s
H 29η μοίρα....! - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 121 to 130 of 162
    Όνομα:
    λιλλιαν

Re: H 29η μοίρα....!

EXω 29 η ωροσκοπο στο λεοντα και διαβασα αρθο τησ κ σιμου οτι ο ρεγκιουλουσ βρισκεται σε αυτη τη μοιρα του λεοντα ψαχνω να βρω στο χαρτη μου που τον εχω αλλα δε βρισκω μηπωσ με καθοδηγηση καποιοσ ευχαριστω

Quote Originally Posted by λιλλιαν View Post
    EXω 29 η ωροσκοπο στο λεοντα και διαβασα αρθο τησ κ σιμου οτι ο ρεγκιουλουσ βρισκεται σε αυτη τη μοιρα του λεοντα ψαχνω να βρω στο χαρτη μου που τον εχω αλλα δε βρισκω μηπωσ με καθοδηγηση καποιοσ ευχαριστω
    Οι απλανείς λέγονται απλανείς επειδή κινούνται απελπιστικά αργά και δίνουν την εντύπωση ότι δεν κινούνται. Επειδή δε αλλάζουν μια μοίρα κάθε 72 περίπου χρόνια και η ερμηνεία τους είναι ιδιαίτερη λόγω της φύσης τους αλλά και είναι κάμποσοι, η θέση τους δεν σημειώνεται στους απλούς χάρτες. Εφόσον ξέρουμε δε και τη θέση τους, είναι μάλλον περιττή, σε αυτό το επίπεδο, η επισήμανσή τους.
    Π.χ., ξέρουμε ότι ο Ρέγκουλος βρίσκεται στη μοίρα που αναφέρεις, τι να ψάξεις και πού, αφού η μοίρα του είναι σταθερή εδώ και χρόνια...
    Ρίξε μια ματιά σε αυτό που είναι πολύ συνοπτικό http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...xed-stars.html
    και σε αυτό που είναι πολύ πιο ευρύ http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...%F1%F4%E7.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Σε ερώτηση ωριαίας, ο ωροσκόπος (=εγώ) βγήκε στις 3.12 του Αιγοκερου και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου Κρόνος στις 29.54 της Παρθένου στον 9ο οίκο (η ερώτηση είχε να κάνει με σπουδές)...

Τι σημαίνει λοιπόν η 29η μοίρα σε αυτήν την ωριαία ερώτηση; Να το πάρω ότι είμαι σε φάση να αλλάξω στάδιο αλλά δεν το έχω αποφασίσει πλήρως ακόμα και παλινδρομώ;

Ευχαριστώ
    What tomorrow know's...

Quote Originally Posted by mairoula.b View Post
    Σε ερώτηση ωριαίας, ο ωροσκόπος (=εγώ) βγήκε στις 3.12 του Αιγοκερου και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου Κρόνος στις 29.54 της Παρθένου στον 9ο οίκο (η ερώτηση είχε να κάνει με σπουδές)...

Τι σημαίνει λοιπόν η 29η μοίρα σε αυτήν την ωριαία ερώτηση; Να το πάρω ότι είμαι σε φάση να αλλάξω στάδιο αλλά δεν το έχω αποφασίσει πλήρως ακόμα και παλινδρομώ;

Ευχαριστώ
    Ίσως και το γεγονός ότι ο ωροσκόπος βγαίνει στις πρώτες 3 μοίρες να δείχνει ότι είναι σχετικά νωρίς για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Επειδή οι άλλοι παράγοντες συνηγορούν στο να ισχύει ο χάρτης είπα να κάνω μια απόπειρα ερμηνείας. Απλά ο Κρόνος στην 29η του Παρθένου με προβλημάτισε...
    What tomorrow know's...

