s
Aιγοκεροι γενικα - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 71 to 80 of 119

Re: Aιγοκεροι γενικα

τώρα που το λές έχω τους πλανήτες μαζεμένους σε σκορπιο-τοξότη και αιγόκερω. Δράμα:embarrest

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    τώρα που το λές έχω τους πλανήτες μαζεμένους σε σκορπιο-τοξότη και αιγόκερω. Δράμα:embarrest
    Μια χαρά είσαι. Ευτυχώς που τους έχεις για να υπάρχει ισορροπία. Καθόλου δράμα.:bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Κοινώς, κάνει κουμάντο και το ξέρει. Αλλά, αυτό είναι διαφορετικό από τις κοινώς εννοούμενες θέσεις περί κορυφής.
    Γενικώς συμφωνώ απόλυτα!

Να προσθέσω όμως οτι κατα την γνώμη μου γενικά επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο των πάντων:του εαυτού τους,των γύρω τους ,των καταστάσεων ,των συναισθημάτων τους κτλ κατι που μπορεί τελικά να τους οδηγήσει στο άκρο,με δυσάρεστες συνέπειες κάποιες φορές.
    Ως γνωστόν ...δεν μπορούμε να ελεγχουμε τα πάντα -και ίσως δεν πρέπει και να ελέγχουμε τα πάντα.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Γενικώς συμφωνώ απόλυτα!

Να προσθέσω όμως οτι κατα την γνώμη μου γενικά επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο των πάντων:του εαυτού τους,των γύρω τους ,των καταστάσεων ,των συναισθημάτων τους κτλ κατι που μπορεί τελικά να τους οδηγήσει στο άκρο,με δυσάρεστες συνέπειες κάποιες φορές.
    Ως γνωστόν ...δεν μπορούμε να ελεγχουμε τα πάντα -και ίσως δεν πρέπει και να ελέγχουμε τα πάντα.
    Ναι, ομολογώ πως έχεις δίκιο σ' αυτό.

Η τάση του ελέγχου τείνει να ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια. Εκεί βρίσκεται και το μέγα παράδοξο που χαρακτηρίζει τους Αιγόκερους: ενώ μπορεί να γκρινιάζουν πως όλοι τους φορτώνουν με πολλές και διαφόρων ειδών ευθύνες, μόλις παρουσιαστεί προοπτική να τους ελαφρώσουν από κάτι, αντιδρούν.

Κάτι σαν υφέρπων μαζοχισμός... με δόσεις ολοκληρωτισμού!

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Γενικώς συμφωνώ απόλυτα!

είναι αλήθεια πως δεν έχουμε τον έλεγχο στο πώς διαχειρίζόμαστε τον έλεγχο. Και προσωπικά, έχω παρατηρήσει πως όσο πιο πολλά μου φορτώνουν τόσο πιο χαρούμενη είμαι. Και αυτό δεν είναι μαζοχισμός αλλά ανωμαλία! Πάντως η τελειομανία ορισμένων εκπροσώπων του ζωδίου πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν με διακατέχει απολύτως, αν και επιζητώ την κορυφαία ποιότητα( γι'αυτό είμαι και εδώ-ευλογούμε τα γένια μας)

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Ναι, ομολογώ πως έχεις δίκιο σ' αυτό.

Η τάση του ελέγχου τείνει να ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια. Εκεί βρίσκεται και το μέγα παράδοξο που χαρακτηρίζει τους Αιγόκερους: ενώ μπορεί να γκρινιάζουν πως όλοι τους φορτώνουν με πολλές και διαφόρων ειδών ευθύνες, μόλις παρουσιαστεί προοπτική να τους ελαφρώσουν από κάτι, αντιδρούν.

Κάτι σαν υφέρπων μαζοχισμός... με δόσεις ολοκληρωτισμού!

Το θέμα είναι απλό. Θέλουν να ελέγχουν τους πάντες και πιο πολύ τους εαυτούς τους, γιατί είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι (στο πολύ βάθος) και δεν θέλουν να πληγωθούν. Ελέγχοντας λοιπόν, τα πάντα νομίζουν ότι έτσι φυλάγονται
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Silia

καλημέρα!!!

