s
Ηλιακη επιστροφη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Ηλιακη επιστροφη

Θα ηθελα να με βοηθησετε να ερμηνευσω το Ωροσκοπιο Ηλιακης επιστροφης μου..Επειδη η ζωη μου τον τελευταιο 9μηνο περιπου δεν παει καλα στους περισσοτερους τομεις και επειδη περασε και ενας Κρονος απεναντι απο την Αφροδιτη μου και μου ανετρεψε δεδομενα και καταστασεις και δεν τελειωσαμε γιατι θα ξαναγυρισει στον Ζυγο παλι, θελω να ξερω αν θα υπαρξει κατι καλο σε καποιους τομεις της ζωης μου..Εχω κοιταξει τις διελευσεις και αλλα και το προοδευτικο ωροσκοπιο στο οποιο δεν εβγαλα και πολυ ακρη εκτος του οτι τον Ιουνιο θα σταματησει ενα τετραγωνο μεταξυ της προοδευτικης Αφροδιτης και του γεννεθλιου Κρονου ..Λοιπον εχουμε και λεμε με ενδιαφερουν τα αισθηματικα ,επαγγελματικα χωρος δημοσιογραφιας ΜΜΕ αν θα βρω δουλεια γιατι τελειωνω φετος την σχολη μου και κοινωνικες συναναστροφες και εχω Ωροσκοπο ηλιακης επιστροφης στον υδροχοο σε συνοδο με την Λιλιθ,την Σεληνη και τον Ποσειδωνα επισης μεσα ειναι ο Χειρωνας στους ιχθυεις και ο Διας προς το τελος το οικου στα ορια με τον 2ο..ο 3ος οικος μου εχει μεσα τον Ηλιο τον Ερμη και τον κληρο της τυχης..Στον 4ο ειναι η η Αφροδιτη στους Διδυμους σε εξαγωνο με τον Αρη στον Λεοντα στον 6ο οικο.. Στον 11ο ο Πλουτωνας σε τριγωνο με τον Ερμη και ο Βορειος δεσμος σε τριγωνο με τον ηλιο και τον κληρο της τυχης..Και 5ος οικος στις τελευταιες μοιρες των διδυμων και εμπεριεχει μεγαλο κομματι του καρκινου..

Όνομα:
    Μαρία

Re: Ηλιακη επιστροφη

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Θα ηθελα να με βοηθησετε να ερμηνευσω το Ωροσκοπιο Ηλιακης επιστροφης μου..Επειδη η ζωη μου τον τελευταιο 9μηνο περιπου δεν παει καλα στους περισσοτερους τομεις και επειδη περασε και ενας Κρονος απεναντι απο την Αφροδιτη μου και μου ανετρεψε δεδομενα και καταστασεις και δεν τελειωσαμε γιατι θα ξαναγυρισει στον Ζυγο παλι, θελω να ξερω αν θα υπαρξει κατι καλο σε καποιους τομεις της ζωης μου..Εχω κοιταξει τις διελευσεις και αλλα και το προοδευτικο ωροσκοπιο στο οποιο δεν εβγαλα και πολυ ακρη εκτος του οτι τον Ιουνιο θα σταματησει ενα τετραγωνο μεταξυ της προοδευτικης Αφροδιτης και του γεννεθλιου Κρονου ..Λοιπον εχουμε και λεμε με ενδιαφερουν τα αισθηματικα ,επαγγελματικα χωρος δημοσιογραφιας ΜΜΕ αν θα βρω δουλεια γιατι τελειωνω φετος την σχολη μου και κοινωνικες συναναστροφες και εχω Ωροσκοπο ηλιακης επιστροφης στον υδροχοο σε συνοδο με την Λιλιθ,την Σεληνη και τον Ποσειδωνα επισης μεσα ειναι ο Χειρωνας στους ιχθυεις και ο Διας προς το τελος το οικου στα ορια με τον 2ο..ο 3ος οικος μου εχει μεσα τον Ηλιο τον Ερμη και τον κληρο της τυχης..Στον 4ο ειναι η η Αφροδιτη στους Διδυμους σε εξαγωνο με τον Αρη στον Λεοντα στον 6ο οικο.. Στον 11ο ο Πλουτωνας σε τριγωνο με τον Ερμη και ο Βορειος δεσμος σε τριγωνο με τον ηλιο και τον κληρο της τυχης..Και 5ος οικος στις τελευταιες μοιρες των διδυμων και εμπεριεχει μεγαλο κομματι του καρκινου..

Η ανάλυση που σου παρέχει το υπολογιστικό πρόγραμμα του σάιτ δεν σε βοηθάει καθόλου;

Δες το και συνδυαστικά με το γενέθλιο χάρτη, η ηλιακή επιστροφή δείχνει τις τάσεις της χρονιάς, ο γενέθλιος είναι ο "καμβάς".

Στην ηλιακή κοιτάς από Ήλιο μέχρι ¶ρη, οι υπόλοιποι είναι ίδιοι με τις διελεύσεις.

