s
Ηλιακη επιστροφη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Ηλιακη επιστροφη

Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    Καλημέρα!θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πώς μπορώ να προσδιορίσω χρονικά τις όψεις στην ηλιακή επιστροφή; ΄δηλ. αυτό που καθορίζει η κάθε όψη σε ποια χρονική περίοδο θα συμβεί; Μήπως μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο άθρο ή συζήτηση; Σας ευχαριστώ!
    Οι ηλιακές επιστροφές δείχνουν γενικές τάσεις του ατόμου για μια συγκεκριμένη χρονιά, δεν προβλέπουν γεγονότα. Ακόμα κι αν χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά διελεύσεις, προόδους και ηλιακή επιστροφή, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να προσδιορίσεις χρονικά το πότε θα συμβεί κάτι, γιατί κάθε άτομο βιώνει με διαφορετικό τρόπο τις αλλαγές μέσα του και οι χρόνοι αντίδρασης του καθενός στις αλλαγές αυτές δεν μπορούν να προβλεφθούν με ακρίβεια.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Οι ηλιακές επιστροφές δείχνουν γενικές τάσεις του ατόμου για μια συγκεκριμένη χρονιά, δεν προβλέπουν γεγονότα. Ακόμα κι αν χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά διελεύσεις, προόδους και ηλιακή επιστροφή, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να προσδιορίσεις χρονικά το πότε θα συμβεί κάτι, γιατί κάθε άτομο βιώνει με διαφορετικό τρόπο τις αλλαγές μέσα του και οι χρόνοι αντίδρασης του καθενός στις αλλαγές αυτές δεν μπορούν να προβλεφθούν με ακρίβεια.
    Πάνω στον αν προβλέπουν γεγονότα ,έχω διαβάσει πως αρκετοί αστρολόγοι υποστηρίζουν πως η μηδενική και η 29η μοίρα του κάθε ζωδίου,ειδικά στην προοδευτική ερμηνεία,δείχνουν πάντα γεγονότα κρίσεων.
    Ποιά η γνώμη σου πάνω σ αυτό?

Όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες of course:bigsmile:
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Πάνω στον αν προβλέπουν γεγονότα ,έχω διαβάσει πως αρκετοί αστρολόγοι υποστηρίζουν πως η μηδενική και η 29η μοίρα του κάθε ζωδίου,ειδικά στην προοδευτική ερμηνεία,δείχνουν πάντα γεγονότα κρίσεων.

Δεν έχω γνώμη πάνω σ' αυτό, δεν το έχω ξανακούσει. Και πώς το υποστηρίζουν; :unsure:

Αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι όταν ένας πλανήτης αλλάζει ζώδιο, μπορεί να γίνει αισθητή η αλλαγή, στο να την βιώσει κάποιος κάπως. Αλλά για να εκδηλωθεί ένα γεγονός... απλά δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει η προδιάθεση από το γενέθλιο. Σίγουρα θα πρέπει να έχει να κάνει και με τη φύση του πλανήτη...

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Δεν έχω γνώμη πάνω σ' αυτό, δεν το έχω ξανακούσει. Και πώς το υποστηρίζουν; :unsure:

Αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι όταν ένας πλανήτης αλλάζει ζώδιο, μπορεί να γίνει αισθητή η αλλαγή, στο να την βιώσει κάποιος κάπως. Αλλά για να εκδηλωθεί ένα γεγονός... απλά δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει η προδιάθεση από το γενέθλιο. Σίγουρα θα πρέπει να έχει να κάνει και με τη φύση του πλανήτη...
    Προφανώς λόγω του ότι είναι αναιρετική μοίρα η 29η :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Στο νερο υπαρχουν αργοι πλανητες ο Διας ο Χειρωνας και ο Ουρανος..Η πολυαστρια του 1ου πεφτει στον 10ο οικο στο γενεθλιο..Ειναι σημαντικο για επαγγελματικα αυτο?

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Στο νερο υπαρχουν αργοι πλανητες ο Διας ο Χειρωνας και ο Ουρανος..Η πολυαστρια του 1ου πεφτει στον 10ο οικο στο γενεθλιο..Ειναι σημαντικο για επαγγελματικα αυτο?
    Ο Δίας δεν θεωρείται αργός πλανήτης (ούτε ο Κρόνος), ολοκληρώνει τον κύκλο του ζωδιακού σε 11-12 χρόνια .

Όσον αφορά την πολυαστρία στο 10ο, φυσικά και έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, αφού θεωρείται ο τομέας της κοινωνικής καταξίωσης που έρχεται μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές μας φιλοδοξίες. Ο Δίας εκεί μπορεί να σημαίνει αισιοδοξία αλλά και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας, ο Ουρανός αλλαγές, όχι πάντα καλές, ο Χείρωνας να φέρει στο φως ξεχασμένα τραύματα (ψυχικά) από το παρελθόν, η Σελήνη το πώς αφομοιώνουμε τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και πώς τα βιώνουμε συναισθηματικά. Από όψεις πώς το βλέπεις;

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Προφανώς λόγω του ότι είναι αναιρετική μοίρα η 29η :bigsmile:
    Αν θυμάμαι καλά,είχα διαβάσει πως ειδική σημασία σ έναν ετήσιο πρέπει να δώσουμε στην περίπτωση που βρεθούν πλανήτες ή ακμές οίκων στην μηδενική και 29η μοίρα οποιουδήποτε ζωδίου,γιατί θεωρούνται κρίσιμες μοίρες,και πολύ σημαντικά γεγονότα και καθοριστικά γεγονότα μπορεί να συμβούν,σε σχέση με τον οίκο,τον πλανήτη ή το σημείο που θα εμφανιστούν.
    What goes around comes around

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!!!!!!

Ε ετσι και ετσι..Σεληνη Ποσειδωνας και Χειρωνας εξαγωνο με τον Ερμη και Χιαστη με τον Κρονο,και ο Διας αντιθεση με τον Κρονο ,Κρονος αντιθεση με τον Ουρανο.. Ο Διας στις διελευσεις δεν ειναι στο 10 στον 11ο ειναι οπως και ο Ουρανος, στο ηλιακο Ο Διας ειναι στα ορια με τον 2ο και ο Ουρανος στον 2ο και συνοδο με τον Δια..Αλλες οψεις Ηλιος τετραγωνο με Αρη και τριγωνο με ΒΔ και Ερμης τριγωνο με Πλουτωνα..

Καλησπέρα το πρόγραμμα της ηλιακής επιστροφής του side δεν βγάζει που έχουμε τους οίκους στο ετήσιο. Αναγράφει μόνο τους ετήσιους πλανήτες . Ετσι είναι; ή κάνω κάποιο λάθος; Αλλίως πώς μπορώ να δώ που πέφτουν οι ετήσιοι οίκοι μου;
    Σας ευχαριστώ!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)