- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 101
Thread: Ηλιακή επιστροφή
-
04-09-2010, 09:19 PM #11
Re: Ηλιακή επιστροφή
Aν ο ετήσιος Ωροσκόπος βρίσκεται σε σύνοδο με γενέθλιο πλανήτη π.χ. τον Ουρανό στον 11ο οίκο, τότε ενεργοποιούνται οι γενέθλιες όψεις του Ουρανού.
Εξετάζουμε και τις όψεις του ετήσιου Ωροσκόπου ? Αν ναι, πώς αυτές θα μας επηρεάσουν στη χρονιά ?
Ευχαριστώ και πάλι.
-
04-09-2010, 10:46 PM #12
Τώρα επέστρεψα σπίτι και είδα τις απαντήσεις. Τα θερμά μου ευχαριστώ σε όλους!!
-
04-09-2010, 11:44 PM #13
Vikoza μου, οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ωροσκόπο, μας ενδιαφέρει.
Μην ξεχνάμε πως η τέχνη της της αστρολογίας είναι συνδυαστική, μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Αν ο Ωροσκόπος βρίσκεται στον γενέθλιο Ουρανό, τότε αυτομάτως σχηματίζει τις όψεις του γενέθλιου Ουρανού.
Στην περίπτωση αυτή συνδυάζουμε τις ιδιότητες που δίνει η σύνοδος σε σχέση με τις υπόλοιπες όψεις δίνοντας περισσότερη σημασία σε αυτές που ενεργοποιούν γενέθλιες.
Το ίδιο κάνουμε και για το Μεσουράνημα.
Ο Ωροσκόπος δεν ενεργοποιεί ακριβώς τις όψεις του Ουρανού, οι όψεις του Ουρανού χρωματίζουν τον Ωροσκόπο και γενικότερα υπάρχει μια αλληλεπίδραση.
Παράδειγμα, έχουμε ετήσιο ωροσκόπο επάνω στον γενέθλιο Ουρανό, ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, (ένδειξη για κεραυνοβόλους έρωτες, σχέσεις με εκκεντρικούς τύπους κτλ) αυτομάτως ο ετήσιος Ωρ. κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη.
Σε αυτήν την περίπτωση λέμε πως αυτή την χρονιά το άτομο θα είναι αρκετά δημοφιλές, θα προσέχει την εμφάνιση του, θα είναι γοητευτικό με τάσεις ανεξαρτησίας ενώ με την εκκεντρική συμπεριφορά του, προσελκύει τους ανάλογους ανθρώπους, εκκεντρικούς κτλ.
Συνδυασμός πραγμάτων Vikoza μου, είναι τα πάντα.
-
05-09-2010, 12:44 AM #14
-
05-09-2010, 12:50 AM #15
-
05-09-2010, 12:06 PM #16
Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρουσα η ηλιακή επιστροφή!! Θα μπορούσα να ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί αρκετά? Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα αισθηματικά. Πώς πρέπει να διαβάσω το χάρτη σωστά? Σίγουρα κοιτάζω 5ο και 7ο οίκο που είναι κάπως έτσι΄
Γενεθ. Πλανήτης Ζώδιο - Μοίρες Θέση Οίκου Πλανήτης Ηλ. Επιστροφής Ζώδιο - Μοίρες
Κρόνος Λέων 02° 18' 55" 5 Κρόνος Παρ 28° 24' 57"
Πλούτωνας Ζυγ 08° 56' 24" 7 Πλούτωνας Αιγ 04° 06' 09" R
και
Ακμές Γενέθλιων οίκων Ζώδιο/Μοίρες Ακμές οίκων Ηλ. Επιστροφής Ζώδιο/Μοίρες
Ωροσκόπος Ιχθ 14° 15' 28" Ωροσκόπος (Asc) Δίδ 27° 06' 51"
Οίκος 5 Καρ 12° 51' 27" Οίκος 5 Ζυγ 08° 43' 25"
Οίκος 7 Παρ 14° 15' 28" Οίκος 7 Τοξ 27° 06' 51"
Μετά τι? Κοιτάζω τί όψεις κάνουν μεταξύ τους? π.χ. στον 5ο οικο η γενεθλια σελήνη με την αφροδίτη της επιστροφής?
