s
Ο ¶ρης σε τετραγωνο με τον Asc
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10
    Όνομα:
    Πόπη

Ο ¶ρης σε τετραγωνο με τον Asc

Ακούγονται πολλά γι΄αυτή την όψη.
    Λέγεται πως συναντάται συχνά σε χάρτες κακοποιών - εγκληματιών.
    Τι ισχύει τελικά και τι όχι?
    Βέβαια από μόνη της η όψη δεν θα μπορούσε να μας κάνει ''θύτες'' φαντάζομαι.
    Ποιοί άλλοι παράγοντες μπορεί να συντρέχουν?
    Tabula rasa

Όνομα:
    Τίνα

Re: Ο ¶ρης σε τετραγωνο με τον Asc

Μμμμμμμ Πόπη μου, να προσέχετε μην εγκληματίσω, έχω ένα ωραίο Ταυ τετράγωνο, Ωροσκόπο, ¶ρη, Ουρανό.
    Ναι το παραδέχομαι, είμαι ικανή να εγκληματίσω εν βρασμώ ψυχής αν κάποιος αγγίξει την οικογένεια μου (Ωροσκόπος Καρκίνος) και πίστεψε με δεν χρειάζεται να συντρέχει άλλος παράγοντας, από μόνη της αυτή η όψη μου είναι αρκετή. Ωστόσο όποιος έχει αυτή την όψη δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα θύτης, για την ακρίβεια θα έλεγα ότι τις περισσότερες φορές είναι θύμα εξαιτίας του τετραγώνου μιας και προκαλεί εντάσεις το ίδιο το άτομο. Έτσι όπως καταλαβαίνεις είναι εύκολο να προκαλέσει τον θυμό κάποιου και εν συνεχεία να υποστεί τις συνέπειες. Δίνει σκληρότητα, γενικά είναι λίγο άξεστο στους τρόπους του το άτομο αυτό, είναι όμως τίμιο και ειλικρινές. Είναι μια όψη που δίνει αρκετό δυναμισμό, ενθουσιασμό, ζωτικότητα και δίνει την δυνατότητα σ αυτόν που την έχει να παλέψει μ όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πετύχει. Γενικά είναι μια όψη που εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Μμμμμμμ Πόπη μου, να προσέχετε μην εγκληματίσω, έχω ένα ωραίο Ταυ τετράγωνο, Ωροσκόπο, ¶ρη, Ουρανό.
    Ναι το παραδέχομαι, είμαι ικανή να εγκληματίσω εν βρασμώ ψυχής αν κάποιος αγγίξει την οικογένεια μου (Ωροσκόπος Καρκίνος) και πίστεψε με δεν χρειάζεται να συντρέχει άλλος παράγοντας, από μόνη της αυτή η όψη μου είναι αρκετή. Ωστόσο όποιος έχει αυτή την όψη δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα θύτης, για την ακρίβεια θα έλεγα ότι τις περισσότερες φορές είναι θύμα εξαιτίας του τετραγώνου μιας και προκαλεί εντάσεις το ίδιο το άτομο. Έτσι όπως καταλαβαίνεις είναι εύκολο να προκαλέσει τον θυμό κάποιου και εν συνεχεία να υποστεί τις συνέπειες. Δίνει σκληρότητα, γενικά είναι λίγο άξεστο στους τρόπους του το άτομο αυτό, είναι όμως τίμιο και ειλικρινές. Είναι μια όψη που δίνει αρκετό δυναμισμό, ενθουσιασμό, ζωτικότητα και δίνει την δυνατότητα σ αυτόν που την έχει να παλέψει μ όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να πετύχει. Γενικά είναι μια όψη που εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα.
    Συγνωμη αν βγαινω οφ τοπικ, αλλα τινα κ εγω εχω το ιδιο ταυ τετραγωνο στα παρορμητικα ομως οπου ωροσκοπος βαλε ηλιος στον καρκινο, κ βεβαια εγκρινω κ επαυξανω στα οσα ειπες.
    Καπου ειχα διαβασει οτι: t squarers never give up. Αληθεια ειναι.:bigsmile:

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Τϊνα με κάλυψες...
    Μία απορία μόνο. Όταν λέμε Ταυ τι ενοούμε και πώς θα το δω σε ένα χάρτη?
    Ακόμα κοιτάμε και το μεσοδιάστημα ¶ρη / Ωροσκόπου?:blink:

Υ.Γ. Από τα vibes και μόνο που εκπέμουν τα post σου
    λαμβάνω εκτός από γνώση και θετική ενέργεια!
    Tabula rasa

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Μία απορία μόνο. Όταν λέμε Ταυ τι ενοούμε και πώς θα το δω σε ένα χάρτη?
    Taυ έχουμε όταν δύο πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση κ τετραγωνίζουν έναν τρίτο.. πχ. Σελήνη στον Κριό σε αντίθεση με Κρόνο στον Ζυγό και τετραγωνίζουν τον Ήλιο στον Καρκίνο..

:bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by sideways View Post
    Συγνωμη αν βγαινω οφ τοπικ, αλλα τινα κ εγω εχω το ιδιο ταυ τετραγωνο στα παρορμητικα ομως οπου ωροσκοπος βαλε ηλιος στον καρκινο, κ βεβαια εγκρινω κ επαυξανω στα οσα ειπες.
    Καπου ειχα διαβασει οτι: t squarers never give up. Αληθεια ειναι.:bigsmile:
    Γεια σου Καρκινάκι, ναι συμφωνώ κι εγώ μ αυτό που διάβασες, οι δύσκολες όψεις είναι αυτές που μας κάνουν να προσπαθούμε για το καλύτερο αρκεί βάβαια να στηρίζεται το ωροακόπιο μας κι από κάποιες θετικές.

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Taυ έχουμε όταν δύο πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση κ τετραγωνίζουν έναν τρίτο.. πχ. Σελήνη στον Κριό σε αντίθεση με Κρόνο στον Ζυγό και τετραγωνίζουν τον Ήλιο στον Καρκίνο..

Ευχαριστώ !
    Για να δω όμως αν καταλαβα καλά.
    Δηλαδη αν για παράδειγμα έχουμε αντίθεση μεταξύ των Φώτων
    για να έχουμε ταυ πρέπει το κάθε φως ξεχωριστά να κάνει τετράγωνο π.χ.με τον Κρόνο?
    Η αυτή η αντίθεση από μόνη της τετραγωνίζει το Κρόνο. Και αν ναι πώς θα το καταλάβω?
    Υπάρχει δείκτης στο πρόγραμμα για την όψη ταυ???:weird::weird::weird::weird::weird:
    Tabula rasa

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Ευχαριστώ !
    Για να δω όμως αν καταλαβα καλά.
    Δηλαδη αν για παράδειγμα έχουμε αντίθεση μεταξύ των Φώτων
    για να έχουμε ταυ πρέπει το κάθε φως ξεχωριστά να κάνει τετράγωνο π.χ.με τον Κρόνο?
    Η αυτή η αντίθεση από μόνη της τετραγωνίζει το Κρόνο. Και αν ναι πώς θα το καταλάβω?
    Υπάρχει δείκτης στο πρόγραμμα για την όψη ταυ???:weird::weird::weird::weird::weird:
    Έχουμε στον Κριό τη Σελήνη, κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Ζυγό.. Ο Ήλιος στον Καρκίνο δέχεται ένα τετράγωνο από τη Σελήνη και ένα τετράγωνο από τον Κρόνο.. Θα το καταλάβεις γιατί σχηματίζεται ένα ισοσκελές τρίγωνο μεταξύ των 3 πλανητών. Οπότε αν το πετύχεις σε κάποιο χάρτη, σίγουρα θα το διακρίνεις.. αν το είχες, σίγουρα θα το αισθανόσουν κιόλας.. :toung:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    σχηματίζεται ένα ισοσκελές τρίγωνο μεταξύ των 3 πλανητών.
    Ισοσκελές ορθογώνιο. (Σε αυτή την εικόνα υπάρχει επίσης ο σχηματισμός Χαρταετού και Μεγάλου Τριγώνου).

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Πόπη

Ωχ! Έχω ένα τέτοιο τρίγωνο... Δε μου φαίνεται και πολύ ευοίωνο...
    Ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με την Αφροδίτη τετραγωνίζουν τον Κρόνο...:scared:
    Τι σημαίνει τώρα αυτό? Πώς το ερμηνεύω?:blink:

Και μάλλον βρήκα κι άλλο... !
    Δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει γιατί το συνθέτει
    ο Ν.Δεσμός.
    ¶ρης αντίθεση με Ν.Δεσμό και τετράγωνο με τον Ουρανό. Φοβάμαι....!
    Tabula rasa

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)