- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 145
Thread: Μεσοδιαστήματα
-
24-04-2009, 04:38 PM #21
Re: Μεσοδιαστήματα
Και αν στο εν λόγω μεσοδιάστημα (Αφροδίτης - Δία) πέφτει με ακρίβεια ο Ωροσκόπος? :blink:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
02-05-2009, 09:00 PM #22
καλησπερα-μερα. θαθελα να ρωτησω.......
στο μεσοδιαστημα κρονου-αφροδιτης μου, εχω συνοδο χειρωνα-βερτεξ.
πριν τρια χρονια που εκανα μια γνωριμια σε αυτο το σημειο υπηρχε συνοδος
ουρανου-αφροδιτης-βερτεξ. Να υποθεσω τι? γι αυτη τη γνωριμια? (απεναντι εχω γεν.πλουτωνα)
-
04-08-2010, 07:21 PM #23
Καλησπερα!!! Μηπως μπορειτε να μου εξηγησετε τι ειναι τα μεσοδιαστηματα?
-
04-08-2010, 09:00 PM #24
Το λέιει και η λέξη!! Είναι ένα σημείο, στο μέσο ενός διαστήματος, συγκεκριμένα δύο πλανητών ή σημείων. Ανάλογα με το πως ενεργοποιείται αυτό το σημείο είτε από πλανήτη (στον γενέθλιο ή το προοδευτικό) ή βρισκεται σε κάποια συγκεκριμένη μοίρα ή τις όψεις που δέχεται, υπάρχουν ανάλογες ερμηνείες. Ακόμα χρησιμοποιείται και για πρόγνωση ανάλογα με τις διελεύσεις πλανητών. Δεν γνωρίζω όμως και πολλά!!!
-
04-08-2010, 09:48 PM #25
σ'ευχαριστω πολυ, τοξοτινα!!!
-
05-08-2010, 01:11 AM #26
π.χ γενέθλιος ήλιος στις 27:03 Λέοντα & γενέθλια σελήνη στις 02:39 Ταύρου, τότε ο ήλιος στις 147:03 (από τις 360 συνολικά μοίρες ενός αστρολογικού χάρτη) & σελήνη στις 32:39, άρα 147:03 + 32:39=179:42 * 2(πλανήτες)
= 89:51=29:51 διδύμων άρα μεσοδιάστημα ηλίου/σελήνης στον άξονα διδύμων/τοξότη και στις 29:51 μοίρες αυτών. Υπάρχει επίσης το βιβλίο του Reinhold Ebertin "Συνδυασμοί Κοσμικών Επιρροών" από τις εκδόσεις Cosmic Patterns (μεταφρασμένο στα ελληνικά) το οποίο αναφέρεται στα μεσοδιαστήματα, πάρτο και καλή μελέτη!!! Η υπόθεση μεσοδιαστήματα είναι κατ΄εμέ πολύ σημαντική για την αστρολογία αλλά θέλει ιδιαίτερα σχολαστική μελέτη και συνδυασμούς κάτι το οποίο μπορεί να γίνει μετά από ικανοποιητικές γνώσεις στα βασικά της Αστρολογίας.
Και για να προκαλέσω & ένα ερέθισμα για κουβέντα, το παραπάνω μεσοδιάστημα είναι δικό μου σε σύνοδο με τον άξονα Asc μου στον Τοξότη και ¶ρη μου στους Διδύμους. Μου άλλαξαν τα φώτα δε οι πρόσφατες διελεύσεις
από εκεί του Πλούτωνα πρώτα ( χώρισα και ταυτόχρονα καταστράφηκα οικονομικά) του Κρόνου μετά (ατύχημα μου στέρησε την ικανότητα του δεξιού μου χεριού) και τον συνδυασμό των δυνάμεων Ουρανού/Δία, Κρόνου τελευταία ( επιβεβλημένη αυτοαπομόνωση και απομάκρυνση από το σπίτι μου). Ημ. γέννησης 20/08/1962 ώρα 15:45 Αθήνα.
-
05-08-2010, 02:18 AM #27
Nα σε ρωτησω κατι αγαπητη φιλη lefkas,εσυ το εχεις ψαξει το θεμα, στο γενεθλιο εχω μεσοδιαστημα ηλιου/σεληνης στις 16 και 34 μοιρες του σκορπιου ,μηπως ξερεις τι σημαινει?
-
05-08-2010, 03:37 AM #28
Αν διάβασες προσεκτικά αυτά που γράφω παραπάνω...
(Η υπόθεση μεσοδιαστήματα είναι κατ΄εμέ πολύ σημαντική για την αστρολογία αλλά θέλει ιδιαίτερα σχολαστική μελέτη και συνδυασμούς κάτι το οποίο μπορεί να γίνει μετά από ικανοποιητικές γνώσεις στα βασικά της Αστρολογίας)
...και ένα από τα βασικά είναι οι όψεις που κάνουν πλανήτες γενέθλιοι με τους πλανήτες των μεσοδιαστημάτων και με τα μεσοδιαστήματα(κοιτάς μόνο συνόδους, αντιθέσεις, τετράγωνα, μισά τετράγωνα & ενάμισα τετράγωνα) ακόμη ακόμη οι θέσεις στους οίκους στον γενέθλιο κ.λ.π.
Μία σκέτη θέση ενός μόνου μεσοδιαστ. δεν λέει τίποτα. Θέλει μελέτη η Αστρολογία :bigsmile:
Και η ιστοσελίδα στην οποία φιλοξενούμαστε είναι κατάλληλη για αρκετά καλή μελέτη, εκμεταλεύσου το!!!
-
06-08-2010, 12:12 AM #29
Το προσπαθω καλη μου lefkas, αλλα παρολο που μου αρεσει η αστρολογια , καποια πραγματα μου φαινονται δυσκολα.:bigsmile:
-
06-08-2010, 12:23 AM #30
Δύσκολο είναι ότι δεν ξέρουμε. Όσο μαθαίνεις λοιπόν, οι δυσκολίες θα μικραίνουν
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.