s
Πολυσυζητημένη & Πολυαγαπημένη Πανσέληνος Αυγούστου! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 46
    Όνομα:
    Άννα

Re: Πολυσυζητημένη & Πολυαγαπημένη Πανσέληνος Αυγούστου!

Ουτε εμένα με επηρεάζει η Πανσέληνος!!! Να και κάτι που δεν μου συμβαίνει:nuts: γιατί κατά τα άλλα.......όλα τα μικρα,μεγαλα,μεσαία αστέρια με επηρεάζουν, με πειράζουν, όπως λένε και τα μικρα παιδάκια:bigsmile:
    Τι κρίμα που δεν μπορώ να τα πειράξω και γω.....Ειδικά αυτός ο Κρόνος θα τρωγε μια τσιμπιά!!!!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Δεν εννοω απαραίτητα να με επηρεάζει αστρολογικα. Απλά απορώ πως κάποιοι θα ασχοληθούν με την πανσέληνο διοργανώνοντας events και χίλια δυο. Ή ο ρομαντισμός που λένε ότι σου βγάζει (καλα εμενα και να ήθελε... δεν θα καταφερνε να βγαλει τπτ)

Και για να πω την αλήθεια, αισθητικα, περισσότερο μου άρεσε η δεύτερη πανσέληνος του Ιουλίου:embarrest
    Το έπιασα..
    Καλά αυτό Αγγελική έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του άλλου! Ρομαντισμός μπορεί να είναι το ότι θα καθίσεις να την κοιτάξεις και για 3 λεπτά και να σκεφτείς το οτιδήποτε..παίζει πως το βλέπει ο καθένας.
    Αλλά ειδικά του Αυγούστου είναι συνδεδεμένη με εκδηλώσεις και γεγονότα και ρομαντισμό λόγω του χρώματος που παίρνει το φεγγάρι..
    Την τελευταία του Ιουλίου δεν τη θυμάμαι για να πω την αλήθεια..:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Quote Originally Posted by MrGalaxy View Post
    Φταιει ο ήλιος σου!! :bigsmιle: (λέω εγώ!)
    Ένας τύπος του Αιγόκαιρου είναι να μην του αρέσει να πετάει... αλλα να μένει 'δεμένος σταθερά στη γη... Γι'αυτό και δεν νίωθει τίποτα όταν θα δει την πανσέληνο.... γιατι δεν θα πεταξει με προορισμο την Πανέμορφη σήμερα σελήνη!!
    Βαλε στο πλάνο και τον ωροσκόπο μου!

Γι'αυτό ειπα πριν για τη σελήνη μου και τον άρη.... δεν φτουράνε μια σήμερις....:bigsmile:

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Το έπιασα..
    Καλά αυτό Αγγελική έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του άλλου! Ρομαντισμός μπορεί να είναι το ότι θα καθίσεις να την κοιτάξεις και για 3 λεπτά και να σκεφτείς το οτιδήποτε..παίζει πως το βλέπει ο καθένας.
    Αλλά ειδικά του Αυγούστου είναι συνδεδεμένη με εκδηλώσεις και γεγονότα και ρομαντισμό λόγω του χρώματος που παίρνει το φεγγάρι..
    Την τελευταία του Ιουλίου δεν τη θυμάμαι για να πω την αλήθεια..:bigsmile:
    Κατάλευκη ειναι σημερα... αλλα μιας και λες για χρώμα φεγγαριου, επειδη εχουμε μια ρίζα από τραπεζούντα και η μανα μου ξέρει να παρατηρεί βάσει φεγγαριου τον καιρό, αν θυμάμαι καλά, όταν είναι κίτρινη σημαίνει βοριάς:embarrest

Όνομα:
    Νασος

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Ουτε εμένα με επηρεάζει η Πανσέληνος!!! Να και κάτι που δεν μου συμβαίνει:nuts: γιατί κατά τα άλλα.......όλα τα μικρα,μεγαλα,μεσαία αστέρια με επηρεάζουν, με πειράζουν, όπως λένε και τα μικρα παιδάκια:bigsmile:
    Τι κρίμα που δεν μπορώ να τα πειράξω και γω.....Ειδικά αυτός ο Κρόνος θα τρωγε μια τσιμπιά!!!!!
    Toν κακό τον Κρόνο...! Δώστου μία κι απο μένα!! :nuts:

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Κατάλευκη ειναι σημερα... αλλα μιας και λες για χρώμα φεγγαριου, επειδη εχουμε μια ρίζα από τραπεζούντα και η μανα μου ξέρει να παρατηρεί βάσει φεγγαριου τον καιρό, αν θυμάμαι καλά, όταν είναι κίτρινη σημαίνει βοριάς:embarrest
    Συνήθως είναι κυανή μετά τη ανατολή της και λίγο πριν τη δύση της:bigsmile:
    αλλά μπορεί να είναι και όταν μεσουρανεί αναλόγως και με τις καιρικές συνθήκες, όπως καλά είπες!
    Πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες, ενδιαφέρον!
    Και όντως εδώ τουλάχιστον έχει ωραιότατο βοριαδάκι απόψε..:embarrest
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Δεν μπορώ να σας το φωτογραφίσω να το δείτε αλλά από τη γεφυρα χ. τρικούπης (ριο αντίρριο) αφησαν αερόστατα μικρά και φαίνονται απίστευτα στον ουρανό οπως τα παρασύρει ψηλά ο αερας!!!:bigsmile:

Πω πω! Ένας χαμός έγινε ψες δηλαδή. Κι εγώ ήμουν τόσο χαμένη μέσα στις σκέψεις μου που δεν πήρα χαμπάρι!!

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by MrGalaxy View Post
    Φταιει ο ήλιος σου!! :bigsmιle: (λέω εγώ!)
    Ένας τύπος του Αιγόκαιρου είναι να μην του αρέσει να πετάει... αλλα να μένει 'δεμένος σταθερά στη γη... Γι'αυτό και δεν νίωθει τίποτα όταν θα δει την πανσέληνο.... γιατι δεν θα πεταξει με προορισμο την Πανέμορφη σήμερα σελήνη!!
    Mή το λές....Καρκίνος και μάλιστα με σελήνη στον Καρκίνο, αλλά την αγνόησα

Εμένα μου έχει μείνει στην μνημη μια χειμωνιάνικη Πανσέληνος, χρόνια πρίν, σε χιονισμένο τοπίοΕίναι υπερτιμημένη η αυγουστιάστικη Πανσέληνος πιστεύω. Οι χώροι και οι άνθρωποι τις κάνουν ξεχωριστές μόνο κάθε χρόνο αλλά και η διάθεση να γινει κάποιος ρομαντικός προσέχοντας αντί άλλων, το φεγγάρι, τα τοπία, τα συναισθήματα του. Θα μπορούσε όμως να έχει αυγουστιάτικη πανσέληνο όλο το χρόνο

Και οι Αιγόκεροι μπορούν να είναι ρομαντικοί αρκεί να μην είναι κανένας άλλος μπροστά γιατί φοβούνται μην τους χαλάσει το ίματζ:toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Νασος

Εγώ ήξερα πως οι Αιγόκαιροι μπορούν να είναι ρομαντικοί αλλα για τον εαυτό τους....... (Νομίζω)

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)