- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 39
Thread: Γενέθλιος χάρτης και πατέρας
-
16-06-2010, 05:38 PM #21
re: Γενέθλιος χάρτης και πατέρας
Καλησπέρα Chrysiis,
Θα σας μαλώσω, είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν χρειάζεται να κοιτάμε το ωροσκόπιο του. Με κανένα από τους δύο σας δεν θα έχει πρόβλημα το μωράκι. Έχει μια τέλεια Σελήνη στο ζώδιο της και στο 10ο οίκο που σημαίνει ότι θα σας έχει πολύ ψηλά θα είστε μια μητέρα που θα το φροντίζετε και θα το αγαπάτε. Τον Ήλιο του τον έχει στον 4ο σε αμοιβαία υποδοχή από οίκο, σε σύνοδο με την Αφροδίτη αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας του το υπεραγαπά, και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και στην καρδιά του. Αυτά τα στοιχεία είναι πάρα πολύ όμορφα και πολύ σημαντικά. Οι όψεις τους με τον Κρόνο είναι μακρινές και αποχωρίζουσες.
Το παιδάκι με τον Κρόνο στον ωροσκόπο θα φαίνεται ώριμο από πολύ μικρό. Φαίνεται να είναι το πρώτο σας. Για να μην γίνει διστακτικό και απομονωθεί χρειάζεται από σας πάρα πολύ αγάπη και πολύ περισσότερο την επιβράβευση σας. Τονώστε του το εγώ του, επιβραβεύοντας κάθε φορά αυτό που κάνει.
Μην βάζετε λοιπόν στο μυαλό σας άσχημα πράγματα και δώστε όση αγάπη έχετε και οι δυο γονείς.
-
16-06-2010, 05:43 PM #22
Δεν έχουμε πει ότι είναι αντιδεοντολογικό (και άτοπο) να εξετάζουμε ωροσκόπια μικρών παιδιών και θεμάτων υγείας?.. Γιατί μην ξεχνάμε πως η αστρολογία δεν είναι ντετρεμενιστική (*), αλλά συμβουλευτική. Ακόμα και όταν την χρησιμοποιούμε για πρόγνωση θα πρέπει να έχουμε απόλυτη επίγνωση ότι 1) οι παράμετροι που εμπλέκονται είναι εξαιρετικά σύνθετοι και δεν εξαρτώντα πάντα από τον προσωπικό μας χάρτη και 2) όταν εξαρτώνται από τον δικό μας χάρτη λίγο - πολύ μπορούμε να τις χειραγωγήσουμε.
Στην περίπτωση λοιπόν μικρών παιδιών που δεν έχουν αναπτύξει βούληση δε έχουμε λόγους να ψάχνουμε το οτιδήποτε.
(*) σύμφωνα με τις μελέτες του Γάλλου φιλόσοφου Jean DeTrèmeniste :toung:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
16-06-2010, 06:02 PM #23
Αντιγράφοντας από τη γενέθλια ανάλυση το MyHoroscope:
Σε νεαρή ηλικία είναι πιθανό να μην είχατε ξεκάθαρη εντύπωση της ταυτότητάς σας.
Πράγμα που σημαίνει ότι προϊόντος του χρόνου αυτό αλλάζει. Επίσης, ένας άνθρωπος με οποιοδήποτε γεννέθλιο πλανήτη σε καίρια θέση, δηλαδή σε θέση που να τον επηρρεάζει σημαντικά στη ζωή του, με τον χρόνο μπορεί να συνειδητοποιήσει την φύση του επηρρεασμού άρα και του πλανήτη ή όψης και να την αντεπεξέλθει αποτελεσματικά.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
16-06-2010, 06:35 PM #24
Αγαπητέ Δείμων,
(με τη συγνώμη μου γιατί βγαίνουμε λίγο off topic...:embarrest )
Κανένας δεν ειπε το αντίθετο...βεβαίως και συμφωνώ με τα λεγόμενά σου...
και προφανώς ένας ποσειδώνας στο 1ο δε σημαίνει μόνο αυτό...είναι ή μπορεί να είναι μία εκδήλωσή του μόνο και τίποτα παραπάνω...απλά το "δε ξέρω ακριβώς" της φίλης μας ήταν ένα καλό παράδειγμα για να φανεί και αυτή η επιρροή του Ποσειδώνα στον 1ο.
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω σε αυτό που είπες, και αυτό επειδή χρησιμοποιήσες το ρήμα "συνειδητοποιήσει" είναι ότι ίσως με τον Ποσειδώνα να υπάρχει μία επιπλέον δυσκολία ως προς αυτό (από ότι με άλλους πλανήτες ή όψεις όπως αναφέρεις) μια και ένας "κακός" Ποσειδώνας και η συνειδητοποίηση δε τα πηγαίνουν και πάρα πολύ καλά χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι κάτι τέτοιο ειναι τόσο δύσκολο τελικά να επιτευχθεί... :bigsmile:
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
16-06-2010, 07:03 PM #25
Σ' ευχαριστώ.Δεν είναι δικό μου παιδί,απλά όταν το κοίταξα οι πολλές αντιθέσεις και οι ανάδρομοι πλανήτες, με ανησύχησαν.
