Kαλά εκανες και ρώτησες! Αλλωστε πώς αλλιως θα μαθουμε αν δεν ρωτάμε.
Λοιπόν, οι συντεταγμένες που βρίσκω για Sacramento CA είναι 38.5825 North / 121.495 West. Οπότε απλά βάλε τες στην αναλογη θέση
Printable View
Σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! :bigsmile:
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread για αυτή την απορία, θα δοκιμάσω όμως. Τι μπορεί να σημαίνει η ύπαρξη του πλανήτη του κυβερνήτη του 5ου οίκου μου (Σελήνη) μέσα στον 7ο οίκο και πώς μπορεί να επηρεάζει γενικά μια Αφροδίτη στον 12ο οίκο στο ζώδιο του Υδροχόου στα θέματα των σχέσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
καλησπερα! θα ηθελα να μαθω τον γενεθλιο χαρτη για 2 ατομα..
το 1ο: 8/3/89 στις 11.45πμ στην αθηνα
και το 2ο: 28/11/87 στις 10πμ στην αθηνα επισης
Μέσω του φορουμ, και με τον αυτοματο υπολογισμο εχω βρει και τους 2 αστρολογικους χαρτες, ομως δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρο τελικα (χωρις να θελω να αμφισβητησω τους δημιουργους) απλα εχω μπερδευτει λιγο γιατι σε ενα ενθετο για ζωδια βρηκα οτι για το 2ο ατομο ο βορειος δεσμος του ειναι στους ιχθυες, ενω εδω στο φορουμ βγαινει οτι ειναι στον κριο. γιατι αυτη η διαφορετικοτητα?? μηπως καποιος αστρολογος μπορει να μου εξηγησει? ευχαριστω :)
Αγαπητό ...Anthoulaki
Ενδεχομένως στο έντυπο, που αναφέρετε, να είχαν τη μέση θέση των δεσμών (mean nodes) και όχι την πραγματική (true nodes). Συνήθως η μέση κίνηση ενός πλανήτη η σημείου-που κανονικά δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα-χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τους υπολογισμούς στο ...πόδι και διαφέρει κατά τι από την πραγματική. Είναι σαν να θεωρείτε ότι ο Ήλιος κινείται μια μοίρα την ημέρα, αφού σε 365 ημέρες καλύπτει 360 μοίρες.
Σε οριακές περιπτώσεις, όταν δηλαδή αλλάζει το ζώδιο, αυτή η μικρή διαφορά μπορεί να δημιουργήσει ένα ...μπέρδεμα σαν και το δικό σας αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να παίρνετε υπόψη σας την πραγματική θέση.
Ευχαριστω πολυ! νομιζα οτι καταλαβα.. δηλαδη εννοειται οτι στο ενθετο οι θεσεις του βορειου δεσμου ειναι κατα προσεγγιση, ενω με τους υπολογισμους απ΄το φορουμ που εκανα, ειναι πιο ακριβης... παντως αν μπορειτε εσεις ή οποιος αλλος μπορει να μου βρει τους αστρολογικους χαρτες γι αυτες τις 2 ημερομηνιες :):) απλως για να ειμαι πιο σιγουρη οτι ο υπολογισμος που εκανα μεσω του φορουμ ειναι σωστος...
ευχαριστω και παλι
Στο myHoroscope οι υπολογιστικές εφαρμογές έχουν απόλυτη ορθότητα.
αα οκ ευχαριστω για τη διευκρυνιση ;) :)
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τις πολλές καλές συμμετοχές στο φόρουμ. Έχω δύο βασικές αστρολογικές απορίες: 1) Δεν είμαι σίγουρη για τον ωροσκόπο μου,καθώς άλλοι μου λένε Ταύρος και άλλοι Δίδυμος, και 2) θα ήθελα να μάθω τους Δεσμούς της Σελήνης μου. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, 24/08/1975, 00:30.
Ευχαριστώ!
Γειά σου Fryni :bigsmile:
Μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου εδώ και να μάθεις το προσωπικό σου ωροσκόπιο! Απ' ότι βλέπω για τα στοιχεία που δίνεις, ο Ωροσκόπος σου βρίσκεται στους Διδύμους (7η μοίρα 31'45'') και ο ΒΔ στο Σκορπιό (25η μοίρα 44'19'' ανάδρομος). Όσο για το ΝΔ προφανώς θα βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το ΒΔ, δηλαδή στον Ταύρο.:love:
Εδώ θα βρεις τα βασικά στοιχεία http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php, μεταξύ των οποίων και τον ωροσκόπο σου και τη θέση του Β. Δ. (ακριβώς απέναντι από αυτόν είναι ο Ν. Δ. ).
