Οίκοι κενοί απο πλανήτες.
Υποτίθεται πως ο κάθε οίκος σε εναν αστρολογικό χαρτη αφορά και έναν τομέα της ζωής μας... Τι σημαίνει όμως όταν κάποιος οίκος είναι άδειος? Δηλάδή δεν υπάρχει κανένας πλανήτης...Σε εμένα δεν είναι ένας, αλλά 5!!!! (ο 2ος, ο 4ος, ο 8ος, ο 9ος και ο 10ος!!!!) π.χ. απ'οσο ξέρω ο δευτερος οίκος σχετίζεται με τα υλικά αποκτήματ και τα χρήματα.. Το οτι είναι άδειος σημαίνει κάτι?
Re: Οίκοι κενοί απο πλανήτες.
Δεν νομίζω ότι μια σύνοδος σελήνης - ωροσκόπου σου λέει να δώσεις έμφαση σε κάτι. Αντιθέτως στο "φαίνεσθαι" σου σου δίνει κάποια έμφαση. Δεν νομίζω ότι σε κατευθύνει προς κάποιο πεδίο δράσης αν αυτό εννοείς.
Προσωπική οπτική πάντα!!..
Re: Οίκοι κενοί απο πλανήτες.
Ευχαριστώ για την βοήθεια....αν και να πω την αλήθεια για μένα έιναι λίγο δύσκολα αυτά. Θα σου πω τι έκανα, ωστε να μου πεις εαν είναι σωστά. Η λέξη κλειδί για τον 2ο Οικο εξαρτάται απο το τριτημόριο. Ο Κρόνος μου βρίσκεται στην Παρθένο στο 1οτριτημόριο άρα σημαίνει :Διαδικασίες συσσώρευσης ενέργειας και ζωτικών δυνάμεων, προβλήματα διατροφής. Ακόμη δεν έχουμε ιδέα για τα λεφτά, συγκεντρώνουμε δυνάμεις. Mέχρι εδώ νομίζω είναι οκ.........δεν μπορώ να βρω όμως την λέξη κλειδι του Αιγόκερου με το 2ο οικο .που πρέπει να ψάξω; Ευχαριστώ!!!!!!!!!!:bigsmile: