s
Ηλιακή επιστροφή - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 101
    Όνομα:
    Λινα.

Re: Ηλιακή επιστροφή

Καλησπερα σε ολους:bigsmile:

Το συγκεκριμενο θεμα εμφανιζει μεγαλο ενδιαφερων.
    Στην δικη μου ηλιακη επιστροφη για το 2010 υπαρχει μεγαλος συσχετισμος για οτι εχει σχεση με καριερα.
    Στο χαρτη της ηλιακης επιστροφης το μεσουρανημα βρισκεται στην 21 μοιρα του Αιγοκερου,με συνοδο του Βορειου Δεσμου.
    Στο γενεθλιο η Αφροδιτη μου βρισκεται στην 23 μοιρα του Αιγοκερου στον 6-7 οικο.Οποτε η γενεθλια Αφροδιτη κανει συνοδο με το ηλιακο Μεσουρανημα.
    Τον Ιουνιο τελειωσα την σχολη μου και τον Αυγουστο ξεκινησα πρακτικη.Τον ιδιο μηνα βρηκα δουλεια ημιαπασχολησης (προς το παρον) πανω στο αντικειμενο σπουδων μου., και ξεκινησα να εργαζομαι απο 1 Σεπτεμβριου.:bigsmile:...(ευχομα να πανε ολα καλα):bigsmile:
    Επισης ο Γενεθλιος Ωροσκοπος πεφτει στον 4 οικο της Ηλιακης επιστροφης,κατι το οποιο με κανει να σκεφτομαι πολυ εντονα να μετακομησω (αν ολα πανε καλα οικονομικος).
    Αυτο που σκεφτομαι ειναι αν αυτο θα μπορουσε να σημαινει μετακομηση (μονη μου) η συγκατοικηση με τον συντροφο μου ?
    Επισης πιστευω πως η επομενη χρονια (2011) θα ειναι σημαντικη γιατι ο Ηλιακος Ωροσκοπος πεφτει στον 1 οικο μου και σχεδον ενεργοποιειτε ολος ο γενεθλιος χαρτης μου.
    Το ευχαριστο ειναι πως 3 σημαντικοι εσωτερικοι πλανητες μαζι και ο Ηλιος (ο οποιος θα ειναι ο Ηλιακος μου Ωροσκοπος -Λεων-) θα βρισκοντε στον 7 οικο (Ηλιακος χαρτης) με καλες οψεις,οπου και στον γενεθλιο θα βρισκοντε στον 7-8 οικο,παλι με καλες οψεις (και ιδιαιτερα με ενα τριγωνο του Κρονου ο οποιος θα βρισκεται στην ακμη του 4 οικου).Οποτε σκεφτομαι πως θα ειναι καλη χρονια οσο αφορα τα αισθηματικα-σχεσεις (η εγω το ερμηνευω λαθος)?
    Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι πως στον Ηλιακο χαρτη για το 2011 η Αφροδιτη κανει συνοδο με τον Πλουτωνα ιδιομοιριας:blink: στον 6 οικο και στον γενεθλιο πεφτει στον 6 οικο μου,ενεργοποιοντας το γενεθλιο τετραγωνο Αφροδιτης-Πλουτωνα (δεν ειναι στις ιδιες μοιρες η συνοδος και το τετραγωνο).
    Απο αυτην την θεση και οικοθεσια τι θα μπορουσα να περιμενω???Αυτο πως θα μπορουσε να ερμηνευτει?Η αληθεια ειναι πως με τρομαζει αυτο (Πλουτωνας γαρ).
    Θα το εκτιμουσα αν θα μπορουσατε να μου δωσετε τα φωτα σας.

Φιλικα:bigsmile:

απαντήστε μου σας παρακαλω πάρα πολύ...Verneigung

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by mple View Post
    απαντήστε μου σας παρακαλω πάρα πολύ...Verneigung
    Δεν ξέρω τι....ακριβώς ρωτάς γιατί δεν μπορώ να παρακολουθήσω ολα τα πόστ....:embarrest αλλα.......μακάρι να μπορούσα να το κάνω!!!!:unsure:
    Εχω μπερδευτεί τόσο πολύ......:dizzy:.είναι τόσο ενδιαφέρον το θέμα:nuts: και θελω τόσο πολύ να μάθω....:embarrest αλλά.......που να παρακολουθήσω την συζήτηση....:toung: οι γνώσεις μου είναι στα......σπάργανα ακόμα......
    Ανοιξα την ηλιακή μου επιστροφή και την κοιτώ...... σαν να 'ναι χάρτης της ΝΑΣΑ............και μου βγαίνει και ωροσκόπος στον Αιγόκερω,μην με ρωτήσετε για οίκο.....:embarrest.....
    Και αναρωτιέμαι.......όλα φέτος στον Αιγόκερο πάνε και κάθονται:nuts: χάθηκε να είναι ........κάπου άλλού..........:nuts:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by mple View Post
    Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρουσα η ηλιακή επιστροφή!! Θα μπορούσα να ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί αρκετά? Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα αισθηματικά. Πώς πρέπει να διαβάσω το χάρτη σωστά? Σίγουρα κοιτάζω 5ο και 7ο οίκο που είναι κάπως έτσι΄

