Θα ήθελα να ρωτήσω πως "φαίνονται" τα αδέρφια στον αστρολογικό χάρτη κάποιου, δηλ. φαίνεται αν κάποιος έχει αδέρφια κ τις σχέσεις του με αυτα.
Ευχαριστώ
Printable View
Θα ήθελα να ρωτήσω πως "φαίνονται" τα αδέρφια στον αστρολογικό χάρτη κάποιου, δηλ. φαίνεται αν κάποιος έχει αδέρφια κ τις σχέσεις του με αυτα.
Ευχαριστώ
Κατά βάση ο 3ος οίκος ειναι αυτός που δείχνει τα αδερφια. Οπότε οι πλανητες εκει εχουν σημασία για το πώς εκφράζονται τα αδερφια μας.:embarrest
δηλ. να φέρω ένα παράδειγμα.... εχω στον 3ο οίκο μου τον Πλουτωνα κ τον Β. Δεσμό (ανάδρομους) κ η ακμή του 3ου είναι στον Ζυγό.....
Με τα δίδυμα αδέρφια μου έχω 9 χρόνια διαφορά κ άριστες σχέσεις αν κ λειτουργώ σαν "μαμά" απεναντί τους λόγω διαφοράς ηλικίας...... Τί μου "δείχνει" όλα αυτά τα στοιχεία?
Ο ζυγός, η ακμή του οίκου? ο αριθμός πλανητών μέσα στον 3ο οίκο?
Αγαπητή perg με ακμή 3ου στο ζώδιο του Ζυγού, συνήθως έχουμε αρμονική σχέση με τα αδέρφια.
Φυσικά για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να εξετάσεις την ζωδιακή της θέση, την οικοθεσία και τις όψεις της γιατί όλα αυτά χρωματίζουν την σχέση με τα αδέρφια σου.
Ο Πλούτωνας μέσα στον 3ο δίνει εμμονή και πάθος από μέρους σου αλλά και σχέσεις που κρίνονται μέσα από μοιραίες καταστάσεις. Μέσα από δύσκολα γεγονότα θα παίρνετε δύναμη ο ένας από τον άλλον, ωστόσο κατά καιρούς θα δημιουργούνται κάποια προβλήματα μεταξύ σας.
Δηλ. θα είμαι καταπιεστική κατα κάποιο τρόπο απεναντί τους??? Λόγω διαφοράς ηλικίας ήδη νιώθω οτι τα επηρεάζω πολλές φορές κ είμαι εκ φύσεως αυταρχική ακόμη κ χωρίς να το καταλαβαίνω.......τα τρομάζω λίγο αλλά σέβονται πολύ την αποψή μου..... Πάντως το "μητρικο" δεν μπορώ να το αποβάλλω με τίποτα αφού στην ουσία τα έχω "μεγαλώσει" όντως!!!!!!!
Στην περίπτωση της perg.. Μήπως θα έπρεπε να πάρουμε υπόψη και τον 4ο...?!:blink:
προσπαθησε να εισαι πιο φιλικη μαζι τους
να σε σεβονται οπως λες αλλα να ''μην τα τρομαζεις''
γιατι ισως θα αρχισουν να σου κρυβουν γεγονοτα μεγαλωνοντας..
απο φοβο απεναντι σου..
τωρα βαιβαια αφου τα ''μεγαλωνεις εσυ'' ισως απο τους δικους μητρικους φοβους
χωρις να το θελεις γινετε..
.
μπραβο σου παντως!!!!
που τα φροντιζεις!!!!!:love:
φιλικα!:bigsmile:
:bigsmile: Ο 4ος οίκος αφορά σε μεγάλο βαθμό και θέματα οικογενειακού περιβάλλοντος,πατρική οικογενεια,τις ρίζες μας δηλαδή ,το χώρο του σπιτιού μας εν γένη,τοσο του πατρικού όσο και αυτου που εμείς δημιουργούμε:bigsmile:
Ασφαλώς όμως δεν εκφράζονται μονον αυτά στο συγκεκριμένο οίκο που ομολογουμένως είναι απο τους πιο σημαντικούς!!!!:bigsmile:
Αλλα πέρα απο την πατρική οικογένεια ο 4ος οικος είναι το μέρος όπου το άτομο έχει μάθει να νιώθει ασφάλεια...!! Γι'αυτό και αφού τα μεγάλωσε η Perg.... Η ζεστασιά και το σπίτι που τους πρόσφερες είναι σαν καταλύτης προς την συμπεριφορά τους στο σπίτι.... Δηλαδή απέναντι σε εσένα!!
Καλήμερα perg!