-
16-06-2010, 07:25 PM #26
Aκριβώς αυτό σχολίασα, ότι το «δεν ξερω» λόγω Ποσειδώνα - πρώτου λειτουργεί περισσότερο στα παιδικά μας χρόνια και μετά σταδιακά αίρεται Εάν τον είχες σε αυτή την κυρίαρχη θέση είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβαινες τη φύση του πολύ καλά και θα μπορούσες, εάν πάντα είχες τις σχετικές ανησυχίες για αυτοβελτίωση, να διακρίνεις τα πέπλα του και να τα τινάξεις. Ή, τουλάχιστον, να μην είσαι εφησυχασμένη για ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου πριν το περάσεις από ένα αντι-ποσειδωνικό Το ίδιο γίνεται και με Πλούτωνες, Κρόνους, Σελήνες, ότι διαθέτει ο καθένας.. Δεν διαφωνούμε νομίζω.
Εμένα θα με ανησυχούσαν οι πολλές ευνοϊκές όψεις. Ξέρω παιδάκι πανέξυπνο και σπιρτόζο, που λόγω ευνοϊκού χάρτη έχει ξελιχθεί σε μεγάλη τεμπέλα. :embarrest
. Mind over matter.
.
.
> >
-
16-06-2010, 10:16 PM #27
κ μια κ μιλαμε για πατεραδες, θα σας αναφερω κ το δικο μου τετραγωνο ηλιου-κρονου!
(ετσι ενημερωτικα....)
Ειναι ενα ακριβειας τετραγωνο (με διαφορά κατι..λεπτα) με ηλιο στον 8ο κ κρονο στην ακμη 5ου.
Ο ηλιος στον 8ο πραγματι μου εφερε κληρονομια, τα εισοδηματα της οποιας με στηριζουν ακομα (ευτυχως!!!)
κ το τετραγωνο με τον κρονο μου εφερε μια...σιωπη...με τον πατερα.
Δε μιλουσαμε σχεδον ποτε, κυριως οταν ημουν μικρη, αλλα ηξερα οτι ηταν παντα εκει!!
Σε δυσκολες στιγμες, ερχοταν η βοηθεια του σαν απο μηχανης θεος, κ παλι....σιωπηλα...!
Δε μαλωσαμε ποτε, αλλα ουτε κ αγκαλιαστηκαμε ποτε....
Ουτε ενα χαδι....αλλα το βλεμμα του σταθερο κ σιγουρο!!
Κ πότε τον εχασα ...???
Οταν ο διελαυνων κρονος μπηκε στον 8ο μου, κ εκανε συνοδο με τον ηλιο μου....!!!!
(κ φυσικα τετραγωνο με τον κρονο μου)
ΤΥΧΑΙΟ...????
-
16-06-2010, 10:28 PM #28
Μάλλον επειδή είναι δικός μου ο ποσειδώνας το καταλαβαίνω καλύτερα!!
Ξεκάθαρη εντύπωση για τον ευατό μου είχα, για το περιβάλλον μου δεν είχα και δεν μπορούσα να έχω γιατί υπήρχαν γεγονότα που σε μικρή ηληκία δεν θα μπορούσε να κατάλαβει κανείς εύκολα και πόσο μάλλον όταν αυτά γινόντουσαν ξαφνικά και με γρήγορες εναλλαγές. Βλέπετε έχω και έναν ουρανό στον 1.
Αυτά, όμως έκαναν αναγκαίο να έχω σταθερούς στόχους και να είμαι αρκετά προσγειωμένη (και να έχω συνείδηση της υπαρξής μου), έχω και έναν κρόνο σε σύνοδο με ήλιο... Τέλος πάντων, δεν μπορώ ακριβώς να το εξηγήσω, όχι γιατί δεν το καταλαβαίνω, αλλά είναι απλά δύσκολο... Αλλά νομίζω ότι τον χάρτη μου, αν και δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις αστρολογίας, "τον καταλαβαίνω".
Αν δεν έχει κάποιος τον ίδιο χάρτη είναι δύσκολο να καταλάβει!! Όπως και ένας ψυχολόγος πρέπει να αντιμετωπίζει το κάθε άτομο ξεχωριστά, έτσι και η κάθε όψη στην αστρολογία δεν θα πρέπει (καθαρά δική μου άποψη) να ερμηνεύεται απλά με ότι γράφεται ότι σημαίνει αυτή η όψη ή η θέση του πλανήτη...
Εκτός θέματος το ξέρω!!
-
16-06-2010, 11:29 PM #29
Συμπληρωματικό σχόλιο : Τα παραπάνω, τα έγραψα, για να επιβεβαιώσω τα σχολια σας περί ποσειδώνα. Το "δεν ξέρω ακρίβως", το χρησιμοποίησα με μία χιουμοριστική - αυτοσαρκαστική διάθεση και αφορά τις οικογενειακές καταστάσεις και για να το συνδέσω και με το θέμα για τον πατέρα μου που αδυνάτω να κατανοήσω.
-
22-10-2010, 12:07 AM #30
Εγώ για να σας πω κάτι περίεργο θα σας πω οτι αν και ο Κρόνος μου βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ηλιο μου,τον πατέρα μου δεν τον έχω γνωρίσει γιατί οι γονείς μου εχουν χωρίσει.Δεν χρέιάστηκε ουτε τετράγωνο ,ούτε τίποτα,βέβαια η αλήθεια είναι οτι το εξάγωνο με προβληματίζει ιδιαίτερα σε αυτήν την περίπτωση γιατί ίσως να δείχνει οτι δεν έπιασα κάποιες ευκαιρίες(εξάγωνο) ;για να τον γνωρίσω.Αλλά θέλω να ρωτήσω για κάτι που διάβασα χθες σε ένα βιβλίο.Διάβασα οτι ο 5ος οίκος επίσης ΄δείχνει τον πατέρα.Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει δεδομένου οτι ο 5ος αντιπροσωπεύει τον Ηλιο ως φυσικό κυβερνήτη;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.