εχω μπερδευτη με τον 7 οίκο! δεν εχω εκει πλανητη,ειναι στον κριο και ο αρης μου ειναι στο 2 οίκο στο σκορπιο μαζι με το δια! ειναι καλο αυτό η να πάρω θέση στο ράφι?!!!!!!
Printable View
εχω μπερδευτη με τον 7 οίκο! δεν εχω εκει πλανητη,ειναι στον κριο και ο αρης μου ειναι στο 2 οίκο στο σκορπιο μαζι με το δια! ειναι καλο αυτό η να πάρω θέση στο ράφι?!!!!!!
Γιατι ειναι κακο?Απλα θα ειναι ενας φασαριοζος (λιγη φωνη ,λιγος καυγας ,λιγη κτητικοτητα)γαμος με αρκετη οικονομικη επιφανεια αν δεν κανει ο αρης ή ο διας δυσκολες οψεις να δειχνει απωλιες και λιγη συναισθηματικη ανασφαλεια.Και προσοχη τα βαζα ,ο αρης στον 2 ξεσπαει σε αντικειμενα!!!!!:bigsmile:
Πάρε θέση στο ράφι, ολοταχώς και μην κουνηθείς από εκεί :bigsmile:
(Ορίστε cancerian, το είπα. Για να δούμε τι θα πει τώρα)
Πάντως MARIA1982, αν ο Δίας και ο ¶ρης σου δεν κάνουν άσχημες όψεις και προσέχεις λίγο, σίγουρα δεν πρόκειται κανένας υποψήφιος γαμπρός να σου φάει την ...προίκα –απεναντίας :nuts:
καλησπέρα !
διάβαζα το θέμα και ήθελα να ρωτήσω για να δω αν κατάλαβα καλά:unsure:
όταν ο 7 είναι άδειος κοιτάμε τον κυβερνήτη του οικου που έχει ακμή ο 7?παράδειγμα εμένα είναι άδειος ο 7 και η ακμή είναι στους ιχθείς κοιτάζω που είναι ο ποσειδώνας και ο δίας? ο ποσειδώνας είναι στον τοξότη στον 4 και ο δίας στον τοξότη στον 3οικο. πως θα τα εμηνεύσω αυτά?
και επισης κοίταζω και τον ήλιο ? (καρκίνος στον 11) και συνδυαστικά αυτά θα μου δώσουν πληροφορίες ?
χίλια συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και τις πολλές ερωτησεις:embarrest
ευχαριστώ για την όποια βοήθεια
φιλιά
Γεια σας και απο εμένα. Και εγω είμαι καινουργια και θα ηθελα τη βοηθεια σας, γιατι φυσικά και εγω μπερδεύτηκα. ¶δειος 7ος οίκος στον Τοξότη, Δίας στον Καρκίνο στον 1ο οίκο ανάδρομος αφροδίτη στο ζυγό (5ος οίκος), Σελήνη στον Ταύρο (11 οίκος) και ζώδιο στον Σκορπιό (5ος οίκος). Όψεις Δία τρίγωνο με Ουρανό, Ηλιο, εξάγωνο με σελήνη και τετράγωνο με αφροδίτη. Τι γίνεται?
