- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Όψεις vertex σε προοδευτικό
-
28-08-2010, 01:54 PM #1
Όψεις vertex σε προοδευτικό
Καλημέρα !
Απευθύνομαι στα μέλη του φόρουμ ζητώντας την ερμηνεία - γνώμη σας για τη σύνοδο Ήλιου - Vertex στον 7ο στο Λέων που σχηματίζεται στον προοδευτικό γενέθλιό μου ....
Με τους αστεροειδείς δεν έχω ακόμα τόση εξοικείωση ώστε να αποπειραθώ κάποια ερμηνεία. Κάποιο σχόλιο?
-
28-08-2010, 02:10 PM #2
Re: Όψεις vertex σε προοδευτικό
Μάλλον θα πρέπει να συνεχίσεις τη μελέτη του χάρτη σου με πιο απλά πράγματα και όχι με προοδευτικά...
Οι αστεροειδείς και τα διάφορα υποθετικά σημεία συμβάλλουν συνήθως επικουρικά στις ερμηνείες και επιπλέον, ειδικά για τα υποθετικά σημεία, όπως είναι το βέρτεξ, η συμμετοχή τους στις ερμηνείες πρέπει να γίνεται μόνον εφόσον έχουμε ακριβή ώρα...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-08-2010, 05:03 PM #3
Ήθελα να το διορθώσω αλλά με πρόλαβες.... Αφού το έστειλα είδα ότι χρησιμοποίησα λάθος όρο.... Φαίνεται είχα σο μυαλό μου το Χείρωνα που κι αυτός κάνει όψεις στον προοδευτικό...
[QUOTE=Μητσάκος;
ειδικά για τα υποθετικά σημεία, όπως είναι το βέρτεξ, η συμμετοχή τους στις ερμηνείες πρέπει να γίνεται μόνον εφόσον έχουμε ακριβή ώρα...[/QUOTE]
Η ώρα είναι ακριβής.
-
28-08-2010, 06:22 PM #4
Όπως και να έχει, πάλι δεν αλλάζει κάτι. Από μόνη της μια όψη συνόδου σε προοδευτικό δεν μπορεί να σου πει κάτι. Για την ακρίβεια, δεν σου λέει απολύτως τίποτα. Ιδίως αν πρόκειται για μια αργοκίνητη κοτρώνα με το βαρύγδουπο όνομα "Χείρων", είτε πρόκειται για ένα αμφισβητίσημης βαρύτητας θεωρητικό σημείο. Κάνουν άλλες όψεις με άλλα γενέθλια στοιχεία; Ενεργοποιούνται και από διελεύσεις; Τι κυβερνά ο Ήλιος στο γενέθλιο; Από ποιον Οίκο προέρχεται και σε ποιον έχει πάει; Ποιους άλλους ενεργοποιεί -αν ενεργοποιεί...
Εκτιμώ ότι μέσα στην απλότητά της, η ερώτησή σου είναι πολύ πιο σύνθετη από ό,τι φαντάζεσαι, για αυτό και σου πρότεινα να επικεντρωθείς σε πιο βασικές αστρολογικές πρακτικές παρά σε αυτές του επιπέδου των προοδευτικών. Δεν υποστηρίζω ότι είναι πυρηνική φυσική, αλλά μια πολυπλοκότητα, όσο νά 'ναι, την έχει η αστρολογία...:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-08-2010, 08:06 PM #5
Όχι, δεν ξέρω τίποτα από προοδευτικούς ! Όπως δε φανταζόμουν ότι η ερώτησή μου είναι τόσο πολύπλοκη...Απλά μου έκαναν εντύπωση οι όψεις ...Αν οι προοδευτικοί είναι σε επίπεδο πυρηνικής φυσικής, τότε κάποια στιγμή μια οικειότητα μαζί τους θα την αποκτήσω!
-
29-08-2010, 08:45 PM #6
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.