Γενεθ. Πλανήτης Ζώδιο - Μοίρες Θέση Οίκου Πλανήτης Ηλ. Επιστροφής Ζώδιο - Μοίρες
    Κρόνος Λέων 02° 18' 55" 5 Κρόνος Παρ 28° 24' 57"
    Πλούτωνας Ζυγ 08° 56' 24" 7 Πλούτωνας Αιγ 04° 06' 09" R

και

Ακμές Γενέθλιων οίκων Ζώδιο/Μοίρες Ακμές οίκων Ηλ. Επιστροφής Ζώδιο/Μοίρες
    Ωροσκόπος Ιχθ 14° 15' 28" Ωροσκόπος (Asc) Δίδ 27° 06' 51"
    Οίκος 5 Καρ 12° 51' 27" Οίκος 5 Ζυγ 08° 43' 25"
    Οίκος 7 Παρ 14° 15' 28" Οίκος 7 Τοξ 27° 06' 51"

Μετά τι? Κοιτάζω τί όψεις κάνουν μεταξύ τους? π.χ. στον 5ο οικο η γενεθλια σελήνη με την αφροδίτη της επιστροφής?
    :weird:

Σε κάποιο άλλο ποστ η κα Τίνα είχε γράψει ότι για να δεις τα αισθηματικά της χρονιάς πρέπει να κοιτάξεις τον 5ο, 7ο οίκο και την Αφροδίτη, πού είναι και τί όψεις κάνουν. Δηλ στη δική σου περίπτωση κυβερνήτης του 5ου οίκου σου στο ετήσιο είναι ο Ήλιος. Σε ποιο οίκο βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη σου ? Τί όψεις κάνει με τους γενέθλιους και ετήσιους πλανήτες ?
    Το ίδιο θα κάνεις και με τον 7ο οίκο και την Αφροδίτη. :bigsmile:

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post

Αυτό όμως που πρέπει να τονίσουμε στην φίλη μας (στην αρχή της ανάλυσης σου αναφέρεις κάτι παρόμοιο) είναι πως τα περισσότερα δεν θα έχουν μεγάλη επιρροή αν δεν ενεργοποιούν γενέθλιες όψεις.

Αν δεν ενεργοποιεί, δεν θα φέρει σημαντικό γεγονός.

Παίρνουμε υπόψη μας μόνο τις κύριες όψεις στο γενέθλιο χάρτη ή χρησιμοποιούμε και κάποιες δευτερεύουσες ?

Quote Originally Posted by Natalia10 View Post
    Καλησπερα σε ολους:bigsmile:

