- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 491 to 500 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
02-07-2010, 02:25 PM #491
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Αρχικά, διάβασε αυτό για τους Οίκους:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F1%EF%DF.html
Στη συνέχεια, διάβασε αυτό για τους πλανήτες στον 7ο Οίκο:
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.html
:bigsmile:Ζωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
29-07-2010, 10:04 PM #492
καλησπερα καλησπερα...εδω και αρκετη ωρα διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα και ομολογω πως εχω διαφορες αποριες...καταρχας να αναφερω οτι εχω ακμη του 7ου οικου στους διδυμους...και τι δεν διαβασα για αυτο χαχα, τι για 2 γαμους τι για πολλους συντροφους,βεβαια δε νομιζω να ναι απολυτη η υπαρξη δευτερου γαμου..ισως να σημαινει απλα πολλους συντροφους η την αναγκη συναψης σχεσης με εξυπνα ατομα...καταλαβα σωστα?? επισης εριξα και μια ματια και στις οψεις που κανει ο κυβερνητης ερμης... κανει ενα τριγωνο με τον αρη(ο αρης ειναι στο ταυρο), τριγωνο με τον κρονο(κρονος στον αιγοκερω),και συνοδο με το μεσουρανημα(μεσουρανημα στην παρθενο)...δεν ξερω τι σημαινουν αυτα :toung: αλλα με ενδιαφερει να γινει μια συγκρηση με αυτα του φιλου για να δω αν μπορει να βγει καποιο συμπερασμα για την πορεια μασ...σας παραθετω τα δικα του σχετικα στοιχεια ακμη 7ου στους ιχθυες και ο ποσειδωνας κανει αντιθεση με το μεσουρανημα (μεσουρανημα στους διδυμους) δεν ξερω αν αυτα τα στοιχεια ειναι επαρκη θα ηθελα ομως μια γνωμη...σας ευχαριστς εκ των προτερων φιλιαααααααα.........
-
31-07-2010, 11:01 AM #493
Kαλημέρα. Διαβάζω και εγώ το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά άσχετη..................
Ο 7ος οίκος μου είναι στον Β. Δεσμό και στο Vertex που βρίσκονται στον Ταύρο. Η ακμή του 7ου είναι στον Κριό. Τί σημαίνει αυτό ??
Ευχαριστώ πολύ
-
31-07-2010, 12:10 PM #494
Δεν ειναι απαραιτητοι οι 2 γαμοι επειδη ο 7ος ειναι σε διπλο ζωδιο ,απλα οπως ολα τα στοιχεια σε ενα χαρτη δειχνει μια ταση .Ενα ατομο με ακμη 7ου στους Διδυμους ,ζωδιο το οποιο ειναι επικοινωνιακο και του αρεσει να φλερταρει να ειναι επιρρεπης σε ενα δευτερο γαμο περισσοτερο απο καποιον με ακμη στον Αιγοκερω η στον Σκορπιο η στον Λεοντα που στο θεμα συντροφικοτητας ειναι πιο "μαζεμενοι".Ειτε απο σταθεροτητα χαρακτηρα ,ειτε απο ζηλεια και κτητικοτητα προς το συντροφο ειτε απο λεοντεια υπερηφανεια.Απο εκει και υστερα πρεπει να υπαρχουν οψεις που να βοηθουν αυτη την ταση να βγει προς τα εξω και να γινει γεγονος .και συναστρια με το αλλον ατομο επισης.Τωρα με βαση τις οψεις που σχηματιζεις στο γενεθλιο μου βγαζεις ενα ατομο που προτιμα σοβαρους και σταθερους δεσμους.Με Αρη στο Ταυρο προτιμας τους ανδρες που εργαζονται σκληρα και κερδιζουν αρκετα χρηματα,ισως λιγο σπαταλους καθοτι ειναι και το ζωδιο της πολυτελειας ο ταυρος .Απο την αλλη ο κρονος βρισκεται σε εξαρση στο ζωδιο του αιγοκερου και δειχνει οτι προτιμας συντροφους με τους οποιους επιθυμεις να εχεις σοβαρες συζητησεις και οχι χαζοχαρουμενα λογακια,ωριμους ειτε πνευματικα ειτε/ και ηλικιακα.Μεσουρανημα στην παρθενο σε ενα ζωδιο που κοιτα τις λεπτομερειες και γενικοτερα γκρινιαζει μαλλον επιζητας εναν "ψυχωτικο" τελειομανη σε οτι αφορα την καριερα του κατι που δεν το βρισκεις κακο αφου και εσυ στην δουλεια σου (αν κρινουμε μονο αυτη την οψη μεμονωμενα ) εχεις την τελειομανια στο αιμα σου.βεβαια αυτο ειναι κατι μεμονομενο σαν περιγραφη.