-
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Μπαα! Μια χαρα ειναι.Ιδανικη σχεση κατα την γνωμη μου.
Εγω τουλαχιστον,με ακμη εβδομου στον τοξοτη,..δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να περασει τοξοτης ετσι..., αδιαφορα.!!
Στο τελος...παντρευτηκα και τοξοτη ( εν-νο-ει-ται!!), του οποιου η ακμη εβδομου κανει συνοδο με τον ηλιο μου,αντιστοιχα.
κοιτα να δεις!!!!! :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
cancerian
ρε συ ! απλα δεν μου αρεσει λιγο το γενογονος οτι κανει αντιθεση με το ac !!!!!!
και η ερωτηση του πανασχετου, τι ειναι το ac ?:love:
-
Quote:
Originally Posted by
VAFIKOS
και η ερωτηση του πανασχετου, τι ειναι το ac ?:love:
Βρε Μαγια μελισσα!Ο Ωροσκόπος είναι:weird:
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Βρε Μαγια μελισσα!Ο Ωροσκόπος είναι:weird:
ναι, συγνωμη :embarrest !εκανα ενα μπανιο και μου ηρθε...:idea:!με μπερδεψε και το ουδετερο αρθρο...:love::love::love:
-
Το ατομο που με ενδιαφέρει έχει Ήλιο στον Σκορπιό και Σελίνη στου Διδύμους,
εγώ αντίστοιχα έχω Ήλιο στους Διδύμους και Σελίνη στον Σκορπιό.
Την ίδια αντιστοιχία έχει και ο Ερμής μας, εγώ Δίδυμοι εκείνος Σκορπιό.
Η δε Σελίνη μου πέφτει στον 7ο οίκο κι εκείνου ο Ήλιος του.
Σχέση εδώ και 3 χρόνια δεν έχει γίνει.
Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες απομάκρινσης... μα ούτε κι αυτό πετυχένει.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να σημαίνου όλα αυτά ?
Αντιλαμβάνομαι αλλά πολύ γενικά.
Το δε μεσουράνημα μας είναι και των δύο στον Αιγόκερω...
Ποιος θα με βοηθήσει ?
-
αχ αχ αχ, έχω μία 1000χτυπημένη σελήνη στον 7ο οίκο(Διδύμους),όσες όψεις κάνει αντιθέσεις είναι(ουφ), τον Χείρωνα στον 7ο(Καρκίνος) και τον Δία στον 7ο(Διδύμους).. Δύσκολα τα πράγματα μου φαίνονται, γενικά όσα δείγματα σχέσεων έχω κάνει, δεν έχει στεριώσει τίποτα και πάρα πάρα πολλά περίεργα άτομα.να ετοιμάσω τις πλερέζες;!!
-
γειά σας!!! στον έβδομο οίκο έχω σκορπιό και επίσης τους πλανήτες λίλιθ και πλούτωνα... πώς μπορεί αυτό να επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή γενικότερα των σχέσεων??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Quote:
Originally Posted by
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητά μέλη
Σίγουρα το σύνολο του χάρτη θα παίξει ρόλο, όπως ειπώθηκε. Επίσης, για την γυναίκα, θα μετρήσει και ο Ήλιος (σύζυγος) ενώ για τον άντρα η Σελήνη (η σύζυγος).
Η ακμή του 7ου στον Υδροχόο, έχει τον Κρόνο και τον Ουρανό ως κυβερνήτες. Εξετάζετε πού έχουν πάει, τι όψεις κάνουν και γενικά την εικόνα τους. Οι πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο, φέρνουν πληροφορίες για την κατάσταση του γάμου, ή στοιχεία περιγραφής του συζύγου. Όχι τον αριθμό των γάμων.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Σε αυτό πάνω έχω να ρωτήσω πως εγώ έχω έναν άδειο 7ο οίκο από πλανήτες .. τον 7ο οικο στους ιχθύες και μου είπαν πως επειδή είναι διπλό ζώδιο δύο τεινά θα συμβούν ή είμαι υποψήφια για διαζύγιο ή θα πάρω άντρα που έχει διαζύγιο στο ενεργητικότου ή χωρισμό από μακροχρόνια σχέση ..