Αυτό που εγω δεν μπορω να καταλάβω ειναι γιατί όλους τους μπερδεύει ο 7ος οίκος, την στιγμή που ειναι ο μόνος πανω στον οποίο εχουν συζητηθεί 25 σελίδες, για να μην αναφέρουμε και τα υπόλοιπα παρεμφερή θέματα που εχουν συζητηθεί στους εραστες της αστρολογίας. http://www.clicksmilies.com/s1106/fr...smiley-001.gif Προσπαθήσατε να ξεμπερδευτείτε διαβάζοντας και τις 25 σελίδες αυτης τις συζήτησης, ή σας φανήκαν πολλές εν τέλει? Τα θέματα περι γάμου, 7ου οικου και Αφροδίτης που κυκλοφορούν στο :horoscope: τα εξαντλήσατε ? Τέλος, οι οίκοι ειναι συνέχεια ο ενας του άλλου....δείχνουν ας πουμε απο που έρχεσαι και που πάς, ειναι μια αλυσίδα. Πέφτοντας κατευθείαν πανω στον 7ο, δεν νομιζω να βγάλει κανεις κάποιο αξιόπιστο συμπέρασμα. Κι αυτο το λεω γιατι συχνά παρατηρώ μια κίνηση απο το "ώρα να συστηθούμε" στο "Γάμος και άδειος 7ος οίκος" και μου έρχεται στο μυαλό η φράση "χαίρω πολύ, θες να παντρευτούμε?" :nuts: :embarrest
Καλό ειναι να τα πάρουμε με την σειρά. Και ο 2ος και ο4ος πχ παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο στα θέματα του 7ου. Γιατι να μας απασχολεί μόνο αυτός τοσο λοιπόν ?
Καλημέρα "Ράνια από τα ουράνια" !
.. είναι λογικό κάποιος νέος στο φόρουμ να ασχολείτε με αύτο το θέμα γιατί έιναι πρώτο πρώτο στην αρχική σελίδα .. και φαντάζομαι όλους μας οι προσωπικές μας ανισυχίες είναι αυτές που μας οδηγούν εδώ σε αυτή την παρέα .. από την άλλη και σεις κουράζεστε να απάντάτε στα ίδια και στα ίδια ..
Εγώ όμως μια και μου δίνει την αφορμή το μηνυμά σου και από ότι καταλαβαίνω έχεις την δυνατότητα και την γνώση .. θα ήθελα ειλικρινά την βοηθειά σου σε κάτι απλό (αν και δεν είναι για το συγκεκρίμένο ποστ η ερώτηση)
το φόρουμ είναι τεράστιο πραγματικά και μέχρι να το εξαντλήσω θα έχουν γραφεί άλλα τόσα .. θέλω να μου προτείνεις κάποιες βασικές ενότητες για έναν αρχάριο .. έχω μπεί σε διάφορες ενότητες .. έχω εκτυπώσει πολλές πληροφορίες .. αλλά μου μοιάζουν λίγο ξεκομένη γνώση το ένα με το άλλο και φαντάζομαι μου λείπουν οι συνδετικοί κρίκοι .. άρα μάλλον κάτι δεν ξεκίνησα σωστά δεν έκανα τα βήματα ένα ένα άλλα μπερδεμένα ..
με δυο λόγια πες μου τι πρεπει να μελετήσω βασικό για αρχή ..
αυτά να μην σας κουράζω ..
εγώ πάλι δεν καταταλαβαίνω ποιά απορία πρέπει να έχουμε και πάνω σε ποιό θέμα για να αξίζουμε μια απάντηση και να μην εισπράξουμε ειρωνία????ξέρω :offtopic:
:bigsmile:
Όλοι αξίζουν μία απάντηση - και πέντε, και δέκα. Μερικές φορές από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα, οι μεν (λιγότεροι ενεργοί) γνώστες μπορεί να έχουν κουραστεί να απαντούν στο ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια, οι δε (περισσότεροι) απορούντες να κατακλύζουν με εύλογες αλλά πολλές απορίες τις συζητήσεις. Προσπάθησε να το δεις κι από τις δύο πλευρές...
Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει να ειρωνευτεί τον άλλον. :love: Και το πιο αθώο αστείο όμως δυστυχώς στην Ιντερνετική επικοινωνία που δεν υπάρχει η αμεσότητα του ήχου και της εικόνας μπορεί να παρεξηγηθεί. Σκέψου τώρα μόνη σου, υπάρχει λόγος να (σε) ειρωνευτεί κάποιος? :) Απεναντίας, ένα καλοπροαίρετο αστείο συνήθως μας φέρνει πιο κοντά.
το καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνώ μαζί σου οτι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για δηκτικές απαντήσεις. καταλαβαίνω επίσης οτι μπορεί κάποιος να κουράζεται να απαντά. μήπως όμως θα ήταν καλύτερα σε μια τέτοια περίπτωση να μην απαντήσει καθόλου? εκφράζονται απορίες και εναπόκειται στην καλή (ή μη )διάθεση των μελών να απαντήσουν. όποιος μπορεί και θέλει λοιπόν απαντά. όποιος για τον οποιόνδηποτε λόγο δεν το επιθυμεί γιατί να μπει στην διαδικασία να απαντήσει "επιτιθέμενος"? έτσι το σκέφτομαι εγώ και μπορεί να κάνω λάθος. ζητώ συγγνώμη αν έχω παρερμηνεύσει κάτι ή αντέδρασε υπερβολικά.
συγγνώμη που μέσω αυτού του θέματος εξέφρασα αυτή μου την απορία
φιλικά
:love::love:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α ! ! !
Στο σύνδεσμο που επισυνάπτω παρακάτω υπάρχει μια σειρά άρθρων σαν εισαγωγή στην αστρολογία. Πιστεύω ότι διαβάζοντάς τα ένα ένα από την αρχή, θα βοηθηθείς πολύ :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
Καλησπέρα σας ...έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο και τον κυβερνήτη του στην περίπτωση που δεν υπάρχουν πλανήτες.
Όντως σε μένα δεν υπάρχουν πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο μου, αλλά η ακμή του βρίσκεται στους ιχθύες. ¶ρα ο κυβερνήτης τους είναι ο ποσειδώνας και βρίσκεται στις 0 52 του αιγώκερου....σαυτή την περίπτωση αυτό θα σημαίνει κάτι για τον γάμο ή για τον συζυγο...?
Επίσης ακόμη ήθελα να ρωτήσω σχτικά με αυτό που αναφέρθηκε για τα εμπεριεχόμενα ζώδια, δηλαδή, ας πούμε ότι η ακμή του 7ου είναι στους ιχθείς ενώ η ακμή του 8ου είναι στον Κριό....δηλαδή το εμπεριεχόμενο είναι ο Κριός ή όχι?
Τέλος, υπάρχουν ποτέ κάποιες όψεις που να υποδεικνύουν δυνατότητα για επανασύνδεση στο ζευγάρι?
:)
Καλησπερα xrin2309 . Θα σου προτινα να διαβασεις απο την αρχη αυτη την συζητηση και όοολα τα ποστ περι αδειου 7ου οικου . Εχουν δωθει πολλες απαντησεις σε ερωτηματα μελων , ειτε απο αλλα μελη πιο εμπειρα , ειτε απο την κ. Σιμου η οποια συμμετεχει στις συζητησεις μας οικειοθελως .
Οσο για τον γαμο τωρα , μπορεις να διαβασεις το ακολουθο αρθρο : http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F1%F4%E7.html
Μπορεις να ριξεις μια ματια και σε αυτο : http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E5%EE.html
Επισης σε εναν γυναικειο γενεθλιο χαρτη ο Αρης δηλωνει τον αντρα που μας ελκει και η σημασια του για ερωτικα ζητηματα ειναι σημαντικη . Μπορεις να διαβασεις αυτο :
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%EA%E1.html
Αν και η αναλυση του γενεθλιου Αρη σου υπαρχει και στην ολοκληρωτικη αναλυση του χαρτη σου που μπορεις να την βρεις στη αρχικη σελιδα του site μας !
Εκτος αυτου , να εξετασεις και την Αφροδιτη μιας και ειναι φυσικος κυβερνητης του 7ου οικου ( σε ποιο οικο,ζωδιο βρισκεται και οψεις που κανει ) . Και φυσικα τον κυβερνητη του 7ου οικου σου , που ειναι ? σε ποιον οικο ? σε ποιο ζωδιο ? τι οψεις κανει με αλλους πλανητες κτλ ..
