- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Ηλιακη επιστροφη
-
20-04-2010, 02:21 PM #21
Re: Ηλιακη επιστροφη
Αγαπητή Joanna1975,
και βέβαια τους βγάζει...δείχνει 3 χάρτες, ο πρώτος είναι ο γενέθλιος σου, ο δεύτερος είναι ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής με τους ετήσιους οίκους σου, και ο τρίτος είναι η αντιπαραβολή των δυό χαρτών μεταξύ τους....
τα λέω καλά...?
για τσέκαρε το σε παρακαλώ και πες μας αν είσαι οκ....
:bigsmile:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
20-04-2010, 02:43 PM #22
whisperer σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου! Μου βγάζει το γενέθλιο και το που έχω τους οίκους π.χ. Ηλιο στον 2ο, σελήνη στον 7ο, μετά μου βγάζει τους πλανήτες της ηλιακής επιστροφής , στους πλανήτες της ηλιακής επιστροφής δεν μου βγαζει σε ποιον οίκο έχω τον ήλιο, ή την σελήνη;
και μετά μου βγάζει τους γενεθλιους οίκου π.χ. 1ος Παρθένος, 2ος Ζυγος, κτλ. και δίπλα μου βγάζει τους οίκους της ηλιακής επιστροφής π.χ. 1ος σκορπιος, 2ος τοξότης, 3ος αιγοκερως κ.α.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή!
-
20-04-2010, 02:57 PM #23
Μάλλον κατάλαβα τι λες...αναφέρεσαι στους πίνακες...κατάλαβα σωστά...?
αν κοιτάξεις όμως τους χάρτες που υπάρχουν πάνω από τους πίνακες θα δεις ότι εκεί φαίνονται όλα τα στοιχεία...
επίσης αν συγκρίνεις τις μοίρες των ετήσιων πλανητών (που αναφέρονται στον πίνακα) με τις μοίρες των ακμών των οίκων (που επίσης αναφέρονται στον από κάτω πίνακα) θα δεις το σε ποιόν οίκο βρίσκεται ο κάθε πλανητης...
καλύτερα τώρα...?
:bigsmile:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
20-04-2010, 03:14 PM #24
Σ' ευχαριστώ whisperer αλλα το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να διαβάσω χαρτη.Το επιπεδό μου είναι εντελώς αρχάριο!Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως!
-
20-04-2010, 05:38 PM #25
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-04-2010, 06:40 PM #26
καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω το εξης..οταν ο ετησιος ωροσκοπος πεφτει μεσα στον δωδεκατο γεννεθλιο αυτο τι μπορει να σημαινει..??
-
26-08-2010, 01:06 AM #27
γεια σας κ από μένα,
είπαμε ότι στους χάρτες του myhoroscope
ο 1ος είναι ο γενέθλιος
ο 2ος είναι η ηλιακή επιστροφή
κ ο 3ος είναι ο συνδυασμός;
ωστόσο μου δημιουργείται η εξής απορία..
στην ηλιακή επίστροφή έχω τον ουρανό στον 10ο
κ στον απο κάτω χάρτη στον 7ο
τελικά τι σημαίνει αυτή η διαφορά;
κ σε σχέση με αυτό με τις μοίρες που ειπωθηκε
'Μάλλον κατάλαβα τι λες...αναφέρεσαι στους πίνακες...κατάλαβα σωστά...?
αν κοιτάξεις όμως τους χάρτες που υπάρχουν πάνω από τους πίνακες θα δεις ότι εκεί φαίνονται όλα τα στοιχεία...
επίσης αν συγκρίνεις τις μοίρες των ετήσιων πλανητών (που αναφέρονται στον πίνακα) με τις μοίρες των ακμών των οίκων (που επίσης αναφέρονται στον από κάτω πίνακα) θα δεις το σε ποιόν οίκο βρίσκεται ο κάθε πλανητης...
καλύτερα τώρα...?'
θα μπορούσαμε να δωσουμε 1παράδειγμα;
-
26-08-2010, 01:41 AM #28
Η διαφορά σημαίνει ότι σου χρειάζεται λίγη παραπάνω εξάσκηση με τους χάρτες bi-wheel
Εάν πάντως σε παρηγορεί αυτό, θα σου πω ότι αστρολόγοι 20ετίας δεν έχουν άνεση με όλα τα αστρολογικά προγράμματα. Και αυτο οφείλεται στο γεγονός ότι ελάχιστοι έχουν κάνει χάρτες με το χέρι.
Όταν ο χάρτης της Ηλιακής επιστροφής έχει Ουρανό στον 10 τότε και ο διπλός χάρτης που είναι ο της ηλιακής επιστροφής μέσα στον γενέθλιο θα τον έχει στον 10. Ξανακοίτα προσεκτικά. Αναζήτησε στον εσωτερικό κύκλο το σύμβολο MC
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.