δεν ισχύει ??
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Σε αυτό πάνω έχω να ρωτήσω πως εγώ έχω έναν άδειο 7ο οίκο από πλανήτες .. τον 7ο οικο στους ιχθύες και μου είπαν πως επειδή είναι διπλό ζώδιο δύο τεινά θα συμβούν ή είμαι υποψήφια για διαζύγιο ή θα πάρω άντρα που έχει διαζύγιο στο ενεργητικότου ή χωρισμό από μακροχρόνια σχέση ..
δεν ισχύει ??
Όχι καλή μου δεν ισχύει.... Θα σου πρότεινα να διαβάσεις καλά το ζώδιο των ιχθύων για να δεις πως λειτουργείς εσύ σε μια μακροχρόνια σχέση, σε γάμο, με τους εχθρούς σου με δικαστικούς αντιπάλους κτλ, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και τέτοια πράγματα. Και μόνο αυτά.
-
καλή μου Σέβη πληροφορίες τέτοιου τύπου μπορεί να αντλήσει κανείς απο το γεννέθλιο χαρτι του .?? δηλαδή αν κάποιος κάνει 2 γάμο ή αν θα χωρίσει ? ή να θα πάρει άτομο ήδη διαζευγμένο ?
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
δεν ισχύει ??
Απο το συνολο του ωροσκοπιου μας θα δουμε αν εχουμε προδιαθεση για διαζυγιο αγαπητο μελος,που εχουμε την σεληνη μας ,τον ωροσκοπο,την ακμη του 7ου και αλλα σημεια ,αν ειναι σε διπλα ζωδια [ιχθεις,διδυμοι]
Τα μελη που ξερουν περισσοτερα ισως σου πουνε:bigsmile:
Τωρα αν ο 7ος σου ειναι αδειος απο πλανητες δεν εχει καμια σημασια και ο δικος μου αδειος ειναι και ειμαι 29 ετη παντρεμενη:nuts:.
Οπως οτι εχω και σε διπλο ζωδιο την σεληνη μου [διδυμους]βλεπεις λοιπον οτι δεν πρεπει να βγαζουμε συμπερασματα ετσι... και να αγχωνεσαι χωρις λογο;:bigsmile:
φιλικα Δεσποινα κουκι:bigsmile:
-
Κάτι ακόμη ας απαντήσει όποιος θέλει ..
το φόρουμ είναι τεράστιο ...
χάνομαι ..
θέλω να μελετήσω την συναστρία δύο ατόμων
στο φόρουμ μας στην αρχική σελίδα έχει στο δεξί πλάι δύο επιλογές
τον σύνθετο χάρτι και την ερωτική συναστρία
τι από τα δύο πρέπει να δω ?
και ενώ στον σύνθετο χάρτι πχ μου βγάζει τον ήλιο μου σε σύνοδο με την σελήνη του
στον χάρτι της ερωτικής συναστρίας μου λέει ότι ο ήλιος μου έιναι σε τετράγωνο με την σελήνη του
τι παίζει ? μπερδεύτικα
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
καλή μου Σέβη πληροφορίες τέτοιου τύπου μπορεί να αντλήσει κανείς απο το γεννέθλιο χαρτι του .?? δηλαδή αν κάποιος κάνει 2 γάμο ή αν θα χωρίσει ? ή να θα πάρει άτομο ήδη διαζευγμένο ?
