kalispera se olous!!!
Printable View
kalispera se olous!!!
Καλησπέρα σας, έχω γραφτεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράγω στο site.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ. ΠΩΣ Κ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΑΠΛΑ ΕΖΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! :bigsmile: ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ....! ;)
Κυρίες μου Καλησπέρα σας στο καλύτερο ελληνικό αστρολογικό σάιτ.:bigsmile: Ένας από τους λόγους, που διατηρούμε την ποιότητά μας είναι ότι ακολουθούμε με συνέπεια τους όρους χρήσης, τους οποίους σας προτρέπω να μελετήσετε....
Καλή διαμονή και σας εύχομαι καλή περήγηση στην αναζήτηση των δικών σας απαντήσεων που τα άστρα μπορούν να σας δώσουν!
Καλωσήρθατε στην αστροπαρέα μας:love:
καλησπερα,θα μπορουσατε να με ενημερωσετε κατα ποσο συμβατοι ειναι ο χαρτης μου και του συντροφου μου?εγω(06/09/1987 στις17.40 αλεξ/πολη),αυτος(07/04/1987 η ωρα γεννησης δεν ειναι ακριβης,αναμεσα στις 07.30-08.15 θεσ/νικη).η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη για μενα καθως ειμαι αρχαρια και δεν κατεχω πολλα στην αστρολογια!σας ευχαριστω εκ των προτερων.....
Δυστυχώς όχι.
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...html#post96050
Οτιδήποτε άλλο θελήσεις στη διάθεσή σου, με υπομονή και πάνω απ' όλα όρεξη για μελέτη και μάθηση.
καλησπέρα...
Με λένε Εύα είμαι Τοξότης και εχω να ρωτήσω πολλα... πρώτα θα μελετήσω τους χάρτες μου όμως.. γιατί σαν τοξότης θέλω να το συζητήσουμε!! χιχι
Να περνάτε όμορφα :-)
για σας! με λενε αιμιλια.