Αν θες, ρίξε και μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
αλλά και σε αυτό, μια και σε ενδιαφέρουν οι Δεσμοί http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html :bigsmile:
:bigsmile: Ευχαριστώ πολύ όλους για τις -αμεσότατες!- απαντήσεις σας. Επανέρχομαι όμως γιατί εντόπισα την πηγή της σύγχύσής μου ως προς το αν ο ωροσκόπος μου είναι Δίδυμος η Ταύρος: στο πρόγραμμα με το γενέθλιο χάρτη που μου προτείνετε, διαφορετικό "σύστημα οικοθεσίας" μου δίνει διαφορετικό ωροσκόπο (ενδεικτικά: το vehlow δίνει Ταύρο, αλλά το Placidus Δίδυμο) :wacko:
Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει ή να με παραπέμψει σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μη σας κούρασα... :unsure:
γεια σας θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι το βερτεξ και τι σημαινει οταν αυτο ειναι στη παρθενο?
ευχαριστω πολυ
Μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία υπολογισμού της θερινής ωρας για άλλη ήπειρο?
Γεννήθηκα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Μελβουρνη στις 26/9/80.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως μπορώ να δω αν ίσχυε ή οχι η θερινή ώρα τότε.
Υπάρχει κάποιο "ευανάγνωστo" και περιεκτικό site?
Αν πατήσεις σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php και βάλεις τα στοιχεία σου, θα διαπιστώσεις ότι και το site που ζητάς υπήρχε και ότι η ώρα ήταν θερινή :bigsmile:
(απλώς στην επιλογή πόλης χρησιμοποίησε λατινικούς χαρακτήρες)
Καλησπέρα μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που εχώ equal ascendant?Είμαι γεννημένη 8-02-1982,θεσσαλονικη.
Σωστά! Οκτώμησι το βραδυ
ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ 05/05/1979 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΙΛΕΓΜΕΝΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ο καλός μου έχει γεννηθεί στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΑΜΕΡΙΚΗ στις 05/05/1979. ΠΩΣ επιλέγω την ώρα ζώνης εάν η πόλη δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων? (επίσης δεν γνωρίζω την ακριβή ώρα γέννησης του να βάλω 12:00?) ευχαριστω
καλησπέρα, ήθελα να βγάλω το γενέθλιο χάρτη του καλού μου αλλά έχω πρόβλημα .έχει γεννηθεί στις 05/05/1979 (την ώρα δεν την γνωρίζω) στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.επειδή είναι άλλη ήπειρος δεν ξέρω τι να κάνω.θα ήθελα φυσικά να βρω και την συναστρία.αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα σε όλους,
θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να εφαρμοστεί θερινή ώρα σε ημερομηνία γέννησης, 14/09/'68 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.
Ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:
28/09/1970 09:00 κιατο κορινθιας
Από ό,τι ξέρω, οι χώρες που βρίσκονται κοντά στον Ισημερινό δεν αλλάζουν την ώρα :bigsmile:
Δες σε αυτό: http://myhoroscope.gr/natalchart.php
καλησπερα σ όλους. θα ήθελα ναρωτήσω αν έχω yodστο χάρτη μου. σήμερα διάβασα το σχετικό άρθρο και δεν κατάλαβα πως μπορώ να το βρω. αν μπορει καποιος ας ριξει μια ματιά.
24/4/1968 ώρα 21,23 ή 21,25 μμ
ευχαριστω
Εννοώ ότι αφού η Αυστραλία απέχει γεωγραφικά από τον ισημερινό, αλλάζει και αυτή την ώρα. Η αλλαγή της ώρας γίνεται από τις χώρες που με την αλλαγή των εποχών μεγαλώνει ή μικραίνει η διάρκεια της ημέρας. Έτσι, για εξοικονόμηση ενέργειας (και ...παραγωγικότητας) αλλάζει και η ώρα. Οι χώρες που είναι κοντά στον ισημερινό ή εφάπτονται με αυτόν, έχουν 12 ώρες μέρα και 12 ώρες νύχτα, οπότε δεν τίθεται θέμα, καθώς υπάρχει ισορροπία.
