s
ΠΡΟΟΔΟΣ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 128

Thread: ΠΡΟΟΔΟΣ

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: ΠΡΟΟΔΟΣ

...ότι θα πρέπει να προσέχουμε τη στιγμή που θα κάνουν?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    ...ότι θα πρέπει να προσέχουμε τη στιγμή που θα κάνουν?

Αχ αυτές οι λακωνικές απαντήσεις μου προκαλούν σύγχυση..:toung:

Τι θέλει να πει ο ποιητής;;

Σαν Δίδυμος θα έπρεπε να γνωρίζεις πως αυτή ήταν η πιο ακατάλληλη απάντηση που μπορούσες να δώσεις σε έναν ΕρμοΔίδυμο!:toung:

:bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    ..σε έναν ΕρμοΔίδυμο!:toung:
    Χaxa!! EρμοΔίδυμο, ε? Κάτι ξέρω κι από αυτό! :bigsmile:

Υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι οι πλανήτες που δεν κάνουν όψη, είτε σε γενέθλιο είτε σε προοδευτικό «φορτίζονται», συγκεντρώνουν δηλαδή ενέργεια (δυναμική) επειδή δεν έχουν πού να την διοχετεύσουν. Το ίδιο μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει και σε προσωπικό επίπεδο με την έννοια ότι επειδή ο πλανήτης δεν δέχεται όψη, ο τομέας που αντιπροσωπεύει παραμένει ανενεργός, «αναπαύεται», και όταν κάποια όψη σχηματιστεί η ενέργειά του εκτονώνεται μέσω αυτής, καθιστώντας τον χαρακτήρα της όψης πιο έντονο. Σαν να λέμε ότι ευχαριστιόμαστε (ή μας δυσαρεστεί) πιο πολύ κάτι που έχουμε καιρό να κάνουμε.

Το ίδιο συμβαίνει και σε συναστρία, όπου εάν κάποιος πλανήτης του άλλου «δει» με οποιονδήποτε τρόπο κάποιον που στον δικό μας γενέθλιο δεν δέχεται κύρια όψη αισθανόμαστε μεγάλη ροή ενέργειας μεταξύ του συγκεκριμένου τομέα και του άλλου ατόμου. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι είτε θετικό είτε αρνητικό φυσικά, ανάλογα τον σχηματισμό.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    σε προσωπικό επίπεδο με την έννοια ότι επειδή ο πλανήτης δεν δέχεται όψη, ο τομέας που αντιπροσωπεύει παραμένει ανενεργός, «αναπαύεται», και όταν κάποια όψη σχηματιστεί η ενέργειά του εκτονώνεται μέσω αυτής
    Επανήλθα.. τόση ώρα έψαχνα κ συ μου είχες ήδη απαντήσει;;:bigsmile:

Λοιπόν, έψαξα λίγο για την ερώτηση μου και πράγματι βρήκα όλα αυτά που μου λες.. Δηλαδή όταν ένας πλανήτης δεν κάνει όψη με κάποιον άλλον, δεν αλληλεπιδρά, όντας απομονωμένος, ωστόσο δεν θεωρείται αδύναμος, κακός ή ασήμαντος, αντιθέτως μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις α) να κυριαρχεί στον χάρτη εκφραζόμενος με ατόφια ενέργεια, β) να υπερλειτουργεί, γ) να υπολειτουργεί..

Τώρα από τι εξαρτάται το πώς θα λειτουργήσει τελικά, με ποιον από τους παραπάνω τρόπους, δεν έχω καταλάβει ακόμα.. Φαντάζομαι πως θα παίζει ρόλο και ο οίκος όπως και το ζώδιο που βρίσκεται ο πλανήτης, λογικά αν είναι σε έξαρση θα έχει πιο θετική έκφραση ενώ αν είναι σε πτώση θα δυσκολεύει κάπως το θέμα..Επίσης δεν βρήκα ακόμα απάντηση σχετικά με τους οίκους τους οποίους κυβερνά ο πλανήτης χωρίς όψη , αν δηλαδή στο διάστημα αυτό που δεν κάνει όψη, επηρεάζονται με κάποιον τρόπο και οι οίκοι, των οποίων είναι κυβερνήτης.. Αυτά προς το παρόν..

Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση..:bigsmile:

Οι πλανήτες χωρίς όψεις λειτουργούν κανονικά στα θέματα που σημειοδοτούν και κυβερνούν από οίκους σ' ένα χάρτη, απλώς οι ιδιότητες τους δεν κυριαρχούν στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του ατόμου. Για παράδειγμα, αν έχουμε ένα άτομο με Αφροδίτη χωρίς όψεις, η Αφροδίτη στον χάρτη του θα λειτουργεί κανονικά στα θέματα που σημειοδοτεί (σχέσεις, λεφτά) και στα θέματα που κυβερνά στον χάρτη ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται. Το άτομο όμως δεν θα είναι αφροδιτικό, δηλαδή δεν θα χαρακτηρίζεται από τις ιδιότητες της Αφροδίτης.

Όταν θα ενεργοποιείται η Αφροδίτη στον χάρτη του θα ενεργοποιούνται κανονικά οι τομείς που κυβερνά κι αν η ενεργοποίηση είναι κυρίως με τον ωροσκόπο, τον Ήλιο ή την Σελήνη θα ζει προσωρινά σε ένα κάπως μεγαλύτερο βαθμό τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης.

Στα κλασικά προοδευτικά συστήματα (προοδευτικό και ηλιακό τόξο) τι ανοχή δίνουμε στις όψεις που σχηματίζουν οι προοοδευμένοι πλανήτες με τους γενέθλιους? Επίσης οι όψεις των διελεύσεων με τους προοδευμένους τι βαρύτητα έχουν? ανοχή σε αυτούς? Το γεγονός που αναμένεται να συμβεί είναι της φύσης του γενέθλιου πλανήτη ? Ενεργοποιούνται έτσι οι όψεις του γενέθλιου πλανήτη με άλλους γενέθλιους, ή όχι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει...

Γειά σου Χρυσάνθη!:bigsmile:

από τη στιμή που ισχύει το μία μοίρα ένας χρόνος δε δίνουμε ανοχή πάνω από μία μοίρα γιατί έτσι οπως καταλαβαίνεις θα πέφταμε έξω έναν ολόκληρο χρόνο! (...και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις δίνουμε και λιγότερο από μια μοίρα....)

σίγουρα κοιτάμε και τις διελεύσεις....μία όψη υπάρχει ή δεν υπάρχει για π.χ. στο τόξο αλλά η δυναμική της όψης ή επιπλέον πληροφορίες για το πως το γεγονός θα εκδηλωθεί τις παίρνουμε και απο τις διελεύσεις οι οποίες την ενεργοποιούν!
    τωρα για την ανοχή σε αυτούς...δεν ειμαι σίγουρη...νομίζω ότι ισχύουν τα κλασικά...

το γεγονός το οποίο αναμένεται να συμβεί αφορά τα θέματα των οίκων των οποίων είναι κυβερνήτες οι εμπλεκόμενοι στην όψη πλανήτες....νομίζω όμως ότι έχει να κάνει και με τη φύση των πλανητών επιπλέον η ίσως και ανεξάρτητα από το προηγούμενο...(αν και νομίζω ότι στο τόξο δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο...και ισχύει μόνο το πρώτο)

αυτό το τελευταίο η αλήθεια ειναι ότι δεν το κατάλαβα... :unsure:
    εννοείς ότι αν ένας Α γενέθλιος κάνει όψη με έναν Β γενέθλιο και ο Α ενεργοποιηθεί από διέλευση ή από πρόοδο αν ταυτόχρονα θα ενεργοποιήσει και τη γενέθλια όψη του με τον Β?

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Στα κλασικά προοδευτικά συστήματα (προοδευτικό και ηλιακό τόξο) τι ανοχή δίνουμε στις όψεις που σχηματίζουν οι προοοδευμένοι πλανήτες με τους γενέθλιους? Επίσης οι όψεις των διελεύσεων με τους προοδευμένους τι βαρύτητα έχουν? ανοχή σε αυτούς? Το γεγονός που αναμένεται να συμβεί είναι της φύσης του γενέθλιου πλανήτη ? Ενεργοποιούνται έτσι οι όψεις του γενέθλιου πλανήτη με άλλους γενέθλιους, ή όχι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει...
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Γεια σου, Χρυσάνθη μου.