Η ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη στα θέματα προβλέψεων δεν μπορεί να είναι δυστυχώς ακριβής σε μεγάλο βαθμό. Ό,τι ενδειξεις υπάρχουν είναι δυνατόν και να μην πραγματοποιηθούν ποτέ... Και αυτό γιατί τα γεγονότα δεν τα προκαλούν τα άστρα αλλά εμείς, με τις επιλογές μας και τον χαρακτήρα μας και εμείς επειδή διαρκώς εξελισσόμαστε δεν μπορούμε να δένουμε κάτι κόμπο ότι έτσι θα γίνει. Εντάξει? Οπότε μην σε επηρεάζουν κάτι τέτοια και μην ξεχνάς ότι αν θέλεις να χωρίσεις ο μόνος που θα το αποφασίσει είναι η καρδιά σου.
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Κάτι ακόμη ας απαντήσει όποιος θέλει ..
το φόρουμ είναι τεράστιο ...
χάνομαι ..
θέλω να μελετήσω την συναστρία δύο ατόμων
στο φόρουμ μας στην αρχική σελίδα έχει στο δεξί πλάι δύο επιλογές
τον σύνθετο χάρτι και την ερωτική συναστρία
τι από τα δύο πρέπει να δω ?
και ενώ στον σύνθετο χάρτι πχ μου βγάζει τον ήλιο μου σε σύνοδο με την σελήνη του
στον χάρτι της ερωτικής συναστρίας μου λέει ότι ο ήλιος μου έιναι σε τετράγωνο με την σελήνη του
τι παίζει ? μπερδεύτικα
ΜΕσω της συναστριας μελεταμε τις αλληλεπιδρασεις μεταξυ 2 ατομων....ο συνθετος δειχνει τη σχεση σαν ενα ξεχωριστο ων,τη δυναμικη της....Αποψη μου ειναι πως πρωτα πρεπει να δεις τη συναστρια και μετα να ριξεις και μια ματια στο συνθετο
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
ΜΕσω της συναστριας μελεταμε τις αλληλεπιδρασεις μεταξυ 2 ατομων....ο συνθετος δειχνει τη σχεση σαν ενα ξεχωριστο ων,τη δυναμικη της....Αποψη μου ειναι πως πρωτα πρεπει να δεις τη συναστρια και μετα να ριξεις και μια ματια στο συνθετο
Δηλ. για να καταλάβω ως αλληλεπίδραση μεταξύ των 2 ο ήλιος μου τετραγωνίζει την σελήνη του ... πολλύ δύσκολή όψη... άρα κάτι σταματάει την σχέση ??
ενώ στον σύνθετο ο ήλιος μου σε σύνοδο με την σελήνη του .. πολύ καλή όψη .. η σχέση έχει προοπτική ??
τι ισχύει ?? πως ερμηνεύεται αυτό το θέμα ??
-
Καλημέρα!
να κάνω άλλη μια ερώτηση ??
το άτομο που με ενδιαφέρει έχει ακμή του 7ου στον Λεων ,
επίσης στον 7ο οίκο έχει τους κατωθι πλανήτες ,
ήλιο , σελήνη , ερμή , αφροδίτη , ουρανο , πλούτωνα , κ β.δεσμό (σχεδόν τα πάντα )
αυτό το φαινόμενο λέγετε πολυαστρία αν δεν κάνω λάθος πως ερμηνεύεται ως φαινόμενο στην συγκεκριμένη περίπτωση ?
τι στοιχεία δειχνει για τον γαμο του ? έχει κάνει ήδη έναν ..
9ο οικο στον Σκορπιό επισης έχει ποσειδώνα στον Σκορπίο σε οικο 8ο
έχει μεσουράνημα στον Τοξότη (ήλιος μου)
σεληνη , Β.Δ. , αφροδίτη κ πλουτωνα ολοι στην Παρθένο (ωροσκόπος μου)
επίσης η αφροδίτη του κάνει εξάγωνο με τον ΒΔ μου
και εγώ έχω κρόνο στον λεων (ηλιος του)
αυτά .. για την ώρα ένα ένα θα τα ρωτάω γιατί μπερδεύομαι και γω
φιλικά πάντα ... για να μαθαίνω :))
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Καλημέρα!
