s
[Συζήτηση] Όταν αποφεύγεται η σεξουαλική επαφή
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Όνομα:
    Χρήστος

Όταν αποφεύγεται η σεξουαλική επαφή

«Κε Άρχο ο/η σύντροφος μου δεν έχει όρεξη για έρωτα τον τελευταίο καιρό...»
    Αυτή είναι μία πρόταση η οποία συναντάτε πολύ συχνά όχι μόνο στην δική μου εργασία αλλά καθημερινά και από άλλους φίλους μου αστρολόγους αλλά και ψυχολόγους. Η σημασία βέβαια της ερωτικής επαφής είναι πολύ σημαντική από πολλές απόψεις, παίζει ρόλο και στον τομέα της ψυχολογίας μας αλλά και στον οργανισμό μας. Η άρνηση ερωτικής επαφής εκτός από τα δυσάρεστα που φέρνει στην ανθρώπινη ψυχολογία προκαλεί και οργανικά προβλήματα καθώς και τεράστιες εντάσεις και δυσκολίες στον σύντροφο που αποζητά την επαφή και του την αρνείται. Η ψύχρανση του ατόμου οδηγεί τον σύντροφο που θέλει Sex να πιστεύει είτε ότι κάνει λάθος είτε ότι πια δεν είναι όμορφος και ελκυστικός αλλά και προκαλεί το αίσθημα του ότι ο σύντροφός του δεν τον αγαπά πια. Ακόμη πιο δύσκολες είναι οι καταστάσεις όταν στο ένα άτομο μπαίνει η υποψία ότι υπάρχει τρίτο άτομο και τελικά αυτό είναι μία πραγματικότητα.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Όταν αποφεύγεται η σεξουαλική επαφή
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Re: Όταν αποφεύγεται η σεξουαλική επαφή

Ευχαριστουμε κ. Αρχο για το κατατοπιστικο αρθρο!!
    Απο ποιους αστρολογικους παραγοντες ομως, διαφαινεται η αποφυγη της σεξουαλικης επαφης, λογω αδιαφοριας για το συγκεκριμενο θεμα ή απεχθειας ή φοβου ή οποιονδηποτε αλλων παραγοντων, εστιαζοντας και εξεταζοντας ενα προσωπικο χαρτη, αρα και ανθρωπου;
    Ισως να μην υφισταται μονο η αλληλοεπιδραση των μελων του ζευγαριου αλλα και στο πως αντιμετωπιζει το καθε ατομο, το συγκεκριμενο θεμα.
    Και παλι ευχαριστουμε!!

Oτι και να πείτε το άρθρο είναι πολλύ καλό.

εντυπωσιακό το άρθρο!!!
    μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι ειναι το <<Composite chart>> που ανεφετεται σε κάποιο σημείο?

το άρθρο πολύ ωραίο και επίκαιρο!!!!!!!
    υπάρχουν όμως κάποια σημεία σ΄ένα χάρτη που μπορούν να δείξουν ότι
    κάποιος έχει σεξουαλικό πρόβλημα ή ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις;;;

Quote Originally Posted by venus2
    το άρθρο πολύ ωραίο και επίκαιρο!!!!!!!
    υπάρχουν όμως κάποια σημεία σ΄ένα χάρτη που μπορούν να δείξουν ότι
    κάποιος έχει σεξουαλικό πρόβλημα ή ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις;;;
    Συμφωνώ και εγώ ότι το άρθρο είναι πολύ καλό αλλά.... η φίλη, της οποίας το σχόλιο παραθέτω, ήταν μέσα στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή!! Νομίζω ότι έθιξε το σημείο "κλειδί". Ακριβώς το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ για συγκεκριμένο άτομο αυτή την περίοδο και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πρέπει να φαίνετε αυτό στο χάρτη για να μη πω ότι για κάποιον έμπειρο αστρολόγο θα πρέπει να "βγάζει μάτι"!
    Θα μας βοηθήσετε σ' αυτό κε Άρχο;

