s
Αστρολογικές ενδείξεις για διάφορα γεγονότα.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Αστρολογικές ενδείξεις για διάφορα γεγονότα.

Ένας φίλος πήγε το ΣΚ διακοπές και τον κλέψανε. Θέλω να ερμηνεύσω το γεγονός εντοπίζοντας αστρολογικές ενδείξεις και να με βοηθήσετε με διορθώσεις ή συμπληρώσεις όπου νομίζετε.
    Αιγόκερως στην 24η μοίρα, ψιλοεπηρεάζεται το λες από την έκλειψη!.. ¶ρα ξέρουμε ότι γενικά πρέπει να προσέχει αυτόν τον καιρό. Οι παρασκηνιακές ενέργειες και οι κακοποιοί νομίζω φαίνονται από τον 12ο οίκο σωστά? Λοιπόν κυβερνήτης του 12ου του η Σελήνη (στον Καρκίνο) η οποία βρίσκεται μέσα στο 12ο. (ερώτηση, όταν ένας κυβερνήτης οίκου είναι μέσα στον οίκο που κυβερνά αυτό τι σημαίνει? ότι τονίζονται έντονα τα θεματα που κυβερνά στη ζωή μας ή δεν έχει σημασία?)
    Η Σελήνη του σχηματίζει τρίγωνο με γενέθλιο Ουρανό και τετράγωνο με γενέθλιο Πλούτωνα. Το ΣΚ που πέρασε η Σελήνη ήταν στον Κριό σε σύνοδο με Δία και Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα, ενεργοποιώντας τη γενεθλιακή όψη τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα. Νομίζω εδώ βρίσκεται το κλειδι, συμφωνείτε? Επίσης, ο διελαύνων Πλούτωνας κάνει συγκλίνουσα αντίθεση με τη γενέθλια Σελήνη του που είναι στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου, όψη που θα διαρκέσει για καιρό και ταυτόχρονα τετράγωνο με το γενέθλιο Πλούτωνά του όχι ακριβές βέβαια,...αλλά σημαντικό νομίζω.
    Προσωπικά βγάζω το συμπέρασμα ότι με τους σταυρούς στον Ουρανό αυτό το καλοκαίρι,....θα πρέπει να προσέχει όταν η Σελήνη είναι στα παρορμητικά,...και το φθινόπωρο που ο Ήλιος θα είναι στο Ζυγό γιατί έχει αρκετούς πλανήτες στα παρορμητικά (Ήλιο Σελήνη ΚΑΙ Κρόνο Καρκίνο...Πλούτωνα στο Ζυγό !!) Εσείς τι λέτε??

Re: Αστρολογικές ενδείξεις για διάφορα γεγονότα.

Και να το δούμε από άλλη σκοπιά επειδή η Σελήνη κυβερνά τις σχέσεις ενός άντρα,.... ή θα χώριζε ή θα τον κλέβανε το περασμένο ΣΚ??? ......Στο μεταξύ η προηγούμενη σεληνιακή έκλειψη δεν είχε κάποιο γεγονός αρνητικό για εκείνον παρόλο που η Σελήνη έκανε σύνοδο με τον πλούτωνα. Λέτε να έπαιξε ρόλο το ότι οι μοίρες του Ήλιου του ήταν εκτός επιρροή της έκλειψης, ή ότι τα γεγονότα φαίνονται μόνο από τις ηλιακές?

Πέρα από τη συλλογιστική σου και πριν μπω στη διαδικασία της εξερεύνησης του γεγονότος, νομίζω ότι χρειάζεται να συγκεκριμενοποιήσεις το είδος της κλοπής: ήταν κλοπή ειδών, χρημάτων; Ήταν μεγάλης αξίας; Μήπως εμπεριείχε το στοιχείο της βίας ή της εξαπάτησης;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ο πλανήτης που κυβερνά τις κλοπές είναι ο Ερμής. Η κλοπή μπορεί να φαίνεται είτε από τράνζιτ στο γενέθλιο είτε στα προοδευτικά είτε στην ηλιακή επιστροφή.