Ο 4ος οίκος δείχνει τις ρίζες μας, τις καταβολές μας, τα παιδικά μας χρόνια, την πατρική οικογένεια και ειδικότερα την μητέρα.
Αν η επιρροή η δική σου είναι τόσο έντονη στην ζωή των αδερφών σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην φανεί στον χάρτη τους.
Ο Νάσος αναρωτήθηκε μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τον 4ο σου λόγω του ότι μεγαλώνεις τα αδέρφια σου που σημαίνει 'οτι κατά κάποιο τρόπο είσαι η "μαμά" τους.
Αυτό όμως δεν θα φανεί από τον δικό σου τον 4ο αλλά από από των αδερφών σου και κυρίως από τον 3ο οίκο τους.
Ως επιπρόσθετη πληροφορία μιλήσαμε για 4ο οίκο, η σχέση με τα αδέρφια φαίνεται από τον 3ο οίκο και τους πλανήτες που ίσως υπάρχουν μέσα.
Αφού τα αδέρφια σου σε είχαν σαν μαμά και μάλιστα μία μαμά που πρέπει να ακούνε τότε ίσως να μπορούμε να σε βρούμε στον 4ο οίκο τους που αντιπρωσοπεύει την οικογένεια!!:bigsmile:
Αγαπητή perg,
μια και έχεις δίδυμα αδέρφια, είναι ενδιαφέρον να δούμε πού βρίσκεται η Αφροδίτη σου και τι όψεις κάνει. Μπορείς να μας πεις;
Με τον Πλούτωνα στον 3ο μπορεί να υπάρχει από υπερπροστατευτική συμπεριφορά και παθολογική αγάπη και εξάρτηση μέχρι και αυταρχισμός. Όλη η γκάμα αυτών των συναισθημάτων παίζει και εξαρτάται από τις όψεις του Πλούτωνα και τον υπόλοιπο χάρτη. Ο Πλούτωνας όμως μπορεί να δώσει και υποσυνείδητη ζήλεια προς τα αδέρφια που μπορεί να εκδηλωθεί με την συγκαλυμένη "εχθρότητα" της αυταρχικής συμπεριφοράς. Όπως και να έχει όμως, πάντα με τον Πλούτωνα πρέπει να προσπαθούμε να συνειδητοποιούμε τα κίνητρα μας σε ό,τι λέμε και κάνουμε.
Κυρία Μόζορα,
Η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον 9ο οίκο μου, στον Κριό κ κάνει τις εξής όψεις.
Τρίγωνο με την Σελήνη μου
Τρίγωνο με τον Κρόνο μου
Τρίγωνο με τον Ωροσκόπο μου
Χιαστί με τον Ουρανό
Αντίθεση με τον Πλούτωνα.....
Εχετε δίκιο για την υπερπροστατευτικότητα κ φυσικά για μια ενδόμυχη "ζήλια" λόγω του οτι εγω πάλεψα για να έχω λίγες ελευθερίες ενώ τα αδέρφια μου βρήκαν πιο εύκολα κ έτοιμα πράγματα που είχα ήδη κατακτήσει εγω με προσπάθεια (κυρίως όσον αφορά στη συμπεριφορά των γονιών μας απέναντι κ στα 3 μας). π.χ. εγω για να βγω έξω έπρεπε να περάσω ανάκριση 1ου βαθμού ενώ αυτά λόγω του οτι υπήρχα εγω κ έμπαινα μπροστά σε όποια αντίρρηση των γονιών μας, έζησαν πολύ περισσότερα κ "ευκολότερα" κάποιες καταστάσεις.....Αυτό ομως νομίζω πως γίνεται με όλα τα πρώτα παιδιά......χαχαχαχα
Ναι, το έχουν αυτό τα πρώτα παιδιά. Πάντως με τον Πλούτωνα, όπου βρίσκεται και ό,τι αγγίζει, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα ψυχολογικά απ' όσο ίσως φαίνεται.
Μου κάνει εντύπωση που το 3ο σου δεν εμπλέκεται καθόλου με διπλά ζώδια. Σε όλες τις περιπτώσεις που ξέρω είτε δίδυμων αδερφών είτε παιδιών εμπλέκονται διπλά ζώδια. Είσαι σίγουρη για την ώρα γέννησης σου; Σε ποια μοίρα του Ζυγού είναι η ακμή του 3ου σου; Αν είσαι σίγουρη για την ώρα σου πρέπει να θεωρήσω ότι είναι πιθανό σε περιπτώσεις διδύμων να μην εμπλέκονται διπλά ζώδια.
Κυρία Μόζορα,
Η ώρα που γεννήθηκα είναι απο τις 17:00 εως τις 17:30. Η ακμή του 3ου οίκου μου είναι στον Ζυγό στην 03ο 41΄ 28''.
