Διαβάζοντας το άρθρο Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου - Αστρολογία για όλους
Τελικά ο ωροσκόπος είναι σημαντικότερος από το ηλιακό μας ζώδιο??
Printable View
Διαβάζοντας το άρθρο Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου - Αστρολογία για όλους
Τελικά ο ωροσκόπος είναι σημαντικότερος από το ηλιακό μας ζώδιο??
Τέλεια!Λυπάμαι που τώρα το διάβασα αλλά για τον Ζυγό και τον Ταύρο σε ωροσκόπο είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως περιγράφονται.
Χαίρομαι πολύ που μπήκε ένα τέτοιο θέμα.Ηξερα απο καιρό τον ωροσκόπο μου αλλα ήθελα μια πιο εξειδικευμένη ανάλυση.Αλλα κ γενικά για τους υπόλοιπους ωροσκόπους, το θέμα είναι αρκετα κατατοπιστικό.Ευχαριστούμ !:bigsmile:
Και εγώ με τη σειρά μου δεν χαίρομαι καθόλου που το σάιτ το ξεφυλλίζεις μόνο από την κεντρική σελίδα και δεν έχεις μπει παραμέσα στα φόρουμς όπου υπάρχει και όλη η αθρογραφία.Quote:
Originally Posted by leila
Το άρθρο που λες μπήκε τώρα υπάρχει από τις 11-11-2004
Δυστυχώς πολλοί φίλοι δεν έχουν ανακαλύψει τον πλούτο των άρθρων που υπάρχουν γιατί κοιτάνε μόνο "τα προϊόντα της βιτρίνας"
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
Καλησπέρα!
Δες για σχέση Ηλίου-Ωροσκόπου εδω
Επίσης εδω (Ηλιακο ζώδιο) και ωροσκόπος Τοξότης εδώ.
Οσο για την Σελήνη(αρθρο) σου θα σου πώ οτι η φύση της είναι "ασύμβατη"με το ζώδιο του Αιγοκερου.Πρεπει να εξετασεις και οικους και οψεις για να μπορεσεις να συνδυασεις καποια στοιχεια ωστε να βγαλεις συμπεράσματα.
Φιλικα,
Φωτεινή
Θεωρώ οτι το συγκεκριμένο άρθρο ήταν πολύ ενδιαφέρον και θα με βοηθούσε να μάθω κ εγώ μερικά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είναι κ αυτός ένας τρόπος καλύτερης γνώσης των επιθυμιών μας και των δυνατοτήτων μας. Έχω γεννηθεί 2/11/1982 με ήλιο στον σκορπιό, ωροσκόπο παρθένο κ σελήνη στον ταύρο και θα χαιρόμουν να με διαφωτίζαται σχετικά με το τι σημαίνουν!
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων
Αγαπητή φίλη,Quote:
Originally Posted by lisa
Στην απορία σου έχει ήδη απαντήσει η Φωτεινή (Roadrunner).
Δες παραπάνω!
Φιλικά
Ιουλία
Ο Ωροσκόπος μου διαφέρει λίγο απο τον χαρακτήρα μου..:sad:
Συμφωνώ μαζί σου Σόνια για τον ωροσκόπο στον ζυγό. :)Quote:
Originally Posted by SONIA64
Αγαπητή φίληQuote:
Originally Posted by lila pause
Αυτά που περιγράφονται, δεν μπορούν να έχουν την ακρίβεια της προσωπικής ανάλυσης, καθώς παίζει ρόλο ακόμη κι η μοίρα του Ωροσκόπου στην προσωπική ερμηνεία. Επίσης, ενδέχεται ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σας να βρίσκεται σε ένα άλλο ζώδιο, ή να δέχεται όψεις που τροποποιούν την πρώτη αίσθηση.
Καλό είναι να γνωρίζετε, πως όψεις με βαρείς πλανήτες στον Ωροσκόπο, μεταβάλουν σε κάποιο βαθμό τα χαρακτηριστικά του.
