- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 39
Thread: Γενέθλιος χάρτης και πατέρας
-
06-06-2010, 06:59 AM #1
Γενέθλιος χάρτης και πατέρας
Γεια σας! Τι πρέπει να κοιταξουμε σε ένα χάρτη για να πάρουμε πληροφορίες για τον πατέρα- τι σχέση είχε με το άτομο του οποίου τον χάρτη εξετάζουμε, κλπ. (Πέραν του προφανούς- πχ να δούμε ηλιο, κρονο); Ευχαριστώ
-
06-06-2010, 10:05 AM #2
re: Γενέθλιος χάρτης και πατέρας
Νομίζω ότι ο πατέρας αντιπροσωπεύεται από τον δέκατο οίκο. Δεν είμαι όμως και σίγουρη! Μπορείς, ίσως να κοιτάξεις και τη συναστρία. Επίσης, τον 4ο οίκο, γενικότερα, για το οικογενειακό περιβάλλον και την παιδική ηληκία.
Πάντως και αν δεν έχω γνώσεις αστρολογίας, όσους χάρτες έχω κοιτάξει και περιέχουν όψη κρόνου, ένα θέμα με τον πατέρα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο υπάρχει.
Για παράδειγμα, δύο γνωστές μου, που είναι αδερφές, και έχουν χάσει τον πατέρα τους, έχουν ανητική όψη ήλιου κρόνου. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι σημαίνει πάντα κάτι τέτοιο, ούτε απαραίτητα κάποια αρνητική εμπειρία, μπορεί να σημαίνει ένας αυστηρός πατέρας κλπ.
Επίσης, ο ανάδρομος κρόνος σε σύνοδο με ακμές γωνιακών οίκων.
-
06-06-2010, 11:41 AM #3
Κοιτάμε τον Ήλιο και το 10ο σπίτι.
-
09-06-2010, 02:23 PM #4
Εγω θεωρώ οτι ο πατέρας για μια γυναίκα αντιπροσωπεύεται απο τον Ήλιο.Ο Κρόνος ψηλά στο χάρτη σε σύνοδο με το Μεσουράνημα(απο το 10ο) δηλώνει σαφές πρόβλημα του ατόμου με τον πατέρα.
-
09-06-2010, 03:16 PM #5
Γενέθλιος Ήλιος στον 7 (ακμή στον Καρκίνο) σε αντίθεση με Ωροσκόπο, τετράγωνο με Σελήνη Ουρανό και ¶ρη. Υπήρξε σοβαρό ψυχικό πρόβλημα υγείας στον πατέρα που δημιούργησε προβλήματα στη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και βεβαίως με το παιδί τα στοιχεία του οποίου παρέθεσα.
-
09-06-2010, 03:47 PM #6
-
09-06-2010, 05:38 PM #7
Γεια σας,
Πολυ ενδιαφέρον το θέμα σας. Επειδη έχω περασει απο την παραπανω κατασταση που περιγραφεται, να χάσω δηλαδη τον πατερα μου στην ηλικια των 13, θα ήθελα να σας πω τι αστρολογικές όψεις ειχαν επιρροη επάνω μου.Επειδη χρόνια τωρα πλέον αναλυω μονη μου αυτη τη δυσκολη μερα/περίοδο που περασα και ακομα μετραω τις επιπτώσεις της...θα ήθελα να αναφερθω και γω.
ΟΝΤΩΣ.. η όψη γεν. Ηλιου αντιθεση Κρόνου (ηλιακου τόξ) υπήρχε καθώς και συνδιασμοι Χείρωνα, Ουρανου και Πλουτωνα.
Πιο αναλυτικά...
Κυβερνήτης 4ου=αφροδιτη
Κυβερνητης 10ου=πλούτωνας & εμπεριεχομενος πλανητης στον οίκο =Ουρανος
διελ. Κρόνου συνοδο γεν. Αφροδιτη
διελ. Ποσειδώνα τετρ γεν. Πλούτωνα
διελ. Πλουτωνας συνοδο γεν. Ουρανο!!!!! (οταν οι 2 κυβερνητες του 10ου συναντηθηκαν..)
διελ. ΒΔ σύνοδο με γεν Ποσειδωνα
και για μενα κατι εξίσου σημαντικο σε όψη.. Προοδευμ. Χείρων (Ηλιακού Τόξου) σε αντιθεση με γενεθλιο Ουρανο και διελ.Πλούτωνα!
Επισης κάτι λιγοτερο σημαντικο..την ημερα εκεινη υπηρχε πανσεληνος στον γενεθλιο αξονα των 4-10 οίκων μου .
Συμπερασμα 4ος και 10ος οίκος να χτυπιούνται...
Περιμένω τα σχολιά σας!
water
-
09-06-2010, 06:13 PM #8
Ναι ο πατέρας ήταν μεν ευφυέστατος και πολύ μορφωμένος αλλά ψυχωσικός με σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού και παθολογική αγάπη στο συγκεκριμένο παιδί. Η Ακμή του 10ου στον Σκορπιό με Πλούτωνα στον 8ο (1.50.32 του Ζυγού) σε σύνοδο με Σελήνη, εξάγωνο με Ερμή Αφροδίτη και Ποσειδώνα, τρίγωνο με Δία, αντίθεση με ¶ρη και τετράγωνο με Κρόνο.