παίζει ρόλο που είναι ετερόζυγα δίδυμα???? δεν ξέρω.....
Δηλαδή περίπου τί ώρα γέννησης είναι η σωστή???? γιατι έτσι αλλάζουν τα δεδομένα του χάρτη μου απο οτι καταλαβαίνω....
Βγαίνει 16:50 περίπου.........
Να σας ρωτήσω κάτι???? Σημαντικά γεγονότα στην ζωή μου ήταν η γέννηση του γιου μου την 03/10/2006 ή ο γάμος μου το 2005. Οπως κ η γέννηση των αδερφιών μου την 22/01/1986. Δεν έχει υπάρξει κάτι άλλο πιο σημαντικό....Αυτά πώς μπορώ να τα "δω" σαν γεγονότα ώστε να βρω την ακριβή ώρα γεννησής μου???
Είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα εργασία η διόρθωση ώρας και απαιτεί πολύ καλή γνώση των προγνωστικών συστημάτων. Οπότε άστο για αργότερα, όταν θα έχεις προχωρήσει στην αστρολογία. Κράτησε πάντως ως ενδεχόμενο να έχεις γεννηθεί λίγο πιο νωρίς και η ακμή του 3ου σου να είναι στην Παρθένο. Δες αν αλλάζουν ζώδιο κι άλλες ακμές και δες αν ο χάρτης αυτός σε αντιπροσωπεύει.
Μια μέθοδο μπορείς να διαβάσεις σε αυτό το άρθρο: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E5%E9%E1.html :bigsmile:
Τελικά η ώρα βγαίνει 16:54 ακριβώς......Ναι κι εγω καταλαβαίνω οτι είναι πολύ χρονοβόρο αυτό με την ακριβή ώρα γέννησης.......Πάντως δεν βλέπω κ τρομερές αλλαγές στους πλανήτες ούτε στις ακμές....Οπότε ίσως είμαι όντως γεννημένη λίγο νωρίτερα κ η ακμή του 3ου να είναι στην Παρθένο......Να ρωτήσω κ κάτι άλλο??? Πάντα "φαίνονται" με αυτό τον τρόπο τα δίδυμα αδέρφια???? Δηλ. η ακμή του 3ου να είναι σε διπλό ζώδιο???
Αν η ακμή του 3ου παίζεται ανάμεσα σε Παρθένο και Ζυγό και το άτομο έχει δίδυμα αδέρφια θα θεωρούσα πιο πιθανό η ακμή να είναι στην Παρθένο. Κράτησε το ως ένα ενδεχόμενο και να παρακολουθείς και τους δυο χάρτες. Κάποια στιγμή θα φανεί ποιος είναι πιο σωστός. Να παρακολουθείς περισσότερο τους τράνζιτς στον ωροσκόπο.
κ Κοραλλια ή οποιοσδήποτε αλλος γνωριζει ...
Εχουμε το σύνθετο χάρτη ενός ζευγαριού και ο ωροσκόπος του σύνθετου κάνει πολύ στενή συνοδο με τον ωροσκόπο (γενεθλιου χαρτη) του αδερφού του συζύγου- και κατά συνέπεια όλες οι ακμές οίκων είναι σε σύνοδο.
Επηρεάζει τις σχεσεις του ζευγαριού με τον αδερφό αυτο??? Και μάλλον θετικά??
Ευχαριστώ
κ Κοραλλια ή οποιοσδήποτε αλλος γνωριζει ...
Εχουμε το σύνθετο χάρτη ενός ζευγαριού και ο ωροσκόπος του σύνθετου κάνει πολύ στενή συνοδο με τον ωροσκόπο (γενεθλιου χαρτη) του αδερφού του συζύγου- και κατά συνέπεια όλες οι ακμές οίκων είναι σε σύνοδο.
Επηρεάζει τις σχεσεις του ζευγαριού με τον αδερφό αυτο??? Και μάλλον θετικά??
Ευχαριστώ
Αγαπητή κα Μόζορα,
Είστε σίγουρη για τη σχέση ακμής 3ου οίκου σε διπλό ζώδιο και δίδυμων αδερφών; Στη δική μου περίπτωση, πάντως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχω δίδυμα αδέρφια με ακμή 3ου στον Ταύρο.
Να ρωτήσω και κάτι: πώς μπορούμε να δούμε, κάνοντας το θέμα ενός νεογέννητου, αν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έχει αδέρφια ή όχι; Ευχαριστώ!