Το ωροσκόπιό μας είναι σύνθεση πολλών στοιχείων και δεν μπορούμε μεμονωμένα να τα δούμε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Έχεις δίκιο γιατί δεν ξέρω σχεδόν τίποτα απο αστρολογία και είναι λογικό.
Ευχαριστώ!!:blink1:
Ευτυχώς που έχω Ωροσκόπο τον Υδροχόο, γιατί ως Λέων, σίγουρα αποκλειστικά με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου δε νομίζω να περνούσα και τόσο καλά....
μα τιποτα απο τον ωροσκόπο μου!ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Εχεις την εντυπωση οτι η ζωη σου εχει κανει τον κυκλο της;
Γιατι δεν κανεις υπομονη;:toung: :toung:
Πολύ καλό ! Εγώ πάντως καταφέρνω να ξεχωρίσω εύκολα του Καρκίνους, ειδικά από τα υγρά μάτια !!!;) ;)
Εγώ μάλλον είμαι σκέτη Δίδυμος.. :sad2: Από το Λέοντα έχω πάρει μόνο την έπαρση.. :toung: Ούτε καν τα μαλλιά...
Ενδιαφερον το αρθρο αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι απολυτα σωστο
Εγω ειμαι Διδυμος στον Ωροσκοπο
σε μερικα πεφτει μεσα αλλα και σε μερικα πεφτει εξω
Παντως οι Περισσοτεροι ωροσκοποι που διαβασα ειναι πραγματικα ΑΣΧΗΜΟΙ :toung:
Αλλο με Ελληνικη μυτη, αλλο με τασης φαλακρας, αλλο κοντοστουπικο, αλλο σαν....κλπ
Eμμ τι να κανω ψεματα να πω ;; :embarrest
Εσυ θα επρεπε να ξερεις καλυτερα
Αμα υπαρχει κατι ωραιο το λεω οπως και αμα ειναι κατι ασχημο το λεω επισης
Δεν μπορω να λεω κολακειες χωρις να τις εννοω :P
Στο συγκεκριμενο αρθρο οι περισσοτεροι χαρακτηρισμοι για τους ωροσκοπους ειναι οι εξης...
Ταση φαλακρας, κοντος\κοντη, χοντροι, μυτογκες , μεγαλο κεφαλη, πεταχτα αυτια κλπ κλπ
Τι καλη κουβεντα να πω απο αυτα για πες μου ; :P
Πω πω έχω μείνει άφωνη :nuts:
Σε όλα μου ταιριάζει γάντι ο ωροσκόπος μου (Υδροχόος), ακόμη και στο σημείο που αναφέρετε ότι μπορώ να τρώω κάθε μέρα το ίδιο πράγμα! Αυτό και αν είναι...!!! Πόσο μέσα έχει πέσει!
Καλή και η μοναξιά και η απομόνωση.,..και είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό. Τελικά είναι χαρακτηριστικό μας..επομένως δεν μπορώ να κάνω και τίποτα εφόσον το έχω ανάγκη :cheesy:
Βέβαια δεν είμαι και τόσο υπερευαίσθητη στον θόρυβο...μάλλον το αντίθετο θα έλεγα...αφού την μουσική την έχω αν όχι στην διαπασών, πάντα πολύ δυνατά...έτσι να τραντάζεται λίγο το σπίτι...να σείεται ο κόσμος :laugh: Ε, συνήθως αφού την κλείσω είμαι σαν καμπάνα που την χτυπήσανε δυνατά!:wacko:
Εγώ πάλι δεν έχω την εμφάνιση ούτε του ωροσκόπου ούτε του ζωδίου:wacko: όλα τα υπόλοιπα (ψυχολογία και γούστα) είναι μίξη και των δύο όπου έχω διαβάσει
Ναι βεβαια
Ενω αμα ειχες τα χαρακτηριστικα του ωροσκοπου σου συμφωνα με το αρθρο θα το παραδεχοσουνα :toung:
Κακα τα ψεματα κανεις δεν θελει να τον\την λενε ασχημο\η....