Να ξεκαθαρίσω λίγο την ορολογία γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας εδώ. Το ηλιακό τόξο ανήκει στις λεγόμενες κατευθύνσεις. Το προοδευτικό ωροσκόπιο ή πρόοδοι (secondary) είναι διαφορετικό πράγμα. Ο λόγος που πρέπει να τα διαφοροποιούμε είναι ότι είναι διαφορετικά συστήματα, με διαφορετικές αρχές, καταστρώνονται διαφορετικά, έχουν διαφορετικούς κανόνες ερμηνείας, διαφορετικές ανοχές στις όψεις κ.λπ

Για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου πρέπει να σου γράψω σχεδόν ολόκληρη την ύλη δυο διαφορετικών συστημάτων αφού οι απαντήσεις σ' αυτά που ρωτάς είναι διαφορετικές για το ηλιακό τόξο και διαφορετικές για τις προόδους. Αυτά που ρωτάς χρειάζονται μεγάλη ανάπτυξη και πολλές επεξηγήσεις.

Καλημερα.Εχω μαι απορια σχετικα με την προοδο.Σε εμενα η προοδευτικη αφροδιτη βρισκεται στην παρθενο 1ο οικο (1.23)R και κανει τετραγωνο με τον δια 4ο οικο.Επισης ο ηλιος (1.28) ειναι και αυτος στην παρθενο και κανει και παλι τετραγωνο με τον δια του 4ου.Παρατηρωντας τις διελευσεις ειδα οτι ο διας κανει τριγωνο με την αφροδιτη μου εδω και αρκετο καιρο.Αυτα τα τετραγωνα πως να τα εμηνευσω?Τι σημαινουν?Γιατι π.χ στην διελευση βλεπω την αφροδιτη σε τριγωνο με δια,ενω στην προοδο την αφροδιτη σε τετραγωνο με δια?

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Καλημερα.Εχω μαι απορια σχετικα με την προοδο.Σε εμενα η προοδευτικη αφροδιτη βρισκεται στην παρθενο 1ο οικο (1.23)R και κανει τετραγωνο με τον δια 4ο οικο.Επισης ο ηλιος (1.28) ειναι και αυτος στην παρθενο και κανει και παλι τετραγωνο με τον δια του 4ου.Παρατηρωντας τις διελευσεις ειδα οτι ο διας κανει τριγωνο με την αφροδιτη μου εδω και αρκετο καιρο.Αυτα τα τετραγωνα πως να τα εμηνευσω?Τι σημαινουν?Γιατι π.χ στην διελευση βλεπω την αφροδιτη σε τριγωνο με δια,ενω στην προοδο την αφροδιτη σε τετραγωνο με δια?

Μυρσινη μου δεν ειναι απαραιτητο το προοδευτικο και οι διελευσεις να εχουν τις ιδιες οψεις.

Το προοδευτικο κι ελπιζω στην προκειμενη περιπτωση να εννοεις την μεθοδο μερα-χρονο, δειχνει την κατασταση που επικρατει στην ζωη του ατομου την συγκεκριμμενη χρονια.

Οι διελευσεις συνηθως προκαλουν τα γεγονοτα, αλλα αυτο υποδεικνυεται απο το προοδευτικο.
    (να υπαρχουν δηλαδη οι οψεις για να εκφραστουν ,οταν γινει η διελευση).

Το προοδευτικο το συγκρινεις παντα με το γενεθλιο και για πιο σιγουρα αποτελεσματα τις διελευσεις τις συγκρινεις επισης με το γενεθλιο.

Τα αποτελεσματα της οψης εξαρτωνται απο το γενεθλιο. Δηλαδη οτι και να δειχνουν τα τετραγωνα, αν
    στο γενεθλιο εχεις τριγωνα η εξαγωνα, η εκβαση θα ειναι θετικη.

Αυτα πολυ γενικα.:bigsmile:

Page 2 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)