Δεν είναι απαράβατος κανόνας αλλά είναι το πιο συχνό να βρίσκεται η ακμή του 3ου ή ο κυβερνήτης του 3ου σε διπλό ζώδιο. Και από την στιγμή που η ακμή του 3ου της φίλης μας είναι στις αρχές του Ζυγού υπάρχει ενδεχόμενο να είναι γεννημένη λίγο πιο νωρίς και η ακμή του 3ου της να είναι στην πραγματικότητα στην Παρθένο. Ως ενδεχόμενο της το είπα για να το ψάξει.
Τα αδέρφια τα βλέπουμε στον 3ο οίκο και από εκεί θα φανεί αν θα αποκτήσει αδέρφια και αν ναι ποια θα είναι η σχέση του μαζί τους.
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Αν λαμβάνουμε υπόψη και τον κυβερνήτη του 3ου, τότε ίσως εκεί φαίνεται η ύπαρξη δίδυμων αδερφών στο δικό μου θέμα - κυβερνήτης του 3ου είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη (διπλό;) στον 9ο.
Στην περίπτωση του ωροσκοπίου που εξετάζω για το αν θα υπάρξουν αδέρφια: έχουμε ακμή 3ου στην Παρθένο, με Σελήνη στον οίκο και το ζώδιο αυτό. Η Σελήνη κάνει τρίγωνο με Ερμή στο 10ο, αντίθεση με Ουρανό στον 9ο και τετράγωνο με Πλούτωνα στον 5ο. Εμένα μάλλον στέρηση αδερφών μου δείχνουν τα στοιχεία αυτά, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Αν θέλετε, πείτε μου τη γνώμη σας.
Καλή Κυριακή!
Συνήθως η Σελήνη στο 3ο δίνει αδέρφια επειδή είναι γόνιμο σώμα και δείκτης της οικογένειας. Το τρίγωνο της με τον κυβερνήτη του 3ου, τον Ερμή, βοηθά επίσης πολύ, ειδικά αν ο Ερμής βρίσκεται και σε γόνιμο ζώδιο
Καλημέρα!
Παρακολολουθω με ενδιαφέρον το θέμα ακμή τρίτου σε διπλό ζώδιο και δύδιμα αδέλφια.
Σήμερα που βρίθουν οι βιομηχανοποιημένες εξωσωματικές με επιλογή δυδίμων παιδιών, υπάρχουν στοιχεία αν ισχύει αυτή παρατήρηση;
Ευχαριστώ
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι κι εγώ?
Ακμή 3ου στον Κριό (άδειος οίκος). Ο Αρης του ατόμου στον 9ο οίκο στον Ζυγό με όψεις καλές με Σελήνη, Κρόνο, Ήλιο και Ποσειδώνα (σύνοδο με Ήλιο, τρίγωνα με Σελήνη και Ποσειδώνα, εξάγωνο με Κρόνο). Τετράγωνο Αρη-Ωροσκόπου κ Χιαστί Αρη-Ουρανού.
Πώς μπορώ να καταλάβω απο αυτόν το 3ο οίκο αν θα υπάρξουν αδέρφια?
Πολύ καλή η ερώτησή σου Κατερίνα!!! Νομίζω πως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση και ειδικά για άρθρο... οι έμπειροι μελετητές της αστρολογίας μπορούν να μας δώσουν την γνώμη τους...
Και επίσης όσες φίλες από το σάιτ μπορεί να έχουν υποβληθεί σε αυτήν την μέθοδο και το αποτέλεσμα ήταν η κυοφορία ή η γέννηση διδύμων η ακόμη ακόμη και αποτυχημένες εξωσωματικές ας μας δώσουν στοιχεία προς διερεύνηση
Ναι, μόνο που θα ήθελα να επισημάνω κάτι....προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
με την εξωσωματική γονιμοποίηση δεν γίνεται καμία επιλογή δίδυμων.... Η νομοθεσία επιτρέπει την εμβρυομεταφορά έως τριών εμβρύων (σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερων...) και ως εκ τούτου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα πολύδυμης (δίδυμης πιο συχνά) κύησης,....σε σχέση με τον φυσιολογικό τρόπο γονιμοποίησης, γύρω στο 20%. αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι γίνεται επιλογή δίδυμων...
η ακμη του 3ου οικου μου ειναι στους διδυμους (αδειος), ο ερμης ειναι στον λεοντα (5ος οικος) ο οποιος κανει καλες οψεις με σεληνη,αφροδιτη, ο ηλιος στην παρθενο (5ος οικος) και σε συνοδο με τον κρονο ο οποιος κρονος βρισκεται στον 6ο οικο. Αφροδιτη και ουρανο στον 7ο με καλες οψεις.
πειτε μου ποσα αδερφια εχω.....