ήλιο , σελήνη , ερμή , αφροδίτη , ουρανο , πλούτωνα , κ β.δεσμό (σχεδόν τα πάντα )
αυτό το φαινόμενο λέγετε πολυαστρία αν δεν κάνω λάθος πως ερμηνεύεται ως φαινόμενο στην συγκεκριμένη περίπτωση ?
τι στοιχεία δειχνει για τον γαμο του ? έχει κάνει ήδη έναν . :))
Αγαπητο μελος σε αυτο το θεμα που γραφεις αν διαβασεις τον τιτλο λεει Γαμος και αδειος 7ος οικος :blink:
Εσυ... με ολο το θαρρος, μας παραθετεις εδω 6 πλανητες στον 7ο :nuts:
φιλικα
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Αγαπητο μελος σε αυτο το θεμα που γραφεις αν διαβασεις τον τιτλο λεει Γαμος και αδειος 7ος οικος :blink:
Εσυ... με ολο το θαρρος, μας παραθετεις εδω 6 πλανητες στον 7ο :nuts:
φιλικα
Nαι σωστή η παρατήρηση κα Κουκι ...
όλοι μιλούσαν για τον 7ο οικο και παρασύρθηκα ... παρ 'αυτα ....
που να το ρωτήσω το θέμα μου ??? βοηθήστε με μπορείτε ??
αν και τώρα που το ξαναβλέπω το ποστ όλοι μιλάνε γενικά για τον 7ο οίκο άλλοι με άδειο και άλλοι με γεμάτο 7ο οικο ... οκ ο δικός μου είναι παραγεμισμένος ...:cheesy: τι να κάνω τώρα :love:
παιδιά μπορεί κανείς να βοηθήσει ??
φιλικά πάντα !!
-
Kronos ston 7o oiko ti simainei?
-
γειά σας και πάλι!!! υποβάλλω ξανά την ερώτησή μου σε περίπτωση που κανεις δεν την έχει δει...
στον 7ο οίκο έχω πλούτωνα και λίλιθ στον σκορπιό, ακμή του 7ου και πάλι στον σκορπιό... τί μπορεί να σημαίνει αυτό???:embarrest ευχαριστώ!!!
-
Quote:
Originally Posted by
annakriari
γειά σας και πάλι!!! υποβάλλω ξανά την ερώτησή μου σε περίπτωση που κανεις δεν την έχει δει...
στον 7ο οίκο έχω πλούτωνα και λίλιθ στον σκορπιό, ακμή του 7ου και πάλι στον σκορπιό... τί μπορεί να σημαίνει αυτό???:embarrest ευχαριστώ!!!
Σημαίνει ότι έχεις ωροσκόπο Ταύρο :bigsmile:
Πέρα από την πλάκα, σε παλαιότερο ποστ σε άλλο θέμα έχεις παραθέσει τα στοιχεία γέννησής σου που σε βγάζουν με ωροσκόπο Κριό
Quote:
Παλιό post 29-09-08, 22:10 [11]
Re: Σχετικά με το επάγγελμα...
χαίρεται!!!
θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα πάνω στα επαγγελματικά... αν και σπουδάζω φιλολογία αυτόν τον καιρό, μπορώ να πω, όπως κι η φίλη stabie, ότι μου αρέσουν πολλά πράγματα ταυτόχονα και δυσκολέυτηκα αρκετά στο να πάρω ορισμένες αποφάσεις... εκτός από τις σπουδές μου με ενδιαφέρει επίσης και ό,τι έχει σχέση με καλλιτεχνικά... και όχι μόνο...
θα ήθελα απλά να μου πείτε τί κλίσεις τυχαίνει να έχω σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη και τί επαγγέλματα θα μου ταίριαζαν περισσότερο... είμαι γεννημένη στις 25/3/1990, στις 7:20 το πρωί στη sochi ρωσσίας...
