s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 80
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 80 of 350 FirstFirst ... 30 70 76 77 78 79 80 81 82 83 84 90 130 180 ... LastLast
Results 791 to 800 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

hello!!!
    το όνομά μου είναι Ναdine και είμαι καινούργιο μέλος , δε γνωρίζω πολλά αλλά θέλω να μάθω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι που είμαι μέλος .

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by nadin View Post
    hello!!!
    το όνομά μου είναι Ναdine και είμαι καινούργιο μέλος , δε γνωρίζω πολλά αλλά θέλω να μάθω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι που είμαι μέλος .
    :bigsmile:Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Ηρθες στον κατάλληλο τόπο για να μάθεις πόσο συναρπαστική είναι η Αστρολογία!!:nuts:
    Καλή περιήγηση, και γνώση!!!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Γεια σας.Καλος σας βρηκα!

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by mamA.77 View Post
    Γεια σας.Καλος σας βρηκα!
    :bigsmile:Καλώς ήρθες και συ Λιονταράκι στο:horoscope: καλή περιήγηση!!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Να 'μαι και πάλι κοντά σας.... Καλές διακοπές σε όσους ετοιμάζονται να φύγουν και καλή προσαρμογή σε όσους επέστρεψαν :bigsmile:

Γειά σας είμαι καινουργιο μέλος και δεν ξέρω να χειρίζομαι πολυ καλά αυτο το site...Μήπως θα μπορόυσε κάποιος να με βοηθήσει??¶ν ναι ευχαριστώ πολύ..Υ.Γ..Η τράπουλα της ΚΑΤΙΝΑΣ παίζει κανέναν ρόλο εδώ΄???

Quote Originally Posted by Tourkala View Post
    Γειά σας είμαι καινουργιο μέλος και δεν ξέρω να χειρίζομαι πολυ καλά αυτο το site...Μήπως θα μπορόυσε κάποιος να με βοηθήσει??¶ν ναι ευχαριστώ πολύ..Υ.Γ..Η τράπουλα της ΚΑΤΙΝΑΣ παίζει κανέναν ρόλο εδώ΄???
    Καλώς μας ήρθες.
    Για οτιδήποτε χρειαστείς να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις άτομα να σε βοηθήσουν.
    Σχετικά τώρα με την τράπουλα, όπως θα δεις υπάρχει ένα θέμα σχετικο αν και παλιο. Ωστόσο στο forum αυτό κύριο αντικείμενο είναι η αστρολογία και πώς μπορει να αποτελεσει μέσο αυτογνωσίας και διερεύνησης του κόσμου γύρω μας.:bigsmile:

Καλησπέρα το όνομα μου είναι Μπέτυ!! εχω γραφτεί κανα 2μηνο στο site, αλλά τωρα βρήκα την ευκαιρια να το επεξεργαστω... Φυσικά ειναι τέλειο...

Quote Originally Posted by bettini View Post
    Καλησπέρα το όνομα μου είναι Μπέτυ!! εχω γραφτεί κανα 2μηνο στο site, αλλά τωρα βρήκα την ευκαιρια να το επεξεργαστω... Φυσικά ειναι τέλειο...
    Καλώς μας ήρθες λοιπόν!
    Θα ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα όσο ψάχνεις. Καλή περιήγηση. :bigsmile:

hello...Μαρια εδω...σκορπιος...

Page 80 of 350 FirstFirst ... 30 70 76 77 78 79 80 81 82 83 84 90 130 180 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 169 users browsing this thread. (0 members and 169 guests)