- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
Thread: Κρόνος στον Ζυγό
-
01-12-2009, 11:00 AM #11
Re: Κρόνος στον Ζυγό
Καλημέρα και από εμένα :bigsmile:
Η επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση τυπικά θα σου συμβεί από ...σήμερα μέχρι και τις 17 του μήνα :nuts΄, καθώς αυτές τις μέρες υπάρχει απόλυτη σύνοδος του διελαύνοντα Κρόνου με τον γενέθλιό σου Κρόνο: Πρέπει όμως να έχεις στο νου σου και τα εξής: Αν υπολογίσουμε ότι παίζει και κάποια ανοχή και με δεδομένη την αργή κίνηση του Κρόνου, η περίοδος που συντελείται η επιστροφή του Κρόνου είναι κάμποσο πιο μεγάλη, τουλάχιστον από τις αρχές Νοέμβρη και μέχρι το ...Μάρτιο του 2010!
Στην περίπτωσή σου μπορείς να ...καυχιέσαι στους φίλους ότι έχεις από τις πιο παρατεταμένες επιστροφές του Κρόνου, καθώς επειδή θα γυρίσει ανάδρομος στις 13 Ιανουαρίου του '10, θα μείνει στην 3η του Ζυγού σχεδόν όλο τον Φεβρουάριο, πηγαίνοντας προς τα πίσω, θα πάει ξανά στην Παρθένο, θα ορθοδρομήσει στις 30 Μαΐου στην 27η της Παρθένου και θα ξαναπεράσει από την 3η του Ζυγού την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου :nuts:
Στο site μπορείς να βρεις κάμποσα άρθρα και συζητήσεις σχετικά με την επιστροφή του Κρόνου, αν κάνεις μια αναζήτηση.
Όσον αφορά τη διέλευση του Πλούτωνα από τον 5ο, δεν έχει να κάνει μόνο με τα "παιδιά", έχει να κάνει με τον τρόπο που εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου, έχει να κάνει με μια ερωτική αναγέννηση, με πολλά έχει να κάνει, αλλά για να πάρεις μια ιδέα θα πρέπει να κοιτάξεις και τις όψεις που θα κάνει. Και μια και είναι απελπιστικά αργός, θα έχεις μπόλικα να κοιτάξεις και σε συνδυασμό με τις άλλες διελεύσεις και τα σημεία του χάρτη σου που θα ενεργοποιούνται κατά καιρούς. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-12-2009, 07:28 PM #12
Ωραίαααα......όλοκαι καλύτερα δηλαδή......τι να πώ.....ο Θεός βοηθός,,,ευχαριστώ Μητσάκο για την απάντησή σου
-
07-08-2010, 09:46 PM #13
Εχω πλουτωνα στον 7ο οικο μου στο ζυγο στις 2 μοιρες και 10. Τι εχω ακομη να περιμενω σε επιπεδο σχεσεων? Αυτος ο κρονος με εχει ταλαιπωρησει πολυ τα τελευταια χρονια που περναει μεσα απο τον 7ο οικο μου. Τι θα γινει τωρα που θα εχω και τη συνοδο με το γεννεθλιο πλουτωνα μου αραγε? Θα δω καμια ασπρη μερα?
-
07-08-2010, 10:53 PM #14
Αγαπητό μέλος, για να έχεις Πλούτωνα στον 7ο πιθανά να έχεις και ωροσκόπο Κριό αν όχι Ιχθύς. Αν έχεις Κριό τότε σε περιμένουν εκ βάθρων αλλαγές. Ο Κρόνος στον 7ο μας δοκιμάζει στον τομέα των σχέσεων αλλά αν τετραγωνίζει κάτι στον 10ο που είναι πολύ πιθανό, τότε και στον τομέα της καριέρας θα γευτείς της αλλαγές και κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Από αυτή την θέση κάνει τετράγωνο με το ζενίθ σου. Ωστόσο, μη φοβού Μιριάμ γιατί οι εξωκρόνιοι πλανήτες όταν κάνουν όψεις δεν αφορούν μόνο τον καθένα μας προσωπικά. Αφορούν μία ολόκληρη γενιά που έχει εκεί τους ίδιους πλανήτες. Το ότι όμως βρίσκετε στον 7ο γωνιακό του οίκο το κάνει από μόνο του λίγο πιο προσωπικό. Αν είσαι σε γάμο ίσως κάνεις σοβαρές σκέψεις γύρω από αυτόν. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη, τότε μπορεί να σκεφτείς να αφήσεις πίσω σου αυτή την σχέση. Μπορεί απλά να αντιμετωπίσεις προβλήματα μέσα σε αυτή. Από την άλλη, αν δεν είσαι δεσμευμένη, μπορεί να αποφασίσεις μια σοβαρή δέσμευση. Μπορεί να σκέφτεσαι αλλαγές για την καριέρα σου ή την κοινωνική σου υπόσταση ως μέρος της κοινωνίας. Μπορεί να δοκιμαστούν με κάποιο τρόπο οι εν γένει σχέσεις σου 7ος = οι άλλοι. Δεν μπορεί κανείς να σου πει υπεύθυνα χωρίς να δει τον προσωπικό χάρτη σου στο σύνολό του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βιώσεις μεγάλες εσωτερικές ζυμώσεις και θα είναι μια περίοδος από την οποία θα βγεις σοφότερη και πιο δυνατή!
