- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 56
Thread: Πως φαίνεται η ορφάνεια
-
14-04-2008, 06:52 AM #41
Re: Πως φαίνεται η ορφάνεια
Κατ΄ αρχήν να διορθώσουμε κάτι, "ορφανός" ως ορισμός μπορεί να δοθεί σε κάποιον που χάνει τον γονέα του μικρός σε ηλικία (έως 15 ετών), γι' αυτό υπάρχουν ορφανοτροφεία για παιδιά και όχι για ενήλικες.
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι οφελεί τον καθένα να ξέρει πότε θα χάσει κάποιο μέλος της οικογένειας του.
Ευχαριστώ
-
14-04-2008, 03:46 PM #42
Νομίζω ότι η συζήτηση έθιξε πολύ σημαντικά ζητήματα και έδειξε ότι κανείς δεν πρέπει να φοβάται να θίγει ζητήματα που είναι βαθιά και αφορούν την ίδια την ύπαρξη μας. Καθένας από μας έχει σίγουρα τη δική του προσέγγιση στα πράγματα και τη δική του κοσμοθεωρία. ¶λλος θεωρεί ότι οι συζητήσεις αυτές πρέπει να είναι λεπτές και προσωπικές, άλλος θεωρεί ότι η λεπτότητα αυτή είναι λίγο πουριτανική και οπισθοδρομική κι ότι η αποσιωποίηση αυτών των ζητημάτων πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει κι άλλος υϊοθετεί ακόμη και την γκουρτζιεφική προσέγγιση του να σοκάρει. Σίγουρα δεν πρόκειται στο σύντομο διάστημα αυτής της ανταλλαγής απόψεων να συγκλίνουν οι προσωπικές κοσμοθεωρίες όλων. Αλλά προσωπικά με ικανοποιεί το βάθος κι η σοβαρότητα της προσέγγισης από όλους κι αυτό νομίζω είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε...
Καλή συνέχεια στη συζήτηση και καλή βδομάδα σε όλους...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
14-04-2008, 11:04 PM #43
-
14-04-2008, 11:39 PM #44
-
15-04-2008, 06:20 PM #45
εγω παλι εχω κρονο πλουτωνα σε συζηγια αναδρομοι και οι δυο, στον ογδοο οικο και στον σκορπιο... και εχω να πω το εξης ως προσωπικη εμπειρια!
1)ποτε δεν ειχα στενες σχεσεις με τους γονεις μου, παντα λοιπον ειχα την αισθηση οτι ειμαι ορφανη.
2)ειμαι σχεδον σιγουρη οτι το ιδιο σκεφτονται και η γονεις απο την δικια τους μερια
3)με τετοια οψη και οικοθεσια το σιγουρο ειναι πως και εν ζωη να ειναι οι γονεις το επι της ουσιας ειναι ανυπαρκτοι.
-
17-08-2010, 09:43 AM #46
οταν ο κρονος μπει στον τεταρτο οικο ο οποιος ειναι στον σκορπιο και απ οτι ξερω ο 4ος αντιπροσωπευει τον εναν απο τους 2 γονεις και εμενα ειναι σκορπιος η μανα μου.υπαρχει περιπτωση να την χασω?γιατι μεσα σε 7 μηνες πεθανε γιαγια παππους και στενος οικογενειακος φιλος καθως καταλαβαινετε εχω τρομακρατηθει ας με διαφωτισει καποιος γιατι δεν ξερω και πολλα.παρεπιπτωντος γιαγια-παππους ηταν παρθενος και κρονο ειχαμε στη παρθενο ο φιλος ζυγος και σκοτωθηκε στην αλλαγη οταν μπηκε για λιγο ο κρονος στον ζυγο.ευχαριστω εκ των προτερων
-
17-08-2010, 12:55 PM #47
-
18-08-2010, 09:23 PM #48
Γιατί ο Πλούτωνας στον 8ο (Σκορπιό)δείχνει τάση για κάτι τέτοιο? Δε θεωρείται καλή οικοθεσία? Δεδομένου ότι ο 8ος είναι ο φυσικός οίκος του Πλούτωνα.. Πως εξηγείται? Πάντως οι περισσότερες από τις όψεις που αναφέρθηκαν,....ακούγονται λογικές και μπορώ να τις επαληθεύσω σε μένα..
-
18-08-2010, 09:39 PM #49
:unsure:Νομίζω ότι η απάντηση κάθε φορά γιαυτό το δύσκολο θέμα πρέπει να εξετάζεται με πολύ προσοχή απο το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο του καθένα,απο πολύ "εμπειρα" ατομα στα αστρολογικά θεματα δεδομένου του ότι απο τα πολύ λίγα που ξέρω οι ερμηνείες είναι κάθε φορά διαφορετικές......:embarrest......
Προσωπικά δεν πιστεύω οτι απαραιτητα ο πλούτωνας στον 8ο σημαίνεια απώλεια γονέα.....Είναι ένα συνολο του 4ου και 10ου οίκου πάντα κατά περίπτωση,όψεις,διελεύσεις ....και ούτο καθε εξής... Δεν συνεχίζω διότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια και δεν θέλω να το επιβεβαιώσω αυτό......και γιατί είναι θέμα που με στενοχωρεί εξαιρετικά καθώς έχω βιώσει αυτές τις απώλειες.....Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
18-08-2010, 11:46 PM #50
Εχουμε την τάση να θεωρούμε ότι ο 8ος σχετιζεται αποκλειστικά με το θανατο και πως ένας πλουτωνας εκει θα επιβεβαιώσει μια τετοια τάση. Μην ξεχνάμε ότι ο 8ος δειχνει την αναγέννηση, αρα κάλλιστα ένας πλούτωνας εκει θα δείξει τις διεργασίες που αναποφευκτα θα μας οδηγήσουν στην αναγέννηση μας καθώς θα αποβάλλουμε όσα μας φθείρουν.
Όπως λοιπόν ανέφερε και η Αννα (παλιρροια) όλα είναι σχετικά, και επηρεαζονται αναποδραστα από το προσωπικο ωροσκόπιο του καθενός μας.:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.