Γενικοτερα ομως μπορεις να διαβασεις πολλα που θα σε βοηθησουν εδω :
Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις - Αστρολογία για όλους
Και τελος , μπορεις να διαβασεις το link που παραθετει ο Μητσάκος , ενα ποστ πιο πανω απο το δικο σου :bigsmile:
ΥΓ: Οσο για τα εμπεριεχομενα ζωδια που ρωτας , στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Κριος δεν ειναι εμπεριεχομενο ζωδιο .
Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ μια βοήθεια στην ερμηνεία. Η ακμή του 7ου είναι στον Υδροχόο και οι κυβερνήτες του- Ουρανός και Κρόνος- είναι ό μεν πρώτος στον 4ο και ο δεύτερος στον 12ο. Δηλαδή εγώ θα κάνω σοβαρή σχέση από προξενιό (4ος) και με άτομο που θα έχει σχέση με κάποιο ίδρυμα πχ. νοσηλευτής ή θα έχει ψυχολογικά προβλήματα (12ος); Αν είναι να πάω από τώρα στο μοναστήρι.
Προς Athinoula85: Σευχαριστώ για τα links...και για την απάντηση!!!Είναι πολύ κατατοπιστικά!....Παρόλαυτά θα ήθελα και εγώ μια διευκρίνηση για τους οίκους.....
Ενώ η Αφροδίτη μου είναι στον 11ο και ο ¶ρης στον 12.....(Να υποθέσω ότι σχέση σημαίνει μέσω φίλων, γνωστών κλπ..?..και ο 12ος ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς?) Ενώ από όψεις: Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνο(??), Σύνοδο ¶ρη(?????), Εξάγωνο Πλούτωνα, τρίγωνο Ποσειδώνα, Εξάγωνο Μεσουράνημα, και ¶ρης ημιεξάγωνο Δία(??), εξάγωνο Πλούτωνα, τρίγωνο Ποσεδώνα και τετράγωνο Ουρανό.
Πάντως θα ήθελα μια γνώμη για το τι σημαίνει ο Ποσειδώνας (κυβερνήτη του 7ου μου) στον Αιγόκερο! και στον 4ο!Αν μπορείτε!
Runaway για τον 4ο....ας ελπίσουμε ό,τι θα είναι από σπίτι!:toung:
Τα περισσότερα ερωτήματά σου έχουν την απάντησή τους σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
Απλώς θα χρειαστεί να ακονίσεις και λίγο το μυαλό σου προκειμένου να συνδυάσεις κάποια στοιχεία. Θα σε βοηθούσε αν ήξερες ότι οι οίκοι αντιστοιχούν στα ζώδια αναλόγως με τη σειρά τους: 1ος/Κριός, 2ος/Ταύρος κοκ.
αν υποθεσουμε οτι 7ος στον υδροχοο ειναι κενος.κυβερνητης του υδροχοου ουρανος εγω εχω ουρανο στον σκορπιο στον 4ο οικο.ειμαι γεννημενη 13-4-78.ωρα 14.15 το μεσημερι.αν θελει ας μου απαντησει καποιος γιατι μαλλον δεν με βλεπω να παντρευομαι.αφροδιτη στον ταυρο στον 10ο και κανει αντιθεση με τον ουρανο μου τι να σημαινουν αραγε αυτα?ευχαριστω προκαταβολικα.καλα χριστουγεννα σε ολους
Aγαπητη Ελιζα
καλα το οτι εχεις κενο δεν σημαινει οτι δεν θα παντρευτεις κιολας... Ο Ουρανος στον 4ο στον Σκορπιο σαν κυβερνητης του 7ου ισως σου λεει οτι εχεις μια ταση για οικογενιακη ανεξαρτησια. Η Αφροδιτη απο την αλλη ειναι αρκετα σταθερη για σχεσεις και μαλιστα μακροχρονιες αλλα μαλλον αντικρουει την προηγουμενη ταση.
