Καλησπέρα σας.'Εχω μια απορία με τους πλανήτες.Ο 7ος οίκος σχετίζεται με το γάμο και εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη.Ο 7ος βρίσκεται στον υδροχόο.Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει γάμος στη ζωή μου;
Ευχαριστώ προκαταβολικά :unsure:
Printable View
Καλησπέρα σας.'Εχω μια απορία με τους πλανήτες.Ο 7ος οίκος σχετίζεται με το γάμο και εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη.Ο 7ος βρίσκεται στον υδροχόο.Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει γάμος στη ζωή μου;
Ευχαριστώ προκαταβολικά :unsure:
νομίζω βρίσκεις τον κυβερνήτη του υδροχόου...
Ναι, αυτή λέγεται ότι είναι συνήθως η σωστή απάντηση... Παρόλα αυτά, θα με ενδιέφερε και μένα να δω αν υπάρχουν κι άλλες απόψεις, καθώς κι εγώ "υποφέρω" από το ίδιο ζήτημα :)
Σας ευχαριστώ κ τους δύο για την απάντηση. Αντε και στα δικά μας :laugh:
Noμίζω πως κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο πλανήτης Ουρανός ο όποιος από οτι εχω διαβάσει συνδέεται με τις ξαφνικές αλλαγές !!
Πάντως υποθέτω πως ενα σύνολο στοιχείων στον χάρτη μας δείχνουν αν θα υπάρξει ή οχι γάμος στην ζωή μας...ή τουλάχιστον ελπίζω να είναι έτσι....:wacko:
εγω δηλαδή που έχω τον 7ο οίκο σε δύο πλανήτες λέτε να κάνω δύο γάμους....?????:blink:
Αγαπητά μέλη
Σίγουρα το σύνολο του χάρτη θα παίξει ρόλο, όπως ειπώθηκε. Επίσης, για την γυναίκα, θα μετρήσει και ο Ήλιος (σύζυγος) ενώ για τον άντρα η Σελήνη (η σύζυγος).
Η ακμή του 7ου στον Υδροχόο, έχει τον Κρόνο και τον Ουρανό ως κυβερνήτες. Εξετάζετε πού έχουν πάει, τι όψεις κάνουν και γενικά την εικόνα τους. Οι πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο, φέρνουν πληροφορίες για την κατάσταση του γάμου, ή στοιχεία περιγραφής του συζύγου. Όχι τον αριθμό των γάμων.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Δηλαδή παίζει ρόλο που έχει τον Ήλιο η γυναίκα στον γενέθλιο χάρτη της?
σε συνδιασμό με τον 7ο οικο?
:blink:
Εξαρτάται από το είδος της σχέσης... Αν η σχέση είναι βασικά σεξουαλική ενδιαφέρει περισσότερο η θέση του ¶ρη. Αν όμως είναι πιο σοβαρή και πάει βαθύτερα η θέση του Ήλιου δείχνει το είδος του άντρα που θα ήθελε για σύζυγο της...
Θα ηθελα να ρωτησω με αφορμη την συζητηση κατα ποσο ισχυει οτι ενας κυβερνητης εβδομου Ουρανος ,καθιστα δυσκολη την προβλεψη γαμου καθοτι σημαινει απροσμενο απροοπτο αρα μη προβλεψιμο γεγονος.Ευχαριστω
Αγαπητή emmalene
Ο Ουρανός κυβερνήτης του οίκου του γάμου, μπορεί να δηλώσει ένα σύζυγο με χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Εξαρτάται από όψεις για να δούμε αν ο γάμος τείνει να έχει εντάσεις κι ανατροπές. Επίσης, είναι δείκτης ξαφνικού γάμου ή γάμου με αλλοδαπό. Το μη-προβλέψιμο ίσως δεν ισχύει, γιατί θα φανεί ένα γεγονός γύρω από τον γάμο, με απρόοπτο τρόπο.
Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, ένα γεγονός δεν προκύπτει μόνο από ένα δείκτη. Πολλά συνδυάζονται και πολλά συστήματα πρέπει να το επιβεβαιώνουν.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντα πολυ ευστοχη!κανοντας ισως καταχρηση να ρωτησω οταν η αστρολογια δειχνει γαμο εννοειται σημαντικη σχεση, συμβιωση η πραγματικη νομικη δεσμευση.και αυτο γιατι γαμος θεωρειται οτι δειχνεται και απο τον 10ο οικο η οχι?
Κ.Σίμου σας ευχαριστώ για την απάντηση.Η αλήθεια είναι ότι με 7ο οίκο στον υδροχόο έλκω άτομα ανεξάρτητα,με επαναστατικό κ ελεύθερο πνεύμα όπως υδροχόους και τοξότες.Μάλλον έχει σχέση τελικά. :cheesy:
Αγαπητή φίλη
Στην σημερινή εποχή, ο 7ος οίκος μπορεί να δείξει μόνιμη σοβαρή σχέση και ειδικά συμβίωση. Δεν είναι απαραίτητη η νομική πλευρά.
Αυτό που λένε τα βιβλία, ισχύει επειδή κάποτε δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου η συγκατοίκηση χωρίς γάμο.
Ο 10ος δηλώνει ένα κοινωνικό γεγονός, στη χρονιά του γάμου. Όχι ακριβώς την κατάσταση του γάμου. Φαίνεται αυτό που θεωρούμε ως κοινωνική καταξίωση. Αν τον βλέπουμε έτσι, θα συνδυαστεί και η πλευρά του 10ου. Όμως ο 7ος είναι το σοβαρότερο σημείο των σχέσεών μας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Για να βρω λοιπόν τι γίνεται σ αυτόν τον τομέα (στον 7ο οίκο που είναι στον υδροχόο)πρέπει να δω τι όψεις κάνει ο ουρανός με τους άλλους πλανήτες;
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 7Ο ΟΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο 70Σ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 1 ΓΑΜΟ.
ΧΟΥ, ένας οίκος κενός απο Πλανήτες, δεν σημαίνει πως δεν θα συμβαίνουν γεγονότα στη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα του κενού Οίκου, δείνει ο Κυβερνήτης Πλανήτης. Στην δική σας περίπτωση που έχετε ακμή 7ου στον Ταύρο, κοιτάτε την θέση και τις όψεις της γενέθλιας Αφροδίτης σας.
Γενικά, ο Ταύρος στην ακμή του 7ου, δείχνει οτι προσελκύετε, αλλά και επιθυμείτε για συντρόφους σας άτομα τα οποία σας προσφέρουν ασφάλεια.
Είχα κι εγώ τις ίδιες απορίες και είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέτε! Έχω κι εγώ μια απορία που πηγάζει από τον δικό μου 7ο οίκο...βρίσκεται στους ιχθείς και ο μοναδικός πλανήτης που βρίσκεται εκεί είναι η lilith..αυτό τί μπορεί να σημαίνει???Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ πολύ...
έχω 7ο οίκο στο κριό, σελήνη στον τοξότη. ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικα με το θέμα.
Θα πρέπει να δείτε τον κυβερνήτη του οίκου σας για σωστή εικόνα και να γνωρίζετε για την Λίλιθ πως μπορεί να σας κάνει να κολλήσετε σε μία σχέση γάμου που αντί να σας ανυψώνει, να σας παρασύρει. Γενικά, εκεί πρέπει να διατηρείτε ποιότητα και αξίες, ώστε να μην παρασύρεστε από τα πάθη.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Eυτυχώς που είμαι συγκρατημένος άνθρωπος!! Σας ευχαριστώ πολύ..
