- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 46 of 46
-
25-08-2010, 09:02 PM #41
Re: Πολυσυζητημένη & Πολυαγαπημένη Πανσέληνος Αυγούστου!
Οντως .......είναι πάρα πολλά τα.....χτυπηματα.... για να τα αντέξεις μαζεμένα!!!!:toung: και για έναν Ιχθύ ακόμα πιο δύσκολα το καταλαβαίνω....
Θέλει γερά νεύρα και κάνα μααλόξ για το στομάχι δεν βλάπτει,:toung: .......όμως εκεινοι άραγε πως αισθάνονται,μηπως δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει??
Ομως έτσι έχει νόημα η ζωή η προσπάθεια προσέγγισης διαφορετικών ανθρωπων τότε έχει αξία,αλλιώς τι νόημα θα είχε αν ξέραμε εκ τον προτέρων τι θα πεί ο άλλος η πως θα συμπεριφερθεί..Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
25-08-2010, 09:22 PM #42
Πραγματικά η ομορφιά της διαφορετικότητας είναι το αλάτι των σχέσεων. Εννοείται ότι όσα γράφτηκαν ήταν απλώς στο πλαίσιο της πλακίτσας και πολλές φορές ζήλεψα ή θαύμασα την προνοητικότητα, οργάνωση και προσφορά του πρώην συντρόφου μου που είναι Παρθένος, την αντοχή της μητέρας μου που είναι Ταύρος ή την σοβαρότητα των αδελφών μου που είναι Αιγόκεροι. Το συμπληρωματικό είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις πληρότητα. Αυτή είναι και η έννοια του 7ου. Γι’ αυτό και συμπληρωματικά θα πω ότι αυτά που γράφουμε είναι : fftopic: Και θα μας την πούνε εντελώς κοφτά και Κρόνια (αφού γουστάρεις γη!)
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
25-08-2010, 09:26 PM #43
Να' σαι καλά, Κάτια μου, με έκανες και γέλασα! Να με καταδώσεις χωρίς ενοχές!
Ζούμε ένα ασυνήθιστα ζεστό Αύγουστο στην Κύπρο με θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι και τους 46 βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία φτάνει μέχρι 90 - 95%. Δεν μπορείς να αναπνεύσεις, είσαι συνέχεια βρεγμένος και τα ρούχα κολλάνε πάνω σου. Το μυαλό αποχαυνώνεται. Ζούμε μέσα σε κλειστές πόρτες και air condition, αλλιώς δεν επιβιώνεις. Πού μυαλό για ρομαντισμό και πανσέληνους. Έτσι θα συμφωνήσω με την αγαπητή μου Φωτεινή ότι η Πανσέληνος είναι και θέμα συνθηκών και διάθεσης.
-
25-08-2010, 09:27 PM #44
:nuts: Εχω όμως σελήνη στο Υδροχόο γιαυτό παρασύρθηκα
Παρόλα αυτά επανέρχομαι ....στην τάξη.......τοχει η ιδιοσυγκρασία μου:toung:
Α και κάτι άλλο.....δεν γουστάρω τόσο γη, πιο πολύ μου αρέσει η φωτια αλλά αν την πλησιάσεις πολύ.......Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
25-08-2010, 09:40 PM #45
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
25-08-2010, 09:59 PM #46
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.