Αν πράγματι ισχύει αυτό τότε θα χαιρόμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να είχα ένα αιγοκερίσιο κάτι στον χάρτη μου!:nuts:
Όσο για την ευαισθησία που κρύβουν μέσα τους μάλλον την κρατάνε κρυμμένη χάριν ελεγχου!:cheesy:
Printable View
Ώραια όλα αυτά...και τα έχουμε καταλάβει ως ένα βαθμό...αλλά...γιατί είναι τόσο άκαμπτοι και αυστηροί στις προσωπικές τους σχέσεις ενώ τις επιζητούν οι ίδιοι...
εν μέρει το γεγονός οτι θέλουν να έχουν τον έλεγχο δικαολογεί το παραπάνω αλλά...αν έχουν και τον έλεγχο πάνω στους άλλους τότε δεν τους αφήνουν να εκφραστουν ελεύθερα...είναι σαν να θέλουν οι άλλοι να είναι ακριβώς όπως ορίσουν εκείνοι...και εκτός απο την καταπίεση στην οποία υποβάλλουν τους εαυτούς τους...καταπιέζουν και τους άλλους...
Ισχύει. Θα έλεγα μάλιστα πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό συναντάται στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου, μόνο που εκδηλώνεται διαφορετικά, ίσως γιατί ο Αιγόκερως προσπαθεί να εξοστρακίσει τις ανασφάλειές του, ενώ ο Καρκίνος τις επαναφέρει στο προσκήνιο. Ο ένας δηλαδή προσπαθεί να τις νικήσει με το να τις διώξει μακριά, ενώ ο άλλος παλεύοντας μαζί τους κι αναμοχλεύοντας υπέρ του δέοντος.
Και οι δύο πάντως ενοχλούνται υπερβολικά στην ιδέα και μόνο του συμβιβασμού.
τι λες; ;)
Πως ακριβώς σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι το ζώδιο του Αιγόκαιρω πρέπει να είναι υπεύθυνο οχι μόνο για τις πράξεις του...αλλά και για τις πράξεις των άλλων...
Επίσης αυτο δεν δικαιολογεί το αυταρχισμό με τον οποίο επιμένετε να περιχαρακώσετε τους άλλους μέσα σε δικά σας πλαίσια...και επομένως να τους αλλάξετε χαρακτήρα...
Και στο κάτω κάτω γιατί κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τόσο βαρύ το αίσθημα της ευθύνης...και πέφτει μόνο στο δικό σας κεφάλι???
Πάντως για την επιβολή οικονομικής λιτότητας τις κατάλληλες περιόδους είστε ξεφτέρια...;)
Συμφωνώ πάνω κάτω με την άποψή σου, αλλά σε "συμβουλεύω" μην τα βάζεις με τους Αιγόκερους, είναι σαν να χτυπάς σε σίδερο:toung: :toung: :toung:¶μα επιμείνεις μπορεί να σου αλλάξουν τελικά τον χαρακτήρα:cheesy:
Σοβαρά τώρα, οι Αιγόκεροι νοιώθουν υπεύθυνοι γενικά για πολλά....Το αν είναι όντως υπεύθυνοι, είναι άλλο θέμα. Την πίεση της υπευθυνότητας αυτής πάντως την βιώνουν, καλώς ή κακώς.
Σαφώς συμφωνώ αγαπητό δίπολο!:love: ( Προτιμώ τον αιγοκερίσιο τρόπο εδώ που τα λέμε:bigsmile::cry: )
Σχετικά με το θέμα των σχέσεων ίσως βαζουν τρικλοποδιά στον εαυτό τους.
Θελω να πώ δηλαδή,πως ίσως προσπαθώντας από την μία να έχουν τον ελεγχο του εαυτού τους (ισως γιατί θεωρούν το συναίσθημα αδυναμία),σε συνδυασμό με αυτό που θεωρούν ποιοτικό και τα υψηλά στάνταρντς που θέτουν,κάνει σχεδόν αδύνατο από την μία οι άλλοι να αντιληφθούν τα συναισθήματά τους και από την άλλη για τους ίδιους αδύνατο να βρούν καποιον που να ανταποκρίνεται σε αυτά!
Και μόλις μου έδωσες μια απάντηση που μπορώ να καταλάβω...:nuts:
Απλά έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ είναι κάτι που τους βασανίζει και τους περιορίζει...αλλά όπως εγω προσπαθώ να βρώ λιγο γή μέσα μου καθότι είμαι τρείς λαλούν...ίσως θα επρεπε κι εκείνοι να χαλαρώσουν λιγο...