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by magikadespell
    Συμφωνώ και εγώ ότι το άρθρο είναι πολύ καλό αλλά.... η φίλη, της οποίας το σχόλιο παραθέτω, ήταν μέσα στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή!! Νομίζω ότι έθιξε το σημείο "κλειδί". Ακριβώς το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ για συγκεκριμένο άτομο αυτή την περίοδο και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πρέπει να φαίνετε αυτό στο χάρτη για να μη πω ότι για κάποιον έμπειρο αστρολόγο θα πρέπει να "βγάζει μάτι"!
    Θα μας βοηθήσετε σ' αυτό κε Άρχο;
    Όποιος έμπειρος ή μη αστρολόγος έχει αστρολογικά επιχειρήματα και στατιστικά δείγματα ή βιβλιογραφία να στηρίξει ένα άρθρο τέτοιου είδους ας το κάνει. Αν έχει σκοπό κάποιος "έμπειρος" αστρολόγος να το αντιμετωπίσει ελαφρά το θέμα καλύτερα να μην εκτεθεί. Επειδή η ενασχόλησή μου με το χώρο είναι αρκετά μεγάλη έχω δει και διαβάσει πολλούς "έμπειρους" που μάλιστα είναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τη διαφορετικότητα κάποιων ανθρώπων από την εξέταση των χαρτών τους και βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
    Συνεπώς θα θεωρούσα σωστότερο και όχι προς χάρην εντυπωσιασμού να παρατεθεί βιβλιογραφία και στατιστικό δείγμα.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

φυσικά μιλάμε για κάτι που είναι τεκμηριωμέμο και ερμηνεύεται από
    σοβαρούς αστρολόγους.
    το σχολιάζω γιατί το έχω ακούσει από ανθρώπους που έχουν επισκεφτεί
    αστρολόγους για πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν και τους έχουν επισημάνει
    τέτοια θέματα

Όνομα:
    Σωκράτης

Καλά κάνεις και το επισημαίνεις. Αλλά επειδή μητέρα επισκέφτηκε απελπισμένη αστρολόγο και ζήτησε συμβουλές για το πως πρέπει να χειριστεί τη "διαφορετικότητα" του παιδιού της που ΣΙΓΟΥΡΑ είχε βάσει άλλου αστρολόγου που είχε επισκεφτεί η μητέρα πριν λίγες μέρες για ένα δικό της πρόβλημα και αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός ένα άρθρο με αστρολογικά επιχειρήματα που θα έδειχναν τις τάσεις θα ήταν ενδιαφέρον.
    Αν, τώρα, κάποιος αστρολόγος έχει τη γνώση και τα "κότσια" να γράψει ένα τέτοιο άρθρο γνωρίζοντας την εγκυρότητα του myhoroscope ας το πράξει.

Υ.Γ. Στο παράδειγμα που ανέφερα και οι δυο αστρολόγοι ήταν εμπειρότατοι και μεγάλα ονόματα στον Ελληνικό αστρολογικό χώρο. Με "τρώει" το χέρι μου να εκθέσω το ένα όνομα που διέγνωσε τη διαφορετικότητα του παιδιού αλλά καλύτερα να μην το κάνω (προς το παρών).
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Φυλλένια

Mακάρι να βρει ανταπόκριση η πρότασή σου ScP αλλά τέτοια "κότσια" μάλλον δεν θα τα βρεις στο μεταφυσικό χώρο. Κάθε μας κίνηση ορίζεται πλέον από όψεις, διελεύσεις και τα τοιαύτα. Κάθε μας πράξη έχει οπωσδήποτε αστρολογική εξήγηση. Την καθημερινότητά μας την ορίζει ένας αστρολογικός χάρτης... Ασκήσεις επί χάρτου! Αναζητάμε με τρόπο καταγέλαστο τους αστρολογικούς παράγοντες που ορίζουν το κάθε τι μας. Τους ψυχολογικούς τους αποκλείσαμε! Το ενδεχόμενο να συμβουλευτούμε έναν ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή για προβλήματα που μαυρίζουν τη ψυχή μας δεν την σκεφτόμαστε φυσικά... Βλέπεις αυτός είναι "τσαρλατάνος" και όχι επιστήμονας.
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)