Re: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Μαυροβούνιο, έχω την εντύπωση πως είναι η νέα ονομασία της Πελοποννήσου μετά τις περσινές πυρκαγιές...:toung:
...ολίγον από μαύρο κι άραχνο χιούμορ να υποστηρίξουμε και το νίκ??:nuts::cry::toung: Καλά σκάω...
Κι εγώ που νόμιζα ότι είσαι φαν του Τζάκσον!:toung:
Μητσάκο μπορείτε να πάτε και Θάσο!Κουλτούρα βέβαια μην περιμένετε (9ος) ούτε συλλογικότητα από μέρους των κατοίκων (11ος)αλλά έχεις καλύτερες παραλίες απ της Καλλίστης:nuts:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Μαυροβούνιο, έχω την εντύπωση πως είναι η νέα ονομασία της Πελοποννήσου μετά τις περσινές πυρκαγιές...:toung:
...ολίγον από μαύρο κι άραχνο χιούμορ να υποστηρίξουμε και το νίκ??:nuts::cry::toung: Καλά σκάω...
οντως πήγα στο χωριό μου ορια ηλεια μεσηνία μαυρα χάλια
με έπιασε το κεφάλι μου
που ειναι το πρασινο?????????????????????
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Μητσάκο μπορείτε να πάτε και Θάσο!Κουλτούρα βέβαια μην περιμένετε (9ος) ούτε συλλογικότητα από μέρους των κατοίκων (11ος)αλλά έχεις καλύτερες παραλίες απ της Καλλίστης:nuts:
Είχα πάει παλιά και δεν μου έκανε κούκου :toung:
Εκτός αυτού, τριήμερο από την Αθήνα στη Θάσο, μας πέφτει κάπως βαρύ. Θέλουμε οδικώς και όχι πάνω από 100 χλμ από την Αθήνα. Θα κοιτάξω και σε κανένα άλλο φόρουμ να δω τι γίνεται, μπας και έχουν καμιά ιδέα :toung:
Μήλο ,Αγκίστρι ή και Γαλαξίδι!:bigsmile::bigsmile:
Σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από Αθήνα, ούτε για μπάνιο δεν πάει κανείς, για τριήμερο θα πας? Εμείς για μονοήμερες πάμε καλάματα για γουρουνοπούλα και γυρνάμε το βράδυ, αφού περάσουμε και από τον Ταύγετο και την Σπάρτη μια βόλτα.
Τί σόι τοξότης είσαι του λόγου σου??
Quote:
Originally Posted by
sagimoon
Σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από Αθήνα, ούτε για μπάνιο δεν πάει κανείς, για τριήμερο θα πας? Εμείς για μονοήμερες πάμε καλάματα για γουρουνοπούλα και γυρνάμε το βράδυ, αφού περάσουμε και από τον Ταύγετο και την Σπάρτη μια βόλτα.
Τί σόι τοξότης είσαι του λόγου σου??
Με ωροσκόπο Ταύρο :toung:
Πήγαινε Αίγινα. Είναι super για 3 ημερο
Μητσακο, εχω την υποψία ότι, κάτι άλλο θες να μας πεις. :toung:
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Του Τζάκσον...γκούχου γκούχου...βεβαίως βεβαίως, αλλά ακριβώς όταν ήταν μαύρος!!! :toung:
Για να πώ την αλήθεια ήμουν μεταξύ Τζάκσον και Χέτφιλντ καιιιιιιιιι...διάλεξα Μπρίτνεϋ...;):toung: (είναι και Τοξότης τρομάρα της :cry:)
Quote:
Originally Posted by
ioni
οντως πήγα στο χωριό μου ορια ηλεια μεσηνία μαυρα χάλια
με έπιασε το κεφάλι μου
που ειναι το πρασινο?????????????????????
Έχω καιρό να κατέβω Πελοπόννησο και η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να ψυχοπλακωθω!!! :cry:
Quote:
Originally Posted by
kritikia
Πήγαινε Αίγινα. Είναι super για 3 ημερο
Καλά...Μήτς...παράτατα όλα και πήγαινε Κρήτη για ρακιές!!! :nuts::toung: Δοκιμασμένα πράγματα...