(έτσι για να ξέρεις ότι είσαι φακελωμένη:embarrest)
-
Quote:
Originally Posted by
annakriari
Οτι αντιμετωπιζεις τα θεματα του 7ου [γαμος, συνεργασιες, εταιροι, εχθροι κλπ] με καθαρα Σκορπισιο τροπο. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
annakriari
http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%F5%F2.html
Να ξαχνουμε και λιγο στο forum ετσι??????
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Οτι αντιμετωπιζεις τα θεματα του 7ου [γαμος, συνεργασιες, εταιροι, εχθροι κλπ] με καθαρα Σκορπισιο τροπο. :bigsmile:
αυτό το σκορπίσιο πάντως δεν το κατάλαβα...:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
leoma
Σημαίνει ότι έχεις ωροσκόπο Ταύρο :bigsmile:
Πέρα από την πλάκα, σε παλαιότερο ποστ σε άλλο θέμα έχεις παραθέσει τα στοιχεία γέννησής σου που σε βγάζουν με ωροσκόπο Κριό
(έτσι για να ξέρεις ότι είσαι φακελωμένη:embarrest)
όντως έχω ωροσκόπο ταύρο...(τουλάχιστον αυτό μου βγάζει όταν βάζω τα στοιχεία μου... - παλαιότερα, τη μια έβγαινε ιχθύς, την άλλη κριός και την τρίτη ταύρος... και σε άλλες ιστοσελίδες που είχα ψάξει... -αλλά και η ώρα είναι λίγο περίεργη γιατί όταν γεννήθηκα -7:21- γύρισαν την ώρα μπροστά -άρα 8:21-... τέλος πάντων πολύ μπέρδεμα...:wacko:)
ευχαριστώ και την γιάννα και όλους σας για τις απαντήσεις...:cheesy:
-
καλημέρα !!
εγώ όπως πάντα πρωινή στην παρέα .. παιδία εμένα γιατί δεν με βοηθάει κανείς ??
:love::dizzy::dizzy:
είδα κάποια πράγματα για την πολυαστρία .. ότι έβγαλε δηλαδή η αναζήτηση .. πρέπει να έθεσα και εκεί το ερωτημά μου αλλά δεν έλαβα απάντηση ..
φιλικά πάντα .!
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
καλημέρα !!
εγώ όπως πάντα πρωινή στην παρέα .. παιδία εμένα γιατί δεν με βοηθάει κανείς ??
:love::dizzy::dizzy:
είδα κάποια πράγματα για την πολυαστρία .. ότι έβγαλε δηλαδή η αναζήτηση .. πρέπει να έθεσα και εκεί το ερωτημά μου αλλά δεν έλαβα απάντηση ..
φιλικά πάντα .!
Καλημέρα! :bigsmile:
Ποιο είναι το ερώτημά σου :unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Καλημέρα!
τι στοιχεία δειχνει για τον γαμο του ? έχει κάνει ήδη έναν ..
9ο οικο στον Σκορπιό επισης έχει ποσειδώνα στον Σκορπίο σε οικο 8ο
έχει μεσουράνημα στον Τοξότη (ήλιος μου)
σεληνη , Β.Δ. , αφροδίτη κ πλουτωνα ολοι στην Παρθένο (ωροσκόπος μου)
επίσης η αφροδίτη του κάνει εξάγωνο με τον ΒΔ μου
και εγώ έχω κρόνο στον λεων (ηλιος του)
αυτά .. για την ώρα ένα ένα θα τα ρωτάω γιατί μπερδεύομαι και γω
φιλικά πάντα ... για να μαθαίνω :))
το παραπάνω !! μια ερωτησούλα !!
φιλικά πάντα
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
το παραπάνω !! μια ερωτησούλα !!
