρομοιες οψεις στον χαρτη μου, βλεπω πως λειτουργει. Θαθελα τη γνωμη σας, σας παρακαλω.
    Ευχαριστω πολυ!

Επισης, θελω να συμπληρωσω, πως τωρα που ο προοδευμενος Αρης μου κανει τριγωνο με τον διευλαυνοντα Κρονο στον Ζυγο [στον 8ο μου οικο], αν και εχω υποστει σκληρο οικονομικο αποκλεισμο και αποπληρωμη χρεων, μ' εχει πιασει ενα πεισμα... και δεν παραδιδομαι για κανεναν λογο. Απλα εχω "βαλει το κεφαλι κατω" και κοιταζοντας καταματα το στοχο μου, δουλευω σκληρα για να ξεχρεωσω.
    Θελω επισης να πω, πως πολλες φορες με πιανει δεος με την ερμηνεια των αστρολογικων οψεων πανω στον χαρτη μου. Αυτα...

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Καλημερα σε ολους!
    Θαθελα να κανω μια ερωτηση.
    Σε εναν γενεθλιο χαρτη, ισχυει η ενεργοποιηση μεσοδιαστηματων απο αντιθεση προοδευτικου πλανητη του συντροφου?
    Για να γινω λιγο περισσοτερο σαφης, μεσα απο εναν "χαμο" οψεων οπου πρωταγωνιστουσε βεβαια ο Κρονος,
    ο προοδευμενος μου Αρης εκανε πρωτα τετραγωνο με τον διευλανοντα Κρονο στην Παρθενο και τετραγωνο με τον γενεθλιο Ηλιο μου και βεβαια "χτυπησε" με οψη αντιθεσης το μεσοδιαστημα Σεληνης/Κρονου του συζυγου μου.
    Με το δικιο του βεβαια ο προοδευμενος Αρης μου το εκανε αυτο γιατι βρισκοταν σε αμυνα.
    Ισχυει ομως τετοιου ειδους ερμηνεια? Γιατι ελεγχοντας παρομοιες οψεις στον χαρτη μου, βλεπω πως λειτουργει. Θαθελα τη γνωμη σας, σας παρακαλω.
    Ευχαριστω πολυ!

Επισης, θελω να συμπληρωσω, πως τωρα που ο προοδευμενος Αρης μου κανει τριγωνο με τον διευλαυνοντα Κρονο στον Ζυγο [στον 8ο μου οικο], αν και εχω υποστει σκληρο οικονομικο αποκλεισμο και αποπληρωμη χρεων, μ' εχει πιασει ενα πεισμα... και δεν παραδιδομαι για κανεναν λογο. Απλα εχω "βαλει το κεφαλι κατω" και κοιταζοντας καταματα το στοχο μου, δουλευω σκληρα για να ξεχρεωσω.
    Θελω επισης να πω, πως πολλες φορες με πιανει δεος με την ερμηνεια των αστρολογικων οψεων πανω στον χαρτη μου. Αυτα...
    Καί για τα μεσοδιαστήματα ισχύει ότι για τους πλανήτες κλπ , ακόμη ακόμη και προοδευμ. μεσοδιαστήματα και κατά την γνώμη μου είναι σημαντικά στην συναστρία και στην πρόβλεψη!

Lefkas,
    Ευχαριστω για την απαντηση.
    Theresa_Alma

Γνωρίζει κανείς τι θα μπορούσε να σημαίνει το μεσοδιάστημα Κρόνου/Βορειου Δεσμού? (εννοώ τι σημαίνει εάν ενεργοποιηθεί)
    Ευχαριστώ.

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Γνωρίζει κανείς τι θα μπορούσε να σημαίνει το μεσοδιάστημα Κρόνου/Βορειου Δεσμού? (εννοώ τι σημαίνει εάν ενεργοποιηθεί)
    Ευχαριστώ.
    Από ποιον να ενεργοποιηθεί; Από την Αφροδίτη (=αγάπη χωρίς ανταπόκριση, από τον ¶ρη (=απογοήτευση από δόλια συμπεριφορά, από ποιον; Πάντως αν εξαιρέσεις τις ενεργοποιήσεις από Ήλιο ή Δία, καλό δεν θα το έλεγες αυτό που προβλέπεται...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Χρύσα

ΩΩΩΩΩΩΧ!!!!!! :amazed: :nuts:

Σε μιάμιση μοίρα, η προοδ. Αφροδίτη μου θα είναι σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Κρόνου ΒΔ!!

:bigsmile:

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    ΩΩΩΩΩΩΧ!!!!!! :amazed: :nuts:

Σε μιάμιση μοίρα, η προοδ. Αφροδίτη μου θα είναι σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Κρόνου ΒΔ!!

:bigsmile:
    Ποιος είπε ότι η ζωή είναι εύκολη ;;;; Κουράγιο !!!

Όνομα:
    Χρύσα

Συμφωνώ, αν ήταν εύκολη, δε θα λεγόταν ζωή αλλά παράδεισος..

και αν ήταν δίκαιη, θα λεγόταν δικαστήριο..

συγνώμη για το off topic..

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Από ποιον να ενεργοποιηθεί; Από την Αφροδίτη (=αγάπη χωρίς ανταπόκριση, από τον ¶ρη (=απογοήτευση από δόλια συμπεριφορά, από ποιον; Πάντως αν εξαιρέσεις τις ενεργοποιήσεις από Ήλιο ή Δία, καλό δεν θα το έλεγες αυτό που προβλέπεται...
    Ενεργοποίηση με Ήλιο,...αλλά τι είδους! Οκ τώρα θα το πω,....ετσι όπως εξέταζα τα μεσοδιαστήματα, πρόσεξα ότι ο Ήλιος μου πέφτει ακριβώς στο μεσοδιάστημα Κρόνου Βόρειου Δεσμού ενός δικού μου ανθρώπου (η σχέση είναι συγγενική, στενή και κάπως με ανατρίχιασε αυτό.. δεδομένης μιας κατάστασης που βιώνεται τώρα τελευταία..) Στο μεταξύ επειδή έψαξα λίγο στο διαδίκτυο δεν βρήκα ερμηνεία για προσωπικό χάρτη, παρά μόνο γενική που όμως δεν έβγαζε νόημα..

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Ενεργοποίηση με Ήλιο,...αλλά τι είδους! Οκ τώρα θα το πω,....ετσι όπως εξέταζα τα μεσοδιαστήματα, πρόσεξα ότι ο Ήλιος μου πέφτει ακριβώς στο μεσοδιάστημα Κρόνου Βόρειου Δεσμού ενός δικού μου ανθρώπου (η σχέση είναι συγγενική, στενή και κάπως με ανατρίχιασε αυτό.. δεδομένης μιας κατάστασης που βιώνεται τώρα τελευταία..) Στο μεταξύ επειδή έψαξα λίγο στο διαδίκτυο δεν βρήκα ερμηνεία για προσωπικό χάρτη, παρά μόνο γενική που όμως δεν έβγαζε νόημα..
    1ον. Ασαφείς ερωτήσεις οδηγούν σε ασαφείς απαντήσεις
    2ον. Αν βρεις κάπου στο διαδίκτυο ερμηνείες μεσοδιαστημάτων συναστρίας, να μου το πεις και εμένα..
    3ον. Από όλη τη συναστρία ο Ήλιος σου που πέφτει στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Β.Δ . είναι αυτό που δεν μπορούσες να ερμηνεύσεις σε έκανε να ...ανατριχιάσεις;;;;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 4 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)