- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 46
-
25-08-2010, 01:21 AM #21
Re: Πολυσυζητημένη & Πολυαγαπημένη Πανσέληνος Αυγούστου!
Ουτε εμένα με επηρεάζει η Πανσέληνος!!! Να και κάτι που δεν μου συμβαίνει:nuts: γιατί κατά τα άλλα.......όλα τα μικρα,μεγαλα,μεσαία αστέρια με επηρεάζουν, με πειράζουν, όπως λένε και τα μικρα παιδάκια:bigsmile:
Τι κρίμα που δεν μπορώ να τα πειράξω και γω.....Ειδικά αυτός ο Κρόνος θα τρωγε μια τσιμπιά!!!!!Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
25-08-2010, 01:26 AM #22
Το έπιασα..
Καλά αυτό Αγγελική έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του άλλου! Ρομαντισμός μπορεί να είναι το ότι θα καθίσεις να την κοιτάξεις και για 3 λεπτά και να σκεφτείς το οτιδήποτε..παίζει πως το βλέπει ο καθένας.
Αλλά ειδικά του Αυγούστου είναι συνδεδεμένη με εκδηλώσεις και γεγονότα και ρομαντισμό λόγω του χρώματος που παίρνει το φεγγάρι..
Την τελευταία του Ιουλίου δεν τη θυμάμαι για να πω την αλήθεια..:bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
25-08-2010, 01:26 AM #23
-
25-08-2010, 01:29 AM #24
-
25-08-2010, 01:29 AM #25
-
25-08-2010, 01:33 AM #26
Συνήθως είναι κυανή μετά τη ανατολή της και λίγο πριν τη δύση της:bigsmile:
αλλά μπορεί να είναι και όταν μεσουρανεί αναλόγως και με τις καιρικές συνθήκες, όπως καλά είπες!
Πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες, ενδιαφέρον!
Και όντως εδώ τουλάχιστον έχει ωραιότατο βοριαδάκι απόψε..:embarrestΟ σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
25-08-2010, 01:37 AM #27
Δεν μπορώ να σας το φωτογραφίσω να το δείτε αλλά από τη γεφυρα χ. τρικούπης (ριο αντίρριο) αφησαν αερόστατα μικρά και φαίνονται απίστευτα στον ουρανό οπως τα παρασύρει ψηλά ο αερας!!!:bigsmile:
-
25-08-2010, 01:40 PM #28
Πω πω! Ένας χαμός έγινε ψες δηλαδή. Κι εγώ ήμουν τόσο χαμένη μέσα στις σκέψεις μου που δεν πήρα χαμπάρι!!
-
25-08-2010, 07:16 PM #29
Mή το λές....Καρκίνος και μάλιστα με σελήνη στον Καρκίνο, αλλά την αγνόησα
Εμένα μου έχει μείνει στην μνημη μια χειμωνιάνικη Πανσέληνος, χρόνια πρίν, σε χιονισμένο τοπίοΕίναι υπερτιμημένη η αυγουστιάστικη Πανσέληνος πιστεύω. Οι χώροι και οι άνθρωποι τις κάνουν ξεχωριστές μόνο κάθε χρόνο αλλά και η διάθεση να γινει κάποιος ρομαντικός προσέχοντας αντί άλλων, το φεγγάρι, τα τοπία, τα συναισθήματα του. Θα μπορούσε όμως να έχει αυγουστιάτικη πανσέληνο όλο το χρόνο
Και οι Αιγόκεροι μπορούν να είναι ρομαντικοί αρκεί να μην είναι κανένας άλλος μπροστά γιατί φοβούνται μην τους χαλάσει το ίματζ:toung:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
25-08-2010, 07:55 PM #30
Εγώ ήξερα πως οι Αιγόκαιροι μπορούν να είναι ρομαντικοί αλλα για τον εαυτό τους....... (Νομίζω)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.