- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 60
Thread: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
-
01-09-2010, 02:36 AM #11
-
01-09-2010, 11:20 AM #12
-
01-09-2010, 12:17 PM #13
Re: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
Καλήμερα perg!
Ο 4ος οίκος δείχνει τις ρίζες μας, τις καταβολές μας, τα παιδικά μας χρόνια, την πατρική οικογένεια και ειδικότερα την μητέρα.
Αν η επιρροή η δική σου είναι τόσο έντονη στην ζωή των αδερφών σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην φανεί στον χάρτη τους.
Ο Νάσος αναρωτήθηκε μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τον 4ο σου λόγω του ότι μεγαλώνεις τα αδέρφια σου που σημαίνει 'οτι κατά κάποιο τρόπο είσαι η "μαμά" τους.
Αυτό όμως δεν θα φανεί από τον δικό σου τον 4ο αλλά από από των αδερφών σου και κυρίως από τον 3ο οίκο τους.
Ως επιπρόσθετη πληροφορία μιλήσαμε για 4ο οίκο, η σχέση με τα αδέρφια φαίνεται από τον 3ο οίκο και τους πλανήτες που ίσως υπάρχουν μέσα.
-
01-09-2010, 12:18 PM #14
Αφού τα αδέρφια σου σε είχαν σαν μαμά και μάλιστα μία μαμά που πρέπει να ακούνε τότε ίσως να μπορούμε να σε βρούμε στον 4ο οίκο τους που αντιπρωσοπεύει την οικογένεια!!:bigsmile:
-
01-09-2010, 03:27 PM #15
Αγαπητή perg,
μια και έχεις δίδυμα αδέρφια, είναι ενδιαφέρον να δούμε πού βρίσκεται η Αφροδίτη σου και τι όψεις κάνει. Μπορείς να μας πεις;
Με τον Πλούτωνα στον 3ο μπορεί να υπάρχει από υπερπροστατευτική συμπεριφορά και παθολογική αγάπη και εξάρτηση μέχρι και αυταρχισμός. Όλη η γκάμα αυτών των συναισθημάτων παίζει και εξαρτάται από τις όψεις του Πλούτωνα και τον υπόλοιπο χάρτη. Ο Πλούτωνας όμως μπορεί να δώσει και υποσυνείδητη ζήλεια προς τα αδέρφια που μπορεί να εκδηλωθεί με την συγκαλυμένη "εχθρότητα" της αυταρχικής συμπεριφοράς. Όπως και να έχει όμως, πάντα με τον Πλούτωνα πρέπει να προσπαθούμε να συνειδητοποιούμε τα κίνητρα μας σε ό,τι λέμε και κάνουμε.
-
01-09-2010, 04:27 PM #16
Κυρία Μόζορα,
Η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον 9ο οίκο μου, στον Κριό κ κάνει τις εξής όψεις.
Τρίγωνο με την Σελήνη μου
Τρίγωνο με τον Κρόνο μου
Τρίγωνο με τον Ωροσκόπο μου
Χιαστί με τον Ουρανό
Αντίθεση με τον Πλούτωνα.....
Εχετε δίκιο για την υπερπροστατευτικότητα κ φυσικά για μια ενδόμυχη "ζήλια" λόγω του οτι εγω πάλεψα για να έχω λίγες ελευθερίες ενώ τα αδέρφια μου βρήκαν πιο εύκολα κ έτοιμα πράγματα που είχα ήδη κατακτήσει εγω με προσπάθεια (κυρίως όσον αφορά στη συμπεριφορά των γονιών μας απέναντι κ στα 3 μας). π.χ. εγω για να βγω έξω έπρεπε να περάσω ανάκριση 1ου βαθμού ενώ αυτά λόγω του οτι υπήρχα εγω κ έμπαινα μπροστά σε όποια αντίρρηση των γονιών μας, έζησαν πολύ περισσότερα κ "ευκολότερα" κάποιες καταστάσεις.....Αυτό ομως νομίζω πως γίνεται με όλα τα πρώτα παιδιά......χαχαχαχα
-
02-09-2010, 01:30 PM #17
Ναι, το έχουν αυτό τα πρώτα παιδιά. Πάντως με τον Πλούτωνα, όπου βρίσκεται και ό,τι αγγίζει, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα ψυχολογικά απ' όσο ίσως φαίνεται.
Μου κάνει εντύπωση που το 3ο σου δεν εμπλέκεται καθόλου με διπλά ζώδια. Σε όλες τις περιπτώσεις που ξέρω είτε δίδυμων αδερφών είτε παιδιών εμπλέκονται διπλά ζώδια. Είσαι σίγουρη για την ώρα γέννησης σου; Σε ποια μοίρα του Ζυγού είναι η ακμή του 3ου σου; Αν είσαι σίγουρη για την ώρα σου πρέπει να θεωρήσω ότι είναι πιθανό σε περιπτώσεις διδύμων να μην εμπλέκονται διπλά ζώδια.
-
02-09-2010, 02:05 PM #18
Κυρία Μόζορα,
Η ώρα που γεννήθηκα είναι απο τις 17:00 εως τις 17:30. Η ακμή του 3ου οίκου μου είναι στον Ζυγό στην 03ο 41΄ 28''.
-
02-09-2010, 02:12 PM #19
παίζει ρόλο που είναι ετερόζυγα δίδυμα???? δεν ξέρω.....
-
02-09-2010, 02:34 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.