-
10-06-2010, 03:43 AM #9
Λίγο μπερδεμένα τα γράφεις, οι όψεις του πλούτωνα και της αφροδίτης στον γενέθλιο ποιες είναι ? Ο πλούτωνας σε ποιον οίκο βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει ?
Νομίζω ότι και αστρολόγος να είναι κάποιος δεν μπορεί να βγάλει εύκολα συμπεράσματα από ένα χάρτη, οι όψεις και οι πλανήτες αλληλοεξαρτώνται (δική μου καθαρά εκτίμηση) και στον καθένα μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό. Επίσης, ο δέκατος οίκος σχετίζεται και με την καριέρα, ο ουρανός εκεί μπορεί να σχετίζεται και με άλλα θέματα. Βέβαια, λένε ότι ο πατέρας σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με την καριέρα μας και την κοινωνική μας καταξίωση.
Έχω δει και χάρτη ανθρώπου που ό κυβερνήτης του δέκατου δεν δέχεται ευνοικές όψεις και υπάρχει αντίθεση κρόνου - ήλιου, ο πατέρας αυτού του ατόμου τον έχει βοηθήσει και με το παραπάνω στη ζωή του, βέβαια ο ίδιος πιστεύει το αντίθετο (η όψη αυτή μπορεί να δείχνει και εγωισμό). Για εκείνον η σχέση του με τον πατέρα μπορεί να αποτελεί θέμα, αντικειμενικά, όμως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Ακόμα για τις δύο κοπέλες που ανέφερα αρχικά, η μία από τις δύο έκτος από την όψη κρόνου ήλιου είχε και τετράγωνο σελήνης κρόνου (και γενικά χτυπημένη σελήνη), ενώ με την μητέρα της έχει εξαιρετική σχέση και πάντα την βοηθούσε σε ότι ήθελε να κάνει, χωρίς να της φέρνει αντιρρήσεις σε αντίθεση με την αδερφή της, που δεν υπήρχε θέμα που να μην διαφωνήσουν. Όταν, λοιπόν, της είπα αστειευόμενη ότι αυτήν την όψη περίμενα να την δω στην αδερφή της, μου είπε ότι αν και δεν το έδειχνε η σχέση της με την μητέρα της της είχε προκαλέσει τεράστια ανασφάλεια, που δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει, γιατί πάντα προσπαθούσε να είναι καλή και να μην δημιουργεί προβλήματα με αποτέλεσμα να καταπιέζεται σε ψυχολογικό επίπεδο...
Οι άσχημες όψεις κρόνου ήλιου και σελήνης, γενικά μπορεί να δίνουν κάποια χαρακτηριστικά στο άτομο που τις έχει, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάποια αρνητική εμπειρία με τους γονείς (τουλάχιστον άπό όσο έχω δει ερμηνείες αυτής τις όψης στο ιντερνετ) ή μπορεί τα θέματα που έχει να είναι καθαρά σε ψυχολογικό επίπεδο. Αν και εγώ πιστεύω, ότι αυτά τα χαρακτηριστικά που δίνουν οφείλονται στην σχέση που έχουμε με τους γονείς μας. Βέβαια μάλλον όλα από εκεί ξεκινάνε. Δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα!
Όλα τα παραπάνω είναι δική μου καθαρά άποψη και φυσικά δεν είναι αστρολογικά - επιστημονικά τεκμηριωμένα!
-
10-06-2010, 04:32 AM #10
Θα ηθελα να ρωτήσω κάτι και εγώ, αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει : Έχω κρόνο σύνοδο ήλιο στο 12 (το έχω γράψει τόσες φορές!) και εξάγωνο με μεσουράνημα, ο κυβερνήτης του 10 είναι ο ερμής ή η αφροδίτη και στον 10 περιέχεται ο άρης. Πως θα κάνω την ερώτηση αν δεν ξέρω ποιος είναι ο κυβερνήτης!
Ας πούμε ότι το μεσουράνημα μου είναι στο ζυγό, οπότε κυβερνήτης είναι η αφροδίτη, η οποία σχηματίζει ανοικτή σύνοδο με πλούτωνα (7,9), τετράγωνο με δία και τρίγωνο με σελήνη. Τι χάρτη έχω?!
Τι συμεράσματα βγαίνουν για την σχέση μου με τον πατέρα μου ? Όχι, καλά φαντάζομαι, από τα 24 και κάτι που είμαι, αν βγάλω τα τρία, τα υπόλοιπα 21 βρίσκομαι σε διαρκή κόντρα μαζί του, σε σημείο που πιστεύω πως αν δεν είχα πατέρα δεν θα είχα προβλήματα. Που να μπει και ουρανός στον τέταρτο οίκο μου!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.