- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 471 to 480 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
12-06-2010, 12:35 AM #471
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Kοιτάς γενέθλιους χάρτες από το πρόγραμμα "Γενέθλιος Special" ή από τον "Natal-East Point";
Προφανώς από τον πρώτο. Στον δεύτερο πιθανόν να την δεις, διότι εκεί οι ανοχές είναι πιο μεγάλες. Στον πρώτο έχω ορίσει ανοχές στις 150αρες 3 μοίρες αλλά θα τις κάνω 2 μοίρες σύντομα και στα εξάγωνα 3.
Ο Natal-East Point έχει μεγάλες ανοχές στις 150αρεςDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
12-06-2010, 02:21 AM #472
-
13-06-2010, 09:49 PM #473
να ρωτησω κ εγω για τον 7ο οικο?
σεληνη μου ειναι στον λεωντα στον 7ο οικο οποτε ο πλανητης κυβερνητης ειναι μαλλον ο αρης αν δεν κανω λαθος πως επηρεαζει αυτο?Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
13-06-2010, 10:12 PM #474
Ειρήνη μου, ο 7ος σου δεν είναι άδειος! Έχει ακμή στον καρκίνο, άρα κυβερνήτης καρκίνου και 7ου είναι η Σεληνούλα, η οποία βρίσκεται μέσα στον 7ο σου, στο ζώδιο όμως του Λέοντα. Βρισκόμενη η σελήνη σου ως κυβερνήτης του 7ου, μέσα στον 7ο, ενισχύονται οι ιδιότητές της. Διάβασε λίγο και την δωρεάν ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σου και πιστεύω θα σου λυθούν κάποιες απορίες:
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/natalreport.phpΑνάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
13-06-2010, 10:23 PM #475
-
16-06-2010, 09:18 PM #476
εγω που εχω τοξοτη στον 7ο οικο δηλαδη υπαρχει ταση στο να μην παντρευτω???
Jedimani
-
16-06-2010, 09:36 PM #477
Πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα...αναρωτιέμαι.
Με κυβερνήτη 7ου οίκου τον Δία μάλλον πας για 2ο ή και 3ο στεφάνι!!!!!!
Ακόμη κι αν δεν παντρευτείς με τον Δία να κυβερνά την ακμή 7ου, δεν μένεις για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σχέση, ανεξάρτητα από το γεγονός πως πολλές εξ αυτών, είναι επιπόλαιου χαρακτήρα.
-
17-06-2010, 06:04 AM #478
το απεδωσα στην ελευθερια του τοξοτη:weird:,ειμαι μονος για πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα οσο κι αν δεν το θελω και δεν κανω ποτε σχεσεις επιπολαιου χαρακτηρα.δε λεω πως επεσες εξω η' κατι τετοιο απλα ετσι ειναι η ζωη μου εως τωρα(σιγουρα παιζουν και αλλα πολλα στον χαρτη μας),ευχαριστω παντως:bigsmile:
Jedimani
-
17-06-2010, 02:19 PM #479
Να ρωτήσω κατι?? Και ο 4ος οικος δεν σημαίνει οικογένεια?? Και νομίζω πως μία γωνία με σελήνη του ενός με την ακμή του 4ου οίκου του αλλου ειναι αρκετή για να γίνει ένας γάμος. Επίσης νόμιζα πως ο 7ος οίκος ηταν ο οίκος των φίλων και των εχθρών!! Σιγουρα, μπόρει να δημιουργηθεί μια σχέση ή έμας γάμος από τον 7ο οίκο αλλά ειναι σωστό να το βασίζουμε μόνο στον 7ο οίκο?? Ακόμα πιστεύω πως ο πέμπτος οίκος αντιπροσωπεύει τους εράστες μας και τις απλές ή επιπόλαιες σχέσείς που μπορεί να κάνουμε...:weird:
-
17-06-2010, 03:36 PM #480
Αρκετά σωστή η άποψη σου περί ελευθερίας του Τοξότη, πράγματι οι έννοιες δέσμευση, υποχρεώσεις κτλ δεν είναι στις προτεραιότητες του ωστόσο, όσοι έχουν έντονα Τοξοτίσια στοιχεία δεν είναι μοναχικοί άνθρωποι.
Πάρε για παράδειγμα τους Υδροχόους, οι Υδροχόοι κύριο χαρακτηριστικό τους έχουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία, δεν μένουν όμως ανύπαντροι.
Η σχέση/γάμος με κυβερνήτη τον Δία για να διατηρηθεί στον χρόνο χρειάζεται χώρο ώστε να μπορούν να εκφράζονται τα μέλη της ελεύθερα χωρίς να καταπίεζονται.
Ο γάμος αστρολογικά και πάντα κατά την άποψη μου δεν είναι φύσης Αφροδίτης Δία μόνο αλλά Αφροδίτης Κρόνου, όλες οι σχέσεις χτίζονται, δοκιμάζονται και μέσα από τις δοκιμασίες αντέχουν ή όχι στον χρόνο, ο Δίας φέρνει εύνοια στα θέματα του γάμου όμως δεν φέρνει διάρκεια γι αυτό συνήθως έχουμε παραπάνω από έναν γάμο ή πολλές σχέσεις γενικότερα.
Για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να μελετήσεις σε ποιον οίκο πηγαίνει ο κυβερνήτης του 7ου, τις όψεις που σχηματίζει, την Αφροδίτη σου, την Σελήνη σου ( όχι τόσο γιατί είναι δείκτης γάμου αλλά γιατί δίνει πληροφορίες για την γυναίκα που θα ήθελες να μοιραστείς την ζωή σου, ως πρότυπο) και το μεσοδιάστημα γάμου.
Επιπλεόν για να έχεις κυβερνήτη 7ου τον Δία σημαίνει ότι έχεις ωροσκόπο Δίδυμο, ο Ήλιος σε ποιον οίκο βρίσκεται στον 11ο ή στον 12ο???
Αν βρίσκεται στον 11ο τονίζονται τα στοιχεία της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας ενώ αν βρίσκεται στον 12ο έχουμε μια προσωπικότητα σεμνή, χαμηλών τόνων που έχει ανάγκη την απομόνωση και που σαφέστατα τον περισσότερο χρόνο για συντροφιά έχει ....την μοναξιά.
Υγ Ακριβώς όπως το είπες, παίζουν πολλά στον χάρτη μας :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.