hello!!!
το όνομά μου είναι Ναdine και είμαι καινούργιο μέλος , δε γνωρίζω πολλά αλλά θέλω να μάθω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι που είμαι μέλος .
Printable View
hello!!!
το όνομά μου είναι Ναdine και είμαι καινούργιο μέλος , δε γνωρίζω πολλά αλλά θέλω να μάθω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι που είμαι μέλος .
Γεια σας.Καλος σας βρηκα!
Να 'μαι και πάλι κοντά σας.... Καλές διακοπές σε όσους ετοιμάζονται να φύγουν και καλή προσαρμογή σε όσους επέστρεψαν :bigsmile:
Γειά σας είμαι καινουργιο μέλος και δεν ξέρω να χειρίζομαι πολυ καλά αυτο το site...Μήπως θα μπορόυσε κάποιος να με βοηθήσει??¶ν ναι ευχαριστώ πολύ..Υ.Γ..Η τράπουλα της ΚΑΤΙΝΑΣ παίζει κανέναν ρόλο εδώ΄???
Καλώς μας ήρθες.
Για οτιδήποτε χρειαστείς να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις άτομα να σε βοηθήσουν.
Σχετικά τώρα με την τράπουλα, όπως θα δεις υπάρχει ένα θέμα σχετικο αν και παλιο. Ωστόσο στο forum αυτό κύριο αντικείμενο είναι η αστρολογία και πώς μπορει να αποτελεσει μέσο αυτογνωσίας και διερεύνησης του κόσμου γύρω μας.:bigsmile:
Καλησπέρα το όνομα μου είναι Μπέτυ!! εχω γραφτεί κανα 2μηνο στο site, αλλά τωρα βρήκα την ευκαιρια να το επεξεργαστω... Φυσικά ειναι τέλειο...:love:
hello...Μαρια εδω...σκορπιος...:)