- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Συναστρία
-
24-08-2010, 07:26 PM #1
Συναστρία
Γεια σας θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει στην συναστρία η συνοδος Αρη στον σκορπιο α ατομου με Πλούτωνα στον σκορπιο β ατομου,η σχεση δεν ειναι επαγγελματικη.Δυστυχώς δεν εχώ βρει πολλά για αυτήν την οψη.
-
24-08-2010, 10:43 PM #2
Re: Συναστρία
Αγαπητή μαργαρίτα την όψη αυτή μάλλον εσύ πρέπει να μας την ερμηνέψεις.
Φανερώνει μια σχέση έντονη με ισχυρή σεξουαλική επιθυμία αλλά και ισχυρές αναγεννησιακές δυνάμεις. Το πάθος και η κτητικότητα κυριαρχούν, είναι μια αρκετά δύσκολη όψη γιατί παραγει ενέργειες εξίσου δυνατές κι έντονες.
Εκείνος που έχει τον Πλούτωνα διαρκώς θα ασκεί πίεση στον άλλον με σκοπό να του παραδοθεί ψυχή και σώμα. ενώ ο εκπρόσωπος του ¶ρη θα λειτουργεί βιαστικά και παρορμητικά.Η υποβόσκουσα ζήλεια που δημιιουργείται πολλές φορές θα οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, ενώ γενικότερα ο ένας θα ασκεί έντονη επιρροή στον άλλον.
-
25-08-2010, 12:53 AM #3
Re: Συναστρία
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας Ξερω πως η ερωτηση μου ειναι δυσκολο να απαντηθει με σιγουρια αλλα επειδη στην συναστρια που με απασχολει μεταξυ εμενα και β ατομου εμπλεκεται ο Πλουτωνας και απο τις 2 μεριες,μπορουμε να πουμε ποιος θα νιωθει αυτον τον ελεγχο περισσοτερο?Εγω μπορω να σας διαβεβαιωσω πως το νιωθω ολο αυτο,αλλα με εχει προβληματισει πολυ ο ρολος του σε αυτην την συναστρια. ο Πλουτωνας μου ειναι σε συνοδο με Ηλιο και Αρη του,εξαγωνο με σεληνη και τελος τριγωνο με Κρονο του. Ο Πλουτωνας του τετραγωνο με...(αχ) σεληνη,ερμη(ακριβειας)Αφρο ιτη,εξαγωνο με Δια και τετραγωνο ακριβειας με Ουρανο α ναι και τετραγωνο παρακαλω με Ποσειδωνα. σχεδον δηλαδη κανει τετραγωνο με ολους μου τους πλανητες μου.εχω διαβασει την εξηγηση των οψεων πολλες φορες αλλα και παλι κατινιωθω πως μου διαφευγει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.