Πέρα από τη συλλογιστική σου και πριν μπω στη διαδικασία της εξερεύνησης του γεγονότος, νομίζω ότι χρειάζεται να συγκεκριμενοποιήσεις το είδος της κλοπής: ήταν κλοπή ειδών, χρημάτων; Ήταν μεγάλης αξίας; Μήπως εμπεριείχε το στοιχείο της βίας ή της εξαπάτησης;
    Χρήματα. Ποσα ακριβώς δεν ξέρω, χωρίς βία,...κρυφά έγινε.

Ο πλανήτης που κυβερνά τις κλοπές είναι ο Ερμής. Η κλοπή μπορεί να φαίνεται είτε από τράνζιτ στο γενέθλιο είτε στα προοδευτικά είτε στην ηλιακή επιστροφή.
    Ο Ερμής ήταν στο 12ο του τη μέρα εκείνη-σε σύνοδο με Ήλιο.. και στην ηλιακή επιστροφή του κάνει τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Πλούτωνα στον 3ο οίκο της ηλιακής επιστροφής. Στο προοδευτικό δε φαίνεται. Δηλαδή η ηλιακή επιστροφή μας υποψιάζει κια ο χρόνος θα φανεί από τον tranzit?

Ναι, συνήθως η ηλιακή επιστροφή το δείχνει. Ο χρόνος μπορεί να φανεί είτε στην ηλιακή επιστροφή είτε από τους τράνζιτ στο γενέθλιο. Ο γενέθλιος Ερμής του είχε καθόλου όψεις με τράνζιτς; Ο Ερμής της ηλιακής επιστροφής κάνει όψεις με γενέθλιους πλανήτες; Μήπως κάποιος από τους πλανήτες που κάνουν όψη με τον Ερμή είναι κυβερνήτης του 2ου ή του 8ου;

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Ο Ερμής ήταν στο 12ο του τη μέρα εκείνη-σε σύνοδο με Ήλιο.. και στην ηλιακή επιστροφή του κάνει τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Πλούτωνα στον 3ο οίκο της ηλιακής επιστροφής. Στο προοδευτικό δε φαίνεται. Δηλαδή η ηλιακή επιστροφή μας υποψιάζει κια ο χρόνος θα φανεί από τον tranzit?
    Αν (αποκωδικοποιώντας τα στοιχεία που δίνονται) είναι γεννημένος 15/01/76 & έχει ωροσκόπο τέλος καρκίνου ή αρχές λέοντα, τότε η solar arc σελήνη του βρίσκεται στην 9η μοίρα του λέοντα σε ακριβείας αντίθεση με τον γενέθλιο ερμή στις 9,07 του υδροχόου, άρα έχουμε από πρόοδο αυτή την ένδειξη &( με αυτό που ρώτησε η κυρία Μόζορα αν ο Ερμής της ηλ, επιστρ. κάνει όψη με γενέθλιους), κανει αντίθεση με την γενέθλια σελήνη
    :embarrest

Κάνει όψη με κυβερνήτη 12ου.. νομίζω εξηγείται. Πως όμως μόνο από την ηλιακή επιστροφή καταλαβαίνουμε το χρονικό πλαίσιο που θα εκδηλωθεί ένα γεγονός? Σε ένα άρθρο είχα διαβάσει ότι αν είναι στους οίκους 1, 4, 10 τότε γίνεται τους πώτους τέσσερις μήνες και πάει λέγοντας. Από κάποια παραδείγματα που δοκίμασα, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Κάποια άλλη μέθοδος χρησιμοιποιείται?

Όνομα:
    Ρίτσα

Στην σελ. επιστρ. ο Αρης κυβ. του 8 είναι στον 12ο και κάνει τετράγωνο με τον ερμή ο οποίος βρισκεται στον ένατο(ταξίδι). Και νομίζω ότι υπάρχει και η πρόοδος της σελήνης από ηλιακή επιστ. σε ηλιακή επ., αλλά αυτά καλύτερα να τα εξηγήσει κάποιος αστρολόγος, γιατί οι δικές μου γνώσεις είναι ακόμη στην προεφηβεία :bigsmile:
    Δυσκολεύομαι γενικώς να μεταφέρω τις σκέψεις μου με λέξεις αυτό το χρονικό διάστημα

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)