θέλω να παραθέσω μια λέξη που πιστεύω ότι χαρακτηρίζει απόλυτα τους εκπροσώπους του ζωδίου αυτού, το έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία. Ο χαρακτηρισμός αυτός ίσως σηκώσει θύελλα αντιδράσεων εκ πρώτης σκέψεως, αλλά με τη δεύτερη κ με την τρίτη φορά, ενδεχομένως να γίνει κατανοητός.

Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα, ότι οι Αιγόκεροι είναι αυτό που λέμε "στερημένα άτομα". Δέχονται κ ζουν στερήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής τους, γι΄'αυτό κ αυστηρότητα κ η ανάγκη για το απόλυτα δίκαιο κ σωστό. Αυτές τις στερήσεις όμως είναι που τις μετουσιώνουν, επειδή θέλουν να τις αποβάλουν, ώστε να μην ζουν πια με αυτές κ τελικά φτάνουν ψηλά με ότι κι αν καταπιαστούν.
    may..

Όχι μόνο δεν θα αντιδράσω αλλά θα συμφωνήσω. Και μάλιστα ορισμένοι αιγόκεροι δεν κρατουν σωστά το " τιμόνι" και αυτές οι στερήσεις τους κάνουν μέχρι και αυτοκαταστροφικούς, αδυνατώντας να κατανοήσουν τί πραγματικά χρειάζονται και τί είναι πολυτέλεια.

Quote Originally Posted by may View Post
    καλημέρα!!!

θέλω να παραθέσω μια λέξη που πιστεύω ότι χαρακτηρίζει απόλυτα τους εκπροσώπους του ζωδίου αυτού, το έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία. Ο χαρακτηρισμός αυτός ίσως σηκώσει θύελλα αντιδράσεων εκ πρώτης σκέψεως, αλλά με τη δεύτερη κ με την τρίτη φορά, ενδεχομένως να γίνει κατανοητός.

Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα, ότι οι Αιγόκεροι είναι αυτό που λέμε "στερημένα άτομα". Δέχονται κ ζουν στερήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής τους, γι΄'αυτό κ αυστηρότητα κ η ανάγκη για το απόλυτα δίκαιο κ σωστό. Αυτές τις στερήσεις όμως είναι που τις μετουσιώνουν, επειδή θέλουν να τις αποβάλουν, ώστε να μην ζουν πια με αυτές κ τελικά φτάνουν ψηλά με ότι κι αν καταπιαστούν.

Δε θα το έθετα έτσι ακριβώς. Απλώς στην αναζήτησή τους για την επίτευξη του καλύτερου, υπό την έννοια της ποιότητας, συνήθως απορρίπτουν ότι δεν τους ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό. ΄
    Κυρίως σιχαίνονται τους συμβιβασμούς και απορρίπτουν οποιαδήποτε κατάσταση προκύπτει ως τέτοια. Μπορούν δηλαδή να προτιμήσουν ολόκληρα χρόνια μοναξιάς και στέρησης καθημερινής ανθρώπινης επαφής, παρά τη σιγουριά μιας συμβίωσης που θα έχει το χαρακτήρα του συμβιβασμού.
    Το ίδιο κάνουν σε όλα τα ζητήματα.

Υπό αυτή την έννοια, πολλές φορές δείχουν πως είναι στερημένοι. Η ένστασή μου δηλαδή έχει να κάνει περισσότερο με το ότι προκαλούν οι ίδιοι προκαλούν τη "στέρηση" και ζουν μ'αυτή ύστερα από επιλογή τους, παρά στο γεγονός πως τους παρουσιάζεται και τη δέχονται.

Quote Originally Posted by panther View Post
    Το θέμα είναι απλό. Θέλουν να ελέγχουν τους πάντες και πιο πολύ τους εαυτούς τους, γιατί είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι (στο πολύ βάθος) και δεν θέλουν να πληγωθούν. Ελέγχοντας λοιπόν, τα πάντα νομίζουν ότι έτσι φυλάγονται
    Πάνε να χαντακώσουν ακόμη βαθύτερα τον Καρκίνο που κρύβουν μέσα τους

Page 8 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)