Αγαπητή φίλη
Αν και για να έχετε μία πλήρη εικόνα χρειάζεστε την ανάλυση όλου του χάρτη σας, θα έλεγα πως μέσα από τη σχέση της οικογένειας και του γάμου, αναζητάτε φλόγα και έμπνευση που θα προκύπτει από ενθουσιασμό. Πρέπει να βρεθεί το άτομο που θα σας ωθεί σε μία ανάλογη κατάσταση. Φυσικά πολλοί ακόμη παράγοντες θα έχουν τον λόγο, αλλά η πρώτη αίσθηση είναι αυτή.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Καλησπέρα σας,
σύμφωνα με το χάρτη μου, ο Βόρειος Δεσμός (στον Καρκίνο) βρίσκεται στον 7ο οίκο μου και η ακμή του οίκου είναι στο Δίδυμο.
Ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω, το ίδιο και ο Ερμής, ο οποίος σχηματίζει τετράγωνα με Κρόνο και Πλούτωνα και εξάγωνο με το Δία.
θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια ερμηνεία των παραπάνω? :unsure:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Η ακμή του 7ου οικου μου ειναι στις 3 τελευταιες μοιρες του Κριου και ο Ταυρος ειναι εμπεριεχόμενος οπου βρισκονται με σειρα Κρονος, Ερμης, Αφροδίτη σε συζυγια και μετα Αρης. Ο πρωτος γαμος μου ηταν με ατομο που μολις ειχε ανεξαρτητοποιηθει (ειχε ερθει απο αλλη πολη), γνωριστηκαμε στο ξεκινημα της ζωης μας (μολις ξεκινησαμε το κολεγιο) μαζι ξεκινησαμε δουλεια ηταν και ειναι δραστηριος,αθλητικος,πρωτο πορος κτλ - ολα τα παραπανω ειναι κριαρισια. Το φοβερο ειναι , και αν ισχυει -ο 9ος μου οικος που αντιστοιχει στον δευτερο γαμο - η ακμη του βρισκεται στους Διδυμους. Ο αντρας μου ειναι 1,5 χρονο νεωτερος(Διδυμοι), δουλευει -οπου και γνωριστηκαμε- στα μεταφορικα μεσα (Διδυμοι), και ειναι γεννημενος τελευταια μερα της Παρθενου (Ερμης). Ειναι τυχαια ολα αυτά; δεν το νομιζω...
Αχ μπερδεύτηκα, δεν τα γνωρίζω καθόλου αυτά. Αν καταλαβαίνω λοιπόν καλά από το ωροσκόπιο μου ούτε και εγώ έχω κανέναν πλανήτη στον έβδομο οίκο, ενώ αυτός βρίσκεται στον αιγόκερω. Σωστά τα λέω; Τι σημαίνει αυτό πάλι;
με τον 7ο οικο στον κρονο στο ζωδιο του σκορπιου και τον πλουτωνα στο ζωδιο του ζυγου στον 7ο οικο δεν ειναι δυσκολο να πραγματοποιηθει γαμος;
Ο Κρόνος στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει άτομο εκρηκτικό που προσπαθεί να αποτινάξει όποιες ευθύνες έχει στη ζωή του, αλλά όντας ταυτόχρονα στον 7ο οίκο ο Κρόνος υποδηλώνει ότι το άτομο αυτό φέρεται φαινομενικά αρνητικά ως προς το θέμα του γάμου γιατί το θεωρεί εξαιρετικά σημαντική υπόθεση που χρήζει μεγάλης προσοχής και περίσκεψης.
Ο Πλούτωνας στον Ζυγό φανερώνει άτομο που θέλει να έχει αληθινές σχέσεις και θα ξεριζώσει κάθε τι που κατά τη γνώμη του το απομακρύνει από αυτή του την επιδίωξη, όσο επώδυνο και αν είναι αυτό. Όντας ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο δείχνει άτομο που μπορεί να αργήσει να πάρει απόφαση να παντρευτεί μέχρι να βεβαιωθεί για την αλήθεια και ειλικρίνεια τόσο των δικών του συναισθημάτων όσο και του συντρόφου του.
Και οι δύο πλανήτες στον 7ο οίκο μας δίνουν μια προσωπικότητα επιφυλακτική απέναντι στο θέμα του γάμου επειδή το άτομο έχει βαθιές αξίες στηριγμένες στην ειλικρίνεια και τη σύνεση.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου KIARRA!! ειναι καταπληκτικο! οντως ετσι αισθανομαι!
