Originally Posted by
Dion-DoubleDoor
Αγαπητή Κοραλλία,
αν και η ηττοπαθής και απαισιόδοξη εισαγωγή του θέματός σου με προκατέλαβε αρνητικά στην αρχή, η εμπεριστατωμένη μυθολογικά και καλλιτεχνικά προσέγγιση αυτής της τόσο παρεξηγημένης "θεάς" σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που ενέπνευσες στο τέλος με αποζημίωσε και με το παραπάνω. Και αυτό, διότι με έκανε να αντιμετωπίσω διαφορετικά τη θέση της δικής μου Αφροδίτης στον 9ο οίκο των Διδύμων. Πρόκειται για μια Αφροδίτη άπιστη, τρελούτσικη, αλλέγκρα, αναποφάσιστη και διαρκώς παραπαίουσα ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Οι κινήσεις μου και η πορεία μου μέχρι στιγμής αντικατοπτρίζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της αμφιταλαντευόμενης Αφροδίτης μου -σημειωτέον ότι είμαι Καρκίνος με τον ωροσκόπο μου και τους περισσότερους πλανήτες μου στο ζυγό και γενικά σε ασταθή ζώδια, ίσως μόνο να με σώζει η Σελήνη μου στο Λιοντάρι.Βασανίστηκα -και βασανίζομαι, δε στο κρύβω, διότι δεν άντεχα να παραπαίω ανάμεσα σε τόσες επιλογές και τελικά να μένω μόνη μου.
Ωστόσο, δε μπορώ να παραβλέψω τελικά -και με τη βοήθεια του δικού σου άρθρου- ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Και το θετικό που αποκόμισα για τη δική μου Αφροδίτη είναι ότι διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν να συμφιλιώνει την ανεμελιά του παιδιού με τη γοητεία της γυναίκας και να συνδυάζει τη φαντασία στον έρωτα με τη διαύγεια ενός ανοικτού μυαλού. Να επικοινωνεί, να αισιοδοξεί, να ακούει και να δέχεται το διαφορετικό, χωρίς να το κατακρίνει -πόσο δύσκολο είναι για πολλούς κάτι τέτοιο!!!!!!.
Δεν ξέρω αν θα μείνει για πάντα προσκολλημένη στη μέθη της νιότης, αλλά ξέρω ότι σίγουρα θα αργήσει να γεράσει...Δε βιάζεται, εξάλλου...ο χρόνος ποτέ δεν της ταίριαζε...
Ευχαριστώ πολύ...Καλή δύναμη...