- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 99 of 99
-
06-01-2010, 07:04 PM #91
Re: Οίκοι σε σύνθετο
Και πιο περιληπτικά ακόμα συναστρία είναι ο τρόπος που ζείτε και εισπράττετε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου και αφορά το ζευγάρι μεταξύ του, ενώ σύνθετος είναι ο τρόπος που σας εισπράττουν και αντιλαμβάνονται οι απ' έξω σαν ζευγάρι (πράγμα συνήθως δύσκολο να το δείτε οι ίδιοι).
Κουτσούνι για μακρινά ταξίδια σας βλέπω - πρακτικά και μεταφορικά. :toung: Να αφήσετε κατά μέρους το πολύ.. φιλοσοφείν και να αρχίσετε το «έργα, όχι λόγια».
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-01-2010, 09:26 PM #92
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-01-2010, 11:15 PM #93
Ευχαριστώ πάρα πολύ:bigsmile:
-
07-01-2010, 09:04 AM #94
αν και το μεταφορικό ταξίδι δεν το κατάλαβα ακριβώς ..............σας ευχαριστω πολύ για την απάντηση!
-
07-01-2010, 10:24 AM #95
Μπορεί να ταξιδέψετε όντως στην ...Πράγα π.χ. (που είναι και της μοδός τελευταία), μπορεί όμως να καθίσετε σε έναν καναπέ και να παρακολουθήσετε ένα ντοκιμαντέρ για αυτήν και να νιώσετε ότι όντως ήσασταν εκεί.
Μπορεί να αναζητήσετε παρέα νέα πεδία φιλοσοφικής εξερεύνησης τα οποία θα σας "ταξιδεύουν" σε γνωστικές περιοχές που δεν είχατε ξαναπάει... Ταξίδια τα μεν, ταξίδια τα δε. Τα ταξίδια που αφορούν τα ξίδια αφορούν τον 12ο κυρίως :toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-01-2010, 08:03 PM #96
:bigsmile: Καλησπερα, να ευχηθω καλη χρονια σε ολους.Ειμαι καινουργιο μελος,γραφω για πρωτη φορα,αλλα εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ(με ιδιαιτερο ενδιαφερων για τις συναστριες).Εχω διαβασει σε ξενα site πως καλυτερα θα ηταν να κοιταμε τον χαρτη Davison για να δουμε τι ακριβος γινεται σε μια σχεση και οχι τον συνθετο γιατι ο συνθετος δειχνει πως βλεπουν οι αλλοι την σχεση του ζευγαριου.Θα ηθελα να ακουσω (η μαλλον να διαβασω) και τις δικες σας αποψεις....Φιλικα...
-
01-09-2010, 04:22 PM #97
καλησπερα σας . στον συνθετο χαρτη εχουμε αφροδιτη στον 10ο οικο και οντως εχουμε γνωριστει σε επαγγελματικο χωρο . οταν υπαρχει πλουτωνας στον 3ο οικο και ποσειδωνας στον 5ο τι δηλωνει ? ?
-
01-09-2010, 10:09 PM #98
:bigsmile:Γεια σου Λίνα!!!:bigsmile:
Είμαι απειρο μέλος του site, πάντως εγώ θα προχωρούσα σε κάτι άλλο αν στο μεταξύ είχα ερμηνεύσει πλήρως την "απλή' συναστρία του ζευγαριού,οπου εκει θεωρω ότι είναι η βάση της σχέσης,οι τάσεις,οι συγκλίσεις και οι αποκλίσεις σε χαρακτήρες και συμπεριφορές....:unsure:
Αν έχει γίνει αυτό εκτιμώ ότι κάποιος έμπειρος θα απαντήσει ολοκληρωμένα στο θέμα που θέτεις.:bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
02-09-2010, 07:47 AM #99
Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...a-riegger.html
Γίνεται μια παρουσίαση και των δύο τεχνικών, πρώτα του σύνθετου και ακολουθεί του Davison, με τον όρο "συνδυαστικό".Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.