Κοιτα για κυβερνησεις και δες τις προδιαθεσεις του χαρτη σου.
με εκτιμηση
Cancerian
γεια!ειμαι καινουρια δε ξερς καν αν στελνω σωστα το μην.anywayεχω γεννηθει 30-10-1984 ωρα 10:20 εχω 7ο οικο στουσ διδυμουσ οποωσ επισησ συνοδο αφροδιτησ με ποσειδωνα και ουρανο.ολα αυτα δειχνουν 2ο γαμο η μηπωσ καθολου γαμο?ποιεσ οψεισ στο ωροσκοπιο μασ δειχνουν γαμο?
Γεια σας. Έχω κι εγώ άδειο τον 7ο οίκο μου που βρίσκεται στους ιχθύες.Ο κυβερνήτης του,δηλαδή ο Ποσειδώνας, βρίσκεται στον τοξότη και στον 4ο οίκο μου.Τι σημαίνει αυτό.Επίσης γνωρίζω ότι ο 7ος είναι ο οίκος των σχέσεων γενικά και όχι αποκλειστικά του γάμου,τι μπορεί να σημαίνει λοιπόν ότι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου μου βρίσκεται εκεί που έχει κάποιος τον ήλιο και την αφροδίτη του,όπως και το ότι κάποιος έχει τη σελήνη του και τον άρη του στον 7ο οίκο μου.Ξέρω ότι ρωτάω πολλα,αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει....
Αρχικα να σου πω οτι ολοι οι χαρτες,ασχετα απο ποσο δυσκολες ή ευκολες οψεις εχουν μπορουν να δειξουν το υφος που θα ηθελε το ατομο να εχει ο γαμος του.Καθε ατομο μπορει να παντρευτει για χιλιαδες διαφορετικους λογους τους οποιους μπορουμε να εχουμε γευση μεσα απο εναν αστρολογικο χαρτη.Δεν μπορει κανεις με σιγουρια να πει αν θα γινει ή οχι γαμος αφου εξαρτατε και απο το ποσο συνηδητοποιημενο ειναι το ατομο για αυτο που ζηταει.
Στον δικο σου χαρτη η ακμη του 7 οικου βρησκετε στους διδυμους που δειχνει οτι στις πιο σοβαρες σχεσεις καθως και συνεργασιες γενικοτερα ζητας να υπαρχει επικοινωνια με εναν τροπο ομως επιφανειακο και απο περιεργια για μαθηση.Η αερινη φυση του ζωδιου σε κανει να χανεις την διαρκεια και την σταθεροτητα στις σχεσεις οταν αυτες γινοντε πιεστικες,κουραστικες ή απαιτητικες.Ο κυβερνητης του 7 οικου ,ερμης βρησκετε στον σκορπιο και στον 11 οικο πραγμα που δειχνει απο την αλλη οτι μπορει να βρησκεις τους συντροφους σου μεσα απο φιλικες παρεες ή/και απο ομαδες που εχεις ενταχθει και που σε εξαπτουν εγκεφαλικα.Επισης μπορει να ειναι ατομα τα οποια η σκεψη τους να εχει βαθος ή να ειναι και αρκετα εσωστρεφη(σκορπιος) καθως επεισης και να ειναι σοβαρα,με συγκροτημενη και πειθαρχημενη σκεψη μιας και ο ερμης κανει συνοδο με τον κρονο.
