- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 481 to 490 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
17-06-2010, 03:49 PM #481
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Αγαπητέ Νάσο
Ο 4ος είναι η πατρική οικογένεια κυρίως και η σχέση με τους γονείς, φυσικά παίρνουμε στοιχεία και για τον γάμο, όμως ο οίκος που δείχνει τον γάμο είναι ο 7ος.
Ο 7ος δεν δείχνει τους φίλους μας αλλά ο 11ος.
Ο 7ος δείχνει (εκτός γάμου) τις σχέσεις μας, τον κοινωνικό μας περίγυρο, τους φανερούς εχθρούς, τις συνεργασίες μας και τις δικαστικές διαμάχες.
Ο 5ος δείχνει τα ερωτικά μας, τα φλερτ μας, τον αρραβώνα και γενικά ότι φέρνει χαρά στην ζωή μας.
Ενώ, μια γωνία σε όψη με την ακμή του 4ου από μόνη της φέρνει γάμο όσο κι ένας κούκος της άνοιξη. :bigsmile:
-
17-06-2010, 04:01 PM #482
αυτο με το 12 ο οικο δεν ειναι και τοσο απολυτο? εχω ηλιο και αφροδιτη στο 12ο και σεληνη μεσα στο 7ο αλλα ουτε ηρεμος χαρακτηρας και δεν αποζητω τη μοναξια μαλλον το αντιθετο..
να ρωτησω και εγω κατι επηρεαζει εαν πχ έχεις παρορμητικο ζωδιο στον πλανητη που είναι στον 7ο ή είναι λαθος αυτο?
-
17-06-2010, 11:42 PM #483
Αγαπήτη Τίνα
Αν σκεφτούμε ομως αύτο που λένε πως οι περισσότερες γυναίκες πάσχουν από το σύνδρομο της Ηλέκτρας και πως οι περισσότεροι άντρες από το οιδιπόδοιο συμπλεγμα, αν ακόμη σκεφτούμε πως ένα παιδί έχει πχ φώνες και τσακομούς στο σπίτι του θα θέλει να έχει και στο γάμο του φωνές και τσακωμούς ( γιατί ίσως να έχει μάθει να νιώθει ασφάλεια σε αύτο το μοντέλο σπιτιου), τότε μπορούμε εύκολα να συμπαιράνουμε πως οι άνθρωποι θελουν να προβάλουν τους γονείς τους, στον συζυγο τους.
Επίσης ο 11ος οίκος δεν είναι οι φίλοι..... τουλάχιστον, όχι όπως εννοω εγώ την αξία της φιλίας..
Ο 11ος οίκος είναι οι κοινωνικές ομάδες που μπόρεί να ανήκεις... Αν ανήκει κάποιος σε ενα club για τέννις αυτοι οι άνθρωποι που θα είναι εκεί και θα γνωρίζει θα ανήκουν στον 11ο οίκο. Με λίγα λόγια ο 11ος οίκος δείχνει την κοινωνία που ζούμε. ΟΧΙ τους φιλους μας με την κλασική αξια που έχει η λέξη!
Ακόμα να πώ πως ο 7ος οίκος μιλάει για τις σχέσεις μας γενικά!!!Η φιλία θεωρείται σχέση... Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε τον 7ο οικο σαν μία ασφάλη ένδειξη για την σύζυγο αλλα αν ειναι κενός δεν σημαίνει πως δεν θα παντρευτούμε ποτέ.......
Σε αυτα για τον 5ο οίκο έχεται απόλυτο δίκιο!!!
ΚΑΙ η μόνη ένδειξη για τον γάμο των γονίων μου ήταν ένα τρίγωνο σελήνη-ακμη 4ου οίκου (και στους δύο) τιποτα αλλο....... Γι αύτο και ο γάμος τους μετά απο μία διέλευση κρόνου έπαθε ανεπανόρθωτη κρίση.... αλλα γάμος έγινε.........:amuse:
-
18-06-2010, 01:36 AM #484
Αγαπητέ Νάσο
Πολύ λογικοί οι συνειρμοί σου ωστόσο, όσες από εμάς "πάσχουμε" από το σύνδρομο της Ηλέκτρας στον αστρολογικό μας χάρτη δεν κοιτάμε την ακμή 4ου οίκου αλλά τον Ήλιο μας.
Όσοι από εσάς έχετε το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα δεν μελετάτε την ακμή 4ου αλλά την Σελήνη σας.
Επίσης αν διαβάσεις πάλι την απάντηση μου θα δεις ότι δεν έβγαλα από το παιχνίδι τον 4ο οίκο, όμως ο οίκος που σχετίζεται με τον γάμο είναι ο 7ος κι αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις από τα χιλιάδες άρθρα που υπάρχουν.