Υπάρχει η αντικειμενική ομορφιά,αλλά υπάρχει και η υποκειμενική.
Καθένας έχει τα δικά του μέτρα σύγκρισης .Μην πώ πως υπαρχουν άνθρωποι που μπορει να μην ανταποκρίνονται στα διάφορα πρότυπα της αντικειμενικής ομορφιάς αλλά με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο είναι αληθινά όμορφοι!
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο.Με καποια στοιχεία που αποδίδονται συμφωνώ,αλλά κάποια δεν ισχύουν καθόλου.
Απ΄την άλλη αν η αστρολογία ήταν καθαρά θεμα ηλιακου και ωροσκόπου θα χαμε γίνει όλοι συμβουλοι αστρολογίας.;)
Επίσης, να προσθέσω σε αυτό που έγραψε η Φωτεινή ότι εάν η εξωτερική μας εμφάνιση εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον Ωροσκόπο μας ... τότε όλοι όσοι θα είχαμε π.χ. ωροσκόπο Ταύρο, θα μοιάζαμε μεταξύ μας.;)
Mου αρεσει η λογικη σου Roadrunner
Ομως σημερα τα μεσα μαζικης ενημερωσης μας βορβαρδιζουν με συγκεκριμενα προτυπα < ομορφιας > και οτι συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κανουν εναν ανθρωπο ομορφο και δεν πιστευω οτι συμφωνουν ιδιαιτερα μαζι σου :)
Ασε που βλεπω τοσους και τοσες να κανουν ουρες για τα συγκεκριμενα προτυπα ομορφιας με καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οποτε δεν πιστευω ιδιαιτερα οτι υπαρχουν γυναικες η αντρες εκει εξω που πραγματικα τους ενδιαφερει το υποκειμενικο η τουλαχιστον τοσο
Με αλλα λογια ωραια και ρομαντικα ακουγονται ολα αυτα στα λογια, αλλα στην πραξη δεν εχω δει αλλα και δεν πιστευω οτι καποιος\καποια στην σημερινη εποχη μας κυνηγαει το υποκειμενικο...ετσι βεβαια οπως μας εχουν καταντησει και οσοι ακολουθουν την <μοδα> της εποχης
Και γω βεβαια σαν Σκορπιος με ωροσκοπο Διδυμο δεν συμφωνα απολυτα με οσα γραφτηκαν
αλλα
εφοσον το Ζωδιο και ο ωροσκοπος δεν ειναι καθαρα θεμα αστρολογιας γιατι τοτε το συγκεκριμενο εδω αρθρο ειναι τοσο απολυτο στο πως φαινομαστε και στο ποιοι ειμαστε και ποιο ρολο παιζει εφοσον ειναι λαθος
Η εμφάνιση όπως και ο χαρακτηρας και τα όποια συμπεράσματα,μπορουν να βγουν απο την μελετη του συνόλου του ωροσκοπιου στον γενεθλιό μας χάρτη κι όχι μόνο απο το ηλιακό μας ζωδιο και τον ωροσκόπο μας.
Αυτό εννοουσα όταν ελεγα πως αν η αστρολογία ήταν μόνο το ηλιακο και ωορκόπος μας τότε όλοι θα γινόμασταν αστρολόγοι.
Δεν ειναι καθόλου έτσι τα πράγματα και διαβάζοντας τα άρθρα στο φόρουμ πιστευω θα συμφωνήσεις.
Το άρθρο εδώ παρουσιαζει κάποια συγκεκριμένα βασικά χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε καθε ζώδιο.Αυτό σημαίνει πως πχ Ειμαι Καρκινοταυρος αλλά εχω Ηλιο σε συνοδο με δια στον 3 οικο (των Διδύμων).Ο κυβερνητης του ωροσκόπου μου βρισκεται στον Λεων.Κατευθείαν το αποτέλεσμα στο συνολο χαρακτηριστικών αλλάζει όπως καταλαβαίνεις.