Γενικα η ακμη του 7 οικου στους ιχθυς δειχνει οτι βλεπει τις σχεσεις απο μια δικη σου ρομαντικη και ιδανικη σκοπια.Αισθανεσε οτι πρεπει να δεινεσε συνεχεια με ανιδιοτελεια και αγαπη μιας και πολλες φορες δεν αντιλαμβανεσε πληρως ποιον εχεις απεναντι σου.Οι σχεσεις σου γενικοτερα ειναι ενα κομματι της ζωης σου που θεωρεις οτι πρεπει να "θυσιαζεσε".Ο κυβερνητης ποσειδωνας στον 4 δειχνουν οτι αυτες οι πεποιθησεις προηρθαν απο το οικογενειακο σου περιβαλλον καθως και οτι οικιοποιεις ολα τα θεματα των σχεσεων και συνεργασιων σου.Επισης καλο θα ηταν να εξεταστει και ο διας , αν υπαρχουν πλανητες μεσα στον 7(ζωδια ,οψεις κτλ) και οι οψεις του ποσειδωνα.
Οσο για τις οψεις τις συναστριας πιστευω οτι δεν εχει νοημα να ασχοληθεις αν πρωτα δεν εχεις μια σαφη εικονα του γεννεθλιου σου καθως και του γεννεθλιου του συντροφου σου.
Ευχαριστώ πολύ!Η αλήθεια είναι ότι τα είχα ερμηνευσει κάπως διαφορετικά,ίσως καλύτερα.Ενδειξη αισιοδοξίας!!!Όσο για το Δία μου βρίσκεται στον 1ο οίκο στην παρθένο και σχηματίζει σύνοδο με τον κρόνο που ενώ βρίσκεται στο ζυγό (2ος οίκος) ανήκει στον 1ο οίκο και επίσης σχηματίζει εξάγωνο με τον ουρανό που βρίσκεται στο σκορπιό και στον 3ο οίκο.Αν έχετε την καλοσύνη και το χρόνο απαντήστε μου και σ' αυτό.Ευχαριστώ και πάλι! :bigsmile:
Ελσακι, Καλημερα,ο κυβερνητης του 7 ειναι στον Διδυμο ειναι σε διπλο Ζωδιο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα κανεις δυο γαμους,μπορει ο συντροφος να ειχε γαμο κατα το παρελθον η να εχει χαρακτηριστικα διδυμιστικα ( να ειναι αεικινητος,νευρικος επικοινωνιακος κ.τ.λ.)Επισης με την Αφροδιτη σε συνοδο με τον Ουρανο οι σχεσεις σου θα εχουν αρκετα αντισυμβατικο χαρακτηρα, οσο θα υπαρχει ελευθερια μεσα στην σχεση τοσο πιο συναρπαστικη θα ειναι, παντα ομως με τον κινδυνο να τελειωσει απροσδοκητα αφου ο Ουρανος δινει ξαφνικες εναρξεις αλλα και ξαφνικα τελη.
Με τον Ποδειδωνα τωρα θα δινεις στην σχεση σου μια μορφη ιδεαλιστικη,θα εχεις την ταση να δινεσαι ανευ ορων και να θυσιαζεσαι για τους αλλους
Επισης επειδη μπορει να εξιδανικευεις αρκετα τα ατομα που σε περιβαλλουν καλο ειναι να τους κρινεις με κριτηριο την λογικη ωστε να αποφευγεις τυχον απογοητευσεις.
Το οτι ο κυβερνητης του 7ου οικου (Ερμης )κανει συνοδο με Κρονο, μας δειχνει οτι πιθανον με τον συντροφο να εχεις αρκετη διαφορα ηλικιας η να ειναι ατομο που θα ειναι καπως αυστηρο και απομακρο αλλα συχρονως υπυθυνο και αξιοπιστο.