Quote Originally Posted by mairoula.b View Post
    Επειδή οι άλλοι παράγοντες συνηγορούν στο να ισχύει ο χάρτης είπα να κάνω μια απόπειρα ερμηνείας. Απλά ο Κρόνος στην 29η του Παρθένου με προβλημάτισε...
    Ο Κρόνος εκεί δείχνει ότι κάποια αλλαγή θα υπάρξει επειδή ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο. Όμως είναι ήδη στην ανοχή αντίθεσης με τον Ουρανό που θα γίνει ακριβείας όταν ο Κρόνος θα μπει στον Ζυγό.
    Κοίταξε και την Σελήνη τι κάνει (ως συγκυβερνήτη σου) και τον κυβερνήτη του 9ου.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Καλησπέρα σε όλους :bigsmile:

Έχω την Αφροδίτη μου στην 29΄ του Λέοντα (Regulus) στον 2ο οίκο, η οποία όμως κάνει τετράγωνο με τη Σελήνη μου στις 26΄ του Ταύρου (Algol) στον 11ο οίκο. Με δεδομένο ότι η Σελήνη βρίσκεται σε έξαρση στον Ταύρο, αλλά μέσα στο σπίτι της Αφροδίτης με την οποία είναι σε όψη τετραγώνου, πώς θα μπορούσαμε να το ερμηνεύσουμε αυτό;;

Ευχαριστώ πολύ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα ψάχνει να δημιουργήσει σχέσεις από τις οποίες θα μπορεί να εισπράξει ένα καλό λόγο, μία εκδήλωση ενδιαφέροντος και θαυμασμού. Είναι γοητευτική , ζεστή, δοτική, καλλιτεχνική. Στο 2ο οίκο ψάχνει να βρει και χρήματα, αποκτήματα για να αποκτήσει μία θέση στην κοινωνία.

Η Σελήνη στον Ταύρο εκφράζει τα συναισθήματά της, είναι ισχυρή και ασχολείται ιδιαίτερα με τα οικονομικά και τα υλικά αγαθά. Στον 11ο ψάχνει να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία της μέσα από το φιλικό περιβάλλον (όχι τους κολλητούς). Γνωριμίες που έρχονται και φεύγουν.

Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σταθερά ζώδια, εκφράζουν τις ίδιες ανάγκες (τις απολαύσεις και την πολυτέλεια) στον υπερθετικό βαθμό (τετράγωνο) με αποτέλεσμα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις φιλικές σχέσεις και ίσως και τις ερωτικές. :bigsmile:

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Καλημέρα Vicoza :bigsmile:

Σ' ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες
    Το γεγονός ότι Σελήνη και Αφροδίτη είναι τόσο υλίστριες μου τσακίζει τα νεύρα..
    Από την άλλη μεριά είναι επιτακτική η ανάγκη να περιβάλλομαι από όμορφα πράγματα και αποκτήματα έργων τέχνης (τόσο εικαστικά, όσο και μουσικά), εκφράζεται με απόλυτη φυσικότητα.

Όσο για τις σχέσεις, στις φιλικές η Σελήνη είναι δοτική με έναν αλτρουϊστικό τρόπο περισσότερο, σε αντίθαση με την Αφροδίτη που ναι μεν είναι πολύ γενναιόδωρη και αφοπλιστική με τον τρόπο που αγαπάει και εκδηλώνει τα συναισθήματά της, υποκινούμενη όμως από το "βαθύ εγώ" προκειμένου να ικανοποιήσει την έντονη ανάγκη της να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θαυμασμού του ερωτικού συντρόφου της. Θέλει να είναι πάντα η βασίλισσα της καρδιάς του και τίποτα λιγότερο. Πόσο ανώριμη είναι αυτή η Αφροδίτη :embarrest...

Το πόσο μ' ενοχλεί αυτό δε λέγεται. Εξ ου και η περιγραφή σε γ΄πρόσωπο λες και πρόκειται για κάποιον άλλο
    Με προβλημάτισε το θέμα εξαιτίας των μοιρών στις οποίες βρίσκονται αυτοί οι πλανήτες σε σύνοδο με αυτούς τους απλανείς Regulus και Algol και ιδιαίτερα η Σελήνη (Algol)

Σ' ευχαριστώ και πάλι

Όσον αφορά την Αφροδίτη σου, πιστεύω ότι αξίζει να προσπαθήσεις ή μάλλον καλύτερα να προσπαθείς να βάζεις κάποιο χαλινάρι σ' αυτή τη μεγάλη σου ανάγκη και να μη ζητάς τόσο έντονα αποδείξεις αγάπης ή θαυμασμού, γιατί μπορεί να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τις ανάγκες των άλλων.

Επίσης να μην είσαι τόσο ανυπόμονη ,όταν οι σχέσεις κάνουν κύκλο και βρίσκονται στα "κάτω" τους.

Χρειάζεται υπομονή για ν' ανθίσει το λουλούδι της αγάπης!

Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)