s
Πολυσυζητημένη & Πολυαγαπημένη Πανσέληνος Αυγούστου! - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 46 of 46
    Όνομα:
    Άννα

Re: Πολυσυζητημένη & Πολυαγαπημένη Πανσέληνος Αυγούστου!

Οντως .......είναι πάρα πολλά τα.....χτυπηματα.... για να τα αντέξεις μαζεμένα!!!!:toung: και για έναν Ιχθύ ακόμα πιο δύσκολα το καταλαβαίνω....
    Θέλει γερά νεύρα και κάνα μααλόξ για το στομάχι δεν βλάπτει,:toung: .......όμως εκεινοι άραγε πως αισθάνονται,μηπως δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει??
    Ομως έτσι έχει νόημα η ζωή η προσπάθεια προσέγγισης διαφορετικών ανθρωπων τότε έχει αξία,αλλιώς τι νόημα θα είχε αν ξέραμε εκ τον προτέρων τι θα πεί ο άλλος η πως θα συμπεριφερθεί..
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Οντως .......είναι πάρα πολλά τα.....χτυπηματα.... για να τα αντέξεις μαζεμένα!!!!:toung: και για έναν Ιχθύ ακόμα πιο δύσκολα το καταλαβαίνω....
    Θέλει γερά νεύρα και κάνα μααλόξ για το στομάχι δεν βλάπτει,:toung: .......όμως εκεινοι άραγε πως αισθάνονται,μηπως δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει??
    Ομως έτσι έχει νόημα η ζωή η προσπάθεια προσέγγισης διαφορετικών ανθρωπων τότε έχει αξία,αλλιώς τι νόημα θα είχε αν ξέραμε εκ τον προτέρων τι θα πεί ο άλλος η πως θα συμπεριφερθεί..
    Πραγματικά η ομορφιά της διαφορετικότητας είναι το αλάτι των σχέσεων. Εννοείται ότι όσα γράφτηκαν ήταν απλώς στο πλαίσιο της πλακίτσας και πολλές φορές ζήλεψα ή θαύμασα την προνοητικότητα, οργάνωση και προσφορά του πρώην συντρόφου μου που είναι Παρθένος, την αντοχή της μητέρας μου που είναι Ταύρος ή την σοβαρότητα των αδελφών μου που είναι Αιγόκεροι. Το συμπληρωματικό είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις πληρότητα. Αυτή είναι και η έννοια του 7ου. Γι’ αυτό και συμπληρωματικά θα πω ότι αυτά που γράφουμε είναι : fftopic: Και θα μας την πούνε εντελώς κοφτά και Κρόνια (αφού γουστάρεις γη!)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Παιδιά, αυτή η πανσέληνος έγινε σε ακριβείας σύνοδο με τον Ήλιο μου και δεν κατάλαβα τίποτα! Σαν την Κοραλλία ένα πράγμα. Χαμένη στην μετάφραση! ¶σε που για να είμαι ειλικρινής, της έριξα μια ματιά απΆ το μπαλκόνι μου και την βρήκα φτωχική. Περίμενα εκείνον τον τεράστιο Αυγουστιάτικο δίσκο με την αναπάντεχη απόχρωση και είδα ένα φεγγαράκι ανάξιο λόγου. Η ντροπή της πανσελήνου! Τρίχες, δόντια μαλλιά, όλα στη θέση τους και κανένας περεταίρω εκνευρισμός από την συνηθισμένη ζοχάδα σε περίοδο φόρτου εργασίας. Κοραλλία θα τη βγάλω καθαρή ή θα με εκδικηθεί η πανσέληνος για την ύβρη που μόλις διέπραξα; (Αν κληθώ να πληρώσω, θα σε καταδώσω για να μην νιώθω μόνη!) :toung:
    Να' σαι καλά, Κάτια μου, με έκανες και γέλασα! Να με καταδώσεις χωρίς ενοχές!

Ζούμε ένα ασυνήθιστα ζεστό Αύγουστο στην Κύπρο με θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι και τους 46 βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία φτάνει μέχρι 90 - 95%. Δεν μπορείς να αναπνεύσεις, είσαι συνέχεια βρεγμένος και τα ρούχα κολλάνε πάνω σου. Το μυαλό αποχαυνώνεται. Ζούμε μέσα σε κλειστές πόρτες και air condition, αλλιώς δεν επιβιώνεις. Πού μυαλό για ρομαντισμό και πανσέληνους. Έτσι θα συμφωνήσω με την αγαπητή μου Φωτεινή ότι η Πανσέληνος είναι και θέμα συνθηκών και διάθεσης.

Όνομα:
    Άννα

:nuts: Εχω όμως σελήνη στο Υδροχόο γιαυτό παρασύρθηκα
    Παρόλα αυτά επανέρχομαι ....στην τάξη.......τοχει η ιδιοσυγκρασία μου:toung:

Α και κάτι άλλο.....δεν γουστάρω τόσο γη, πιο πολύ μου αρέσει η φωτια αλλά αν την πλησιάσεις πολύ.......
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Να' σαι καλά, Κάτια μου, με έκανες και γέλασα! Να με καταδώσεις χωρίς ενοχές!

Ζούμε ένα ασυνήθιστα ζεστό Αύγουστο στην Κύπρο με θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι και τους 46 βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία φτάνει μέχρι 90 - 95%. Δεν μπορείς να αναπνεύσεις, είσαι συνέχεια βρεγμένος και τα ρούχα κολλάνε πάνω σου. Το μυαλό αποχαυνώνεται. Ζούμε μέσα σε κλειστές πόρτες και air condition, αλλιώς δεν επιβιώνεις. Πού μυαλό για ρομαντισμό και πανσέληνους. Έτσι θα συμφωνήσω με την αγαπητή μου Φωτεινή ότι η Πανσέληνος είναι και θέμα συνθηκών και διάθεσης.
    Κόρη Κοραλλία είμαστε συμπατριώτισσες και μόλις μου περιέγραψες τις συνθήκες στην Πατρίδα με πολύ γλαφυρό τρόπο! Από αυτό συμπεραίνω ότι η πανσέληνος σε σύνοδο με τον Ήλιο μου ήταν ευνοϊκή. Έκανα εικόνα με ατμόσφαιρα και μυρωδιά. Και μόνο αυτό φτάνει! :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Κόρη Κοραλλία είμαστε συμπατριώτισσες και μόλις μου περιέγραψες τις συνθήκες στην Πατρίδα με πολύ γλαφυρό τρόπο! Από αυτό συμπεραίνω ότι η πανσέληνος σε σύνοδο με τον Ήλιο μου ήταν ευνοϊκή. Έκανα εικόνα με ατμόσφαιρα και μυρωδιά. Και μόνο αυτό φτάνει! :bigsmile:
    Να δεις που θα βρεθούμε και συγγενείς!! Κανείς δεν μπορεί καλύτερα από ένα Ιχθύ να βιώσει μια εικόνα.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)