(Γίνομαι αναλυτικότερος γιατί κάποιο πουλάκι με ρώτησε ...αν η Αυστραλία είναι κοντά στον ισημερινό :toung: )
Όχι, δεν έχεις :bigsmile:
Καλησπέρα :)
Έχω βγάλει τον γεννέθλιο χάρτη μου αλλά θα ήθελα να μάθω άν είχα κάποιον πλανήτη ανάδρομο(δεν ξέρω να τον διαβάζω) και δεν ξέρω αν μπορείτε να μου πείτε οτιδήποτε σχετικά με αυτό που θα δείτε.
Γενννήθηκα 29/07/1982 07:30 πμ στη Πτολεμαίδα(Κοζάνης).
Ευχαριστώ πολύ :)
Διάφανος
Ναι ναι την είδα την ανάλυση!
Απλά εννούσα αν έχει κανείς την καλοσύνη να μου πει πέντε πράγματα κοιτώντας τον χάρτη μου.πράγματα που δεν υπάρχουν στις αναλύσεις και απευθύνονται προσωπικά.
Αυτό μάλλον θα γίνεται με πληρωμή μόνο.
Θενκς πάντως,τους ειδα και τους ανάδρομους
Καλοσύνη υπάρχει και μπόλικη μάλιστα!:bigsmile:
Το θέμα είναι όμως ότι όλοι εδώ μελετάμε και ψάχνουμε μόνοι μας και μόνο όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι ρωτάμε γενικά κι όχι τόσο προσωπικά!
Είναι η χαρά της μάθησης και της περιπέτειας καθώς εξερευνάς κι ανακαλύπτεις λίγο-λίγο τον εαυτό σου!:bigsmile:
Έτσι είναι ακριβώς,αναγνωρίζω πως εδώ μπορώ να βρω όσα θέλω να μάθω,θα μπορούσα να θεωρηθώ τεμπέλης,η εύκολη λύση του να το πάρω έτοιμο,δεν θα πω όχι,η αρχή είναι πάντα δύσκολη,απο που να ξεκινήσω πως να συνεχίσω κλπ κλπ.ΚΙ εδώ θα μου πεις "γιατί λοιπόν δεν ρώτησες πως να ξεκινήσεις;;"
Θα μ'ενδιέφερε πάντως, όπως και τον καθένα πιστεύω, να μου πει πεντε πράγματα κάποιος ο οποίος ασχολείται χρόνια.Ο καιρός που αχολούμαι είναι ελάχιστος και μπορώ να πω πως μου αρέσει και η κινέζικη αστρολογία.
σ ευχαριστώ ανάσανα. Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλά το έχω συνδυάσει με τα δύσκολα!
το post 276 αφορά τον Μητσάκο
επίσης κάτι που μ απασχολεί: ο τόπος γέννησης που συμληρώνουμε στον γενέθλιο είναι ο τόπος κατοικίας την ώρα της γέννησης ή της κλινικής? για παράδειγμα ο ανεψιός μου κατοικεί στην Καλαμπάκα αλλά η κλινική στην οποία γεννήθηκε είναι στα τρίκαλα! ποια από τις δύο πόλεις συμπληρώνουμε?
1ον Όταν συμπληρώσεις ένα ποστ και έχεις πατήσει το πεδίο που λέει "υποβολή απάντησης", για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και εφόσον δεν έχει γράψει κάποιος μετά από εσένα, μπορείς να κάνεις διορθώσεις σε αυτό επιλέγοντας το "διόρθωση" που βρίσκεται κάτω δεξιά από το ποστ σου :cheesy:
2ον Στην ίδια σειρά που υπάρχει η "διόρθωση" υπάρχουν και τα
Παράθεση που το επιλέγουμε όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποιο συγκεκριμένο ποστ, Multiquote όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα από ένα ποστ σε μια δική μας απάντηση, Γρήγορη απάντηση για ...γρήγορη απάντηση, και Thanks, αν κάτι που έγραψε κάποιος σου αρέσει και είτε ...βαριέσαι να γράψεις ότι συμφωνείς, είτε απλώς συμφωνείς, είτε σου άρεσε αυτό που διάβασες :bigsmile:
3ον Εγώ θα σε συμβούλευα να επιλέγεις με όσο το δυνατόν πιο αυστηρά κριτήρια, ιδίως στις περιπτώσεις που οι αποστάσεις είναι μεγαλούτσικες (στην περίπτωσή σου γύρω στα 25 χιλιόμετρα, έτσι δεν είναι; ). Πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά :bigsmile:
Όταν ο Χειρων ο Β.Δεσμός είναι ανάδρομοι τί γίνεται;;;;απ'ότι είδα δεν υπάρχει στο άρθρο με τους ανάδρομους πλανήτες.
ευχαριστώ :)