:weird:
-
05-09-2010, 01:54 PM #17
Η συζήτησή σας είναι βάλσαμο αποριών! Στη δική μου φετινή ηλιακή επιστροφή, δεν έχω ίδιες όψεις με τις γενέθλιες, ούτε ανοχές που να τον κάνουν τον χάρτη της ηλιακής άξιο προς μελέτη, παρά ένα άλλο περίεργο πράγμα. Ο ηλιακός έχει περίπου την ίδια οικοθεσία με τον γενέθλιο! Για να είμαι ακριβής, ο ωροσκόπος είναι κριάρι πάλι ( δεν κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο αφού απέχει αρκετές μοίρες, αλλά είναι στο ίδιο ζώδιο όπως όλοι οι οίκοι). Αυτό σημαίνει απαραίτητα κακή ή δύσκολη χρονιά;
-
05-09-2010, 03:13 PM #18
Αγαπητό liontarini η πανομοιότυπη οικοθεσία ενεργοποιεί όλο τον γενέθλιο χάρτη σου.
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι δύσκολη η χρονιά, σίγουρα όμως θα είναι σημαντική.
Πάντως μου κάνει εντύπωση να μην ενεργοποιείται καμμία γενέθλια όψη.
Υγ Δεν χρειάζεται να είναι οι ίδιες όψεις αλλά οι ίδιοι πλανήτες που σχηματίζουν όψεις στον γενέθλιο.
Πχ. Αν στην ηλιακή έχεις τετράγωνο Δία Πλούτωνα και στον γενέθλιο οι ίδιοι πλανήτες έχουν σύνοδο, τότε η σύνοδος ενεργοποιείται.
Μήπως να τα ξανακοιτάξεις λίγο?
-
05-09-2010, 03:23 PM #19
Αυτό σημαίνει σημαντική χρονιά!!! τώρα για καλό ή κακό δεν ξέρω να σου πω... εμένα για καλό ήταν πάντως... και σίγουρα είναι άξιος προς μελέτη ο χάρτης... Η δική μου παρατήρηση από την ηλιακή επιστροφή είναι τα εξής τα οποία δεν ισχύουν 100% σε κάθε περίπτωση αλλά έχω δει στατιστικά ότι βγαίνουν σε μεγάλο ποσοστό... και είναι η ακμή κριού (ο οίκος στον οποίο βρίσκεται συνήθως γίνεται ένα ξεκίνημα), ενίοτε ο ΒΔ... εάν ο κυβερνήτης του 1ου είναι στον 1ο, τονίζει τις προσωπικές μας υποθέσεις, όπως και για όλους τους οίκους αντίστοιχα, δηλ δίνει βαρύτητα στα θέματα του οίκου,... όταν επικρατούν γωνιακοί οίκοι (1-4-7-10) η χρονιά έχει περισσότερη δράση,... και βεβαίως όταν ενεργοποιούνται γενέθλιες όψεις, προσέχουμε τους πλανήτες που εμπλέκονται, κοιτάμε δηλ τι ρόλο παίζουν στο γενέθλιο. Τώρα αν ο χάρτης σου έχει έναν ωραιότατο Δία στον 1ο, για παράδειγμα, κάτι καλό σου επιφυλλάσσει η χρονιά. Κοίτα επίσης σε ποιόν οίκο πέφτει η Αφροδιτούλα (μερικές φορές όντως φέρνει κάτι καλό στον τομέα που βρίσκεται) Γενικά προσπάθησε να καταλάβεις το γενικό χρώμα... εγώ αυτό κάνω μέχρι στιγμής γιατί κατάλαβα ότι τα συστήματα πρόβλεψης είναι πολύ δύσκολα για λεπτομερείς αναλύσεις. Ίσως οι αστρολόγοι σου απαντήσουν πιο εμπεριστατωμένα..
-
05-09-2010, 03:26 PM #20
Ευχαριστώ πολύ, αλλά μάλλον δεν χρειάζεται. Το είπατε μόνη σας. Δεν γνώριζα ότι ενεργοποιούνται τοιουτοτρόπως οι γενέθλιες όψεις. Όντως, υπάρχει η σύνοδος π.χ. στον γενέθλιο που αναφέρατε και το τετράγωνο στον ετήσιο. Μαζί με τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήρία- σέβη μου, λοιπόν, αν δικαιούμαι και μου επιτρέπεται.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.