Το συγκεκριμενο θεμα εμφανιζει μεγαλο ενδιαφερων.
    Στην δικη μου ηλιακη επιστροφη για το 2010 υπαρχει μεγαλος συσχετισμος για οτι εχει σχεση με καριερα.
    Στο χαρτη της ηλιακης επιστροφης το μεσουρανημα βρισκεται στην 21 μοιρα του Αιγοκερου,με συνοδο του Βορειου Δεσμου.
    Στο γενεθλιο η Αφροδιτη μου βρισκεται στην 23 μοιρα του Αιγοκερου στον 6-7 οικο.Οποτε η γενεθλια Αφροδιτη κανει συνοδο με το ηλιακο Μεσουρανημα.
    Τον Ιουνιο τελειωσα την σχολη μου και τον Αυγουστο ξεκινησα πρακτικη.Τον ιδιο μηνα βρηκα δουλεια ημιαπασχολησης (προς το παρον) πανω στο αντικειμενο σπουδων μου., και ξεκινησα να εργαζομαι απο 1 Σεπτεμβριου.:bigsmile:...(ευχομα να πανε ολα καλα):bigsmile:
    Επισης ο Γενεθλιος Ωροσκοπος πεφτει στον 4 οικο της Ηλιακης επιστροφης,κατι το οποιο με κανει να σκεφτομαι πολυ εντονα να μετακομησω (αν ολα πανε καλα οικονομικος).
    Αυτο που σκεφτομαι ειναι αν αυτο θα μπορουσε να σημαινει μετακομηση (μονη μου) η συγκατοικηση με τον συντροφο μου ?
    Επισης πιστευω πως η επομενη χρονια (2011) θα ειναι σημαντικη γιατι ο Ηλιακος Ωροσκοπος πεφτει στον 1 οικο μου και σχεδον ενεργοποιειτε ολος ο γενεθλιος χαρτης μου.
    Το ευχαριστο ειναι πως 3 σημαντικοι εσωτερικοι πλανητες μαζι και ο Ηλιος (ο οποιος θα ειναι ο Ηλιακος μου Ωροσκοπος -Λεων-) θα βρισκοντε στον 7 οικο (Ηλιακος χαρτης) με καλες οψεις,οπου και στον γενεθλιο θα βρισκοντε στον 7-8 οικο,παλι με καλες οψεις (και ιδιαιτερα με ενα τριγωνο του Κρονου ο οποιος θα βρισκεται στην ακμη του 4 οικου).Οποτε σκεφτομαι πως θα ειναι καλη χρονια οσο αφορα τα αισθηματικα-σχεσεις (η εγω το ερμηνευω λαθος)?
    Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι πως στον Ηλιακο χαρτη για το 2011 η Αφροδιτη κανει συνοδο με τον Πλουτωνα ιδιομοιριας:blink: στον 6 οικο και στον γενεθλιο πεφτει στον 6 οικο μου,ενεργοποιοντας το γενεθλιο τετραγωνο Αφροδιτης-Πλουτωνα (δεν ειναι στις ιδιες μοιρες η συνοδος και το τετραγωνο).
    Απο αυτην την θεση και οικοθεσια τι θα μπορουσα να περιμενω???Αυτο πως θα μπορουσε να ερμηνευτει?Η αληθεια ειναι πως με τρομαζει αυτο (Πλουτωνας γαρ).
    Θα το εκτιμουσα αν θα μπορουσατε να μου δωσετε τα φωτα σας.

Φιλικα:bigsmile:
    Αγαπητή μου Ναταλία,

Από πότε αρχίζει η Ηλιακή Επιστροφή σου για το 2011 ? :bigsmile:

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Δεν ξέρω τι....ακριβώς ρωτάς γιατί δεν μπορώ να παρακολουθήσω ολα τα πόστ....:embarrest αλλα.......μακάρι να μπορούσα να το κάνω!!!!:unsure:
    Εχω μπερδευτεί τόσο πολύ......:dizzy:.είναι τόσο ενδιαφέρον το θέμα:nuts: και θελω τόσο πολύ να μάθω....:embarrest αλλά.......που να παρακολουθήσω την συζήτηση....:toung: οι γνώσεις μου είναι στα......σπάργανα ακόμα......
    Ανοιξα την ηλιακή μου επιστροφή και την κοιτώ...... σαν να 'ναι χάρτης της ΝΑΣΑ............και μου βγαίνει και ωροσκόπος στον Αιγόκερω,μην με ρωτήσετε για οίκο.....:embarrest.....
    Και αναρωτιέμαι.......όλα φέτος στον Αιγόκερο πάνε και κάθονται:nuts: χάθηκε να είναι ........κάπου άλλού..........:nuts:
    Αγαπητή παλίρροια,

Ο Ωροσκόπος σου πέφτει στον 7ο γενέθλιο οίκο σου !

Στον Αιγόκερω δεν υπάρχει άλλος ετήσιος πλανήτης εκτός από τον Πλούτωνα.

:bigsmile:

Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να με βοηθήσει να πάρω μια ιδέα για τον χάρτη της ηλιακής μου επιστροφής;Φοβάμαι βέβαια ότι δεν θα είναι και τόσο καλός! Αρκετοί πλανήτες στον 8ο οίκο!ήλιος, κρόνος και ερμής στον 8ο οίκο.Τι μπορεί να σημαίναι αυτό; ¶ρης - αφροδίτη στον 9ο. Σελήνη - δίας - ουρανός-μαύρη σελήνη - χείρων και ποσειδώνας στον 1ο οίκο. βόρειος δεσμός και πλούτωνας στον 11ο και βέρτεξ στον 7ο.
    Περιμένω τις απόψεις εναγωνίως!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Παίρνουμε υπόψη μας μόνο τις κύριες όψεις στο γενέθλιο χάρτη ή χρησιμοποιούμε και κάποιες δευτερεύουσες ?

Vikoza, πάντα λαμβάνω υπόψη μου την χιαστί, επίσης την 45αρα και 135αρα όταν δεν υπάρχουν κύριες όψεις.

:respect: :bigsmile:

Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)