αυτο το θεμα ειναι πολυ καλο. ειμαι αρκετα νεο μελος κ τωρα εξερευνω ολο το site ολα ta forums ενα προς ενα κ μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης με οσα εχω προλαβει να διαβασω εχω μεινει εκπληκτη με ολα αυτα.ηξερα πολυ λιγα πραγματα περι ζωδιων κλπ κ τωρα αρχιζω να μαθαινω παρα πολυ σημαντικα πραγματα. συγχαρητηρια. μια ερωτηση που ειχα κανει κ σε 2 αλλα forums αλλα μαλλον δεν ηταν τα σωστα, ηταν: ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου τελικα? ειμαι γεννημενη 26 ιουλιου κ ωρα 9.45. αλλου εχω διαβασει οτι ειμαι παρθενος κ αλλου ζυγος κ εχω μπερδευτει. σας παρακαλω αν μπορειτε πειτε μου εσεις που ειστε πιο εξεικευμενοι σε αυτα τα θεματα.
roulini260785
όπως και στα άλλα δύο θέματα που ρώτησες για τον ωροσκόπο σου, μπορείς να τον μάθεις ρωτώντας εδώ
(πάτησε πάνω στο κόκκινο "εδώ")
Συμφωνω με την Φωτεινη για το πολυπλοκο και περιπλοκο της υποθεσης.
Πιθανον αν ο ωροσκοπος ειναι πολυ τονισμενος με πλανητες εντος του ή κανει οψεις με πλανητες, να ειναι πολυ σημαντικοτερος, απο το ηλιακο ζωδιο. Το ιδιο μπορει πιστευω να ισχυει και για το ζενιθ. Ωστοσο για μια πρωτη επιδερμικη εικονα του εαυτου μας ή των αλλων, σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο να συνδυαζεις ηλιακο-ωροσκοπο, παρα να ¨βασιζεσαι¨ μονο στο ηλιακο.
ποιος ειπε οτι οσοι εχουν ωροσκοπο διδυμο δεν λενε καλη κουβεντα?:bigsmile: ειναι ψεμματα!:bigsmile: νομιζω οτι στην εμφανιση παιζει ρολο και η αφροδιτη γι τις γυναικες και ο αρης για τους αντρες
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το που βρίσκεται ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου.
εγώ έιμαι τοξότης με ωροσκόπο αιγόκερο. δεν είμαι αδύνατη.Κανονική. Εχω Δια στον 1ο. και πιστέυω πως όταν μπει ο δίας στον τοξότη θα με "επεκτείνει"
Aν το πιστεύεις και υποβάλλεσαι, πάχυνες ήδη από τώρα. Περί εμφάνισης και Ωροσκόπου τώρα, απορώ από που έχει βγει το συμπέρασμα ότι ο Ωροσκόπος δείχνει την εμφάνιση. Ο 'Ηλιος και οι γωνίες που κάνει με τους άλλους πλανήτες παίζουν πρωταρχικό ρόλο, ο Ωροσκόπος είναι απλά το στυλ, οι αντιδράσεις, οι κινήσεις, το ύφος και αυτό που εκπέμπει το άτομο, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να δείχνει και τα χαρακτηριστικά. Κοιτάτε τις γωνίες που κάνουν οι πλανήτες με τον 'Ηλιο. Μια κοπέλα προηγουμένως, νομίζω η Marlen, έγραψε και για την Σελήνη και την εμφάνιση. Σε παραδέχομαι γιατί ''παίζει'' και αυτό. Η Σελήνη δεν είναι απλά το συναίσθημα. Η Σελήνη είναι η εντύπωση, εφόσον κάθε συναίσθημα είναι μια προσωπική ''εντύπωση'' (αυτό που εν-τυπώνεται και αποτυπώνεται) και ο 'Ηλιος είναι η πραγματικότητα, αυτό που είτε θέλουμε είτε όχι κοιτάμε στον καθρέφτη. Και σε τελική ανάλυση αυτό που νοιώθουμε (Σελήνη) μας ομορφαίνει ή μας ασχημαίνει στα μάτια των άλλων.