-
08-08-2010, 11:32 AM #15
Ευχαριστω πολυ για τη λεπτομερη αναλυση! Εχω ωροσκοπο στις τελευταιες μοιρες του υδροχοου κι εναν 7ο οικο που ξεκιναει απο τις τελευταιες μοιρες του λεοντα και τελειωνει στις πρωτες μοιρες του ζυγου οπου και τετραγωνιζει ο διελαυνων κρονος τον γεννεθλιο πλουτωνα μου! Πως να το εκλαβω τωρα αυτο???? Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ στις σχεσεις μου τα τελευταια χρονια και μπορω να πω οτι εχουν ηδη γινει εσωτερικες ζυμωσεις. Στη φαση που ειμαι τωρα και ηλικιακα πλεον αυτο που ζηταω ειναι μια σταθεροτητα στις σχεσεις μου και καποιο ειδος δεσμευσης, ισως λοιπον να εχει κατι να μου δωσει αυτη η θεση του κρονου στον 7ο!
-
08-08-2010, 03:22 PM #16
-
08-08-2010, 04:26 PM #17
Λοιπόν, αγαπητή μου bebe28, πραγματικά κάτι έχεις μπερδέψει! Ο Κρόνος (αφού έχεις Πλούτωνα στην 2η μοίρα του ζυγού) μόνο σύνοδο μπορεί να σου κάνει αυτή την εποχή. Από τις μοίρες στις οποίες μας λες ότι είναι ο Πλούτωνάς σου συμπεραίνω ότι έχεις Β.Δ σελήνης μάλλον στον Αιγόκερω και Δία επίσης στον Αιγόκερω άρα κάποια στιγμή θα σε δυσκολέψουν αυτά τα τετράγωνα. Ωστόσο επειδή ο Κρόνος βρίσκεται στο τέλος του 7ου οίκου σου, αυτό σημαίνει ότι μέχρι να βγει θα έχεις βρει τις ισορροπίες σου στον τομέα των σχέσεων και αν δεν έχεις κάνει κάποια δέσμευση, σίγουρα θα είσαι πιο έτοιμη από ποτέ. Στο myhoroscope μπορείς να δεις τον χάρτη σου και τις όψεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την εποχή. Απέναντι από τον Πλούτωνά σου κινείται και ο διερχόμενος Δίας και ο Ουρανός. Αυτό θα πει ότι στον τομέα των σχέσεων έχεις πολλά ακόμα να μάθεις και μάλλον μέσα από μεγάλες εντάσεις. Καλή εξισορρόπηση δυνάμεων! :dizzy:
-
09-08-2010, 01:37 AM #18
Εμένα ο κρόνος μπαίνει στον 4ο οίκο μου στις 11/10/2010 (ακμή του 4ου οίκου στην 9η μοίρα του Ζυγού). Γύρω στο Δεκέμβρη του 2010, ο διελαύνων κρόνος θα κάνει σύνοδο με τη γεννέθλια σελήνη μου (15η μοίρα του ζυγού). Το γεγονός ότι είμαι λέων (27η μοίρα) με ερμή και άρη στο δεύτερο δεκαήμερο του λέοντα, θα κάνει ίσως τα κρόνια μαθήματα λίγο πιο μαλακά;
-
09-08-2010, 08:15 PM #19
Ναι οντως με εχει μπερδεψει αυτος ο κρονος! :embarrest Κανει συνοδο με το γεννεθλιο πλουτωνα μου οχι τετραγωνο! Ευχαριστω πολυ για την αναλυση και παλι! Ηταν κατατοπιστικοτατη! Οσο για τις εντασεις εχω αρχισει ηδη και τις βιωνω! Και μαλιστα εγω που στομα ειχα και μιλια δεν ειχα που λενε εχω ξεσπαθωσει για τα καλα και δεν αφηνω μυγα να περασει απο το σπαθι μου! Ασχετα που το μετανιωνω μετα! :bigsmile: Τελος παντων πιστευω οτι ολα για καλο γινονται! Σχεσεις που δημιουργουνται αυτο το διαστημα εχουν βασεις η ειναι σαθρες? Μηπως ξερετε να μου πειτε?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.