Και εγω (ρουμανα) εχω Κρόνος:00° 57' στον Καρκίνο , Ουρανός:27° 10' στον Ζυγό , Πλούτωνας:06° 45' στον Ζυγό,Αφροδίτη:10° 43' στον Υδροχόο ,Αρης:01° 20' στον Ταύρο και ο αντρας μου ειναι ελλεινας Ζυγος,εχει τον Ουρανο στον Λεοντα,Κρονος στον Τοξοτη, και ο 7-ος οικος στους Διδυμους,την Αφροδιτη στο Τοξοτη και Αρη στο Ζυγο,πος βλεπεται τη σχεσει μας η τι μπορειτε να μου πειτε περιπου για μας με λιγα λογια,δεν θελω να σας κουραζω.Ευχαρηστω
Καλημέρα σας!
Εγω πάλι έχω Ερμή ,Κρόνο, Vertex και Vesta στον 7ο όλα στον Λέοντα .
Τι πληροφορίες μπορούμε να πάρουμε απο αυτα τα στοιχεία ?
Σας ευχαριστώ :bigsmile:
Kali xronia se oloys.Signomi poy grafo etsi alla kati egine kai den mporo na valo ellinika.
Kiria Simoy eyxaristo gia tis plirofories, iste katatopistiki opos panta.
me ektimisi
zour
Ένας Ερμής στον Λέοντα αναδεικνύει τη δημιουργικότητα του ατόμου στην επικοινωνία. Φανερώνει μια προσωπικότητα με δυνατό πνεύμα που αναγνωρίζει τις δυνατότητες της και έχει αυτοπεποίθηση. Ξέρει τι θέλει και μένει σταθερό στις απόψεις του, ενώ ο Λέων προσδίδει και τάση επίδειξης του ατόμου. Όντας στον 7ο οίκο δείχνει ότι σαν προσωπικότητα δίνετε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία μέσα στη σχέση, ενώ σας ενοχλεί έντονα η απάθεια και η αδιαφορία. Ένα άτομο με Ερμή στον 7ο οίκο προσελκύεται από άτομα χαρισματικά ως προς την επικοινωνία τους και με δυνατό λέγειν.
Ο Κρόνος στον Λέοντα θέτει περιορισμούς και κανόνες στην δημιουργική αυτοέκφραση του ατόμου. Οι κανόνες αυτοί είναι συνήθως σκληροί για το άτομο μιας και εφαρμόζονται προκειμένου να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του. Δείχνει μέσα από τον 7ο οίκο ότι πρόκειται για άτομο που ενδιαφέρεται για την ποιότητα όσων είναι κοντά του και εκπέμπει κύρος στις συναναστροφές του. Είναι άτομο προσεκτικό, ίσως και λίγο καχύποπτο που δεν του αρέσουν οι ραγδαίες αλλαγές στις σχέσεις του.
Η Κορυφή στον Λέοντα δείχνει ότι επιθυμείτε να έχετε το πάνω χέρι στις καταστάσεις και τα γεγονότα γύρω σας. Η δημιουργικότητα σας είναι έκδηλη σε κάθε έκφανση της ζωής σας και θέλετε να κερδίζετε την προσοχή των άλλων. Επειδή βρίσκεται στον 7ο οίκο φαίνεται ότι δεν σας αρέσει να μένετε μόνοι σας και επιθυμείτε να δημιουργείτε σχέσεις για να αποφύγετε την μοναξιά. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι είστε διπλωματικοί και συγκρατημένοι με αποτέλεσμα να μην έχετε ξαφνικές εξάρσεις συναισθημάτων.
Για τη Vesta ας βοηθήσει κάποιος γιατί εγώ δεν...