Θα διαφωνήσω μαζί σου...:)
Μια απλή στατιστική έρευνα να κάνεις θα διαπιστώσεις πως τον κυριότερο λόγο στην εμφάνιση και μερικές φορές και στις κινήσεις τον έχει ο ωροσκόπος.Το στυλ γενικότερα και οι αντιδράσεις είναι δουλειά της αφροδίτης και της σελήνης συνήθως.Σαφώς και επηρεάζουν την εμφάνιση αλλά την επηρεάζουν κυρίως στον τρόπο ντυσίματος και προβολής.Το ίδιο και γωνίες με σημαντικούς πλανήτες.Πχ ο Ουρανός μπορεί να δείξει το "προκλητικά αντισυμβατικό" ντυμένο άτομο ενώ ο Πλούτωνας το "προκλητικά σεξουαλικό".Τα χαρακτηριστικά όμως όπως σωματότυπος και σχήμα προσώπου επηρεάζονται κυρίως απ τον ωροσκόπο.Εγώ τουλάχιστον στατιστικά αυτό βλέπω...Για την ακρίβεια δεν έχω δει να επηρεάζει τίποτα άλλο ο ωροσκόπος πέρα απ τα εξωτερικά χαρακτηριστικά...
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αν ο 'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο και η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω το άτομο θα είναι λεπτό και οστεώδες όπως παρουσιάζεται η τυπολογία του Αιγόκερου ; Αφρατούλα θα'ναι η κοπελάρα (αν είναι κοπελάρα)..:laugh: και απλά θα αντιδρά προς το εξωτερικό περιβάλλον μετρημένα και συγκρατημένα όπως ο Αιγόκερως (έχω γνωρίσει τέτοια άτομα).
Πιστεύω πως όλοι μαζί, έχουμε τα δίκια μας. :)
Ο Ωροσκόπος θεωρώ πως λειτουργεί και στην εμφάνιση και τρον τρόπο έκφρασής μας. Τώρα αν στον ωροσκόπο υπάρχουν πλανήτες, προσδίδουν ανάλογα με την φύση του πλανήτη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Δηλαδή, αν ο Δίας είναι μέσα στον ωροσκόπο Αιγόκερω... τι ν α σου κάνει κι αυτός :toung: Σημαντικό ρόλο παίζει το ζώδιο που βρίσκεται και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Π.χ ένας νευρώδης ωροσκόπος Δίδυμος με τον Ερμή στους Ιχθείς, μην περιμένουμε ότι θα κάνει ψιλόλογνα θαύματα :blink: Μάλλον μία πιο νευρική έκφραση προσωπικότητας θα φανερώνει με τα χαρακτηριστικά πάντα του Ιχθύ να εμπλέκονται.
Αυτά. Η μάλλον...μερικά απο αυτά. :cheesy:
Περιεργο γιατι εγω που εχω ωροσκοπο Διδυμο τα ματια μου ειναι προς το πρασινο και το δερμα μου αρκετα ασπρο, καμια σχεση με τα απο πανω.Quote:
ΔΙΔΥΜΟΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
Το δέρμα τους είναι συνήθως καστανό, τα μαλλιά σκούρα, τα μάτια γκρίζα ή καστανά - αν και μπορεί να είναι και μπλε.
Καλοί μαθητές, μελετητές και τους αρέσει να γράφουν γράμματα, χαίρονται να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και να παίρνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.
Και απο μαθητης οχι τοσο καλος επειδη ημουν τεμπελης και σιχαινομουν οτι αφορουσε το σχολειο επειδη το εβλεπα σαν φυλακη
και οσο για τη συμμετοχη μου σε διαφορες δραστηριοτες και αυτο ειναι σχετικο