φιλικά πάντα
Α, είπα και εγώ ότι ήταν κάτι δύσκολο. Ευτυχώς θες μόνο μια σχεδόν πλήρη ανάλυση συναστρίας χωρίς να δίνεις και όλα τα στοιχεία :nuts:
Πάντως, εγώ τύπο με Πλούτωνα και Ουρανό στον 7ο δεν θα τον ήθελα για συνέταιρο :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Α, είπα και εγώ ότι ήταν κάτι δύσκολο. Ευτυχώς θες μόνο μια σχεδόν πλήρη ανάλυση συναστρίας χωρίς να δίνεις και όλα τα στοιχεία :nuts:
Πάντως, εγώ τύπο με Πλούτωνα και Ουρανό στον 7ο δεν θα τον ήθελα για συνέταιρο :laugh:
ερωτησούλα δεν είπα !!! :bigsmile::love:
οχι εντάξει δεν θέλω να είμαι υπερβολική απλά το να έχει κανείς τόσους πλανητες στον 7ο τι δείχνει για τον χαρακτήρα του
και αυτό με τον ουρανό και τον πλούτωνα τι εννοείς ??
φιλικά πάντα
παντως αν θες παραπάνω στοιχεία με ημερομηνίες ευχαρίστως ..
-
Αυτο που θελει να πει μαλλον ο Μητσακος ειναι οτι αυτη η γενια γυρω στο 1965 επειδη εχει αυτη την συνοδο πλουτωνα-ουρανου ειναι ανθρωποι που γενικα κανουν ριζικες αλλαγες αναλογα τον οικο που πεφτει αυτη η συνοδος.Στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη πεφτει στον 7 δειχνει εναν ανθρωπο που δυσκολα μπορει να συναψει σχεσεις και να τις διατηρησει.Απο την αλλη με τοσους προσωπικους πλανητες μεσα στον 7 η σταση του απεναντι στους αλλους γενικα ειναι μεταβλητη αναλογα την διαθεση του και ετσι τον κανουν να μηνμπορει να δωσει σιγουρια στους τριτους.
Επεισης μην ξεχνας οτι εχει ωροσκοπο υδροχοο που θελει να εχει πιο ελευθερες και απροσωπες σχεσεις και οτι απο την πολυαστρια του 7 περναει και ο κρονος ο τρανζιτ!!!
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Αυτο που θελει να πει μαλλον ο Μητσακος ειναι οτι αυτη η γενια γυρω στο 1965 επειδη εχει αυτη την συνοδο πλουτωνα-ουρανου ειναι ανθρωποι που γενικα κανουν ριζικες αλλαγες αναλογα τον οικο που πεφτει αυτη η συνοδος.Στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη πεφτει στον 7 δειχνει εναν ανθρωπο που δυσκολα μπορει να συναψει σχεσεις και να τις διατηρησει.Απο την αλλη με τοσους προσωπικους πλανητες μεσα στον 7 η σταση του απεναντι στους αλλους γενικα ειναι μεταβλητη αναλογα την διαθεση του και ετσι τον κανουν να μηνμπορει να δωσει σιγουρια στους τριτους.
Επεισης μην ξεχνας οτι εχει ωροσκοπο υδροχοο που θελει να εχει πιο ελευθερες και απροσωπες σχεσεις και οτι απο την πολυαστρια του 7 περναει και ο κρονος ο τρανζιτ!!!
