- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 60
Thread: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
-
02-09-2010, 02:39 PM #21
Re: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
Δηλαδή περίπου τί ώρα γέννησης είναι η σωστή???? γιατι έτσι αλλάζουν τα δεδομένα του χάρτη μου απο οτι καταλαβαίνω....
-
02-09-2010, 02:45 PM #22
-
02-09-2010, 02:55 PM #23
Βγαίνει 16:50 περίπου.........
Να σας ρωτήσω κάτι???? Σημαντικά γεγονότα στην ζωή μου ήταν η γέννηση του γιου μου την 03/10/2006 ή ο γάμος μου το 2005. Οπως κ η γέννηση των αδερφιών μου την 22/01/1986. Δεν έχει υπάρξει κάτι άλλο πιο σημαντικό....Αυτά πώς μπορώ να τα "δω" σαν γεγονότα ώστε να βρω την ακριβή ώρα γεννησής μου???
-
02-09-2010, 03:10 PM #24
Είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα εργασία η διόρθωση ώρας και απαιτεί πολύ καλή γνώση των προγνωστικών συστημάτων. Οπότε άστο για αργότερα, όταν θα έχεις προχωρήσει στην αστρολογία. Κράτησε πάντως ως ενδεχόμενο να έχεις γεννηθεί λίγο πιο νωρίς και η ακμή του 3ου σου να είναι στην Παρθένο. Δες αν αλλάζουν ζώδιο κι άλλες ακμές και δες αν ο χάρτης αυτός σε αντιπροσωπεύει.
-
02-09-2010, 03:10 PM #25
Μια μέθοδο μπορείς να διαβάσεις σε αυτό το άρθρο: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E5%E9%E1.html :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-09-2010, 03:20 PM #26
Τελικά η ώρα βγαίνει 16:54 ακριβώς......Ναι κι εγω καταλαβαίνω οτι είναι πολύ χρονοβόρο αυτό με την ακριβή ώρα γέννησης.......Πάντως δεν βλέπω κ τρομερές αλλαγές στους πλανήτες ούτε στις ακμές....Οπότε ίσως είμαι όντως γεννημένη λίγο νωρίτερα κ η ακμή του 3ου να είναι στην Παρθένο......Να ρωτήσω κ κάτι άλλο??? Πάντα "φαίνονται" με αυτό τον τρόπο τα δίδυμα αδέρφια???? Δηλ. η ακμή του 3ου να είναι σε διπλό ζώδιο???
-
02-09-2010, 04:31 PM #27
Αν η ακμή του 3ου παίζεται ανάμεσα σε Παρθένο και Ζυγό και το άτομο έχει δίδυμα αδέρφια θα θεωρούσα πιο πιθανό η ακμή να είναι στην Παρθένο. Κράτησε το ως ένα ενδεχόμενο και να παρακολουθείς και τους δυο χάρτες. Κάποια στιγμή θα φανεί ποιος είναι πιο σωστός. Να παρακολουθείς περισσότερο τους τράνζιτς στον ωροσκόπο.
-
18-10-2010, 02:07 PM #28
κ Κοραλλια ή οποιοσδήποτε αλλος γνωριζει ...
Εχουμε το σύνθετο χάρτη ενός ζευγαριού και ο ωροσκόπος του σύνθετου κάνει πολύ στενή συνοδο με τον ωροσκόπο (γενεθλιου χαρτη) του αδερφού του συζύγου- και κατά συνέπεια όλες οι ακμές οίκων είναι σε σύνοδο.
Επηρεάζει τις σχεσεις του ζευγαριού με τον αδερφό αυτο??? Και μάλλον θετικά??
Ευχαριστώ
-
21-10-2010, 07:16 PM #29
κ Κοραλλια ή οποιοσδήποτε αλλος γνωριζει ...
Εχουμε το σύνθετο χάρτη ενός ζευγαριού και ο ωροσκόπος του σύνθετου κάνει πολύ στενή συνοδο με τον ωροσκόπο (γενεθλιου χαρτη) του αδερφού του συζύγου- και κατά συνέπεια όλες οι ακμές οίκων είναι σε σύνοδο.
Επηρεάζει τις σχεσεις του ζευγαριού με τον αδερφό αυτο??? Και μάλλον θετικά??
Ευχαριστώ
-
23-10-2010, 07:18 PM #30
Αγαπητή κα Μόζορα,
Είστε σίγουρη για τη σχέση ακμής 3ου οίκου σε διπλό ζώδιο και δίδυμων αδερφών; Στη δική μου περίπτωση, πάντως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχω δίδυμα αδέρφια με ακμή 3ου στον Ταύρο.
Να ρωτήσω και κάτι: πώς μπορούμε να δούμε, κάνοντας το θέμα ενός νεογέννητου, αν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έχει αδέρφια ή όχι; Ευχαριστώ!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.