Λίλιθ, κλήροι και δε συμμαζεύεται είναι εντελώς δευτερεύοντα.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Εγω δεν εχω αναλυση στην Ηλιακη επιστροφη γιατι ειμαι μελος δεν ειμαι συνδρομητης..Και το αλλο οσων αφορα το γενεθλιο χαρτη οφειλω να πω οτι δεν μοιαζει σχεδον καθολου με τον ηλιακης επιστροφης ουτε σαν οικοθεσια ουτε στις οψεις..Ενταξει μπορει καποιες οψεις να τις ξερω αλλα και παλι θελω καποια βοηθεια για να συνδιασω ολα τα στοιχεια..

Όνομα:
    Μαρία

Εγω δεν εχω αναλυση στην Ηλιακη επιστροφη γιατι ειμαι μελος δεν ειμαι συνδρομητης..Και το αλλο οσων αφορα το γενεθλιο χαρτη οφειλω να πω οτι δεν μοιαζει σχεδον καθολου με τον ηλιακης επιστροφης ουτε σαν οικοθεσια ουτε στις οψεις..Ενταξει μπορει καποιες οψεις να τις ξερω αλλα και παλι θελω καποια βοηθεια για να συνδιασω ολα τα στοιχεια..
    Έχεις δίκιο για την ανάλυση. Εν πάση περιπτώσει, επειδή δεν γίνεται να σου κάνουμε πλήρη ανάλυση, και δεν έχω το χρόνο να κοιτάξω χάρτες, ξεκινάς πρώτα με το πώς κατανέμονται τα στοιχεία (φωτιά, γη, αέρας, νερό) και πώς εκφράζονται (παρορμητικά, σταθερά, μεταβλητά) συγκρίνοντάς τα με την αντίστοιχη κατανομή στο γενέθλιο. Μετά ρίξε μια ματιά σε ποιο τμήμα του χάρτη υπάρχει έμφαση (πάνω ή κάτω από τον ορίζοντα, ανατολικά ή δυτικά) και πάλι σύγκρινέ το με το γενέθλιο. Μετά δες σε ποιον οίκο πέφτει ο Ήλιος, σε τι ζώδιο είναι η Σελήνη που εκφράζει τις ενστικτώδεις αντιδράσεις σου και το συναισθηματικό σου κόσμο, πόσο συμβατό είναι με το ζώδιό της στο γενέθλιο, μετά κοίτα Ερμή και Αφροδίτη αν είναι στα ίδια ζώδια που είναι και στο γενέθλιο. Αν είναι, είσαι "στα νερά σου", αν όχι, είσαι λίγο έξω από τα νερά σου, κάπως άβολα και νιώθεις ότι πρέπει να προσαρμοστείς. Κατόπιν κοίταξε και τον ¶ρη (από Δία και μετά είναι ίδιο με τις διελεύσεις -- το'παμε αυτό). Μετά κοίταξε αν υπάρχει κάποια έμφαση σε κάποιους οίκους της ηλιακής επιστροφής και αν υπάρχει συγκέντρωση πλανητών της ηλιακής σε κάποιο ή κάποιους γενέθλιους οίκους.

Γράψε τις ιδέες σου και αν έχει κάποιος διάθεση να σχολιάσει ή να εμπλουτίσει θα το κάνει. Μην ασχολείσαι όμως με κλήρους, λίλιθ, βέρτεξ και τέτοια, ξεκίνα από τα βασικά.

Τα πιο πολλα ζωδια στο ηλιακο ειναι σταθερα ενω στο γενεθλιο παρορμητικα ,της γης2 ,του αερα 3 και 1 της φωτιας οπως και στο γενεθλιο ωροσκοπιο μου..Εμφαση υπαρχει στο κατω σημειο του οριζοντα και ανατολικα ενω στον δικο μου απο το πανω σημειο του οριζοντα απο τον 8ο ως τον 12ο..Ο Ηλιος μου πεφτει στον 3ο οικο και η Σεληνη στον Υδροχοο και στον 1ο οικο σε ζωδιο και οικο συμβατο με την γενεθλια(Ζυγος και 5ος οικος)Ωροσκοπος υδροχοος συμβατος με τον γενεθλιο (Διδυμος) Ερμης ειναι στο ιδιο ζωδιο ταυρο αλλα στον 3ο οικο και η Αφροδιτη βρισκεται στους Διδυμους στον 4ο ενω η γενεθλια στον Κριο και στον 11ο..Ο Αρης στον 6ο και στο Λεοντα καμια σχεση με τον δικο στους ιχθυεις αλλα στον 10ο οικο στα ορια με τον 11ο..Υπαρχει πολυαστρια στον 1ο οικο με την Σεληνη τον Ποσειδωνα τον Χειρωνα και ο Διας στα ορια με τον 2ο στον 3ο 2 πλανητες ο 8ος οικος εχει τον Κρονο σχεδον σε συνοδο με την ακμη ο 11ος εχει τον Πλουτωνα και τον Β.Δ. ,Ουρανος στον 2ο..

Όνομα:
    Μαρία

Τα πιο πολλα ζωδια στο ηλιακο ειναι σταθερα ενω στο γενεθλιο παρορμητικα ,της γης2 ,του αερα 3 και 1 της φωτιας οπως και στο γενεθλιο ωροσκοπιο μου..Εμφαση υπαρχει στο κατω σημειο του οριζοντα και ανατολικα ενω στον δικο μου απο το πανω σημειο του οριζοντα απο τον 8ο ως τον 12ο..Ο Ηλιος μου πεφτει στον 3ο οικο και η Σεληνη στον Υδροχοο και στον 1ο οικο σε ζωδιο και οικο συμβατο με την γενεθλια(Ζυγος και 5ος οικος)Ωροσκοπος υδροχοος συμβατος με τον γενεθλιο (Διδυμος) Ερμης ειναι στο ιδιο ζωδιο ταυρο αλλα στον 3ο οικο και η Αφροδιτη βρισκεται στους Διδυμους στον 4ο ενω η γενεθλια στον Κριο και στον 11ο..Ο Αρης στον 6ο και στο Λεοντα καμια σχεση με τον δικο στους ιχθυεις αλλα στον 10ο οικο στα ορια με τον 11ο..Υπαρχει πολυαστρια στον 1ο οικο με την Σεληνη τον Ποσειδωνα τον Χειρωνα και ο Διας στα ορια με τον 2ο στον 3ο 2 πλανητες ο 8ος οικος εχει τον Κρονο σχεδον σε συνοδο με την ακμη ο 11ος εχει τον Πλουτωνα και τον Β.Δ. ,Ουρανος στον 2ο..
    Τα συμπεράσματά σου;:unsure:

Αναζητηση πιο πολυ σταθεροτητας στην εργασια, στον περιγυρο ,στην προσωπικοτητα και αναζητηση περισσοτερης προβολης και επικοινωνιας..Δραση στην εργασια αν βρω τελικα τωρα ,για τα αισ8ηματικα δεν εχω καταλαβει και πολλα ισως μεταβλητοτητα ρευστοτητα δεν ξερω μηπως μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας..Πως σας φαινεται σε γενικες γραμμες τα συμπερασματα μου?

Όνομα:
    Μαρία

Αναζητηση πιο πολυ σταθεροτητας στην εργασια, στον περιγυρο ,στην προσωπικοτητα και αναζητηση περισσοτερης προβολης και επικοινωνιας..Δραση στην εργασια αν βρω τελικα τωρα ,για τα αισ8ηματικα δεν εχω καταλαβει και πολλα ισως μεταβλητοτητα ρευστοτητα δεν ξερω μηπως μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας..Πως σας φαινεται σε γενικες γραμμες τα συμπερασματα μου?
    Από τα στοιχεία δεν αναφέρεις το νερό, τα υπόλοιπα αθροίζουν 6, να υποθέσω ότι στο νερό έχεις τους υπόλοιπους 4?

Το νερό είναι σημαντικός δείκτης για τα αισθηματικά. Η θέση της Σελήνης στον 1ο φανερώνει ότι η συναισθηματική σου φύση θα είναι ιδιαίτερα έντονο στοιχείο της προσωπικότητάς σου τη συγκεκριμένη χρονιά, παρόλο που είναι σε ένα ζώδιο που δεν είναι και τόσο συναισθηματικό, είναι περισσότερο αποστασιοποιημένο και κοινωνικό. Κι η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι παιχνιδιάρα, εξωστρεφής, χωρίς πολλή διάθεση για δέσμευση, περισσότερο για φλερτ, το εξάγωνο όμως με τον ¶ρη στο Λέοντα δηλώνει έντονο, επίμονο φλερτ με πολλή αυτοπεποίθηση.

Το ότι υπάρχει έμφαση στο κάτω μέρος του ωροσκοπίου και ανατολικά δείχνει ότι ο προσανατολισμός σου είναι περισσότερο γύρω από τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες και δεν πολυδίνεις σημασία για τους γύρω σου, δεν ζητάς τη γνώμη των άλλων ούτε σε νοιάζει τι σκέφτονται, σε αντίθεση με το χαρακτήρα σου που είναι περισσότερο συνδεδεμένος με τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο. Αυτή τη χρονιά την έχεις αφιερώσει στην πάρτη σου.

Η πολυαστρία του 1ου στην ηλιακή σε ποιο γενέθλιο οίκο πέφτει;

Καλημέρα!θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πώς μπορώ να προσδιορίσω χρονικά τις όψεις στην ηλιακή επιστροφή; ΄δηλ. αυτό που καθορίζει η κάθε όψη σε ποια χρονική περίοδο θα συμβεί; Μήπως μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο άθρο ή συζήτηση; Σας ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    Καλημέρα!θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πώς μπορώ να προσδιορίσω χρονικά τις όψεις στην ηλιακή επιστροφή; ΄δηλ. αυτό που καθορίζει η κάθε όψη σε ποια χρονική περίοδο θα συμβεί; Μήπως μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο άθρο ή συζήτηση; Σας ευχαριστώ!
    Αναφέρεται στο τέλους αυτού του άρθρου http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...ar-return.html :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)