ιναι μια οψη που δινει αντοχη μεσα στον χρονο και επισης οτι τα θεματα του γαμου λειτουργουν καλυτερα με το περασμα του χρονου.
sas euxaristw poli gia tin apadisi!omologw ekseplagin!to 2o miso pou perigrafete pws thelw to sidrofo mou isxiei apolita!osi gia to 1o miso emena mou aresei para poli i statherotita alla pada kanw lathos epiloges atomwn...thewreite pws i epilogi kapoiou pou exei gennithei30-1-1978 wra de kserw alla exei w
roskopo karkino tha apodeixthei lathos kai auti?mexri stigmis ola teleia...
ελσακι, θα σε παρακαλούσα να γραφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
Είναι αρκετά κουραστικό να διαβασουμε τα ποστ με greeklish και επίσης είναι και αντίθετο στους όρους συμμετοχης στο forum.
Φιλικά!:bigsmile:
οκ ευχαριστω για την υποδειξη στο εξησ θα γραφω ελληνικα!
Ο διας στον πρωτο δειχνουν οτι οι σχεσεις παιζουν σημαντικο ρολο στην ζωη σου,οτι ειναι μια επεκταση του εαυτου σου αλλα ο παρθενος σε κανει να τις βαζεις στο μικροσκοπιο να αναλυεις και να κρινεις σε σημειο που να χανεις την αυθορμητη εκφραση σου.Απο την αλλη η συνοδος με τον κρονο σε κανουν να περνεις στα σοβαρα ολα τα προβληματα τις σχεσεις και να τα βιωνεις με μεγαλο προβληματισμο.Οι σχεσεις για εσενα ειναι μια καθημερινη διατριβη που μια τις αντιμετωπιζεις με αισιοδοξια (διας) και μια με απαισιοδοξια,σοβαροτητα και καρτερικοτητα(κρονος)
Eλσακι κανεις δεν μπορει να σου πει οτι η επιλογη σου θα ειναι λαθος η οχι ,αυτο θα το κρινεις εσυ, μεσα απο την πορεια της σχεσης και του χρονου.Κατι αλλο , απο ενα ωροσκοπο κανεις δεν μπορει να βγαλει συμπερασματα, βγαλε την συνααστρια σας και βρες τα κοινα που εχετε και τις διαφορες και θα εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη απο Αστρολογικης πλευρας τουλαχιστον.:xmas-smiley-042::icon_biggrin:
ευχαριστω ερση...
Ευχαριστώ πολύ giannas!Όντως έτσι είναι τα πράγματα.Θέλω κάπως περισσότερη τύχη σ'αυτόν τον τομέα,κυρίως στο πως τον αντιμετωπίζω εγώ.....
να ρωτησω κατι?κοιταξα λιγο τισ συναστριεσ με το ατομο που με ενδιαφερει...παραθετω ξανα τισ ημερομηνιεςεγς 30-10-1984 ωρα 10+20 και αυτος 30-1-1978 ωρα δε ξερω αλλα εχει ωροσκοπο καρκινο επομενωσ εχει γεννηθει γυρω στισ15+30 με16+30.απο οτι ειδα και τα ελαχιστα που μπορω να καταλαβω ο διασ μου βρισκεται στον 7ο του και ο διασ του στον 7ο μου παιζει αυτο καποιο ρολο?αλλεσ οψεισ δε ξερω..εκτοσ οτι ο ουρανοσ του ειναι σε συνοδο με τον ηλιο μου τον ερμη,τον κρονο μου κα ιτον πλουτωνα...εισησ εχουμε συνοδο ποσειδςνα στο τοξοτη.ειναι ενδειξη χωρισμου?τι εχετε να με συμβουλευσετε?
7ος οίκος κενός πλανητών με ακμή στο Σκορπιό, Ο Πλούτωνας (στο Λέοντα) στον 4ο Οίκο με: χιαστί τον ΒΔ (στους Ιχθύες) στον 11o Οίκο, εξάγωνο τον Ποσειδώνα (στο Ζυγό) στον 6ο Οίκο και εξάγωνο τον Ήλιο (στους Διδύμους) στον 1ο Οίκο. Τι σημαίνουν;