Πουθενά δεν είπα εγώ προσωπικά, ότι όποιος έχει άδειο 7ο οίκο δεν παντρεύεται, όσο για τις διαπροσωπικές σχέσεις μελετάμε τον άξονα 1ου 7ου και όχι μόνο τον 7ο.
Οι φιλικές σχέσεις όσο και να επιθυμείς να τις κατατάξεις στον 7ο άπτονται του 11ου καθώς κι όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις, κάτι που επίσης μπορείς να διαπιστώσεις σε όλα τα άρθρα και βιβλία που κυκλοφορούν.
Και η σχέση με τα αδέρφια ή τους στενούς συγγενείς, σχέση είναι, όμως από τον 3ο οίκο θα την δούμε κι όχι από τον 7ο.
Και μια απορία, όταν λες η μόνη ένδειξη για τον γάμο των γονιών σου ήταν ένα αμοιβαίο τρίγωνο Σελήνης με ακμή 4ου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς???
Από διέλευση, από συναστρία??
-
18-06-2010, 01:53 AM #485
Αγαπητή mimimi
Τίποτα δεν είναι απόλυτο, πότε θα καταλάβετε πως όταν απαντάμε στις απορίες σας δεν ερμηνευούμε όλόκληρο τον χάρτη σας αλλά κάποια επιμέρους κομμάτια.
Είπε κανείς ότι η αστρολογία είναι εύκολη????
Ένα ωροσκόπιο το συνθέτουν πολλά στοιχεία και ιδιότητες, θέτετε μια απορία για μια δυο συγκεκριμένες όψεις και περιμένετε να αποκαλυφθεί ολόκληρη η προσωπικότητα σας.
Μίλησα μεμονωμένα για έναν Ήλιο στον 12ο και χωρίς ερμηνεύσω όλα τα στοιχεία που προσδίδει στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου η οικοθεσία αυτή, ούτε ζώδιο εξέτασα ούτε όψεις.
Αν για παράδειγμα αυτός ο Ήλιος βρίσκεται σε τετράγωνο με ¶ρη Ουρανό καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για μια προσωπικότητα χαμηλών τόνων αλλά για τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας.
Όσο για την δική σου την περίπτωση με μια Σελήνη στον 7ο θα μου έκανε αντύπωση αν μου έλεγες ότι προτιμάς να είσαι μόνη στην ζωή όταν η Σελήνη σε αυτόν τον οίκο αυτό που αποζητά είναι μια μόνιμη συντροφιά.
Όπως και να χει ο Ήλιος σου δεν μπορεί να μην έχει Ποσειδώνιες επιρροές, ακόμη κι αν δεν επιθυμείς την απομόνωση στοιχεία 12ου τα έχει.
-
18-06-2010, 10:36 AM #486
-
18-06-2010, 11:30 AM #487
-
18-06-2010, 02:06 PM #488
Αγαπητή Τίνα
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως ο 7ος οίκος μπορεί να σχετίζεται και με το γάμο, αλλα γενικά το τι ψάχνει κάποιος στον γάμο σχετίζεται με τον 4ο οικο... Επίσης πιστεύω πως και ο 7ος οίκος κενός να ναι και ο κυβερνήτης του 7ου οίκου να μην έχει καμία σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο γάμος γίνεται!!
Οσο γι'αυτο για τον 11ο οίκο πρέπει να χεις δίκιο γιατί που εγώ έχω ήλιο και αφροδίτη στον 11ο οίκο έχω 5-6 καλούς φίλους που είναι λεόντες με ωροσκόπο ζυγό!! Αλλά και αρκετα παιδία του Δια που είναι ο κύβερνήτης του 7ου οίκου μου!!
Οι γονείς μου είχαν σε σύναστρία σελήνη-ακμή 4ου οίκου...!! Αυτο τους έλλειπε να παντρεύονται κάθε μήνα!!!!:bigsmile:
Επίσης αυτή η ιστοσελίδα που έχεις μητσάκο είναι απλά τέλεια!!!
-
18-06-2010, 02:17 PM #489
Καλησπέρα! Θα ήθελα την άποψή σας για τον άδειο 7ο οικο.
Η ακμή του 7ου είναι στον Αιγόκερω.
Ο κρόνος είναι στην Παρθένο σε σύνοδο με τον 4ο οίκο.
Κρόνος τρίγωνο με Σελήνη στον Ταυρο.
Κρόνος τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Κρόνος εξάγωνο με Ουρανο.
:embarrest
-
02-07-2010, 01:47 PM #490
Καλημέρα!!! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει τον Ουρανό, τον Πλούτων ακαι τον Β.Δεσμό στον 7ο και η ακμή του είναι στο Ζυγό τί ακριβώς σημαίνει???
Ευχαριστώ πολύ..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.