s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 65
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 65 of 350 FirstFirst ... 15 55 61 62 63 64 65 66 67 68 69 75 115 165 ... LastLast
Results 641 to 650 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

kalispera se olous!!!

Καλησπέρα σας, έχω γραφτεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράγω στο site.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ. ΠΩΣ Κ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΑΠΛΑ ΕΖΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! :bigsmile: ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ....!

Quote Originally Posted by zante View Post
    kalispera se olous!!!
    Quote Originally Posted by ates View Post
    Καλησπέρα σας, έχω γραφτεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράγω στο site.
    Quote Originally Posted by Ria1985 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ. ΠΩΣ Κ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΑΠΛΑ ΕΖΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! :bigsmile: ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ....!
    Κυρίες μου Καλησπέρα σας στο καλύτερο ελληνικό αστρολογικό σάιτ.:bigsmile: Ένας από τους λόγους, που διατηρούμε την ποιότητά μας είναι ότι ακολουθούμε με συνέπεια τους όρους χρήσης, τους οποίους σας προτρέπω να μελετήσετε....

Καλή διαμονή και σας εύχομαι καλή περήγηση στην αναζήτηση των δικών σας απαντήσεων που τα άστρα μπορούν να σας δώσουν!
    Καλωσήρθατε στην αστροπαρέα μας
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

καλησπερα,θα μπορουσατε να με ενημερωσετε κατα ποσο συμβατοι ειναι ο χαρτης μου και του συντροφου μου?εγω(06/09/1987 στις17.40 αλεξ/πολη),αυτος(07/04/1987 η ωρα γεννησης δεν ειναι ακριβης,αναμεσα στις 07.30-08.15 θεσ/νικη).η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη για μενα καθως ειμαι αρχαρια και δεν κατεχω πολλα στην αστρολογια!σας ευχαριστω εκ των προτερων.....

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Δυστυχώς όχι.

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...html#post96050

Οτιδήποτε άλλο θελήσεις στη διάθεσή σου, με υπομονή και πάνω απ' όλα όρεξη για μελέτη και μάθηση.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

καλησπέρα...

Με λένε Εύα είμαι Τοξότης και εχω να ρωτήσω πολλα... πρώτα θα μελετήσω τους χάρτες μου όμως.. γιατί σαν τοξότης θέλω να το συζητήσουμε!! χιχι

Να περνάτε όμορφα :-)

Quote Originally Posted by EvakiKou View Post
    καλησπέρα...

Με λένε Εύα είμαι Τοξότης και εχω να ρωτήσω πολλα... πρώτα θα μελετήσω τους χάρτες μου όμως.. γιατί σαν τοξότης θέλω να το συζητήσουμε!! χιχι

Να περνάτε όμορφα :-)
    Καλησπέρα Εύα, σε ευχαριστούμε! Και συ καλά να περάσεις μαζί μας!:bigsmile:
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

για σας! με λενε αιμιλια.

Quote Originally Posted by akadimia View Post
    για σας! με λενε αιμιλια.
    Kαλως ήρθες Αιμιλία!!! :bigsmile:

Page 65 of 350 FirstFirst ... 15 55 61 62 63 64 65 66 67 68 69 75 115 165 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 148 users browsing this thread. (0 members and 148 guests)