s
όψεις για ψυχολόγους - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Re: όψεις για ψυχολόγους

..Οι δικές μου οι όψεις που ενδεχομένως να συνάδουν με το επάγγελμα του ψυχολόγου είναι Ήλιος και Ερμής στο 12 οίκο στην Παρθένο και θεωρώ ότι βοηθάει πολύ η όψη Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας για αυτό το επάγγλεμα..
    βέβαι υπάρχει και μια Αφροδίτη στο Ζυγό στον 1 οίκο..
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    10ο έχεις στον Κριό; Ο κυβερνήτης του 10ου σου πού είναι και τι κάνει; Με τα στοιχεία που μας δίνεις θα μπορούσες να πάρεις ειδικότητα οικογενειακού συμβούλου ή παιδοψυχολογία και να τα πας πολύ καλά.
    Κοραλλία, αρχίζεις και μου φτιαχνεις την διαθεση :bigsmile:. Έχω Δία στον Κριό στον 10ο και μεσουράνημα στον Κριό. Τώρα λογικά αν έχω καταλάβει σωστά, αφού είναι στον Κριό και ο κυβερνήτης του Κριού είναι ο ¶ρης, ο ¶ρης μου λοιπόν είναι στον Παρθένο στον 3ο. Να σε ρωτήσω Κοραλλία, αφού σε κουράζω που σε κουράζω :bigsmile:, όλα αυτά τα στοιχεία κρίνονται θετικά και για ένα μουσικό; Γιατί εκτός των άλλων, είμαι και μουσικός.

Quote Originally Posted by Μαρία View Post
    ..Οι δικές μου οι όψεις που ενδεχομένως να συνάδουν με το επάγγελμα του ψυχολόγου είναι Ήλιος και Ερμής στο 12 οίκο στην Παρθένο και θεωρώ ότι βοηθάει πολύ η όψη Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας για αυτό το επάγγλεμα..
    βέβαι υπάρχει και μια Αφροδίτη στο Ζυγό στον 1 οίκο..
    Καλημέρα, Μαρία μου.

Αν κατάλαβα καλά, έχεις τρίγωνο Σελήνης Πλούτωνα; Γιατί αν έχεις ωροσκόπο Ζυγό, Αφροδίτη στον 1ο οίκο στον Ζυγό και Σελήνη του 10ου σε τρίγωνο με Πλούτωνα είναι αρκετές ενδείξεις.

Quote Originally Posted by bisus View Post
    Κοραλλία, αρχίζεις και μου φτιαχνεις την διαθεση :bigsmile:. Έχω Δία στον Κριό στον 10ο και μεσουράνημα στον Κριό. Τώρα λογικά αν έχω καταλάβει σωστά, αφού είναι στον Κριό και ο κυβερνήτης του Κριού είναι ο ¶ρης, ο ¶ρης μου λοιπόν είναι στον Παρθένο στον 3ο. Να σε ρωτήσω Κοραλλία, αφού σε κουράζω που σε κουράζω :bigsmile:, όλα αυτά τα στοιχεία κρίνονται θετικά και για ένα μουσικό; Γιατί εκτός των άλλων, είμαι και μουσικός.
    Δεν ξέρω τον χάρτη σου για να σου απαντήσω, όμως γενικά μιλώντας ο Ζυγός συνδέεται τόσο με το επάγγελμα του ψυχολόγου όσο και με καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

Καλησπέρα!

Η Αφροδίτη στο Ζυγό στον πρώτο οίκο είναι εμπεριεχόμενη και ο ωροσκόπος είναι στην Παρθένο. Όντως υπάρχει τρίγωνο Σελήνης (στον Υδροχόο και στον πέμπτο οίκο) Πλούτωνα..
    Επίσης ο 10ος οίκος είναι στους Διδύμους..

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι η ψυχολογία, κατά τη γνώμη μου, είναι περισσότερο τέχνη παρά επιστήμη και ίσως και για αυτό συνδέεται με το Ζυγό..
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Καλημέρα σε όλους, δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που ψάχνεις, είμαι ψυχολόγος επίσης, είμαι καρκίνος με οροσκόπο σκορπιό.

Quote Originally Posted by Μαρία View Post
    Καλησπέρα!

Η Αφροδίτη στο Ζυγό στον πρώτο οίκο είναι εμπεριεχόμενη και ο ωροσκόπος είναι στην Παρθένο. Όντως υπάρχει τρίγωνο Σελήνης (στον Υδροχόο και στον πέμπτο οίκο) Πλούτωνα..
    Επίσης ο 10ος οίκος είναι στους Διδύμους..

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι η ψυχολογία, κατά τη γνώμη μου, είναι περισσότερο τέχνη παρά επιστήμη και ίσως και για αυτό συνδέεται με το Ζυγό..
    Γεια σου, Μαρία μου.

Αφού η Σελήνη σου στον Υδροχόο είναι σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα τότε ο Πλούτωνας σου πρέπει να είναι στον Ζυγό. Και στον Σκορπιό όμως να είναι ο Πλούτωνας (ασύμβατο τρίγωνο), πάλι είναι ένδειξη αφού ο Ζυγός κι ο Σκορπιός είναι τα δύο ζώδια που σχετίζονται περισσότερο με την ψυχολογία. Επομένως έχεις Αφροδίτη και Πλούτωνα στον Ζυγό στο 1ο σπίτι, που είναι οι δύο πλανήτες που σχετίζονται με την ψυχολογία. Το τρίγωνο Σελήνης/Πλούτωνα σίγουρα είναι πολύ καλή όψη για ένα ψυχολόγο.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)