απεναντίας θα έλεγα μου κάνει εντύπωση με πόσο σθένος και σταθερότητα αντιμετωπίζε τα πάντα .. και όσον αφορά τον υδροχόο και γω για ανάλαφρο τον έχω αλλά στον συγκεκριμένο άτομο το μόνο που φέρνει είναι μόνο πραγματικά εφευρετικές ιδέες
φιλικά πάντα
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
απεναντίας θα έλεγα μου κάνει εντύπωση με πόσο σθένος και σταθερότητα αντιμετωπίζε τα πάντα .. και όσον αφορά τον υδροχόο και γω για ανάλαφρο τον έχω αλλά στον συγκεκριμένο άτομο το μόνο που φέρνει είναι μόνο πραγματικά εφευρετικές ιδέες
φιλικά πάντα
"¶λλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας" :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
"¶λλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας" :bigsmile:
μην με ρίχνεις έτσι .. τι θες να πεις πρωι πρωι :embarrest:bigsmile:
φιλικα πάντα
-
Επειδή είναι λαγός στο κινέζικο το λέει. Αμα δεν παινέψεις το σπίτι σου...καταλαβαίνεις τώρα..
Ναι ναι ξερω:offtopic: συγνώμη :bigsmile:
-
η ακμη του 7 ου στο λεοντα κυβερνητης ο ηλιος
μπορει να σημαινει οτι ο συζυγος θα εχει στοιχεια του πατερα μας??γιατι αν δε κανω λαθος ο ηλιος εκτος απο το συζυγο δε δειχνει κ το πατερα μας.......
οι σημαντικες οψεις ηλιος συνοδος ερμη κ εξαγωνο δια..............
βγαλτε ακρη τωρα...............ουφ
-
Quote:
Originally Posted by
tigre
η ακμη του 7 ου στο λεοντα κυβερνητης ο ηλιος
μπορει να σημαινει οτι ο συζυγος θα εχει στοιχεια του πατερα μας??γιατι αν δε κανω λαθος ο ηλιος εκτος απο το συζυγο δε δειχνει κ το πατερα μας.......
οι σημαντικες οψεις ηλιος συνοδος ερμη κ εξαγωνο δια..............
βγαλτε ακρη τωρα...............ουφ
Αρχικα ο λεοντας στην ακμη του 7 δειχνει οτι γενικα οι συνεργατες σου αλλα και ο συζηγος θελεις να εχουν στοιχεια λεοντα δηλαδη να ειναι ανθρωποι με διακρισεις, γενναιοδωρια ,τιμιοτητα,να τους σεβοντε και να τους θαυμαζουν,γεννημενοι ηγετες.Ο ηλιος στους ιχθυς αλλα και στον 2?(δεν ειμαι σιγουρη διορθωσε αν κανω λαθος) δειχνει οτι θελεις να σου δινουν συναισθηματικη και οικονομικη ασφαλεια αλλα λογω ιχθιων αυτο δεν ειναι εφεικτο αφου το ζωδιο ειναι φυση μεταβλητη και επομενως ανασφαλης και ασταθης.Ειναι ομως ανθρωποι διεσθητικοι και ευαισθητοι που πολλες φορες η σκεψη δεν μπορει να ειναι συγκεντρωμενη ειδικα αν υπαρχει συνοδος μικροτερη απο 8,50 μοιρες με τον ερμη.Το εξαγωνο με τον δια τους κανει να μπορουν να αναπτυξουν τις θεωριτικο κομματι τους και τους δινει ενα εμφυτο πνευματικο πλουτο.
-
Εγώ δεν έχω πλανήτες στον 4ο, στον 5ο και στον 7ο οίκο. Είναι πολύ κακό αυτό; Τι σημαίνει;
-
Quote:
Originally Posted by
ZDL
Εγώ δεν έχω πλανήτες στον 4ο, στον 5ο και στον 7ο οίκο. Είναι πολύ κακό αυτό; Τι σημαίνει;
Τίποτα δεν είναι "κακό". Απλά κοιτάζεις τη συμπεριφορά των κυβερνητών αυτών των οίκων (ζώδιο, οίκο, όψεις) για συμπεράσματα.
-
Quote:
Originally Posted by
ZDL
Δεν υπαρχει κακο και καλο στην αστρολογια . Υπαρχουν τασεις .... Αφηστε την κινδυνολογια και την θυματοποιηση και ενημερωθειτε για το τι πρεσβευει η Αστρολογια .