:embarrest
Αγαπητη Alice7,
Σχτικα με το Vertex ειχε ενα πολυ ωραιο αρθρο το τελευταιο τευχος του "Ζωη & Ζωδια".Αφου ξερεις που βρισκεται το Vertex σου καλο θα ηταν να το αγορασεις, εχει λεπτομερη αναλυση και προς το ζωδιο και προς τον οικο
Kiarra, πολύ καλή η ανάλυσή σου!!:bigsmile: θα μπορούσε να βοηθήσει και μένα κάποιος κυρίως ως προς την ανάλυση κάποιων όψεων? Να μπω λίγο στο κλίμα και το σκεπτικό του πώς ερμηνεύονται κάποιες όψεις αν δεν είναι κουραστικό?
Η ακμή του 7ου είναι στην Παρθένο και ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον ωροσκόπο. Τι δείχνει αυτό?
Απ' την άλλη όμως ο Ερμής κάνει και μια σύνοδο με ήλιο και αντίθεση με Δία - Πλούτωνα. Αυτό θεωρητικά θα μπορούσε να είναι εγωιστικός ή καυστικός τρόπος ομιλίας?
Τέλος και για να μην πολυλογώ άλλο και σας κουράζω στον 7ο οίκο μου βρίσκουμε επίσης τον Κρόνο και τον ¶ρη. Παρόλο που ο Κρόνος κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη με προβληματίζει η σύνοδός του με τον Πλούτωνα, το ημιτετράγωνό του με τον Ουρανό καθώς και το τετράγωνο του άρη με τον ποσειδώνα παρόλο που ο κυνερνήτης του 7ου κάνει τρίγωνο με Ποσειδώνα. Δεν είναι λίγο μπερδευτικό αυτό?
Αυτά , ελπίζω να μην έγινα ανιαρή και ευχαριστώ όποιον θα ήθελε να ''δώσει μια χείρα βοηθείας!'' Καλή χρονιά σε όλους! :love:
Μας ψιλομπέρδεψες λιγουλάκι:wacko:
Λοιπόν, ο 7ος οίκος είναι ο οίκος των συνεργασιών και του γάμου και η ακμή του είναι στην Παρθένο. ¶ρα, αναζητάς σύντροφο με παρθενίσια χαρακτηριστικά. (Δες και την ακμή του 5ου οίκου). Στον ίδιο οίκο βρίσκουμε Κρόνο και ¶ρη. Ο Κρόνος είναι συμβατός με το ζώδιο της Παρθένου ενώ ο ¶ρης όχι και τόσο πολύ.
Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά ένας Κρόνος στον 7ο, προδιαθέτει γάμο αλλά πάνω από τα30, που θα είμαστε ώριμοι και θα ξέρουμε τι θέλουμε.
Ο Ερμής, που βρίσκεται, σε ποιο ζώδιο και ποιόν οίκο? και σε ποιό ο Ποσειδώνας?
Πολλές φορές θεωρούν τον 7ο οίκο ως αυτό που θέλουμε να φανεί προς τους άλλους. Δλδ, η εικόνα μας προς τα έξω. Απο τη μια θες να δείχνεις σοβαρή και σταθερή (Κρόνος), ενώ από την άλλη παρορμητική, μοντέρνα κλπ.
Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον! Να στε καλά!
Λοιπόν είμαι Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ. Ακμή του 7ου όπως σωστά προείπες Panther είναι στην Παρθένο. Ο Ερμής είναι στον Ταύρο και το 2ο οίκο. Ο Ποσειδώνας είναι στον Τοξότη και τον 10ο οίκο.
Έχω ανάδρομο άρη και Κρόνο σε Ζυγό και 7ο. Ο μεν άρης κάνει τετράγωνο με ποσειδώνα , ο δε Κρόνος τρίγωνο με σελήνη (σε Υδροχόο και 12ο οίκο) και τις άλλες όψεις που προανέφερα σε προηγούμενο post.
Βγαίνει καλύτερα νόημα τώρα? έχετε κουράγιο να μου πείτε το σκεπτικό λίγο? Σας υπερευχαριστώ και πάλι!
:love: