- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 66
Thread: Ερωτισμός
-
25-05-2009, 10:27 PM #51
Re: Ερωτισμός
...Και πανω που ελεγα που εχει χαθει αυτη η ψυχη......:eek:
-
03-09-2010, 02:03 AM #52
εχω λιλιθ συνοδο με ηλιο , σεληνη στον 8ο οικο και πλουτωνα στον 5ο οικο σε τριγωνο με ωροσκοπο .επισης πλουτωνα σε χιαστι με αφροδιτη . ενα ατομο που μ ενδιαφερει αρη στον 8ο οικο , ωροσκοπο σκορπιο και πλουτωνα στον σκορπιο στον 1ο οικο , και σεληνη στον σκορπιο . θεωρουνται εντονες οψεις ?
-
05-09-2010, 10:47 PM #53
Ποια ακριβώς είναι η ερώτησή σου και ποιο ακριβώς το θέμα μας? :dizzy:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-09-2010, 12:01 AM #54
-
06-09-2010, 12:09 AM #55
:bigsmile:Γειάσου!!!!:bigsmile:
Μην αγχώνεσαι
Αρχισε με την συναστρία σας.:weird: Σε πρώτη φάση δες αν κάνουν όψη τα φώτα σας,οι κυριοι πλανήτες Ηλιος-σελήνη-Αρης Αφροδίτη-κρόνος, για αρχή,πάρε μια μια τις όψεις και αρχισε να της ερμηνεύεις.:embarrest
Ξεκίνα απο τα απλά γιατί αν δεν έχουν όψεις τα φώτα σας αστο καλύτερα....
Ετσι νομίζω εγώ ελπίζω να σε βοήθησα......:unsure::embarrestΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
06-09-2010, 05:21 PM #56
-
06-09-2010, 05:48 PM #57
Πολύ ωραίο το θέμα αυτό και πραγματικά υποκειμενικός κατά κάποιο τρόπο ο ερωτισμός και τι θεωρεί ο καθένας μας σαν ερωτικό και ελκυστικό , όμως σίγουρα είναι και οι άνθρωποι που έχουν έναν αέρα .. μια αύρα και δεν περνάνε απαρατήρητοι !
εγώ τώρα που διαθέτω ακμή του 5ου στο σκορπιό και λίλιθ στο ίδιο ζώδιο μέσα στον 5ο αλλά και ουρανό τι να υποθέσω ???:blink:
και το άλλο που δεν μπορώ να ερμηνεύσω .. αφροδίτη (ζυγός) σε σύνοδο με πλούτωνα (ζυγό ) μέσα στον 4ο οίκο ...δηλαδή εγώ είμαι έντονα ερωτική μέσα στο σπίτι μου ??? :unsure:
Cancerian please παρέθεσε εδώ τον σύνδεσμο με το άρθρο που λες οτι έχεις φτιάξει !Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
-
06-09-2010, 07:01 PM #58
Να υποθέσεις τα εξής:
Ο Ουρανός στον 5ο, πέρα από τα άλλα, μπορεί να υποδεικνύει ευκολία στη σύναψη σχέσεων, επειδή θα ελκύεις το ενδιαφέρον κάποιων (όχι απαραίτητα επειδή είσαι γοητευτική), αυτές όμως δεν έχουν διάρκεια. ¶ρα, από αυτό και μόνον έχεις μόνο κουλούρι και όχι τυράκι :bigsmile:
Πιο πολύ ενδιαφέρον και γοητεία προσδίδει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Ζυγό και αυτό ανεξαρτήτως Οίκου. Όμως, άλλο πράγμα η γοητεία και άλλο το να κρατήσεις μια σχέση ή να μπορείς να την απολαύσεις, άλλο πράγμα να έχεις Αφροδίτη/Πλούτωνα στο Ζυγό και Ήλιο στον Λέοντα, άλλο να έχεις Ήλιο στην Παρθένο, άλλο στον Ζυγό, άλλο στον Σκορπιό και άλλο στον Τοξότη. Και σίγουρα, όλο και κάποια άλλη όψη θα κάνει αυτή η σύνοδος...
Αναφορικά με τον 4ο, η ακμή του είναι στον Ζυγό; Γιατί αν είναι, οι ιδιότητες που της αποδίδονται (και δεν είναι όλες καλές) θα τονιστούν και λόγω ισχυρής θέσης και λόγω συνόδου με τον Πλούτωνα. Πέρα από τον "ερωτισμό" με τον σύζυγο, είναι πιθανό να ισχυροποιείται π.χ. η ανασφάλεια και ο φόβος να μην μείνεις μόνη κι έρημη και εξαιτίας του Πλούτωνα να γίνεται πιο έντονη η προσπάθεια να επιβληθείς στους γύρω σου. Αν θα βρίσκεις ανταπόκριση από αυτούς, έχει καλώς. Αν δεν βρίσκεις όμως, μπορεί να τους παίρνει και να τους σηκώνει...:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-09-2010, 07:16 PM #59
Πιο πολύ ενδιαφέρον και γοητεία προσδίδει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Ζυγό και αυτό ανεξαρτήτως Οίκου.
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!
Όμως, άλλο πράγμα η γοητεία και άλλο το να κρατήσεις μια σχέση ή να μπορείς να την απολαύσεις,
Εδώ μπορείς να γίνεις λίγο πιο επεξηγηματικός??? Δηλ η όψη αυτή είναι καλή για ποιό από όλα??
Για γοητεία είναι μάλλον καλή, το έχω διαπιστώσει..για τα υπόλοιπα όμως!?? Και ποιές όψεις είναι καλές για τις άλλες δουλειές??
Αν θα βρίσκεις ανταπόκριση από αυτούς, έχει καλώς. Αν δεν βρίσκεις όμως, μπορεί να τους παίρνει και να τους σηκώνει...:bigsmile:[/QUOTE]
Δε θα πεις τίποτα!!! ....τώρα το δύσκολο είναι αν δε σου περνάει καθόλου η μέθοδος του σιχτιρίσματος...
-
06-09-2010, 07:37 PM #60
Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.