δεν δινειςστοιχεια για τους οικους που εχεις αρη και κρονο.Τελος 7ος στους ιχθυς δειχνει ενα ατομο που ρομαντικο και ευαισθητο στα θεματα του γαμου.Θα ελεγα οτι εσυ εισαι πιο τσιριμπιμ τσιριμπομ σε αυτα ενω εκεινος πληγωνεται πιο ευκολα απο συνεργασιες και σοβαρες σχεσεις που στραβωνουν.Εχει τον ποσειδωνα μεσα στο 7ο αρα εξιδανικευση των συντροφων του και των στενων του φιλων σε αντιθεση με το μεσουρανημα του χμμμ ισως καποια δυσκολια στην δουλεια του.εχει την ταση να πιστευει ευκολα τους ανθρωπους και αυτο ισως να δημιουργει εξαπατησεις μεσα στην δουλεια του και εκμεταλλευση .Ασχετο αλλα τοσο το δικο σου μεσουρανημα οσο και το δικο του εχει ως κυβερνητη τον ερμη αρα το επαγγελμα σας πρεπει να εχει σχεση με κοσμο,με την δημοσιογραφια,την διαφημιση η την επικοινωνια γενικοτερα,η τα μεσα μεταφορας.για να δεις τι γινεται με το θεμα γαμος πρεπει να βγαλεις μια αξιοπρεπη συναστρια και οχι μονο τι τασεις εχετε ο καθενας μεσα στο γενεθλιο αλλα και πως λειτουργειτε παρειτσα.ελπιζω να σε φωτισα λιγακι με την πολυλογια μου.:embarrest
-
04-08-2010, 06:11 PM #495
καλησπερααα...ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου και δεν ησουν καθολου φλυαρη ισα ισα ησουν πολυ κατατοπιστικη...μπορω να πω επεσες σε ολα μεσα...και οσον αφορα στα επαγγελματα μας εχουν να κανουν με κοσμο...:bigsmile:..α οσο για αρη και κρονο ο αρης ειναι στον 6ο οικο και ακμη 6ου οικου στον ταυρο και ο κρονος στον 2ο οικο και ακμη 2ου οικου στον αιγοκερω..και παλι ευχαριστω πολυυυυυυ
-
05-08-2010, 12:36 PM #496
Καλημερα κι απο μενα. Διαδαζω εδω κ αρκετο καιρο τη συγκεκριμενη ενοτητα και ηθελα να ρωτησω το εξης, αν ο αντρας εχει ηλιο στο λεοντα στις 22 μοιρες και 56 σε συνοδο με τον κρονο του στις 20 μοιρες και 44 και εκει πανω ολως τυχαιως βρισκεται η ακμη του 7ου οικου μου στις 22 μοιρες και 28 μιλαμε για καποιου ειδους συνοδο αυτων των τριων στοιχειων? Και τι ακριβως σημανινει αυτο? Ειναι ενδειξη μακροχρονιας σχεσης η δεσμευσης? Επισης στον 5ο οικο μου στους διδυμους ο ωροσκοπος του ειναι σε συνοδο με τον κρονο μου.
-
05-08-2010, 04:37 PM #497
εγω στον εβδομο οικο μου εχω εναν πλανητη τον ουρανο κ το ζωδιο του σκορπιου ειμαι υδροχοος τι σημαινει αυτο?
-
05-08-2010, 04:56 PM #498
-
06-08-2010, 06:18 PM #499
Καταρχήν σας ζητώ συγγνώμη που αναγκάζομαι να σας απευθυνθώ μέσω αυτού του post αλλά δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω πως να κάνω δική μου δημοσίευση!
Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ε ερώτηση για το αν υπάρχει γάμοα στον χάρτη μου..Γνωρίζω ότι έχω τον 7ο στους Ιχθύες και ο κυβερνήτης του ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 4ο οίκο συνοδο με την ακμή του τετάρτου, ο Ήλιος στον πρώτο οίκο κλπ κλπ...Παρόλαυτα δεν μπορώ να κάνω την ερμηνεία των όψεων...
Γνωρίζω επίσης ότι έχω έναν δυνατό Δία ανάδρομο στον 5ο...Αυτος παίζει κάποιον σημαντικό ρόλο?
Ευχαριστώ πραγματικά εκ των προταιρων!
-
06-08-2010, 09:21 PM #500
Συγνωμη ειναι στον 4ο οικο μου στους διδυμους η συνοδος του ωροσκοπου του με τον κρονο μου. Επισης στον ιδιο οικο μου πεφτει και ο διας του, καπου διαβασα οτι ο οικος στον οποιο πεφτει ο διας του συντροφου δειχνει επεκταση σε αυτο που αντιπροσωπευει ο οικος. Δηλαδη θα μπορουσαμε να υποθεσουμε οτι σηματοδοτει επεκταση στο σπιτι, στην οικογενεια? Τελος με προβληματιζουν αυτες οι συνοδοι των κρονων μας. Τι ακριβως σημαινουν?
Συγνωμη αν σας κουρασα, απλα αν υπαρχει καποιος να μου απαντησει παρακαλω! :embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.